View Full Version : Fenerbahçe - Büyükşehir Bld. [ TSL 6.Hafta ]
Sheriff
18.Eylül.2009, 18:22
http://img132.imageshack.us/img132/400/adsbp.jpg (http://img132.imageshack.us/i/adsbp.jpg/)
CeNTeR_TR
18.Eylül.2009, 18:24
Dün akşamdan sonra her zaman puan kaybettiğimiz bir ekip karşısında daha'da fazla ümitsizliğe kapıldım.
Ama Lig için o kadar verilen sözden sonra oyuncuların maça bakış açısı daha değişik olacaktır.
Erken bir gol bulursak rahat kazanırız.Bu maçta Daum'dan tek ricam ; Mehmet Topuz ve Semih'i ilk 11 oynatıp arkasına yaslanarak rahat rahat maçı izlemesi.
GodfatheR
18.Eylül.2009, 18:27
Artık kulübünin devre girmesi gerek.M.Topuz ve Semih'in hatta Özer'in bu maçta ilk 11 çıkmasını bekliyorum.İnşAllah bunu yapar Daum.
tarikko
18.Eylül.2009, 18:30
-GÖKHAN'IN OYNAMASI ZOR-
Twente maçında sağ omuzundan sakatlanan Gökhan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
Dün gece maçtan sonra MR'ı çekilen sarı-lacivertli futbolcunun omuzunda ezilmeye bağlı olarak ödem oluştuğu belirtildi.
Fenerbahçe'de Gökhan'ın yokluğunda savunmanın sağında Bekir'in şans bulması bekleniyor.
Sporx
SAİT71
19.Eylül.2009, 08:53
Bu maçtan endişe etmiyorum :) Lige gereken önemi verdiğimizi düşünüyorum o nedenle son mağlubiyetten sonra futbolcular kendilerine geldiler ve kendi evimizdeki bu maçı kazanır seriye devam ederiz. Rakip 6 tane yemiş bir takım ve bu maçta da mutlaka zorluk çıkaracaklardır. Kim bilir belki Trabzon un acısını Fenerden çıkarabilirler ama bu çok zor bir ihtimal. Daumun yine Semih i kulübede oturtup Güiza yı tek forvet deneyeceğini düşünüyorum. Özer ise bu maçta oynar gibi geliyor bana. Topuz da oynar bana göre..
Maça gidiyorum. Güzel olacaktır kötü bir haftadan sonra.
Knightmare
19.Eylül.2009, 17:16
iç saha avantajıyla Fener alır :) Twente'ye nasıl yenildiler hala anlayamadım, geçen haftada Bursa'yı nasıl yendiklerini anlayamamıştım :p kısaca bu sene Fener'i anlamakta güçlük çekiyorum galiba :D
eGowiCh
20.Eylül.2009, 04:51
Lige çok ayrı konsantre olan futbolculardan galibiyet bekliyorum ama rakip de büyük maçlara iyi konsantre oluyor. Savunmada saçma sapan işler yapmazsak maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İbrahim Akın bilinen, tehlikeli bir oyuncu, mutlaka önlem alınmalı.
M.Topuz'un oynaması da sevindirici, özellikle bir iç saha maçında. Ofansta çok şey bekliyorum ondan, Bursaspor maçındaki gibi savunmaya dönük oynamayacak muhtemelen. Andre Santos ve Kazım da kıpırdanırlarsa ilk haftalardaki gibi işimiz kolaylaşır.
yaman76hakanFB
20.Eylül.2009, 15:21
Twente mağlubiyetinin bir krize dönüşmemesi için..
Ligde -kötü futbola rağmen-yakalanan havanın ve kazanma alışkanlığının yitirilmemesi için..
Rakibimizden puan olarak geriye düşüp,psikolojik baskı yaşamamak için..
Bir şekilde bu maçı KAZANMAK ZORUNDAYIZ..
Umarım teknik heyet işlemeyen bazı noktalara bir neşter vuracaktır..
