View Full Version : Beşiktaş - Kayserispor [ TSL 6.Hafta ]
Sheriff
18.Eylül.2009, 18:00
http://img29.imageshack.us/img29/3705/adsyg.jpg (http://img29.imageshack.us/i/adsyg.jpg/)
CeNTeR_TR
18.Eylül.2009, 18:03
Beşiktaş kaybetmesi halinde iyice uzaklaşacak Ligden bence.
Heleki Galatasaray ve Bizim kazanacağımızı düşürsek.Galatasaray banko kazanır zaten ki bu durumda Beşiktaşda kayberderse puan farkı olur 12 ozaman lige erken havlu atar Beşiktaş.
Onun için ne yapar ne ederler kazanırlar.
anilton
18.Eylül.2009, 18:25
Bu hafta ile birlikte önemli bir viraja giriyoruz...
Önümüzdeki üç hafta evimizdeyiz...
Kayseri,Kasımpaşa,Denizli ile üstüste İnönü'de oynayacağız...
Bu üç maçı kazanıp toparlanabilme fırsatımız var ve bu fırsatı kaçırmayacağımızı düşünüyorum...
Artık bu maçta iyi oyunumuzun karşılığını almalıyız.Forvetlerimiz üzerindeki ölü toprağını atıp gollere başlamalı...
eXcitinG
18.Eylül.2009, 18:33
Sezon başından beri ne dedimse çıktı. Kötü başLayacağız dedim, derbiyi kaybedeceğiz dedim, Manu ya kafa tutacağız ama yeniLeceğiz dedim..
Şimdi de diyorum ki bu maçta patLayacağız ve bu takım 10 hafta hiç yeniLmeyecek.
DisCo
18.Eylül.2009, 23:22
Beşiktaş'ta işler öyle kolay kolay yoluna girecek gibi değil. Bir problem var ama adını koyamıyorum. Manchester maçı tabi ki taraftarı ümitlendirsede bu maçın Kayseri açısından en kötü berabere biteceğini düşünüyorum.
Oghuse
18.Eylül.2009, 23:26
Ankaraspor maçınıda oynamayıp bu maça oldukça dinç çıkacak olan Kayserispor'la Salı günü zor bir maç oynamış Beşiktaş var.Maçın sonucunun ne olacağı belli olmaz.Beraberlik diyorum.
deniz.91
19.Eylül.2009, 01:51
Son yıllarda beşiktaştan puanlar alıyoruz hep ama inönüde yenemiyoruz yine puan alırız bence bjk hem yorgun hemde çok iyi bir oyun sergileyemiyor ancak bizimde şöyle bir sıkıtımız var takım 2 haftadır maç yapmıyor bu bir sıkıntı verebilir ama son denizli maçındaki gibi formda olursa cangele ve makukula kesin puan alırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5 0 6 0 falan alırız demiş bazı arkadaşlarda 5 maçta 3 gol atan takım kayseri gibi sağlam defans yapan takıma nasıl atacak acaba görcez
CeNTeR_TR
19.Eylül.2009, 01:55
5-0 , 6-0 gibi bir sonuç bekliyorum.
5 0 6 0 falan alırız demiş bazı arkadaşlarda 5 maçta 3 gol atan takım kayseri gibi sağlam defans yapan takıma nasıl atacak acaba görcez
Deniz büyük ihtimal Ahmet'in dediğini alıntı yapmadan yazarak Ahmete söylemişssin bu son lafını.
Bende bu görüşe katılıyorum 5 6 farklı galibiyet biraz uçuk olmuş.Tamam bir patlama söz konusu olabilir ama bu kadar sağlam defansa bu kadar gol ve formsuz bir takımdan bu patlama açıkçası kafalarda soru işareti bırakır.
LeqenDary
19.Eylül.2009, 02:05
Beşiktaş eğer kayserinin defansına karşı sabırLı oynarsa bu maçı kazanır...Skor : 2-1
anil luque
19.Eylül.2009, 03:07
Gerçekten çok önemli bir maç, ligin henüz başında olmamıza rağmen yazık ki tamam devam maçı gibi birşey.. Geçen sene yine İnönü'de çok kritik bir maça çıkmıştık Kayseri karşısına güzel oyundan sonra tek golle de olsa 3 puan gelmişti.. Umarım yine 3 puanı alan taraf biz oluruz. Artık çıkışa geçeriz. Kapalıdayız, avazımız çıktığı kadar bağıracağız ..
GeNç KaRTaL
19.Eylül.2009, 05:44
Bu maç bir patlama yapmamız lazım gol açısından ama karşımızdaki rakipte savunması fena olmayan bir ekip.İhtiyacımız olan galibiyet serisinin ilk halkasını oluştursun,1-0 olsun bizim olsun..
SAİT71
19.Eylül.2009, 08:51
Beşiktaş ın puan kaybetme lüksü yok. O nedenle bu maçı alır. Zorlanır mı rahat mı alır orasını bilemiyorum ama alır.
El Barto
19.Eylül.2009, 13:45
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Yorum yapacaksanız teknik bilgilere dayandırmak zorundasınız. Teknik bilginiz yoksa da yazmayın forumda gereksiz yere mesajınız yer kaplamasın. Forum temiz olsun misler gibi koksun. Bu kurala Avrupa maçlarında dikkat etmeyen arkadaşlarımızın canı çok yanar.
Arkadaşlar bu kurala binaen mesajlar silinmiştir.
Knightmare
19.Eylül.2009, 17:09
Kayseri Beşiktaş'ı yenemez İnönü'de. Beşiktaş'a bağlı sonuç, daha doğrusu hücum oyuncularına...gol atarsa kazanır BJK, yoksa berabere biter bu maç.
anilton
19.Eylül.2009, 23:42
Bugün resmen topla tüfekle hücum ediyoruz.Umarım defansif anlamda bir zaaf yaşamayız...
Klasik 4-4-2'ye dönmüşü Mustafa Hoca...
----------------Hakan--------------
İ.Kaş------Sivok---Ferrari-----Ekrem
---------------Ernst---------------
S.Özkan------Tabata----------Tello
----------Bobo-----Nobre-----------
RaSenGan
19.Eylül.2009, 23:49
Tek farklı bir galibiyet olur.Galip gelicek takımı söylemek zor.Başarılar iki takıma da.
Maksic
20.Eylül.2009, 00:02
Kayseri'nin en zayıf halkası Durmuş bence sol kanat ağırlıklı oynarsa Beşiktaş kazanır onun dışında pek gol çıkmaz bu maçtada eğer oyunu sol kanada yığarsa Beşiktaş kazanır aksi halde gol de yiyeceğini sanmıyorum golsüz beraberlik diyebiliriz..
GeNç KaRTaL
20.Eylül.2009, 00:09
İbrahim Kaş'ın yerinede İsmail olsaydı tam hücum kadrosu olurdu.İnşallah beklentileri karşılar bu 11..
I3esiktas
20.Eylül.2009, 00:11
İsmail'i Niye kesti anlamadım Galatasaray Maçındada İyi oynamıştı
anilton
20.Eylül.2009, 00:12
İsmail 18'de yok.Hafif sakatlığı varmış,dinlendirmek istemiş...
Crocodile1963
20.Eylül.2009, 00:12
İsmail ilk 18'de yok. . .
GeNç KaRTaL
20.Eylül.2009, 00:19
Anıl yine 4-3-3 oynamayalım? Mustafa hoca bu.Yapar mı yapar..:icon_smile:
anilton
20.Eylül.2009, 00:20
Olabilir,düşünmedim değil...
Göbeği Ernst-Tello-Tabata yapıp ileriyi S.Özkan-Nobre-Bobo'da yapabilir...
sananes
20.Eylül.2009, 00:25
Bugün resmen topla tüfekle hücum ediyoruz.Umarım defansif anlamda bir zaaf yaşamayız...
Klasik 4-4-2'ye dönmüşü Mustafa Hoca...
----------------Hakan--------------
İ.Kaş------Sivok---Ferrari-----Ekrem
---------------Ernst---------------
S.Özkan------Tabata----------Tello
----------Bobo-----Nobre-----------
güzel kadro yapmıs bu maç hoca defansta sorun yasanacagını sanmıyorum ben.Ekrem tello serdar falan cok kosan oyuncular ernsti yalnız bırakmazlar.İbrahim kasın yerinde bi ekrem daha olsa cok daha iyi olurdu tabi.2-0 3-0 falan kazanır besiktas diye bekliyorum
anilton
20.Eylül.2009, 00:27
Aslında İ.Kaş'ın orada oynaması mantıklı daha doğrusu savunma yönü ağırlıklı bir bekin oynaması mantıklı...
Çünkü Ekrem hücuma sık sık katılan bir oyuncu.İ.Kaş stoper özelliği sayesinde onun çıkışlarında doğacak boşluğu önlemek amacıyla stoperlerin arasına girebilir...
PesimiSTyLa
20.Eylül.2009, 01:51
İlk yarı 0-0 bitti. Daha tehlikeli ataklar bulan taraf Kayseriydi. Cangele çok zorladı Bjk defansını.
uAburak89
20.Eylül.2009, 01:59
Makukula attı golü.
