PDA

View Full Version : Seyircisi Sivasspor'a küstü

Bordo61Mavi
17.Eylül.2009, 19:39
Seyircisi Sivasspor'a küstü

GÖKHAN CEYLAN - SİVAS / DHA

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Biletlere ilginin olmaması dikkat çekti.

Ligde birbiri ardına aldığı kötü sonuçların ardından çıkışa geçmeyi hedefleyen Sivasspor'un, cumartesi günü sahasında yapacağı Bursaspor karşılaşmasının biletleri İstasyon Caddesi'ndeki Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor büfesinde satışa çıkarıldı. Dün satışa çıkan biletlere taraftarın ilgisinin olmaması dikkat çekti. Sivasspor gişesinde iki günde sadece 140 biletin satıldığı öğrenildi.

Cumartesi günü saat 21:00 başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları maraton 10, kapalı VİP B 20, kale arkası ise 5 TL olarak belirlendi. Erteleme karşılaşmasında dün Denizlispor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor'un yarın uçak ile Sivas'a geleceği ve Bursaspor karşılaşması için kampa gireceği öğrenildi.

Egerki gercekten boyleyse Bulent Uygun'un takimin basinda daha fazla kalabilcene inanmiyorum. Sivasi daha iyi takip eden arkadaslar daha fazla detay verebilirmi

CeNTeR_TR
17.Eylül.2009, 19:42
Anadolu takımlar için çok doğal bi durum.

Takım formdaysa stad dolar zehir zemberek açıklamalar gelir.

Takım formunda değilse stad dolmaz zıt manada zehir zemberek açıklamalar gelir.

Ama Sivasspor'da hak etmiyor değil.Eğer başarı 2.senesinde ve devamındada tekrarlanmıyorsa o başarı çabuk unutulur.

LadroN
17.Eylül.2009, 20:46
Yanlışlıkla sivasspor düştü okudum dedim ne oluyor :D Sivasspor şl ye gidicem diye gereksiz transferler yaptı sonucuda bu oldu sivas taraftarınıda anlamıyorum hemen nereye küsüyorlar bu takım 3 senedir üst sıralardayken düşüş yaşayınca hemen küs sabretmeleri gerkli

bugra 1905
17.Eylül.2009, 21:40
Abicim Bu Ne Saçmalık Ya Bu Ne Saçmalık
İlk Gün Bilet Alınmadı Diye
Sivas Adamı Biletini Son Gün Alıyor
Shakhtar Maçında 12.000 Bilet Satılmıştı
Bu Haberi Yapan Basına Ne Diyim Bilmiyorumki
Bizi Çökertme Yollarından Biride Bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milletin İşi Gücü Var Perşembe Günü Hafta İçi İşini Bırakıp Biletmi Alacak
Yarın Cuma NamazındaN Çıktıktan Sonra Ve Cumartesi Satış Hızlanacaktır
Ayrıca Bülent Uygunun Yeri Çok Sağlamdır Arkadaşlar Biz Öyle 3-4 Maçta Hoca Yollayacak Bir Kulüb Değiliz Başka Takımlar Gibi

SAİT71
17.Eylül.2009, 21:44
Sakin ol Buğra :) Basın çökertemez. Önemli olan takım. Ne olursa olsun ayakta kabilmelidir. Basına meyil vermemek için artı bir motivasyonla çıkmalılar sahaya :D

bugra 1905
17.Eylül.2009, 21:49
Sakin ol Buğra :) Basın çökertemez. Önemli olan takım. Ne olursa olsun ayakta kabilmelidir. Basına meyil vermemek için artı bir motivasyonla çıkmalılar sahaya :D
Abi Hayır Hafta İçi Satılmaması ÇoK Normal
Çünkü Milletin İşi Gücü Var Oruç Tutuyor Millet
O Stad Bursa Maçında Full Dolacak İnşallah Göreceksiniz

nekop
17.Eylül.2009, 21:55
Buğra'nın dediği gibi olur büyük ihtimal misal geçen haftaki İBB-TS maçınada kimse bilet almadı haftaiçi, gelenlerin hepsi stadın önündeki gişelerden aldı biletlerini..

Crocodile1963
17.Eylül.2009, 21:58
Basın, takımı nasıl çökertecek Buğra, bir habere neden bu kadar sinirlendin merak ettim ? Şu "Full dolacak" kullanımına da illet oluyorum seninle alakalı değil üstüne alımma (::)

bugra 1905
17.Eylül.2009, 22:02
Basın, takımı nasıl çökertecek Buğra, bir habere neden bu kadar sinirlendin merak ettim ? Şu "Full dolacak" kullanımına da illet oluyorum seninle alakalı değil üstüne alımma (::)
Abicim Daha Öncedende Böyle Yaptılar Ondan Ya