DisCo
20.Eylül.2009, 16:05
Fenerbahçe kazanırsa çok zorlanarak kazanacağını düşünüyorum. İBB, Fener'e karşı bir başka oynuyor.
nerazzuri
20.Eylül.2009, 16:10
Yine Semih'e bakarız :)
Suicider
20.Eylül.2009, 16:33
fener belediyeyi çok rahat yener ilk 10 dk da bir gol bulursa 3-4 olabilir maç
GodfatheR
20.Eylül.2009, 17:36
Son 20 dakikaya berabere girer yine Semih'le Alex'in şapkadan tavşan çıkarmasını bekleriz.
TR.CaPTaiN
20.Eylül.2009, 21:43
İBB geçen sene bizi mağlup ettikleri maçtan önceki hafta Eskişehirspor'dan 6 tane yemişti. Yine bir Fenerbahçe maçı ve yine İBB önceki hafta 6 tane Trabzonspor'dan yedi. Bize ters gelen bir takım ama Twente maçının özrünün dileneceğini düşünüyorum.
Mehmet Topuz muhtemelen yine Emre'nin yerine oynayacak. Daum forveti ikiler mi, beşler mi nasıl sistem geliştirir bilmiyorum ama Semih oynamalı. Semih'in kulübede olması Fenerbahçe taraftarının büyük bölümünün canını sıkıyor.
KaF KeF
20.Eylül.2009, 23:43
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Alex, Kazım, Andre Santos ve Güiza.
Sekopej
20.Eylül.2009, 23:45
Yabancı kontenjanı nedeniyle bu hafta Carlos kulübeye çekilmiş. Daum Lugano-Bilica ikilisini bozmayacak artık sanırım.
titates1
21.Eylül.2009, 00:08
bence bekir stoperde 1-2 maç denenmeli artık ben o adama çok güveniyorum çok hırslı luganoyla ikisi uyuşurlar gibime geliyor..
Neron_FB
21.Eylül.2009, 00:33
avrupa kupası maçından sonra ligde puan kaybetme lüksümüz olmadığından fener alır bence.. bakalım fenerin oynadığı futbol avrupa için umutlanmamızı sağlayacak mı..? bu arada fenerin ilk 11i:
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Bilica
Lugano
Vederson
Cristian
Mehmet Topuz
Dos Santos
Kazım
Alex
Güiza
PesimiSTyLa
21.Eylül.2009, 00:36
Stadda büyük boşluklar var. Karşı tribünde Fenerbahçe yazısı bariz okunuyor, o derece. 10 dakika var gerçi daha maçın başlamasına ama değişeceğini pek sanmıyorum...
Neron_FB
21.Eylül.2009, 00:48
volkan müthiş başladı elinden top kaçırarak :)
Neron_FB
21.Eylül.2009, 01:06
bi forvet futbolcusu kaleye 5 metreden nasıl 12 yaşında çocuk gücüyle vurabilir ki.. susim eleştirmeyim diyorum tansyonum çıkıyor sonra allahım ya..
Neron_FB
21.Eylül.2009, 01:19
vederson attı frikikten.. 1-0
TR.CaPTaiN
21.Eylül.2009, 01:22
İnşallah Vederson vurmaz dedim adam gol attı. :} Güzel goldü.
TR.CaPTaiN
21.Eylül.2009, 01:38
İlk yarıda ipler tamamen elimizdeydi. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik daha farklı olurdu. Oyun olarak üstün olsak bile bu tip maçlarda en azından 2 farklı önde olmak gerekir. Son dakikada duran toptan yenilecek bir gol tüm emekleri heba edebilir.
Gökhan Gönül ve Bilica ilk yarıda beğendiğim isimlerdi.
http://img185.imageshack.us/img185/6672/69243303.jpg (http://img185.imageshack.us/i/69243303.jpg/)
PesimiSTyLa
21.Eylül.2009, 02:42
Eziyet gibi maçtı yahu. Sabaha kadar oynansa 0-0 bitecek hissi uyandıran maç; Vederson'un güzel frikik golüyle 1-0 FB'nin galibiyeti ile sonuçlandı...