KaF KeF
20.Eylül.2009, 02:00
Makakula attı.1-0
PesimiSTyLa
20.Eylül.2009, 02:00
Makukula güzel gol attı. 1-0 önde Kayseri.
Tabata Fink ile;
Serdar da Nihat ile değişti.
Tabata ıslıklandı...
Clayman
20.Eylül.2009, 02:30
İnanılmaz bir gol kaçırdı Beşiktaş. Bu gidişle çok sıkıntı yaşayacak gol yollarında bu sene.
nannar
20.Eylül.2009, 02:43
BJK yine kayıp.... :)
C h A o S
20.Eylül.2009, 02:44
Böylece Beşiktaş lige havlu attı.Gerçekten büyük hayal kırıklığı.
Sekopej
20.Eylül.2009, 02:46
Galatasaray ya da Fenerbahçe yenerse fark 12 olacak, daha ligin başı ama Beşiktaş havlu attı diyebiliriz.
Yarın gazeteler için bir başlık önereyim, "Ramazan Bitti Oruç Bitmedi!"
RoNNiE91
20.Eylül.2009, 02:46
Yazıklar olsun şu takım ne hale geldi.Mustafa Denizli diyordu kimse merak etmesin Bjk iyi yolda diye.Hadi tek kale oynayıp bütün maç kaybetsek gam yemicem ama bu kadar da olmaz.Nihat'ın direkten dönen topu dışında "Ahh bu da kaçar mı" dediğimiz pozisyon yok ki Nihat'ın vuruşu da ceza sahası dışından.Mustafa Denizli ve yönetimin bir an önce bu takımdan elini ayağını çekmesi lazım bence.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 02:47
başlık cuk diye oturmuş. sanırsam mustafa denizli de havluyu atar bu yenilgiden sonra ya da demirören ipini çeker.
PesimiSTyLa
20.Eylül.2009, 02:50
Tribünler takımı bıraktı kayseriye, hakeme, süleyman hurmaya saldırdı yedikleri golden sonra. Maç sonu da yönetimi istifaya davet ettiler.
Bjk bırak galibiyet almayı gol atamıyor. Bu gidişle de böyle devam eder. Klasik Mustafa Denizli. 2. sezon yönettiği takımı batırıyor.
LaigLeNoiR
20.Eylül.2009, 02:50
Nerden başlayalım bilmiyorum. Takımda sanki herşey var gibi. Forveti var,defansı var,önliberous var,kalecisi var 10,5 numarası bile var. Ama neden sonuç yok ? Saha içinde rakip ceza sahasına gidene kadar herşey çok güzel oralara gelince eller ayaklar dolaşmaya başlıyor. Birsürü gol kaçır gol atama ve yenil. Olacak iş değil. O kadar taraftara yazık inanki.
Bu maçla ilgili hiçbirşey yok söylenecek birşeyler yapılması şart. Geçen seneden olmayan Delgado var galiba onun ahı tuttu.
Maksic
20.Eylül.2009, 02:51
Bu sonuçtan sonra bir istifa bekliyorum Mustafa Denizli'den camia baya karışıcak bu hafta artık Beşiktaş'ın şampiyon olması da başka bahara kaldı bu kadar erkenden böyle havlu atması Beşiktaş'ın bir Galatasaray'lı olarak üzdü beni Kayseri kötü maç oynadı golü attı yattı resmen eğer karşısında bir Galatasaray veya Fenerbahçe olsaydı 2-1 veya 3-1'lik bi skorla biterdi maç..
shadowrefree
20.Eylül.2009, 02:52
demirören bu takımdan gitmedikçe beşiktaş fenerbahçe ile galatasarayın kötü olduğu zaman iş yapar ancak.
nannar
20.Eylül.2009, 02:52
Beşiktaş'ın lige adam gibi bir santrafor almadan girmesi bu sonu hazırlaıd bence... Kanatta Serdar ve Tello iyi oyuncular... SAvunmada da iyi kötü adamlar var... Orta Alanda dinamo vazifesini fink ve ernst zaten götürüyor... tek eksikleri oyun kurucu ve santrafordu... oyun kurucu olarak 8 milyona kapalı kutu tabata , santrafor olarak da müzmin sakat nihat alındı... dediğim mevkilere yani AMC ve SC'ye , beklere harcanan paraya avrupa çapında 2 tane yıldız alınabilirdi bence...
shadowrefree
20.Eylül.2009, 02:54
Yazıklar olsun şu takım ne hale geldi.Mustafa Denizli diyordu kimse merak etmesin Bjk iyi yolda diye.Hadi tek kale oynayıp bütün maç kaybetsek gam yemicem ama bu kadar da olmaz.Nihat'ın direkten dönen topu dışında "Ahh bu da kaçar mı" dediğimiz pozisyon yok ki Nihat'ın vuruşu da ceza sahası dışından.Mustafa Denizli ve yönetimin bir an önce bu takımdan elini ayağını çekmesi lazım bence.
Nerden başlayalım bilmiyorum. Takımda sanki herşey var gibi. Forveti var,defansı var,önliberous var,kalecisi var 10,5 numarası bile var. Ama neden sonuç yok ? Saha içinde rakip ceza sahasına gidene kadar herşey çok güzel oralara gelince eller ayaklar dolaşmaya başlıyor. Birsürü gol kaçır gol atama ve yenil. Olacak iş değil. O kadar taraftara yazık inanki.
Bu maçla ilgili hiçbirşey yok söylenecek birşeyler yapılması şart. Geçen seneden olmayan Delgado var galiba onun ahı tuttu.
ben maçı izlemedim iki farklı yorum var beşiktaş çok mu kaçırdı yoksa pozisyon üretemedi mi?
ikinizden biri yanlış maça bakmış sanırsam:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
sakary Ali
20.Eylül.2009, 02:56
Serkan abi bildin Ligtv'de ki başlık Ramazan Bitti Oruç Bitmedi.
Ya sende ligin en kaliteli santraforları var.Nihat,Holosko,Nobre,Bobo.. Niye gol atamıyorsun.
Bobo'yu sol açıkta oynatırsın Finki yedek bırakırsın.
Mustafa Denizli ve Demirören bir an önce çekip gitsinler.Gitsin Antepe başkan olsun sayın demirören.
RoNNiE91
20.Eylül.2009, 02:59
ben maçı izlemedim iki farklı yorum var beşiktaş çok mu kaçırdı yoksa pozisyon üretemedi mi?
ikinizden biri yanlış maça bakmış sanırsam:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
Yine vardı tabi ortalar ama hep kaleciye gidiyordu ortalar.Orta sahada iyi pas yapıyor takım ama hücumda tamamen etkisiz.En son 2. haftadaki Antalyaspor maçında gol atmışız.Bu maçta da ortalar,kornerler %99'u boşa gitti.O %1 lik kısmı da Michael Fink kaçırdı bir tane maçın sonlarına doğru.
nannar
20.Eylül.2009, 02:59
Ya sende ligin en kaliteli santraforları var.Nihat,Holosko,Nobre,Bobo.. Niye gol atamıyorsun.
Mustafa Denizli ve Demirören bir an önce çekip gitsinler.Gitsin Antepe başkan olsun sayın demirören.
bu cümleye tamamen zıt düşüncelere sahibim :D Bobo hariç hiçbiri bence devamlılık gösterebilecek kalitede değilller...Sakatlık ya da mentalite eksikliğinden dolayı oalbilir ama bence Beşiktaşın sahip oldukları bu ligi kaldırsa bile Avrupa'da iş görmez
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:00
bir kere nihat formda değil bobo da gidecek mi kalacak mı kafası karışık kendini takıma veremiyor ki bence bi an önce elden çıkarılmalı çocuk oyuncağına dönd iyice. nobre de öyle ahım şahım bir santrfor değil.. holosko hazırken sonradan gelme sezon başı hazırlığına katılmamış niahtı oynatınca onuda küstürdüler. sonuç olarak beşiktaşın hücum kısmı genel itibariyle formsuz durumda. bunda en büyük suç mustafa denizli ve yönetimin... benim korkum ikinci bir sıfır faciası yaşanmasa bari...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şöyle karşı karşıya kaleciyle kalmadı mı hiç beşiktaş?
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:03
bir kere nihat formda değil bobo da gidecek mi kalacak mı kafası karışık kendini takıma veremiyor ki bence bi an önce elden çıkarılmalı çocuk oyuncağına dönd iyice. nobre de öyle ahım şahım bir santrfor değil.. holosko hazırken sonradan gelme sezon başı hazırlığına katılmamış niahtı oynatınca onuda küstürdüler. sonuç olarak beşiktaşın hücum kısmı genel itibariyle formsuz durumda. bunda en büyük suç mustafa denizli ve yönetimin... benim korkum ikinci bir sıfır faciası yaşanmasa bari...
Nihatı tek başına 2 tane yapılı stoper arasına koyarsan formsuz olur.Bobo'yu geçen sene hatırlıyoruz santrafor oynarken neler yaptı kupayı aldı şampiyonluğu aldı solda oynuyor formsuz tabi.
anil luque
20.Eylül.2009, 03:04
Hadii FM serilerine takılmışız vay halimize ..
