View Full Version : Galatasaray 4-2 Çaykur Rizespor
Selman Ozturk
16.Nisan.2006, 12:24
----------------------Galatasaray-Ç.Rize--------------------
Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Ali Sami Yen'de Çaykur Rizespor engelini de üç puanla aşmayı hedefliyor.
Gerets'ten sarı taktik
Belçikalı hoca, Rize maçını erken koparmaları halinde sınırdaki oyuncularını kulübeye çekecek.
F.Bahçe derbisi öncesi son sınavına çıkacak olan Galatasaray'da Gerets, futbolcularına Rize'yi ciddiye almaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Belçikalı hoca, derbinin ancak galibiyetle anlam kazanacağını vurgularken ceza sınırındaki oyuncularına da dikkatli olmaları konusunda telkinde bulunuyor. Gerets'in maçı erken http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)koparmaları halinde sınırdaki oyuncuları değiştirmeyi amaçladığı öğrenildi. Galatasaray'da Mondragon, Song, Tomas, Hasan Şaş, Ayhan, Sabri ve Uğur'un 3 sarı kartı bulunuyor.
GALATASARAY
Mondragon
Cihan
Ferhat
Tomas
Song
İliç
Ayhan
Hasan Şaş
Saidou
Necati
Hakan Şükür
ÇAYKUR RİZE
Zdravkov
Yasin
Victoria
Bashir
Ergin
Fahri
Ünal
Cem
Hasan
Altan
Okan
CİMBOMDA HERŞEY HAZIR
Bugün Çaykur Rize ile karşılaşacak olan Galatasaray, dün akşam son çalışmasını yaptı. Yönetimin ödemeleri yapmasının da etkisiyle oldukça moralli olan Cimbom'da, Orhan Ak, Ümit Karan, Yalçın dışında eksik yok.
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
Rize'nin tek galibiyeti var
Galatasaray, bugüne kadar sahasında Rize ile oynadığı lig maçlarında tek yenilgi aldı. İki ekip İstanbul'da 10 kez karşılaşırken, Cimbom bu maçlardan 8'ini kazandı, 1'inde berabere kaldı. Toplamda da 17-3 Cimbom üstün.
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
Altan'ı boş bırakmayın
Devre arasında Rize'ye kiralanan Altan, bugün Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Teknik direktör Gerets'in "İyi olduğu zaman tek başına bir takımı taşıyabilir" dediği tecrübeli oyuncu için özel önlem aldıracağı ifade edildi.
7 Aslan bıçak sırtında!
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSarı kart sınırındaki; Mondragon, Song, Tomas, Hasan Şaş, Ayhan, Uğur ve Sabri forma giydikleri takdirde iki katı ter dökecek! 16.04.2006
İşleri çok zor
Galatasaray’ın final niteliğindeki maçlarından olan Çaykur Rizespor sınavı hiç şüphe yok ki nefesleri kesecek. Dişli Karadeniz ekibi karşısında kazanmaktan başka alternatifi olmayan Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki hafta Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisine kayıpsız ve hasarsız gitmek için mücadele verecek. Adeta nefeslerin tutulacağı bu 90 dakikada 7 futbolcu arkadaşlarından çok daha fazla mücadele etmek zorunda! Bu isimler takımın neredeyse iskeletini oluşturan Mondragon, Song, Tomas, Hasan Şaş ve Ayhan ile iki genç isim Uğur Uçar ve Sabri.
Tedbir alacaklar
Geride kalan 29 haftada gördükleri sarı kartlarla ceza sınırına gelen 7 futbolcu, bu zorlu mücadelede kart görmemek için ekstra çaba sarfedecek. Geçen hafta oynanan Diyarbakırspor maçında tedbiri elden bırakmayan ve 90 dakikayı sadece altı faul yaparak tamamlayan Sarı-Kırmızılı oyuncular için Rizespor sınavı çok daha zorlu geçecek. Hafta başından bu yana öğrencilerine kart görmemeleri yönünde telkinlerde bulunan Eric Gerets’in, takımın öne geçmesi halinde, Song, Tomas ve Hasan Şaş gibi yıldızlarını kulübeye çekmesi bekleniyor.
Kaynak: Ciner Medya Grubu-Doğan Yayın Grubu
Burak Duran
16.Nisan.2006, 13:31
valla yenecez inşallah :D
Berkaiser
16.Nisan.2006, 13:34
Bu maçı alacağız başka yolu yok.:D
valla fb yenildi diye şuursuzca saldırmayız umarım veya gol atamadığımız sürede bu bize stres yapmasın yoksa %100 alırız biz bu maçı ....
zargı
16.Nisan.2006, 13:42
bence stres yapmazsak gerets de her zamanki hatalarını tekrarlamazsa bu maçı çok rahat kazanırız
Mcnicky
16.Nisan.2006, 13:46
maçı almalıyız ki kadköye avantajlı gidelim
Frank_Castle
16.Nisan.2006, 14:07
Kader haftaları, kader maçları ..