Neron_FB
21.Eylül.2009, 02:44
Zevk alamadan izlediğim bir başka 3 puanlı maç.. Neyse 3 puan iyidir iyi.. tebrikler
scar face
21.Eylül.2009, 02:49
Maça gitmedim iyi ki gitmemisim tv basında radyodan dinlerken eziyet çektim rezalet ya...
World Hollow o1
21.Eylül.2009, 02:59
Rolenti Fener..
TR.CaPTaiN
21.Eylül.2009, 03:07
İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları daha iyi şekilde değerlendiremedik ve gereksiz yere maçın sonlarına doğru kalemizde doğru-düzgün pozisyon olmamasına rağmen gerildik.
Kazım'ın etkisiz oyunu, Santos'un kaçamak oyunu kanatların sadece Vederson ve Gökhan'a kalmasına neden oldu. Gökhan ileri-geri alıştığımız gibi çok çalıştı ama Kazım'la bir türlü anlaşamadılar. Alex'in son dakikada gördüğü kart gereksizdi. Önümüzdeki maçları düşünerek o kartı görmemeliydi. Emre'nin önümüzdeki Gençlerbirliği maçıyla sahalara dönmesiyle Kazım'ın yerinde Mehmet'in oynamasını umut ediyorum. Bugün Bilica da bazı İBB ataklarını olgunlaşmadan çok güzel bitirdi.
6/6 yola devam.
Suicider
21.Eylül.2009, 04:02
Daum un gelmesinin amacı iyi oyun değil bir şekilde 3 puan ları alıp şampiyon olmaktı biliyoruzki daum da bunu en iyi yapan teknik adamlardan biri fakat bilmiyorum fener seyircisi ne düşünüyor ama bence fener seyircisi daha güzel oyun daha güzel hareketler daha güzel paslaşmalar bekliyor acaba yanılıyor muyum?
anil luque
21.Eylül.2009, 04:17
Beşiktaş'ı yerden yere vuran medyamız bu Fenerbahçe hakkında ne diyecek acaba? Bence manşetler şu 'Süper Fener.. & maç 18 puan' vs vs .. Ama Fener çok kötü oynuyor bunu gözardı etmemek lazım.. Manisa maçıyla sinyallerini veren düşüş trendi Twente ve İBB maçlarıyla devam ediyor. Ama bir şekilde 3 puanı almasını bildi Fener tebrikler ..
Sekopej
21.Eylül.2009, 04:19
İlk yarı son pozisyonlarda daha becerikli olsak ve 2 farkı yakalamış olsak maç daha rahat geçecekti. İlk devre defansın öne çıkmasıyla alan daraldı ve daha derli toplu bir görüntü çizdik.
2. devre bir şey oynanmadı. Şimdi bu duraklama dönemi mi yoksa çöküşün başlangıcı mı? Her ne olursa olsun yıllar sonra 6'da 6 yaparak başlamak harika.
Pek oyuncu analizi yapmayacağım ama Bilica'yı beğendiğimiz söyleyebilirim. Atağa katılması ve defansta yaptığı olumlu hareketlerle benden geçer not aldı. Sadece sarı kart gördüğü pozisyonda hatalıydı bana göre.
Maçtaydım;
Kısa kısa özet geçmek gerekirse hakem kötü kararlar verdi bazı pozisyonlarda. Güiza gerçekten bizim hücum gücümüzü düşürüyor. Andre Santos neden ısrarla top sürmüyor bunu da anlamadım. Mehmet en iyiyken oyundan alındı bunu hele hiç anlamadım.
feanorringeril
21.Eylül.2009, 09:34
rezalet bir maç, fenerbahçe' nin aldığı üç puanın dışında kayda değer hiçbir şey yok.
açıkçası Daum ne yapar nasıl yapar benim bileceğim ya da kafa yoracağım iş değil fakat kesinlikle elindekileri daha dengeli kullanması gerekiyor çünkü daha 6. haftada fenerbahçe' nin pilinin tükendiğini gördük. Maçı zor çıkardılar. Bu yüzden Rijkaard' ı taklit etmek zorunda Daum, elindeki tüm oyunculardan maksimumu alıp hepsini zamanı geldiğinde dinlendirmeli. Bu fizik-kondisyon durumu ile Fener' in aynı 15 oyuncu ile sezon sonuna kadar idare etmesi mümkün değil. Bu gün bunu net olarak gördük.