Gerçekten bir yanım içinden gelen her şeyi söyle istersen banlan ama rahatla diyor, diğer yanım ise bırak yine içinde kalsın aldırma Anıl aldırma diyor .. Bu büyük taraftar bu büyük camia ceza olarak sizi alacak ne suç işledi acaba? Geldi geleli bir tane olumlu iş yapmaz mı insan yahu? Bu takımı al sen yönet deseler daha çok iş yapmazsam adan değilim. Elimde o kadar imkan varken...
Her yönden aciz bir başkanımız var ne yazık ki. Transfer politikası, takım üstündeki otoritesi, saygınlığı, prestiji aklınıza ne gelirse .. Umarım Ocak ayında defolur gidersiniz bu takımın başından.. Bizi bizle başbaşa bırakırsınız ..
Kim bilir belki uslu bir başkan olursanız Gaziantep'e bile seçilebilirsiniz ..
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:08
Hadii FM serilerine takılmışız vay halimize ..
Gerçekten bir yanım içinden gelen her şeyi söyle istersen banlan ama rahatla diyor, diğer yanım ise bırak yine içinde kalsın aldırma Anıl aldırma diyor .. Bu büyük taraftar bu büyük camia ceza olarak sizi alacak ne suç işledi acaba? Geldi geleli bir tane olumlu iş yapmaz mı insan yahu? Bu takımı al sen yönet deseler daha çok iş yapmazsam adan değilim. Elimde o kadar imkan varken...
Her yönden aciz bir başkanımız var ne yazık ki. Transfer politikası, takım üstündeki otoritesi, saygınlığı, prestiji aklınıza ne gelirse .. Umarım Ocak ayında defolur gidersiniz bu takımın başından.. Bizi bizle başbaşa bırakırsınız ..
Kim bilir belki uslu bir başkan olursanız Gaziantep'e bile seçilebilirsiniz ..
konu FM serilerine takılmak değil sadece benzetmeydi.
bu arada demirörene takımın o kadar borcu varken bu adamı nasıl yollucaksınız?
tarikko
20.Eylül.2009, 03:11
Birleştirilen Mesaj:
şöyle karşı karşıya kaleciyle kalmadı mı hiç beşiktaş?
Ben görmedim şahsen karşı karşıya pozisyon...Nihat'ın,Fink'in pozisyonları var benim gördüğüm..
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:14
8 milyonluk tabata sokamadı yani pozisyona beşiktaşı?
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:15
Ben görmedim şahsen karşı karşıya pozisyon...Nihat'ın,Fink'in pozisyonları var benim gördüğüm..
bu sistemle pozisyona girmek zor zaten ancak duran toptan falan gol atarız.
şampiyonluk senesindede goller 75ten sonra rakip oyundan düşünce geliyordu
tarikko
Tabata'yi taraftar da ıslıkladı zaten çıkarken..Büyük hayal kırıklığı şu ana kadar Tabata..
anil luque
Şaka bir yana da abicim neyin peşindesin çözemedim.. Maçı izledin mi?
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:19
Mustafa Denizli maç sonrası düzenlenen basın toplantısında; `Takımda iyi gitmeyen şeyler var. Başkanla görüşeceğim ve gerekirse istifa edeceğim` dedi..
DETAYLAR AZ SONRA... BİZDEN AYRILMAYIN!..
RoNNiE91
20.Eylül.2009, 03:22
Bence etsin ama şuan bütün linkler oynanıyor.Sezon başlamışken teknik direktör bulmak zor.Anca boştakilere yönelebiliriz.
Şuan en iyi alternatip Zenit'i UEFA şampiyonu yapan Dick Advocaat sanırım.
Maksic
Evet yukarıdaki mesajımda dediğim gibi hafta içi böyle bir istifayı bekliyorum ama Yıldırım Demirören bu istifayı kabul eder mi bilemem? Asıl istifa etmesi gerek kişi zaten Yıldırım Demirören ama kıyamet kopsa o yine başkanlığı bırakmaz..
shadowrefree
Şaka bir yana da abicim neyin peşindesin çözemedim.. Maçı izledin mi?
neyin peşinde olayım abicim bu kadar aciz bir yönetim bir kere delgadoda suç var. bu adama bu kadar para verilir mi? delgado sezon başında nazlanmasaydı. bu paraya avrupadan daha iyi bir 10,5 numara alınırdı. ayrıca ismail köybaşı nada verilmiş milyon dolarları hak ediyor mu acaba birde yanında plus olarak serdar kurtuluş antepli mi bu yıldırım demirören kardeşim ben bunun peşindeyim bir futbol sever olarak. göz göre göre beşiktaşın parası çarçur ediliyor kendisine borçlandırıyor adam takımı sahipleniyor bir futbol sever olara bunların peşindeyim. demiroren in beşiktaşın başına geldiği gün bile şaibe kokuyordu. şaibe derken bilgili başkanı komplo ile indirdi. çarşıda demiröreni nasıl indiremiyor hayret ediyorum. federasyona yürünüyorda akaretlere yürümek ya da ümraniyeye yürümek zor mu? eğer yüründüysede şimdiden özür dilerim...
RoNNiE91
20.Eylül.2009, 03:23
Edit: "alternatif" tabi eğer hala boştaysa.
anil luque
20.Eylül.2009, 03:23
Zora gelemedi beyefendi.. Bu takımı bu hale getiren başkası sanki.. Etsin gitsin
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:24
Demirören Ocak'ta banko gidiyor.
Denizli gitsin..Sergen gelsin :D
DisCo
20.Eylül.2009, 03:26
Beşiktaş'ın geçen sene müthiç bir galibiyet serisi vardı. Şampiyonlukta bunun payı var ama bilinmesi gereken birşey varsa oda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sürekli ellerindeki şansı tepmeleri üzerine Beşiktaş aldı başını gitti. Hani derler ya bu Şampiyonluk hayırlı bir Şampiyonluk değil diye. Beşiktaş içinde durum aynen bunu doğurdu. Alınan bu şampiyonluk bazı şeylerin görülmesini engelledi.
Mustafa Deniz'li işi tadında bırakıp istifa edecek ve Beşiktaş camiasında iyi hatırlanacaktı. O ise zoru seçip elini taşın altına soktu ve takımda kaldı. Malesef o taş elini ezdi Hocanın.
Lig uzun maraton ve ne olur bilinmez ama Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bakıldığında Beşiktaş havlu atmış görünüyor.
anilton
20.Eylül.2009, 03:27
İşte şimdi lige havlu attık diyebilirim...
Önümüzdei müthiş bir fırsat vardı.Üç hafta üstüste kendi evimizde oynayacaktık ama olmadı...
Artık Avrupa'ya konsantre olmalıyız.Hatta ne yapıp edip üçüncü olup Avrupa Ligine gitmeliyiz...
Neler oluyor anlamakta güçlük çekiyorum...
Kaleye atılan 25 şut var ceza sahasına açılan 45 orta var %60 topla oynuyorsun ama gol olmuyor.Bunun mantıklı bir açıklaması var mı bilmiyorum?
Bugün Tabata'yı çok yanlış kullandı Mustafa Hoca.Resmen Ernst'in yanında ikinci önlibero gibi oynadı.Rakip ceza sahasında etkili olsun,ara pası atsın,adam geçsin,şut atsın diye 8 milyon € bayıldığımız Tabata bugün rakibin yaptığı kontralarda geri koşan 3-4 adamdan biriydi.Tello'ya tanıdığı özgürlüğü ofanstaki serbestliği ona tanıması lazımdı.Yenilen golden hemen sonra oyundan alarakta hem taraftara hemde basına yem etmiş oldu...
Bunun dışında söylenecek pek birşey yok.Takım koşuyor,mücadele ediyor.İsteksizlik yok,oynanan futbol çok kötü değil.Sağlı sollu orta geliyor,uzaktan şut atılıyor,pozisyona giriliyor.Ama olmuyor olmuyor...
İstifa konusuna gelince;yıllardır şampiyonluk görmeyen takımı çok zor koşullarda alıp,çok zor dönemlerden geçerek iki kupayı kazandıran bir Hocanında bırakın kredisi olsun...
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:29
İşte şimdi lige havlu attık diyebilirim...
Önümüzdei müthiş bir fırsat vardı.Üç hafta üstüste kendi evimizde oynayacaktık ama olmadı...
Artık Avrupa'ya konsantre olmalıyız.Hatta ne yapıp edip üçüncü olup Avrupa Ligine gitmeliyiz...
Neler oluyor anlamakta güçlük çekiyorum...
Kaleye atılan 25 şut var ceza sahasına açılan 45 orta var %60 topla oynuyorsun ama gol olmuyor.Bunun mantıklı bir açıklaması var mı bilmiyorum?
Bugün Tabata'yı çok yanlış kullandı Mustafa Hoca.Resmen Ernst'in yanında ikinci önlibero gibi oynadı.Rakip ceza sahasında etkili olsun,ara pası atsın,adam geçsin,şut atsın diye 8 milyon € bayıldığımız Tabata bugün rakibin yaptığı kontralarda geri koşan 3-4 adamdan biriydi.Tello'ya tanıdığı özgürlüğü ofanstaki serbestliği ona tanıması lazımdı.Yenilen golden hemen sonra oyundan alarakta hem taraftara hemde basına yem etmiş oldu...