Bu virajda lastik patlarsa zaten bırakalım fener şampiyon olsun ..
emirduman
16.Nisan.2006, 14:17
Umarım yeneriz, bu sefer bari FB'nin puan kaybından faydalanalım...
Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:22
İnşallah yeneriz..
Biraz korkuyorum ama....
FmMomo
16.Nisan.2006, 14:25
abi bu maci yenseniz...bizim FB de sizi yense yine ayni Puan oluyor dimi? Yani diyelim mesela öyle oldu (ki olur insallah :D) hersey ondan sonraki maclara kaliyor. Bu sene acayip heyecanli bisey olacak...ama bakalim nasil olcacak.
Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:26
Hayır biz bu maçı yenip (İnşallah) haftaya Fenerbahçe'ye yenilirsek (Allah Korusun) Fenerbahçe ile puanlar eşit olur ama o tabloya göre Fenerbahçe şampiyon olur...
FmMomo
16.Nisan.2006, 14:30
niyemis canim...Besiktas size 3 Puani simdiden verdi zaten Demirörenin dediklerine göre.
Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:31
Hayır şimdi biz bu hafta yenip (İnşallah) haftaya yenilirsek (Allah Korusun) ve o puan durumu ligin sonuna doğru aynı olursa Fb şampiyon olur.. (İkili averaj)
BurakMania
16.Nisan.2006, 14:40
niyemis canim...Besiktas size 3 Puani simdiden verdi zaten Demirörenin dediklerine göre.
arkadasım fb ile gs arasında cok cekişmeli ve gercekten heyecan verici bir sampiyonluk yarısı var hepimiz şampiyon kim olacak diye merak ederken neden sayın demirorenin açıklamalarını baska yerlere çekiyorsun besiktas buyuk bir camiadır çıkar paşalar gibi galatasarayıda yener fenerbahceyide bizim için gs neyse fb de odur
galatasarayın rize de puan kaybedeceginide zanetmiyorum
nic-39
16.Nisan.2006, 14:44
rize deplasmanda cok ıyı oynuo ama dunku mac gsye artı motıve etkısı yapacaktır..ancaaakkkkk gs bu tıp maclarda hep kazaya ugramıstır..bknz 2001 yılı agucu macı:)mantık 1 gonlum 0 dıo..e bı de sayemızde stad dolar bugun :)
Maymuncuk
16.Nisan.2006, 14:45
Zaten her maç full'e yakın çekiyor..Endişe yapma ;)
FeYYaz1989
16.Nisan.2006, 14:45
Kimsenin maç falan verdiği yok.Fenerbahçe takımı ve taraftarları bizi kendisiyle karıştırıyor herhalde.
nic-39
16.Nisan.2006, 14:58
Kimsenin maç falan verdiği yok.Fenerbahçe takımı ve taraftarları bizi kendisiyle karıştırıyor herhalde.
FB hangı macı verdı arkadasım var mı elınde bı ornek..boyle mesajlar atma..ayrıca bugun bı klubun baskanı boyle bı acıklama yapıosa en azından ınsanın aklında bı soru ısaretı bı suphe olusur..once kendı baskanıızı elestırın sonra bıze laf soyleyın..ayrıca konu gs-rize macı..baska yerde tartısın bu olayı..
Zaten her maç full'e yakın çekiyor..Endişe yapma ;)
adas sen ıyı mısın!!gs her mac full e yakın cekıo demıssınde..:D
Maymuncuk
16.Nisan.2006, 15:05
Evet..Sadece yeni yapılan (Daha doğrusu sene başında) kale arkası full değil.. Orası da yarısı doluyor..
Ama tabii 52000 kişilik stadtan sonra 20000 kişi size az geliyor ise orayı bilemem :)
comandante
16.Nisan.2006, 19:29
yeneriz.ondan bi korkum yok benim hem de hiç yani.tek korkum hasan mondi ayhan tomas song...bunlarda HERHANGİBİRİ sarı kart gördü mü geçmiş olsun.
nart_susruko
16.Nisan.2006, 19:36
inşaallah bu maç bizimdir...