Öte yandan kondisyon durumu ne olursa olsun bu kadar fakir bir oyuna daha imza atmaları fenerbahçe için pek iyimser esintiler getirmiyor. "Bu kış" Fenerbahçe için de zor geçecek sanırım.
DisCo
21.Eylül.2009, 15:14
Maçın ilk yarısını izleyebildim. İlk yarı itibariyle ortada geçen bir maçtı. Ne Fenerbahçe üstün ne İBB üstündü. Ancak maça her takım hazırlanır, mücadele eder fakar büyük takımların fark oluşturması gerekir. Duran topla Fenerbahçe bu farkı oluşturdu ve 1-0 öne geçti. 2. yarıda neler oldu bilemeyeceğim ama şuna değinmek istiyorum.
Raul'u düşünelim. Real Madrid'in evladı konumunda ve ona paha biçilemiyor. Gelen bir hoca takımı şampiyonluktan şampiyonluğa koştursada formda bir Raul'u oynatmazsa o takımdan gönderilir. Sonrasında bir İngiliz hoca takımın başına gelirse ve şampiyonluktan şampiyonluğa koştursa bile gol atan, takım içerisinde sırıtmayan, orta alanı hücuma çıkaran bir Raul'u oynatmayıp boş kaleye kaçıran bir İngiliz oyuncuyu oynatırsa kendi vatandaşını kayırıp bizim evladımızı çürütüyor diye takımdan gönderilir. Aragones hesabı. Sonra başka bir hoca daha gelse ve yine bu Raul'u yedek klübesinde çürütse vallahi bu takımda duramaz.
Fenerbahçe'nin oyuncularına özellikle Semih'e sahip çıkması lazım. Bunun dışında Galatasaray bir Mustafa Sarp aldı. Performansı gayet iyi ve daha da iyi olacak. Bu oyuncu Fenerbahçe'ye gelseydi şuan hiç oynadığını görmemiş ve bu performansından bihaber olacaktık. Oynat kardeşim Özeri, Bekir'i ilk 11'de. Yazık ediyor Fenerbahçe'nin paralarınada, Türk oyuncularada.
GodfatheR
21.Eylül.2009, 15:44
Çok çok çok sıkıcı bir maçtı.Değişiklikleri anlamak güç Kazım çıkıyor Semih giriyor, Güiza hala oyunda.Selçuk hazırlanıyor diyorum Semih forvete geçer M.Topuz sağa geçer Selçuk-Baroni oynar ama adam gidip sahanın en istekli adamı M.Topuz'u çıkarıyor.Güiza'ya neden kıyamıyor anlamadım :/ Gerçi dün Daum Güiza'nın ıslıklanmasından çekindiği için oyundan çıkarmadı diye düşünüyorum.
Frikik golünde Vedo bırak vurma Topuz vursun diye bağırırken gol olması şaşırttı beni :D Utnadırdın beni Vedo :D
Neyse 6/6 yaptık ama oyunumuz hiç ama hiç ümit vermiyor.Daum'un bu ısrarı yüzünden Semih,Özer,Deivid,Uğur gibi kaliteli oyuncularımızı da kaybedicez :/
eGowiCh
21.Eylül.2009, 15:50
Bilica'yı çok beğendim. Mehmet Topuz da iyiydi, orta sahadaki diri adamlardan biriyken oyundan çıkarılmasını yine anlamsız buldum. Alex'in veya Santos'un çıkmasını beklerken Topuz çıktı. Daum hatalı değişiklikler yapıyor.
Özer'i yine 18'e almamış Daum. Bence Özer'i yavaş yavaş oyuna sokması lazım ama bırakın oyuna sokmayı 18'e almıyor.