Bunun dışında söylenecek pek birşey yok.Takım koşuyor,mücadele ediyor.İsteksizlik yok,oynanan futbol çok kötü değil.Sağlı sollu orta geliyor,uzaktan şut atılıyor,pozisyona giriliyor.Ama olmuyor olmuyor...
İstifa konusuna gelince;yıllardır şampiyonluk görmeyen takımı çok zor koşullarda alıp,çok zor dönemlerden geçerek iki kupayı kazandıran bir Hocanında bırakın kredisi olsun...
anıl abi yapma be. o takımı hocasız oynatsan şampiyon olurdu.Denizli ile top mu oynadık.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:31
peki bu adam bırakıp gittiğinde ya da başkanlığı kaybettiğinde paramı verin derse beşiktaş camiası ne yapacak? yani b borç nasıl çözümlenecek bu konuyuda merak ediyorum...
anilton
20.Eylül.2009, 03:33
Niye çok mu süperdi takımda Hocasız şampiyon olurdu...
İlk yarı bittiğinde 6.sırada bulunan takımı bırakın şampiyon yapmayı ilk 5'e sokmazdı.Beşiktaş'ı geçen sene Mustafa Denizli şampiyon yapmıştır...
Hatta şampiyonluk topicinde bunuda nedenleriyle birlikte satır satır açıklamıştım.O yazı duruyorsa bir daha okuyabilirsin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarı bittiğinde 6.sırada bulunan takımı bırakın şampiyon yapmayı ilk 5'e sokmazdı.Beşiktaş'ı geçen sene Mustafa Denizli şampiyon yapmıştır...
Hatta şampiyonluk topicinde bunuda nedenleriyle birlikte satır satır açıklamıştım.O yazı duruyorsa bir daha okuyabilirsin...
Eksik olmuş.Başka Hoca olsaydı ilk 5' sokamazdı...
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:34
bir kere geçen sezonun mimarı ertuğrul hocanındır. mustafa denizli hazıra konmuştur. tmm belki yadırganmayacak derecede katkıları olmuş olabilir ama temelini ertuğrul hoca atmıştır. anti parantez geçen sezon fenerbahçe ve galatasarayda kötü olunca beşiktaş inanılmaz bir şampiyonluk kazanmış gibi gözükebilir ama feneri iki maçda da yenememişsin onu geçtim ilk 6 sıradaki takımlara karşı kaç gelibiyet aldı geçen sene beşiktaş?
anil luque
20.Eylül.2009, 03:34
Orası tam bir muamma işte abicim .. Diyoruz ya aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık tükürme içine at boğul vs vs .. Her karanlık tünelin bir girişi olduğu gibi çıkışı da vardır, umarım en yakın zamanda aydınlığa kavuşuruz ..
anilton
20.Eylül.2009, 03:35
Şimdi başa mı döneceğiz.Yok ilk 6'dan galibiyet alamamışsın,yok Fb,Gs kötüymüş bilmemne...
Bugünü konuşun bırakın geçen seneyi...
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:36
mustafa denizli takımı kaçıncı sırada aldı? ben inanıyorumki ertuğrul hoca olsaydı çok daha rahat şampiyon olurduk.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:36
ayrıyetten sezon başı kampı yapıldı takımın gol yollarında sıkıntısı hiç mi görülmedi görüldüyse bu haftaya kadar hiç çözüm üretilmez mi? demekki buradan çıkaracağımız sonuçta mustafa denizli de kendini tam vermiyor. kendisini çeşmede balık lokalinde görmüştüm baya keyifliydi ama tatili biraz fazla mı kaçırdı yoksa?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mustafa denizli takımı kaçıncı sırada aldı? ben inanıyorumki ertuğrul hoca olsaydı çok daha rahat şampiyon olurduk.
aynen arkadaşıma katılıyorum.
anilton
20.Eylül.2009, 03:38
En basitinden devre arasında şu takıma Ernst,Yusuf alınmasa şampiyon falan olamazdık...
DisCo
20.Eylül.2009, 03:38
Geçen sene görülmeyenlerin acısı çıkıyor. Beşiktaş Şampiyon ünvanıyla bugün çok başka şeyler bekliyor. Oysa gelen Şampiyonluk hakedilsede hak edilme yolunda birçok savaşacağı etken kendiliğinden ortadan kalkmıştı.
Geçen seneki durum bugün olsaydı puan farkı bu kadar olmaz ve Beşiktaş'ın kaybettiği bu puanlarda bile lige havlu attı demezdik.
tarikko
20.Eylül.2009, 03:39
Beşiktaşlı taraftarların sabrı taştı. Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetime büyük bir protesto göstererek, çeşitli sloganlarla tepkilerini dile getirdiler. Kayserispor'a 1-0 yenilen Siyah-Beyazlı camiada maçın ardından protokol tribününün önüne gelen taraftarlar en başta başkan Yıldırım Demirören olmak üzere yönetimi istifaya davet etti.
Taraftarlar;
"Gaziantepspor'a başkan olsana..."
"Yeter artık Demirören"
şeklindeki tezahüratlarla protokol tribünü önünde uzun süre protestoda bulundular. Protokol tribünü çıkışına pet şişe, çakmak, sert cisimler attılar.
Çevik kuvvetin çabasıyla dağıtılmaya çalışılan taraftarlar tüm öfkelerini kusup, yönetimi uzun bir süre sürdürdüler...
Kaynak: DHA
anil luque
20.Eylül.2009, 03:39
O konuda bir sıkıntı var kardeş, buna katılamayacağım şahsen .. Ertuğrul Hoca'nın ipi hatırlarsınız ki 4-1 lik Metalist hezimetinden sonra çekilmişti. Ondan sonra formalite maçı gibi oynanan bir Hacettepe maçı var ve sonrasında Gençlerbirliği karşısında 15 dk da 3-0 yapacak kadar hırslı bir Beşiktaş sahaya çıkıyor. Yani bir yanda Metalist gibi bir ekipten 4 yiyen, henüz sezon başına yürümeye mecali kalmamış Beşiktaş.. Diğer yanda ligin en zor deplasmanlarından birinde 15 dk da 3-0 öne geçen bir Beşiktaş .. He belki ilerleyen haftalarda böyle devam etmedi ama Mustafa Hoca'nın gelişiyle büyük değişim yaşandı kabullenmek lazım ..
RoNNiE91
20.Eylül.2009, 03:41
Geçen sene takım çok iyi kenetlenmişti şampiyonluğa.Bazı maçları iyi oynamamamıza rağmen kazanmıştık.Galatasaray maçı bunun bir örneği.Geçen seneki takım bozuldu.Delgado'yu adeta mumla arıyoruz.Nobre ve Bobo'nun golü yok ligde.Geçen senenin üstüne katmamız gerekirken daha da kötüye gittik.Bence yol yakınken Mustafa Hoca bırakmalı.
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:41
En basitinden devre arasında şu takıma Ernst,Yusuf alınmasa şampiyon falan olamazdık...
haklısın ikiside şampiyonluğu getirdiler ama şartlar farklı olsa denizli geldikten sonra ilk yarı bitene kadar o kadar puan kaybetmesek yani hoca değişmemiş olsa bunlara gerek kalmazdı.
ayrıca hoca oyuncu seçimlerinde çok yanlış
geçen senenin şampiyonluğa taşıyan adamlardan biri Bobo nerde oynadı santrafor oynadı.. hoca hala niye bunu ısrarla sol açıkta oynatmaya çalışıyor bunu herkes gördü bobo sol açık oynamıyor
anilton
20.Eylül.2009, 03:44
Geçen sene görülmeyenlerin acısı çıkıyor. Beşiktaş Şampiyon ünvanıyla bugün çok başka şeyler bekliyor. Oysa gelen Şampiyonluk hakedilsede hak edilme yolunda birçok savaşacağı etken kendiliğinden ortadan kalkmıştı.
Geçen seneki durum bugün olsaydı puan farkı bu kadar olmaz ve Beşiktaş'ın kaybettiği bu puanlarda bile lige havlu attı demezdik.
Artık kurtulun şu Fb,Gs iyi olmadığı için Beşiktaş şampiyon oldu fikrinden...
Ne yani kötümüydük biz geçen senede görülmeyenlerin acısı çıkıyor diyosun...
Bu nasıl bir yaklaşımdır yahu.O zaman bu sene Beşiktaş olmadığı için,kötü olduğu için G.Saray şampiyon olacak ve ya F.Bahçe.Var mı böyle bir mantık?Bu şeye benziyor.Pana kötü oynadığı için,hata yaptığı için G.Saray iyi göründü,galibiyet aldı.Ee biri kötü olmazsa diğer nasıl başarılı olacak zaten.Herkes müthiş,hatasız olursa nasıl olacak bu iş?
Beşiktaş geçen sene iki kupayıda söke söke almıştır.Bunu kabullenin artık yahu.Aradan aylar geçti hala kabullenemediniz mi?