"Şampiyonluk için saldır Galatasaray"...ne diyelim
Nedvedmania
16.Nisan.2006, 20:29
galatasaray şuanda iliçin attığı golle 1-0 önde(88)
galatasarayın lider olabilmesi için mutlak galibiyet alması lazım
Laz_Asker_61
16.Nisan.2006, 20:34
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=7987
buraya da yazabilirdin
Nedvedmania
16.Nisan.2006, 20:34
pardon şimdi gördüm başlık olduğunu özür diliyorum
Nedvedmania
16.Nisan.2006, 20:36
gs iliçin attığı golle 1-0 önde
galatasarayın lider olabilmesi için mutlak galibiyet alması lazım
mgungor
16.Nisan.2006, 20:58
galatasaray 3-1 alcak
Eray Dengiz
16.Nisan.2006, 21:07
Ç.Rizespor çok atak yapıyor. Fakat Galatasaray baya temkinli oynuyor. Son dakikada 3'e 1 kaldılar ama değerlendiremedi Galatasaray. Benimde tahminim bu maçı Galatasaray alır..
Aslan41
16.Nisan.2006, 21:17
maç 2-1 oldu
Dk.48.. Necati'nin vuruşunda kaleciden dönen topu Hakan Şükür tamamladı ve farkı 2'ye çıkardı.
nart_susruko
16.Nisan.2006, 21:18
...2 - 1...
Aslan41
16.Nisan.2006, 21:18
maç 2-1 oldu arkadaşlar...
Dk.54.. Topu bir anda önünde bulan Okan meşin yuvarlağı filelere gönderdi.
NOT:.alıntıdır..
nart_susruko
16.Nisan.2006, 21:27
gooLLLL
Kral
3-1
Mcnicky
16.Nisan.2006, 21:32
Bu akşam lider oluruz ;)
zargı
16.Nisan.2006, 21:33
aslan hakan bitirdi olayı bee
nart_susruko
16.Nisan.2006, 21:37
...3 - 2...
oldu
zargı
16.Nisan.2006, 21:40
hadi artık bit bee maç ooooooooooooffffffffffffffffffffff
nart_susruko
16.Nisan.2006, 21:43
ve gooLLL
4-2
Burak Duran
16.Nisan.2006, 21:59
ve maç bitti!!!!!!!!!!!
Burak Duran
16.Nisan.2006, 22:05
Maç boyunca üstün oynadık fakat 3-2 olduktan sonra biraz bocaladık. maç daha 0-0 ken yine bariz bir elle oynama görülmedi. Özellikle Hakan ve Şaş süper oynadı. Bütün futbolcuları tebrik ediyorum helal olsun!
emirduman
16.Nisan.2006, 22:07
GS çok önemli bir 3 puan aldı ve 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu...
GS çok iyi bir futbol oynamasa da bulması gereken pozisyonları rahatlıkla buldu, maç çok önceden bitebilirdi...
Hakan Şükür ve Hasan Şaş çok güzel top oynadılar, Hakan'ın 3 goldeki becerisi mükemmeldi, 2 tane de güzel assitlik pas bıraktı, arkadaşları değerlendiremedi...
Hasan'da bildiğimiz Hasan'dı, yine hırsıyla müthiş bir maç çıkardı...
Ç. Rize ise zaten rahattı, rahat bir futbol sergiledi, yakaldığı pozisyonları değerlendirdi...
Neticede maç 4-2 bitti, bu durum önümüzdeki haftadaki derbide oyuncuları moral olarak baya etkileyecektir diye düşünüyorum...
nart_susruko
16.Nisan.2006, 22:08
helal be aslanlar...
zargı
16.Nisan.2006, 22:08
işte bu beee lideriz hepsine helal olsun
comandante
16.Nisan.2006, 22:11
hakan tam bir kaptan helal olsun orda hasanı durdurmasaydı sarı kart görürdü hasan.hasanla hakan bugün süperlerdi.saidouyu hiç ama hiç beğenmedim.umarım songun ciddi birşeyi yoktur menisküs falan dedi ama.bu emreyle fener bizim defansı hallaç pamuğu gibi atar.
Eray Dengiz
16.Nisan.2006, 22:15
Evet güzel maç oldu. Şimdi gözümüzü Kadıköy'e çevirdik. Hayırlısı neyse o olsun..
Universal
16.Nisan.2006, 22:16
sevinmeyin haftaya lider FENER
Eray Dengiz
16.Nisan.2006, 22:30
Bu arada Hakan Şükür'ün Ligde kaçıncı golü oldu?