Çok fazla gol atan bir yapıya sahip değiliz. 2 yapıp da rahatlayamıyoruz bir türlü maçlarda. Buna çözüm bulunması lazım.
bugra 1905
21.Eylül.2009, 15:59
Fenerbahçeli Arkaaşlar Bilica#58#'i Beğenmişler Galiba Zamanla ÇoK Daha İyi Olacaktır Bilica
Fenerbahçeye Tebrikler:)
GodfatheR
21.Eylül.2009, 16:07
Dün gerçekten çok iyi kademeler yaptı.Bide riskli yerlerde çalım atmaya kalkmasa çok daha iyi olucak :)
KaF KeF
21.Eylül.2009, 16:47
Ben taraftarıda anlayamıyorum.Futbolcu ıslıklamak,yuhalamakta neyin nesi? Hadi diyelim geçen seni olsa,takım şampiyonluktan kopmuş veya geride olsa anlarım ama Hem 6'da 6 yapmışsın,hem maçta öndesin oyundan çıkan oyuncu ıslıklanıyor..Yazık.
CeNTeR_TR
21.Eylül.2009, 16:57
Beşiktaş'ı yerden yere vuran medyamız bu Fenerbahçe hakkında ne diyecek acaba? Bence manşetler şu 'Süper Fener.. & maç 18 puan' vs vs .. Ama Fener çok kötü oynuyor bunu gözardı etmemek lazım....
Rakiplerimizden birinin kaybettiği dönemlerde puan farkı 12 olmuş ya isterse çok kötü top oynayalım 3 puanı haneye yazdıralım.Nasıl geçen sene Beşiktaş takımı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formsuzluğunda ön plana çıktıysa bizde bu sene 3 puanlarımızı derbiler hariç kötü oyunla alalım.
rezalet bir maç, fenerbahçe' nin aldığı üç puanın dışında kayda değer hiçbir şey yok.
açıkçası Daum ne yapar nasıl yapar benim bileceğim ya da kafa yoracağım iş değil fakat kesinlikle elindekileri daha dengeli kullanması gerekiyor çünkü daha 6. haftada fenerbahçe' nin pilinin tükendiğini gördük. Maçı zor çıkardılar. Bu yüzden Rijkaard' ı taklit etmek zorunda Daum, elindeki tüm oyunculardan maksimumu alıp hepsini zamanı geldiğinde dinlendirmeli. Bu fizik-kondisyon durumu ile Fener' in aynı 15 oyuncu ile sezon sonuna kadar idare etmesi mümkün değil. Bu gün bunu net olarak gördük.
Öte yandan kondisyon durumu ne olursa olsun bu kadar fakir bir oyuna daha imza atmaları fenerbahçe için pek iyimser esintiler getirmiyor. "Bu kış" Fenerbahçe için de zor geçecek sanırım.
Arkadaşım tamam Galatasaraylısın ama bu kadarda yapma.6 da 6'nın verdiği bi keyif var bozma :0:
Maç yorumuna gelince ise Bu takımda ' Güiza ' nın yerine ' Semih ' oynarsa ilk 11 de Fenerbahçe maçları 1-0 yerine daha farklı kazanabilir
Daum'un şuan yapması gereken Güizayı kesip Semihi oynatmakdır hem Güize anyayı konyayı anlar hemde Semih form tutar forvet rekabeti artar.
Arından'da koydunmu forvete ikisini off diyorum :icon_wink:
Trabzonspor
21.Eylül.2009, 17:03
Maçı izlemedim ama 1-0 çok basit bir skor gibi geldi bana.
Sekopej
21.Eylül.2009, 17:07
1-0 olunca da 3 puan veriliyor 6-0 olunca da. Bu nedenle skor önemli değil, oynanan oyun basitti aslında.
Trabzonspor
21.Eylül.2009, 17:38
Serkan senin anladığın gibi birşey söylemek istemedim.Yani kendi sahasında 1*0 ile kazanıyorsan ileride deplasmanda daha zorlu takımlara karşı zorluk çekersin.Buna bir çözüm bulunmalı anlamında tabi yazmadığım için hata bende.Fener Bursa deplasmanında zorlandı Twenteyeyenildi İBB maçınca zorlandı yani şampiyonluk hedefinse ve bu yoılda bi başarı için Avrupayı gözden çıkardıysan ligdeki maçları iyi oynayıp rahat kazanmalısın.