Bugünü konuşun bırakın geçmiş olayları.Çünkü o geçmişin bugün ile hiçbir alakası yok...
sakary Ali
20.Eylül.2009, 03:44
O konuda bir sıkıntı var kardeş, buna katılamayacağım şahsen .. Ertuğrul Hoca'nın ipi hatırlarsınız ki 4-1 lik Metalist hezimetinden sonra çekilmişti. Ondan sonra formalite maçı gibi oynanan bir Hacettepe maçı var ve sonrasında Gençlerbirliği karşısında 15 dk da 3-0 yapacak kadar hırslı bir Beşiktaş sahaya çıkıyor. Yani bir yanda Metalist gibi bir ekipten 4 yiyen, henüz sezon başına yürümeye mecali kalmamış Beşiktaş.. Diğer yanda ligin en zor deplasmanlarından birinde 15 dk da 3-0 öne geçen bir Beşiktaş .. He belki ilerleyen haftalarda böyle devam etmedi ama Mustafa Hoca'nın gelişiyle büyük değişim yaşandı kabullenmek lazım ..
mustafa hocaya o noktada tebrik ediyorum takımı adeta takım yaptı arkadaşlık falan olarak.
ama gençlerbirliği maçını düşünürsek yeni bir hoca gelmiş ve yeni bir heyecan ilk maçı ilk 15 dakika çok iyi başladık 3 taneyide salladık ama sonra yine oyundan düştk gençlerbirliği istedi gibi oynamıştı.
metalist maçıda şanssızlık jaja denen adam kaç kere o golü atar.Zapo geldiği günden beri çok iyi maçlar çıkartan zapo saçma sapan hatalar yapar. bence o maç şanssızlıktı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Denizli yarın demirören ile görüşecekmiş. hadi bakalım.
anil luque
20.Eylül.2009, 03:49
Bu nasıl bir yaklaşımdır yahu.O zaman bu sene Beşiktaş olmadığı için,kötü olduğu için G.Saray şampiyon olacak ve ya F.Bahçe.Var mı böyle bir mantık?Bu şeye benziyor.Pana kötü oynadığı için,hata yaptığı için G.Saray iyi göründü,galibiyet aldı.Ee biri kötü olmazsa diğer nasıl başarılı olacak zaten.Herkes müthiş,hatasız olursa nasıl olacak bu iş?
Beşiktaş geçen sene iki kupayıda söke söke almıştır.Bunu kabullenin artık yahu.Aradan aylar geçti hala kabullenemediniz mi?
Bugünü konuşun bırakın geçmiş olayları.Çünkü o geçmişin bugün ile hiçbir alakası yok...
Aynen arkadaşlar yahu bırakalım bu ayakları yok Gs Fb kötüydü Beşiktaş şampiyon oldu falan fişmekan .. Kabullenmek lazım bazı şeyleri.. Adaşın dediği gibi geçen seneki 2-0 dan 5-2 ler alan son 15 dkya yenik girip maç koparan takım gitti yerine 8 maçta 3 gol atabilen bir takım geldi .. Nereden nereye ..
DisCo
20.Eylül.2009, 03:57
Geçen seneki Beşiktaş'ta buydu. Ligde hüsranlı bir Beşiktaş. Kimseyi yenemeyen bir Beşiktaş. Sonra açık ara önde olan takımlar kaybetmeye başlayınca seri galibiyetler alıp bu takımlara yetişen bir Beşiktaş. Önde olan takımlar olmadık yerlerde daha önce görülmeyen şekilde puan kaybetmeye devam edince öne geçen bir Beşiktaş. Bu sene yine kötü oynayan bir Beşiktaş ama bu sefer rakipleri kötü değil ve şimdi Beşiktaş o seri galibiyetlerine başlayabilir. Bu 12 puan belki artmayacak ama kapanmayacaktırda. Ben kabulleniyorumda sizler kabullenmiyorsunuz.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 03:58
arkadaşım mücadelede bir taraf kötü olacak ki kazanan iyi olsun.ama geçen sene sadece beşiktaşta hırs vardı öyle ahım şahım top oynamıyorduki...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen seneki Beşiktaş'ta buydu. Ligde hüsranlı bir Beşiktaş. Kimseyi yenemeyen bir Beşiktaş. Sonra açık ara önde olan takımlar kaybetmeye başlayınca seri galibiyetler alıp bu takımlara yetişen bir Beşiktaş. Önde olan takımlar olmadık yerlerde daha önce görülmeyen şekilde puan kaybetmeye devam edince öne geçen bir Beşiktaş. Bu sene yine kötü oynayan bir Beşiktaş ama bu sefer rakipleri kötü değil ve şimdi Beşiktaş o seri galibiyetlerine başlayabilir. Bu 12 puan belki artmayacak ama kapanmayacaktırda. Ben kabulleniyorumda sizler kabullenmiyorsunuz.
arkadaşla aynı fikirdeyim. geçen sene takım iyiydi madem bu sene ne oldu?
anilton
20.Eylül.2009, 04:07
Beşiktaş bu sene kötü futbol oynuyor diyen herkesle sabaha kadar tartışırım...
Şöyle birşey var.Takım kötü gider puan kaybeder,orta sahası dökülür,savunma yapamaz,mücadele etmez,pozisyona giremez,oyuncular isteksizdir,orta gelmez,şut atılmaz...
Beşiktaş'ın tek sorunu gol...
Beşiktaş iyi savunma yapıyor mu?Evet.Mücadele ediyor mu?Evet.Futbolcular istekli mi?Evet.Pozisyona giriyor mu takım.Evet?
Tek sorun ileride.Gol olmuyor olmuyor...
Beşiktaş gol yollarında kötü dersiniz kabul ederim ama Beşiktaş asla kötü futbol oynamıyor.En azından arada bu kadar fark olabilecek kadar kötü futbol oynamıyor...
Örneğin bugün.Beşiktaş çok kötü oynadı,orta sahada döküldü,savunmada hatalar yaptı o yüzden yenildi diyebilecek bir kişi var mı?
Söylenebilecek tek şey Beşiktaş üç direğin içinden topu geçiremediği için yenildi...
LaigLeNoiR
20.Eylül.2009, 04:09
Bu sene de biz kötüyüz FB ve GS arasında gidiyor lig o yüzden :)
RoNNiE91
20.Eylül.2009, 04:11
Tamam ona lafım yok benim ama bugün dikkat ettiysen Anıl yapılan ortalar hep Souleymanou'ya gitti.Fink'in bomboş kalmışken auta atmasından başka "ahh be nasıl kaçar" dediğim pozisyon hatırlamıyorum malesef.Nihat'ın şutuda ceza sahası dışından geldi.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 04:14
Beşiktaş bu sene kötü futbol oynuyor diyen herkesle sabaha kadar tartışırım...
Şöyle birşey var.Takım kötü gider puan kaybeder,orta sahası dökülür,savunma yapamaz,mücadele etmez,pozisyona giremez,oyuncular isteksizdir,orta gelmez,şut atılmaz...
Beşiktaş'ın tek sorunu gol...
Beşiktaş iyi savunma yapıyor mu?Evet.Mücadele ediyor mu?Evet.Futbolcular istekli mi?Evet.Pozisyona giriyor mu takım.Evet?
Tek sorun ileride.Gol olmuyor olmuyor...
Beşiktaş gol yollarında kötü dersiniz kabul ederim ama Beşiktaş asla kötü futbol oynamıyor.En azından arada bu kadar fark olabilecek kadar kötü futbol oynamıyor...
Örneğin bugün.Beşiktaş çok kötü oynadı,orta sahada döküldü,savunmada hatalar yaptı o yüzden yenildi diyebilecek bir kişi var mı?
Söylenebilecek tek şey Beşiktaş üç direğin içinden topu geçiremediği için yenildi...
iyide arkadaşım bir problem koskoca 6 haftada çözülmez mi?
anilton
20.Eylül.2009, 04:20
iyide arkadaşım bir problem koskoca 6 haftada çözülmez mi?
Atamıyorlar ne yapsın Hoca.Nihat'a geliyor atamıyor,Bobo'ya geliyor atamıyor,Nobre'ye geliyor atamıyor,Holosko'ya geliyor atamıyor,Serdar'a geliyor atamıyor,Tello'ya geliyor atamıyorVuruyorlar çizgiden çıkıyor,direkten dönüyor,kaleci çıkarıyor.Ne yapsın girip Hoca mı vursun topa?
DisCo
20.Eylül.2009, 04:22
Bu sene de biz kötüyüz FB ve GS arasında gidiyor lig o yüzden :)
Aslında ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsun. Ancak anlamıyormuş gibi görünmek istiyorsun bende açıklayayım.
Lig başlar ve 3 büyük takımda başa baş gider. 3 hafta öbürü lider götürür 1 hafta öbürü götürür 2 hafta öbürü değiş tokuş derken ikisi hata yapar biri ipi göğüsler. O zaman dersin ki birisi hata yapacak ki diğeri maç kazansın yada şampiyon olsun. Bu Elmadır.
Birde 3 büyük takım başlar. İkisi ligi sorunsuz götürürken bir tanesi ite kaka ilerler. Takımdan herkes ümidini keserken birden iyi giden takımlar nadir görülecek şekilde acayip işler yaparlar. Arkadan gelende seriye bağlar. Bu iki takım kötü gitmesine rağmen hala son haftalara kadar şampiyonluk muamma'da kalır ve o en arkadaki takım ipi göğüslerse önde giden takımlar şampiyonluğu altın tabakla ikram etmiş denir buda armuttur.
