PDA

View Full Version : Eto'o'dan iddialı açıklamalar

pogobass
14.Eylül.2009, 23:14
http://1.bp.blogspot.com/_QfeVb1-YTfY/Sq5f0AQA8yI/AAAAAAAAAEk/PAjlQhO9KE0/s320/samuel-etoo-intermilan.jpg

Haftaiçi oynanacak maçta Inter, Barcelona'yı konuk ediyor.Ibrahimovic'i bilmem ama Eto'o çok iddaalı açıklamalar yaptı.Maçı merakla beklediğini ve maç için ekstra konsantrasyona sahip olduğunu belirtiyor.Belli ki O' da Mourinho'nun gazına gelmiş olacak ki "Guardiola ile onu kesinlikle kıyaslayamam. Bu şu anda söz konusu olan bir durum değil. Ben şu anda tamamen Barcelona maçına odaklandım. Bu maçta oynamayı çok istiyorum. Ancak bu bizim en kritik maçımız değil. Önümüzde koca bir sezon var ve biz daha bir çok kritik bir maç oynayacağız" diyor.

Kaynka: wisemansoccer.blogspot.com

GeNç KaRTaL
15.Eylül.2009, 04:54
Eto'o acayip intikam alır yalnız.Real'e karşı olan duygularından dolayı her maç boş geçmiyordu Casillas'ı.:icon_smile: .Bakalım Barca'ya karşıda aynısını yapacak mı?

E.Cartman
15.Eylül.2009, 05:11
Eto'o acayip intikam alır yalnız.Real'e karşı olan duygularından dolayı her maç boş geçmiyordu Casillas'ı.:icon_smile: .Bakalım Barca'ya karşıda aynısını yapacak mı?

Aynen katılıyorum adam hırslandı mı rakibi yanıyor cidden...

pogobass
15.Eylül.2009, 05:27
Eto'o nun bende boş geçmeyeceğini düşünüyorum.Muhtemelen Inter bu maçı kazanır kendi evinde.

GeNç KaRTaL
15.Eylül.2009, 05:35
Eto'o nun bende boş geçmeyeceğini düşünüyorum.Muhtemelen Inter bu maçı kazanır kendi evinde.

Bunun mümkün olması için İnter'in geçen sezon Avrupa kupalarında sergilediği performansın çok daha üstüne çıkması lazım.Geçen sezon Manu karşısında pozisyon bile bulamamışlardı nerdeyse..

pogobass
15.Eylül.2009, 09:50
Fakat nedendir bilinmez İtalyan takımların, İngilizlere karşı hep bi zaafı vardır.2007 senesini atlarsak.Inter en son kupaya 1965 yılında sahip oldu.Hep bi zayıf yanı oldu cidden avrupa sahnesinde.Ama herşeye rağmen Mourinho faktörü.İnsanı bir kez daha düşündürüyor. :)