Sekopej
21.Eylül.2009, 17:49
Aslında 3 deplasman maçı oynadık 3 tane de içeride ligde. Dönüp baktığımda deplasmanlarda oynanan oyun, ortaya konulan mücadele bence daha iyiydi. Bir Bursa maçı, bir Diyarbakır maçı, deplasmandaki Sion maçı. Çok göze hoş gelen oyunlar olmasa da, mücadele üst seviyedeydi.
İçerideki maçlarda sıkıntı var, o da erken farkı bulamamaktan kaynaklanıyor. Dün ilk yarı 2-0'ı bulsak, maç çok değişik olabilirdi. Bunun için de maça tempolu başlayıp mutlaka ilk yarıda 2 farkı yakalamalıyız içeride ve bunun için de dizilişte bazı değişiklikler olabilir.
Bursa belki en zor anadolu deplasmanlarından birisi (Trabzon'u saymıyorum, Avni Aker her zaman en zordur çünkü) olan Bursa'da mücadele iyiydi ve kazandık, şimdi de Antalya deplasmanı var, bence bu da en zor deplasmanlar sınıfına girebilir, orada düzelmeye dair işaretler göremezsek fena, oradan da galibiyetle ayrılırsak, oyun çok iyi olmasa da ben karamsar olmam. Belki de bizim için ligin kırılma noktası Antalya deplasmanı olacak, bu maçı çok önemsiyorum ben.
feanorringeril
21.Eylül.2009, 17:55
Arkadaşım tamam Galatasaraylısın ama bu kadarda yapma.6 da 6'nın verdiği bi keyif var bozma
Bende de 5' te 5' in verdiği keyif var, bu akşam umuyorum 6' da 6 olur. O yüzden anlıyorum o keyfi. Sahiden...
Fakat gerçeği de görmek lazım, çok sıkıcı bir maç oldu. Karşınızdaki rakipte fazladan bir tane daha İ. Akın olsaydı gol yemeniz işten bile değildi. Pek tabii bunlar detaylar, her maçın kazananı kaybedeni olacak, esas canımı sıkan ya da kafama takılanlar bunlar değil.
...ligdeki kalite düzeyi bu denli sığ olacaksa eğer, hangi takım nasıl edecek de, kendini uluslarası platformlarda gösterecek bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Kaç maç oynandı süper ligde, ben daha bir tane seyir zevkini tadına vara vara aldığımız maç görmedim. Hatta birkaç maç dışında -bol miktarda gol sayesinde- 90 dakika tahammül edilecek olanını da görmedim. Umarım bu değişir. Umarım gelecek haftalarda takımlar oyunlarını ve futbolcular da fizik durumlarını yukarı taşır yoksa sezon sonuna kadar futbol zevkini de Avrupa' dan ithal etmek zorunda kalacağız. Şöyle bir sezon da olsun oturup haftada 4-5 maç izleyelim süper lig' den, sıkılmadan. Dilerim anlatabilmişimdir.
NOT: Kesinlikle taraftar gözlüklerimi çıkarıp objektif yorum yapıyorum. Ya da şyöle diyelim, yapmaya çalışıyorum. Olmuyorsa affola. : )
CeNTeR_TR
21.Eylül.2009, 17:57
Bende de 5' te 5' in verdiği keyif var, bu akşam umuyorum 6' da 6 olur. O yüzden anlıyorum o keyfi. Sahiden...
Fakat gerçeği de görmek lazım, çok sıkıcı bir maç oldu. Karşınızdaki rakipte fazladan bir tane daha İ. Akın olsaydı gol yemeniz işten bile değildi. Pek tabii bunlar detaylar, her maçın kazananı kaybedeni olacak, esas canımı sıkan ya da kafama takılanlar bunlar değil.