Birde 3 büyük takım lige başlarlar ve ikisi 5/5 yaparken öbürü puan kaybı yaşıyorsa puan kaybı yaşıyoruz diye diğerleri 5/5 yaptı demek ise üzümdür. Çünkü Beşiktaş tüm maçlarını kazansaydı bile Galatasaray yada Fenerbahçe başarılıdır. Birde bu 5/5 yapılan maçların hiçbirinin Beşiktaş'la alakası yoktur.
Şimdi elma=armut=üzüm denemez.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 04:22
Atamıyorlar ne yapsın Hoca.Nihat'a geliyor atamıyor,Bobo'ya geliyor atamıyor,Nobre'ye geliyor atamıyor,Holosko'ya geliyor atamıyor,Serdar'a geliyor atamıyor,Tello'ya geliyor atamıyorVuruyorlar çizgiden çıkıyor,direkten dönüyor,kaleci çıkarıyor.Ne yapsın girip Hoca mı vursun topa?
büyü var o zaman takımda hakan bilal kutlualp gibi bozarsınız sizde :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
anilton
20.Eylül.2009, 04:34
Aslında ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsun. Ancak anlamıyormuş gibi görünmek istiyorsun bende açıklayayım.
Lig başlar ve 3 büyük takımda başa baş gider. 3 hafta öbürü lider götürür 1 hafta öbürü götürür 2 hafta öbürü değiş tokuş derken ikisi hata yapar biri ipi göğüsler. O zaman dersin ki birisi hata yapacak ki diğeri maç kazansın yada şampiyon olsun. Bu Elmadır.
Birde 3 büyük takım başlar. İkisi ligi sorunsuz götürürken bir tanesi ite kaka ilerler. Takımdan herkes ümidini keserken birden iyi giden takımlar nadir görülecek şekilde acayip işler yaparlar. Arkadan gelende seriye bağlar. Bu iki takım kötü gitmesine rağmen hala son haftalara kadar şampiyonluk muamma'da kalır ve o en arkadaki takım ipi göğüslerse önde giden takımlar şampiyonluğu altın tabakla ikram etmiş denir buda armuttur.
Birde 3 büyük takım lige başlarlar ve ikisi 5/5 yaparken öbürü puan kaybı yaşıyorsa puan kaybı yaşıyoruz diye diğerleri 5/5 yaptı demek ise üzümdür. Çünkü Beşiktaş tüm maçlarını kazansaydı bile Galatasaray yada Fenerbahçe başarılıdır. Birde bu 5/5 yapılan maçların hiçbirinin Beşiktaş'la alakası yoktur.
Şimdi elma=armut=üzüm denemez.
G.Saray ile F.Bahçe'nin kaybettiği puanları Beşiktaş'a mı verdiler de şampiyonluk ikram edilmiş oluyor?
Ben başarılı olup bütün maçlarımı kazanmasam Gs ve Fb kötü diye beni şampiyon mu yapacaklar?
Bak ne güzel söylüyorsun,Fb ile Gs'nin 5'te 5 yapmasında nasıl Beşiktaş'ın bir etkisi yoksa Beşiktaş'ın ilk yarıyı altıncı sırada bitirip ikinci yarıda iki kupayı birden almasında Fb ve Gs'nin hiçbir alakası yoktur...
Tamamen Beşiktaş'ın bir başarısıdır...
Bunu kabullenin!
Zaten hala bunu tartışmak anlamsız kere anlamsızdır...
eGowiCh
20.Eylül.2009, 04:48
Beşiktaşlıların anlamsız savunmasını beni şaşırtıyor. Her yıl şampiyonluğa oynayan üç takım vardır, FB, GS ve BJK. Bunlardan ikisi tarihinin en kötü sezonunu geçirince de doğal olarak üçüncü takım şampiyonluğu alıyor, bu kadar basit.
Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın son yıllardaki şampiyonluklarına bakacak olursak, hep birbirleriyle çekişerek kupayı aldılar. GS'nin son haftaki mucize şampiyonluğu, bizim 100. yıl şampiyonluğumuz, GS'nin FB derbisini kazanıp ardından Sivasspor'u yenerek şampiyonluğu, bunlarda son haftaya kadar hep iki büyük takım çekişti ve biri şampiyon oldu.
Geçen seneye bakıyoruz, Beşiktaş rakibi olan iki büyük takımın en kötü geçirdikleri yılda ipi göğüsledi. FB ve GS'yi bir daha bu şekilde kötü bulabilir mi BJK, belki 10-20 yıl sonra. Dolayısıyla yukarıdaki yorumlara katılıyorum (GSli ve FBli arkadaşların yaptıkları). BJK'nin geçen sezonki şampiyonluğu rakiplerinin kötü olmasının doğurduğu avantajdandır. Söke söke şampiyonluk BJK'nin 2003'teki şampiyonluğu bana göre, geçen yılki değil.
Bu yıl FB veya GS şampiyon olacak bana göre, öyle görünüyor. Ve büyük ihtimal son haftaya kadar ikisi de başa baş götürecekler ve biri şampiyon olacak. Beşiktaş'ın durumu geçen yıl böyle değildi. Sadece tek bir derbi kazanıp şampiyon olundu. FB ve GS şampiyon olurken birbirlerini yenmeleri gerekiyordu mutlaka, BJK geçen yıl buna ihtiyaç duymadı.
Neyse, bu yıla bakarsak eğer BJK kötü başlangıç yaptı. Bence geçen yılın iki flaş takımı Sivasspor ve BJK bu yıl çok kötü durumdalar ve bir türlü kurtulamadılar. Takımın havasının değişmesi için hocanın kovulması gerekiyor. Zaten ocakta kongre var, orada da yönetim değişmeli.
Ahmet Göktaş
20.Eylül.2009, 04:52
BJK hiçbir zaman flaş takım olmaz bu ligde. Çünkü her ne kadar kabul edilmese de 3 büyükten biridir.
RaSenGan
20.Eylül.2009, 05:05
Beşiktaş neden en son şampiyonluğunu yıllar önce aldı ? Çünkü G.Saray ve F.Bahçe hep daha iyiydi Beşiktaş'tan..Geçen sene neden Beşiktaş şampiyon oldu ? Çünkü G.Saray ve F.Bahçe daha kötüydü Beşiktaş'tan.İstediğin kadar başka takım bizi bağlamaz diyebilirsin Anıl abi ama bir takımın şampiyon olması için diğer takımların puan kaybı yaşaması lazım.Geçen sene GS ve FB bu kayıpları bol bol yaptı.Beşiktaş saçma sapan puan kayıpları yapmadı,şansla beraber iyi de oynayarak şampiyon oldu.Kimse başarısız demiyor Beşiktaş'a fakat şampiyon olmasında G.Saray ve F.Bahçe'nin etkisi de oldukça fazla.Bu sene bu iki takımın hali ortada.İkisi de kayıpsız ilerliyor.Bu gidişle böyle iyi sonuçları devam edicek iki takımın da.Beşiktaş geçen senenin en çok gol atan takımı diye hatırlıyorum.Bu sene attıkları gol sayısını biliyoruz hepimiz.Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorum nasıl oynuyorlar bilemiycem.Ama gol atamamak bir başarısızlıktır.Nerde geçen sene golleri sıralayan oyuncular ? Ya kulübede ya da sahada dağa çayıra vuruyo topları..Bir arkadaşımız demiş ki bir iki pozisyon dışında ah bu kaçar mı diyebilceğim bir pozisyon yok.Zaten isterse bin pozisyona girsin gol atamadıktan sonra ne işe yarar ki.Kim maç sonu helal olsun bir sürü pozisyona girdiniz der..Beşiktaş'ın durumu hiç iyi değil.Bakalım daha nasıl devam edecekler.Ama şunu unutmasınlar ; Karşılarında geçen seneki G.Saray ve F.Bahçe yok.İşleri çok zor.Bu iki takım puan kaybetmez öyle saçma sapan..Ligin başında bu kadar puan farkı olmamalı.Takım kötü gidiyor.Beşiktaş en iyi topu oynasa da gol atamadıktan sonra kimse alkışlamaz kimse Beşiktaş bu sene şampiyon olur demez.Taraftar iyi oyun ister ama gol de ister.Size göre iyi oyun olup gol olmadıktan sonra görüyoruz taraftarın tezahüratlarını.Onu bunu istifaya davet ediyorlar.Haklılar da.Beşiktaşlı oyuncular ve yönetim kendine gelmeli.İşleri çok zor.Bu sene pek inanmıyorum Beşiktaş'ın başarılı olacağına.Bakalım bizi nasıl günler bekliyor.
besiktas1903
20.Eylül.2009, 05:13
Ozaman bu sene Galatasaray ve Fenerbahce sampiyon olur cünkü bu sene besiktas kötü...... tabiki birinin sampiyon olmasi icin diger takim ondan daha kötü olmasi lazim.
anilton
20.Eylül.2009, 05:18
Beşiktaş'ın bu yıllar sonra ligde başardığı çifte kupalı zafer niye bu kadar dert oldu arkadaş...