Burak Duran
16.Nisan.2006, 22:36
sevinmeyin haftaya lider FENER
bunu bilemezsin kardeşim
zargı
16.Nisan.2006, 22:50
bunu bilemezsin kardeşim
bosver yaa kardes şimdi agız dalasına girmeye gerek yok bi dahaki hafta konusuruz
Universal
16.Nisan.2006, 22:55
bunu bilemezsin kardeşim
herhalde bilemem ama istatistik Feneri gösteriyo mantıklı düşünürsek maçta kadiköyde sonuç Kanarya
çok mutluyum gerçekten yendiğimiz için. hak ettiğimiz yerde olduğumuza inanıyorum :)
zargı
16.Nisan.2006, 23:04
aynen kardeşim ilahi adalet
Mcnicky
16.Nisan.2006, 23:04
Haftaya olan fener maçı için baya moral kazandık, kadıköyden en az beraberlikle döneriz diye düşünüom
gorkemyilmazkarasu
17.Nisan.2006, 00:14
artık buraya kadar getirdi bu çocuklar işi burdan sonra (allah izin verirse) bırakmazlar şampiyon olurlar bizide sokağa dökerler herşey çok daha güzel olucak gsliler için
doğrusu yine puan kaybedicez diye korkuyordum. Ama çok şükür kazandık :)
Selman Ozturk
17.Nisan.2006, 00:47
Bu akşam; başkan seçiminden sonra ettiğim "maça gitmeme" yeminini hem Galatasaray'ın hem de kız arkadaşımın hatrına bozdum ve rafta tozlanmış şekilde duran kombinemi alarak maça gittim.Maçtan sonra ise şunu dedim içimden: "İyi ki bugün oradaydım"...
Bu gece bir kralın resitalini,bu gece bir kaptanın liderliğini,bu gece bir Hasan'ın azmini,bu gece bir Saidou'nun top hırsızlığını,bu gece bir Tomas'ın yıkılmaz dağ oluşunu seyrettiğim için sevinçliyim, gururluyum...Bu maçın üzerine söylenebilecek en güzel cümle şu olurdu herhalde:
"İyi ki varsın Galatasaray...Ve iyi ki "senin taraftarın olmak" gibi yüce bir mertebedeyim..."
Bu akşam; başkan seçiminden sonra ettiğim "maça gitmeme" yeminini hem Galatasaray'ın hem de kız arkadaşımın hatrına bozdum ve rafta tozlanmış şekilde duran kombinemi alarak maça gittim.Maçtan sonra ise şunu dedim içimden: "İyi ki bugün oradaydım"...
Bu gece bir kralın resitalini,bu gece bir kaptanın liderliğini,bu gece bir Hasan'ın azmini,bu gece bir Saidou'nun top hırsızlığını,bu gece bir Tomas'ın yıkılmaz dağ oluşunu seyrettiğim için sevinçliyim, gururluyum...Bu maçın üzerine söylenebilecek en güzel cümle şu olurdu herhalde:
"İyi ki varsın Galatasaray...Ve iyi ki "senin taraftarın olmak" gibi yüce bir mertebedeyim..."
çok güzel felsefe yapıyorsun selman :) felsefen 100 dü sanırım :) şaka takılıyorum alınma :) keşke bende orada olabilseydim :(
Jesus_FB
17.Nisan.2006, 00:53
Song sakatlanmış galiba durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Selman Ozturk
17.Nisan.2006, 00:53
çok güzel felsefe yapıyorsun selman :) felsefen 100 dü sanırım :) şaka takılıyorum alınma :) keşke bende orada olabilseydim :(
Yok yahu İbo ben içimi döktüm :):) Eve yeni geldik sıcağı sıcağına yazayım dedim :)
Burak Duran
17.Nisan.2006, 00:58
Song sakatlanmış galiba durumu hakkında bilgisi olan varmı?
oynama ihtimali %50 yarın netlik kazanacak
İstanbul - </B>Galatasaray'da Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu oyuncu Rigobert Song'un MR'ı çekildi.
Karşılaşma sonrası Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülen sarı-kırmızılı oyuncunun burada MR'ı çekilirken, yapılan açıklamada Song'un durumunun yarın netleşeceği, Fenerbahçe derbisinde oynama şansının ise yüzde 50 olduğu kaydedildi
enesao
17.Nisan.2006, 01:03
galatasarayım benim biricik sevgilim söle senden başka kimim var benim??
gorkemyilmazkarasu
17.Nisan.2006, 01:06
seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim :D :D
inşallah song oynar oynamassa çok büyük kayıp olur :(
nart_susruko
17.Nisan.2006, 01:29
evet inş. oynar...
enesao
17.Nisan.2006, 01:35
Song'un durumu iyi
Galatasaray'da Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu oyuncu Rigobert Song'un MR'ı çekildi.
