Log in

View Full Version : Edu Santos'la Anlaştı

TR.CaPTaiN
17.Eylül.2009, 07:04
http://img43.imageshack.us/img43/9131/edu002.jpg (http://img43.imageshack.us/i/edu002.jpg/)

Edu sonunda imzaladı!

İşte yeni takımı! Fenerbahçe'de yabancı sınırına takılan ve sakatlığı sebebiyle sözleşmesi feshedilen 28 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Edu Dracena'nın yeni takımı belli oldu. Edu futbol yaşantısına ülkesinde, Santos kulübünde devam edecek.

Santos kulübü Edu ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Brezilya temsilcisi önümüzdeki Pazartesi günü basın önünde Edu'nun imza töreninin yapılacağını resmen duyurdu.

Ağustos 2006'dan beri Avrupa'da futbol hayatını sürdüren Edu yeni takımında teknik direktör Vanderlei Luxemburgo ile birlikte çalışacak.

Sporx

SAİT71
17.Eylül.2009, 07:10
tam ekleyecektim klavyemeden çaldın. :D

Neyse hayırlı olsun yaşı son derece uygun Brezilyaya dönmesi için. Santos ta iyi iş yapar..

MeMo
17.Eylül.2009, 15:06
İnşallah başarılı olur...

Varonil
17.Eylül.2009, 17:28
Edu için hayırlısı olsun.Forma giydiği 3 senede Fenerbahçe'de elinden geldiğince iz bırakmıştır.Bundan sonraki futbol hayatı başarılı olur umarım.

Melekovic
17.Eylül.2009, 18:01
Edu arada konsantrasyonunu kaybetmese bence çok iyi bir defanstı. en azından bana göre Bilica'dan iyi. Bilica'ya bir türlü kanım ısınmadı.

Bu arada işin esprisi, Edu rakip forvetleri tutar ama defanstaki arkadaşının da arada Edu'yu tutması gerekebilir :D :D :D

sananes
17.Eylül.2009, 19:28
akıllı transfer yapmış santos edu bence gayet iyi stoperdi türkiyede nedense öyle cok begenilmedi yani gol atmak için defans yapmayı unutan lucianoyu baş tacı yapmıştık biz ona göre cok daha üst düzey oldugunu düşündüğüm eduyu hiç sevemedik

tarikko
17.Eylül.2009, 19:31
Hayırlı olsun Edu için.Gitmesini kesinlikle istemiyordum ama maalesef ayrıldı umarım başarılı olur..

CeNTeR_TR
17.Eylül.2009, 19:36
Betis'e gider diye düşünüyordum ama Ülkesine gitmiş.1-2 sene içinde tekrar Avrupada döner heralde.

Hayırlı olsun kendisi için.

LaigLeNoiR
17.Eylül.2009, 23:28
Ne kadara transfer edilmişti ki ? Alıştık zaten Türk kulüpleri olarak milyon dolarlar verip bedavaya yollamaya.

Varonil
17.Eylül.2009, 23:30
4.5 Milyon € verilmişti diye hatırlıyorum.Keyiften değil sakatlığı yüzünden bedava gönderildi ;;)

LaigLeNoiR
17.Eylül.2009, 23:33
Tamam da sonuçta bedava :) Sakat olsun düzgün olsun.

DaveJones
17.Eylül.2009, 23:44
Zaten aldığı rakamın üzerinde yada aynı fiyata satan Türk takımı yok son zamanlarda. Çok sinir olduğum konulardan biriside bu. Milyonlarca euro ver sonra serbest bırak adamı. İyi oynuyor diye adamları satmazsanız bir zaman sonra bedavaya gidiyorlar zaten. Para ederken satıp yerine aynı kalibrede oyuncular almaktır bence önemli olan.

Sekopej
18.Eylül.2009, 00:40
Edu sakatlanmasa da sezon sonu sözleşmesi bitecekti ve pek kalma taraftarı değildi. Ya Lugano gibi çok para isteyip vermeyen olunca geri gelirdi ya da bedavaya giderdi sözleşmesi bitince.

Lugano bir şekilde reklamını yaptığından daha öne çıkıyordu ama savunmada Edu'ya daha çok güveniyordum ben, başarılar yeni takımında.

SAİT71
18.Eylül.2009, 00:51
1-2 sene içinde tekrar Avrupada döner heralde.

zaten 29 a girecek 2 seneye 31 felan olur çok düşük bir ihtimal tekrar AVrupaya dönmesi

ForsakeN
18.Eylül.2009, 01:36
Zaten aldığı rakamın üzerinde yada aynı fiyata satan Türk takımı yok son zamanlarda. Çok sinir olduğum konulardan biriside bu.

Zaten oyuncu için değerinden çok daha fazla bonservis bedeli veriyoruz genelde.Bu yüzden de kar ederek satmak çok zor. Cristian'a 5-6M Euro kim verir şuan.Tabata'ya 8M Euro'dan fazla kimse vermez gibi gibi...

ozaniel
18.Eylül.2009, 07:35
Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş aldığı yabancılardan sadece Carew'i aldığı paradan pahalıya sattı.

nerazzuri
18.Eylül.2009, 08:05
Sanırım bizde en son Anelka'dan kar elde ettik.

SAİT71
18.Eylül.2009, 22:12
elvir balic, Okocha, Anelka başka var mı iyi paraya verdiğimiz :)