Geçen sezon olan şeyin hala konuşulmasının amacı,mantığı nedir?Konu Beşiktaş - Kayserispor Süper Lig 2009-10 6.hafta maçı...
eGowiCh
20.Eylül.2009, 06:03
Ozaman bu sene Galatasaray ve Fenerbahce sampiyon olur cünkü bu sene besiktas kötü...... tabiki birinin sampiyon olmasi icin diger takim ondan daha kötü olmasi lazim.
Arkadaş bir takımın safdışı kalması ayrıdır, iki takımın safdışı kalması apayrı. Zaten yıllardır Beşiktaş kötü, dolayısıyla FB ve GS arasında geçiyor genelde şampiyonluk yarışı. Dolayısıyla senin mantık yanlış. İkisi kötü olursa meydan üçüncüsüne kalır. Misal bu yıl FB geçen seneki gibi olsa GS açık ara götürüyor olacakt şu an ligi. Veya GS geçen seneki gibi olsa FB açık ara götürüyordu. Ama ikisi de iyi, bir tek BJK onlarla kıyaslarsak kötü. Geçen yıl durum bambaşkaydı, iki büyük takım yıllar sonra bu kadar kötü sezon geçirdiler, BJK de ipi göğüsledi. BJK de ipi göğüsleyemeseydi Sivasspor şampiyon olacaktı.
Beşiktaş'ın başarısızlığının sebebi yanlış transfer politikası. Kadroyu güçlendirmek yerine bir ton paraya gereksiz, savurgan transferler yapıldı. Transfer edilen İbrahim Kaş'ın neler yaptığı ortada. Son Man Utd ve Kayserispor maçlarında BJK'nin yediği gollerin baş sorumlusu. Diğer transferlerden söz etmiyorum bile. Milyon dolarlar verilen futbolcular on sekize giremiyor veya yedek oturuyor. Olacak iş mi? Bir maç Bobo 18'de değil, diğer maç 11'de. Bir maç bir oyuncu sahada, diğer maç 18'e giremiyor. Beşiktaş sene başından beri bir türlü istikrarı yakalayamadığı için bugün bu durumda. Ne kalesinde istikrar var, ne sağ bekinde, ne sol bekinde, ne orta sahasında, ne hücumunda. Tek istikrarı savunmanın göbeği, Sivok ve Ferrari. Onun dışında istikrarlı olduğu hiçbir mevkiisi yok. Bu da başarısızlığın özeti olsa gerek.
shadowrefree
20.Eylül.2009, 06:37
''Denizli-Demirören istifa etsin!''
Beşiktaş yönetimi içinden inanılmaz bir tepki geldi! Asbaşkan Levent Erdoğan, Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören'in istifasını istedi! "Maskeyle sokağa çıkıyoruz" diyen Erdoğan, Beşiktaş'ın geçen sezon da dualarla şampiyon olduğunu söyledi! İşte inanılmaz açıklamalar!
hadi bakalım sizi yöneten kişiler bile daha doğrusu beşiktaş kulubünü geçen senenki başaraının tesadüf olduğunu söylüyor. siz dahala iddaa ediyorsunuz beşiktaş geçen sen iyiydi diye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan inanılmaz açıklamalara imza attı. NTV’de yayınlanan %100 Futbol programına katılan Erdoğan’ın açıklamalarını Ajansspor.com derledi.
-“BUNUN HESABINI HERKES VERECEK”-
Erdoğan açıklamalarına “Beşiktaş, tarihinde hiçbir zaman 6 maçta 12 puan kaybetmedi” diye başlarken, “Bunun hesabını hoca da verecek, başkan da verecek, yönetim de verecek” ifadelerini kullandı..
-“MAHALLENİN DELİSİ DEDİLER”-
Çok fazla açıklama yaptığı için eleştiriler aldığını ancak az bile konuştuğunu ifade eden Erdoğan; “Hep konuştum ‘mahallenin delisi’ dediler, ‘çok konuşuyor’ dediler. Ama bu konuşmalarımı bile eksik buluyorum. Şuan artık konuşma şansına sahibim veya zamanı geçmiş bir konuşma yapıyorum” dedi.
-“DENİZLİ VE DEMİRÖREN İSTİFA ETMELİ”-
Başkanla fikir ayrılığı yaşayıp yaşamadıkları sorusuna yanıt veren Erdoğan; “Başkanı severim, kendisiyle fikir ayrılığı yaşamıyoruz, hadiseler ortada. Herkesin payı var.” dedi. Erdoğan istifa edip etmeyecekleri konusunda ise “İstifa etmiyorum. İstifa en kolay yol olur. İstifanın sorumluluğu büyüktür. Zaten istifa edecek benim önümde daha çok kişi var.. Önce teknik direktör, arkasından Yıldırım Demirören. Bize de daha sonra sıra gelir” ifadesini kullandı.
-“DUAYLA BAŞARI, BUNA BAŞARI MI DİYORSUNUZ?”-
Beşiktaş’ın daha önce başarı yaşadığı konusunu da kabul etmediğini ifade eden Erdoğan, “Başarı yaşanmadı kardeşim. Beşiktaş taraftarının duası ile oraya geldi Beşiktaş. İçten gelen dualarla çifte kupa kazandı. Buna başarı denmez. Biz kaybettik onlar da kaybetti. Buna başarı mı diyorsun? Dualarla Beşiktaş şampiyon oldu.” dedi
-“MASKEYLE SOKAĞA ÇIKIYORUZ”-
“Geçmişte yaşadığımız acı tecrübelerle ben ileriyi pek göremiyorum” diyen ancak yine de Beşiktaş’ın büyük bir takım olduğunu ve her zaman layık olduğu yere ulaşacağını kaydeden Erdoğan, “Artık çözüm yolu kalmadı.. Sabrın sonu mu kaldı? Taraftarın yüzüne bakacak halimiz yok. Yönetici olarak maskeyle sokağa çıkar olduk..” diyerek sözlerini noktaladı.
El Barto
20.Eylül.2009, 11:48
Takımımı tebrik ediyorum bizlere çok güzel bir bayram armağanı verdi, bizi yine dertlere saldı. Sağolsunlar.
deniz.91
20.Eylül.2009, 12:02
Dün iyi oynadık iyi mücadele ettik ve kazandık tabi bunda bjknin oyunuda önemli defansımız zatn iyiydi makukulanında gelmesiyle gol sorununu çözdük gibi takımın önü açık
sananes
20.Eylül.2009, 13:07
hiç beklemediğim bi yenilgi aldı bjk.Bu sefer ligin iyi takımlarından birini yenip cıkısa geçer diye düşünüyodum ama yine gol yok yenilgi var.Yinede hala kopmuş sayılmazlar 12 puan fark olacak belki ama daha sezonun bası yani fbde gsde 12den cok puan kaybedecek bu ligde sen her macını kazanmaya başlarsan sorun kalmaz.Dün ntvye bağlandı levent erdoğan tarzı sevmediğim bi bjk yöneticisidir ama bazı sözleri dogruydu gecen yıl 2 kupa kazandı bu takım sözüne "basarılı mı olduk ki biz kaybettik onlarda kaybetti" benzeri sözler söyledi mantıklı geldi bu yorumu bana.
bugra 1905
20.Eylül.2009, 13:19
Böyle Devam Ederse Beşiktaş Bizde Devam Edersek Elele Küme Düşeriz:D
Tebrikler Kayserispor
Clayman
20.Eylül.2009, 13:48
Bu yıl FB veya GS şampiyon olacak bana göre, öyle görünüyor. Ve büyük ihtimal son haftaya kadar ikisi de başa baş götürecekler ve biri şampiyon olacak. Beşiktaş'ın durumu geçen yıl böyle değildi. Sadece tek bir derbi kazanıp şampiyon olundu. FB ve GS şampiyon olurken birbirlerini yenmeleri gerekiyordu mutlaka, BJK geçen yıl buna ihtiyaç duymadı.
Geçen seneki şampiyonluğun nasıl alındığı bu satırlarda gizli. Geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray o kadar kötüydü ki, Beşiktaş'ın şampiyon olmak için onları yenmesine gerek kalmadı.
Kaldı ki kendi yöneticiniz Levent Erdoğan bile geçen sene Beşiktaş'ın taraftar duasıyla şampiyon olduğunu söylüyorken siz nasıl kabul etmiyorsunuz bunu anlamıyorum.
GeNç KaRTaL
20.Eylül.2009, 14:11
Ben Levent Erdoğan'ın hiç bir sözüne değer vermiyorum.Çoğu Beşiktaşlıda öyle.Buna neden katılalım? Bu sezona kötü başlamış olmamız size geçen seneki başarımızı küçültücü söylemlerde bulunma hakkını tanımaz.Resmen şansa bala şampiyon oldunuza getiriyorsunuz olayı.Lütfen terbiyenizi takının,insanları tahrik edici söylemlerde bulunuyorsunuz çünkü.
uAburak89
20.Eylül.2009, 14:18
Her takımın kötü dönemleri olur, Beşiktaş bu maçtan 3 puan alamayarak işini zorlaştırdı sadece, yani bu bir kırılma noktasıydı. Lig uzun bir maraton herşey değişebiliyor. Beşiktaş'ın geçen seneki şampiyonluğu konu olmuş, bence Beşiktaş'lı arkadaşlar savunmakta sonuna kadar haklılar, çünkü tertemiz bir şampiyonlukları var. O kötüydü bu kötüydü bunlar boş laf, kötü olmasalardı.. Bunda Beşiktaş takımının suçu ne ?
