View Full Version : Eskişehirspor - Gaziantepspor [ TSL 6.Hafta ]
Sheriff
18.Eylül.2009, 18:12
http://img29.imageshack.us/img29/6110/adsfx.jpg (http://img29.imageshack.us/i/adsfx.jpg/)
CeNTeR_TR
18.Eylül.2009, 18:17
Tabata'dan sonra hiçbirşey kaybetmeyen Bir Gaziantep izledim ben açıkcası geçen hafta.
Eskişehir'de taraftarıyla adeta bir bütün.
Zor maç Es-Es kazansın isterim :)
LeqenDary
19.Eylül.2009, 02:01
Zor bir maç oLacağı kesin ama taraftar desteğiyLe Eskişehir bir adım önde...
Knightmare
19.Eylül.2009, 17:18
Rıza hoca'yı seviyorum, takımınıda :) iç-dış, büyük-küçük farketmeden her maça 3 forvetler çıkıyolar, çatır çatırda oynuyolar. G.Antep'i yenecek güçleri var ve galip gelecekelrine inanıyorum.
Maksic
20.Eylül.2009, 00:11
Valla ne desek boş bi maç her şey olabilir ama ben Eskişehir'i biraz daha önde görüyorum ama hiç belli olmaz güzel maç olur hatta haftanın maçı olabilir..
Crocodile1963
20.Eylül.2009, 01:09
Eskişehirspor 0 - 1 Gaziantepspor
Dk. 22 Gol : Julio Cesar
Maksic
20.Eylül.2009, 03:38
Öncelikle bir Antepli olarak Eskişehirspor'u tebrik ediyorum gerçekten iki takımın kalitesi bu maça tam olarak yansımış gollere baktım az önce Maraton'da gerçekten Koray ve Vucko'nun golleri harika Es-Es bu sezon uefa'ya rahat oynucak gibi Gaziantep ise maalesef kötü gidişat devam ediyor Linz ve Jorginho ile umutlandık ama onlarda daha alışamadı hedeflerden uzaklaşmak üzereyiz haftaya da yenilgi olursa yönetim Couceiro'nun ipini çekebilir..
tarikko
20.Eylül.2009, 05:29
Macin ozetini izledim 5 gollu,cok guzel bir mac olmus.Eskisehir'in 3. golunde hakem hatasi var.Top kornere gitmeden once Antep serbest vurus kazanmis ve Jorginho kullanirken B.Ertugrul topun onune gecip engellemis vurusu ama hakem oyunu devam ettirmis sonra ve kornere giden topta Eskisehir'in golu geldi zaten..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kusura bakmayin mesaj 4 tane olmus yahu :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam duzelmis :)