Karşılaşma sonrası Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde götürülerek MR'ı çekilen Song'un önemli bir sakatlığının olmadığı, Fenerbahçe maçında forma giyebileceği açıklandı.
alintidir...
nart_susruko
17.Nisan.2006, 01:36
işte bu iyi haber...
Jesus_FB
17.Nisan.2006, 02:00
işte bu iyi haber...
Neresi iyi çok kötü çoookkk :D:D
nart_susruko
17.Nisan.2006, 02:01
Neresi iyi çok kötü çoookkk :D:D
haklısın :D :D
Burak Duran
17.Nisan.2006, 02:03
süper!!!! o beee
nart_susruko
17.Nisan.2006, 02:05
hekes kendi cephesinden bakıyor tabii olaya...
Burak Duran
17.Nisan.2006, 02:06
Sağlık Raporu: Rigobert Song
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında karşılaştığımız Çaykur Rizespor maçı esnasında sakatlanan oyuncumuz Rigobert Song'un maçtan sonra MR'ı çekilmiştir. Yarın sağlık kurulundaki ortopedistlerimiz tarafından konsültasyonu yapıldıktan sonra durumu netlik kazanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
nart_susruko
17.Nisan.2006, 02:10
StrONGest'tır o bişey olmaz Allahın izniyle...
:D song un oynaması çok iyi oldu bari savunma da sorunumuz olmaz...
barman
17.Nisan.2006, 14:06
yani kupa gs-fener maçında belirlenecek gibi!!!!!
bence kupa o maçla belirlenmiycek. fener yense puanlar gene aynı olcak. şampiyonluk bence BEŞİKTAŞ-GALATASARAY maçında belirlenecek ;)
bence o maçta belirlenmez sadece galatasaray fb yi yenerse belli olur onun dışında hiç bir şey belli olmaz galatasarayın beşiktaş fb ninde trabzon maçları varken bu ligde herşey olabiilir fb nin manisadan 5 yiğeceğini bana maçtan önce birisi söylese güler geçerdim ... ama bu lig herşeye gebe .......
bence o maçta belirlenmez sadece galatasaray fb yi yenerse belli olur onun dışında hiç bir şey belli olmaz galatasarayın beşiktaş fb ninde trabzon maçları varken bu ligde herşey olabiilir fb nin manisadan 5 yiğeceğini bana maçtan önce birisi söylese güler geçerdim ... ama bu lig herşeye gebe .......
;;) ;;) ;;) onu eklemeyi unutmuşum. ancak biz yenersek belirlenir. ben fener açısından bakmıştım :)
Selman Ozturk
17.Nisan.2006, 17:09
Hasan Şaş doping sarhoşu!
Çaykur Rizespor maçı sonrası doping numunesi vermesi gereken Hasan Şaş, uzun süre idrarını yapamayınca, 6 şişe bira içmek zorunda kaldı. 6 şişe birayı üst üste deviren ve muhabbete dalan Hasan Şaş, doping kontrolünden çakır keyif çıkarak, çevresindekileri gülmekten kırdı geçirdi.
:n::n::n::n::n::n:
Kaynak:Webaslan
Burak Duran
17.Nisan.2006, 17:13
valla mizaha mı yoksa buraya mı açıyım karar veremedim.
Çaykur Rizespor maçı sonrası doping numunesi vermesi gereken Hasan Şaş, uzun süre idrarını yapamayınca, 6 şişe bira içmek zorunda kaldı. 6 şişe birayı üst üste deviren ve muhabbete dalan Hasan Şaş, doping kontrolünden çakır keyif çıkarak, çevresindekileri gülmekten kırdı geçirdi.
Kaynak: DHA
zargı
17.Nisan.2006, 17:44
abi tam komedi yaa ehuehuehu:D:D:D
perpetua
17.Nisan.2006, 18:02
valla mizaha mı yoksa buraya mı açıyım karar veremedim.
Kaynak: DHA
Bu konu icinden devam etmek daha dogru olacaktir.
Nedvedmania
17.Nisan.2006, 18:07
hahaha hasandan da bu beklenir :D:D:n:
Maymuncuk
17.Nisan.2006, 19:47
Hasan bu gazla Fener maçında ne yapar acaba :p
Jesus_FB
17.Nisan.2006, 20:30
Hasan bu gazla Fener maçında ne yapar acaba :p
Kırmızı kart görmezse maçın yıldızı olabilir
kontrolsüz güç, güç değildir hesabıı :D:D
alex_ander