Melekovic
20.Eylül.2009, 15:00
Bazı cümleler imalı kaçmış olabilir ama ben manasız bir şey göremiyorum. Beşiktaş iki şampiyonluğu da hakkıyla aldı. Kupa şampiyonluğu bilek hakkıyladır her zaman,rakip takımların kötü olmasına bakmaz, turnuva maçı statüsündedir,çıkarsın yenersin sonuna kadar kalırsın kupayı alırsın.
Ligde şöyle bir durum vardır, sen iyisindir rakiplerin kötüdür çok puan kaybederler şampiyon olursun, sen iyisindir rakiplerin iyidir rakiplerine üstünlük sağlarsın ya da senden bir iki puan az alırlar gene şampiyon olursun, ya da son düzlüğe şampiyonluk stresini kaldıracak kadar tecrübeli olmayan bir rakiple girersin ,senden avantajlı durumda olmasına rağmen kayıplarla senin altına düşer gene şampiyon olursun. Bu her zaman ve her takım için böyledir.Bunun BJK GS FB TS Sivas Bursa vs vs si yoktur.
Çok temiz iki şampiyonluktu geçen sene Beşiktaş'ınki.Ama bütün takımların şampiyonlukları da o şekilde ve bütün takımların şampiyonluklarıda çok temiz.
Bu senenin geçen seneden tek farkı, rakipleri kendilerini geliştirip hatalı gördükleri yerleri onarırken, Beşiktaş yerinde saydı, almış olmak için bir adama dünyanın parasını verdi,kurtulacağı oyunculardan bir türlü kurtulamadı,yerinde saymaktan öte geriledi,rakipleri ve Anadolu kulupleri de takımlarını sağlamlaştırınca gelinen nokta bu. Kimse Tabata'nın gelişi takımı bozamaz demesin.Öyle bir bozar ki,dedikodu kazanı bir kaynadı mı, etraftaki söylemlere oyuncular da bir ayak uydurdu mu,bu mu O hadi bir şeyler yapsında görelim tarzında,isteksizlik başlar zaten. Bobo olayı ayrı bir vaka değinmeye bile gerek yok.
Beşiktaş çuvalla para harcadı ama yok yere harcadı, sadece Antep'e güzel takım kursun diye yardımda bulundu.
Bu bütün takımlar için geçerli,büyük takımların başında büyük düşünen,profesyonel insanlar olmalı,malesef Beşiktaş yönetimi,futbol sorumluları bu konuda bu sene iyice sınıfta kaldı.Temizlik şart.
Crocodile1963
20.Eylül.2009, 15:03
BÜNYAMİN ne oluyor g... başın oynuyor... Eyyamcı Bünyamin. Cangele, Cangele k... annene... Yere yatsana yere yatsana Bünyamin Gezer yere yatsana... Süleyman Hurma, Bünyamin’i pazarla... Seni hakem yapanın a.. k... Beşiktaş seyircisi 90 dakika boyunca önce bunları söyledi, 90. dakikadan sonra döndü yönetimi istifaya davet etti.
Erman Toroğlu - HürriyeErman Hoca döktürmüş yine . . .
DisCo
20.Eylül.2009, 16:02
Şimdi konu Beşiktaş - Kayserispor konusu.
Mesela Bobo'yu küstürdüler şimdi oynayamıyor gibi bir yorum getirilebilir. Bu maçla ilgili bir konuyu geçmişle bağdaştırırsınız. Benim futbol anlayışıma görede Beşiktaş'ın geçmiş şampiyonluğu bir çok şeyin görmezden gelinmesine Beşiktaş'ın olduğundan fazla büyütülmesine yol açtı. Görünmeyen şeyler bugün toparlanamıyor ve Beşiktaş taraftarıda çok büyük şeyler beklediğinden hüsranıda büyük oluyor. Zaten ilk mesajımda açıkça demiştim. Beşiktaş seri galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşsada yani başarı göstersede onu engelleyecek en önemli etkenler kendiliğinden ortadan kalktı. Beşiktaş'la Cem Papila'lı meşhur dönemde Şampiyonluğu verdik yorumu getirmediniz mi? Niye çünkü Beşiktaş gibi bir takım o kadar puandan şampiyonluğu vermesi 10 yılda bir görülür. Hatta 50 yılda bir. Ben bunu anlatmak istiyorum. Yoksa 2008-2009 şampiyonu Beşiktaş'tır. Kim ne derse değişmez.
Nedvedmania
20.Eylül.2009, 16:33
Erman Hoca döktürmüş yine . . .
Bu sefer doğruyu söylemiş :)
TR.CaPTaiN
20.Eylül.2009, 22:43
Maçın tamamını izlemediğimden dolayı maçın geneliyle ilgili yorum yapmak istemiyorum fakat, dün Rıdvan Dilmen'in %100 Futbol'da dikkat çektiği nokta olan Kayserispor'un golünden önce Beşiktaş ortasahasının durumu çok önemli. Ekranda Kayserisporlu oyuncu ortasahada tek başına gözüküyor. Topu sürüyor sağa bırakıyor, defanstan sekiyor tekrar aynı oyuncu alıyor ortalıyor ve Makukula güzel bir vuruşla topu ağlara yolluyor. Bir takım ortasahayı bu kadar boş bırakmamalı.
Beşiktaş'ın mecburiyetten dolayı bonservis ücretlerini açıklaması dün olumsuz yönleri tekrar gösterdi. Tabata ligimiz için kaliteli, önemli bir oyuncudur ama 2-3 maçta her türlü pozisyonun içinde olması, gol atması, asist yapması beklenemez. Sonuçta bu oyuncu takıma yeni katıldı, klasik söylemlerden; takıma alışması, ortama alışması gerekir. Tabata'nın bonservis ücretinin 8 m € olması ıslıklamasına neden oldu. 8 m € verildiği için Tabata'dan hemen birşeyler bekleniyor, maçı çevirmesi bekleniyor. Oysa ki Tabata 2 m €'ya alınmış olsaydı bence Tabata'ya bu kadar tepki olmazdı. Bu durum Güiza'nın durumuna benziyor. Özellikle geçen sene Güiza ile ilgili de her eleştirinin başında kesinlikle 14 m €'yu görüyorduk. Tabata'ya bu kadar erkenden baskı yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Beşiktaş asbaşkanının çıkıp şu, şu benden önce istifa etmelidir demesi de Beşiktaş açısından pek şık olmadı. En azından bu medya önünde yapılmamalı. Kapalı kapılar ardında herkes hesabını kitabını yapar, kendine yol çizer ama canlı yayında bunları açıklamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Mevcut durumda Beşiktaş'ın işi zor gözüküyor ama henüz ligin başı sayılır.
Kayserispor'u da İnönü'den çıkardığı 3 puandan dolayı tebrik ediyorum.
CeNTeR_TR
21.Eylül.2009, 16:51
Geçen senenin çifte kupalı şampiyonu bu seneye hırsı olmadan başladı.
Nihat Holosko gibi oyunculardan forvet yaratılmaya başlandı.
Bence Ligin en fason oyuncularından biri olan Bobo'yu satmamakla en büyük hatayı yaptılar ellerinde patladı.
GaziAntepspor'a akıtılan paralarla çok rahat iki star bakın süperstar değil star getirebilirdi ama bu hakklarını yanış kullandılar.
Her neyse artık Ligden kopdu gibi birşey Beşiktaş.Ama neden olmasın Fenerbahçe ve Galatasaray yine çöküş yaşar bakarsın Beşiktaş bi süprizle yine şampiyon olur.
Memedov
22.Eylül.2009, 05:00
Top oynayaman Fenerbahçe 6'da 6 yapıyor. Top oynayan birşeyler yapmaya çabalayan Beşiktaş'ın hali ortada. Bence biraz daha zaman gerekli, herşey daha da iyi olacaktır.
Şu da bir gerçek ki herşey geçen seneki kadar kolay olmayacaktır. Geçen sene ki şampiyonluğa zaten kimse inanmıyordu Başkan Yıldırım Demirören bile Fenerasyon Fenerbahçeyi şampiyon yapacak demişti ve sonunda Beşiktaş şampiyon oldu. Yıldırım Demirören tükürdüğünü yalayan bir başkan, ben bu takımda başkan olduğum müddetce Mustafa Denizli bu camiaya adım atamaz demişti ve ardından Teknik Direktörlüğe getirmişti. biz bile alıştık artık Demirören'e Beşiktaşlılarda alışsa iyi olur. Ne kadar yeter diye bağırılsa bile o adam o koltuğu bırakmaz.
eXcitinG
22.Eylül.2009, 16:14
Küçük Emrah`a döndük yemin ediyorum.
Artık Beşiktaş maçLarını izLerken başımız önde, yüzümüzde ve tüm vücudumuza yayıLmış tarifi mümkün oLmayan bir acı, dert..
Ve hep birden bağırıyoruz. Abi, bizimde goLümüz oLacak mı abi, bizde gaLibiyet görecekmiyiz abi, sevinebiLecekmiyiz abi diye.