...ligdeki kalite düzeyi bu denli sığ olacaksa eğer, hangi takım nasıl edecek de, kendini uluslarası platformlarda gösterecek bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Kaç maç oynandı süper ligde, ben daha bir tane seyir zevkini tadına vara vara aldığımız maç görmedim. Hatta birkaç maç dışında -bol miktarda gol sayesinde- 90 dakika tahammül edilecek olanını da görmedim. Umarım bu değişir. Umarım gelecek haftalarda takımlar oyunlarını ve futbolcular da fizik durumlarını yukarı taşır yoksa sezon sonuna kadar futbol zevkini de Avrupa' dan ithal etmek zorunda kalacağız. Şöyle bir sezon da olsun oturup haftada 4-5 maç izleyelim süper lig' den, sıkılmadan. Dilerim anlatabilmişimdir.
NOT: Kesinlikle taraftar gözlüklerimi çıkarıp objektif yorum yapıyorum. Ya da şyöle diyelim, yapmaya çalışıyorum. Olmuyorsa affola. : )
Bak bu yorumunda taraftar gözlüklerini çıkarıp yorum yapmışsın benimde sana çıkabileceğim bi anti cevap yok o yüzden son mesajınla hem fikirim :)
Bilica'yı bende beğendim.Ayrıca çok ağır yorumları ypaılıyordu bence hızı çok kötü değil geriye dönüşleri iyi.Yavaş yorumları ezbereydi galiba...
titates1
21.Eylül.2009, 20:55
çok sıkıcı maçtı artık daha iyi oynamamız lazım gol sıkıntısı çekiyoruz gol atmaya başlarsak ilk yarılarda maçın geri kalanında daha rahat bir oyun sergileyebiliriz ...
sananes
22.Eylül.2009, 01:22
maç sıkıcıydı dün evet zaten aynı oyuncular ve özersiz bi 18 görünce benim neşem en baştan kaçmıştı.Futbol kötüydü sadece bilicayı begendim.Eleştirmiştim alındığında ama böyle oynayarak beni yanıltması hoş cidden.Kazımın çıkarken ıslıklanması santosun ise alkışlanması tribünün ayıbıdır.Kazım Santostan hem daha iyi hem de daha istekliydi maç boyunca
Ben taraftarıda anlayamıyorum.Futbolcu ıslıklamak,yuhalamakta neyin nesi? Hadi diyelim geçen seni olsa,takım şampiyonluktan kopmuş veya geride olsa anlarım ama Hem 6'da 6 yapmışsın,hem maçta öndesin oyundan çıkan oyuncu ıslıklanıyor..Yazık.
Tribünde olsan o ambiansı yaşasak ve TV'den farklı olarak kameranın olmadığı yerleride görsen böyle düşünmezdin.
tarikko
22.Eylül.2009, 03:13
Gerçekten kötü bir oyunla kazandık ama 6'da 6 yapmak çok iyi oldu.Oyunumuzu bir an önce iyileştirmemiz lazım.Daum'un bunda biraz daha etkili olması lazım..
Antalyaspor maçında forvette umarım Guiza'nın yerine Semih oynar.Özeri'de artık 18'e alır umarım Daum..
GodfatheR
22.Eylül.2009, 05:08
Tribünde olsan o ambiansı yaşasak ve TV'den farklı olarak kameranın olmadığı yerleride görsen böyle düşünmezdin.
Santos'un ne artısı vardı Kazım'dan da birini alkışlarken birini ıslıkladınız abi :)
KaF KeF
22.Eylül.2009, 05:09
Kazım maç içinde ne yaptı ?
sananes
22.Eylül.2009, 05:31
Kazım maç içinde ne yaptı ?
santostan cok daha çabaladığı aşikar.Bence elinden geleni yaptı top aldı orta yaptı.Denedi yani yaptıgı orta rakibe gitmis olabilir yada calım atamayıp kaptırmısta ama sorumluluk almaya calısıyo kazım.Takımda sadece kazım yapıyo son maçlarda bunu emre olmadıgı için belkide.Herkes topu birbirine bırakırken defansta bilica orta sahada kazım top yapmaya calısıyo alex guiza santos cristian genelde saklanıyolar
Sekopej
22.Eylül.2009, 05:39
Kazım'ı bende beğenmezdim ama son maçlarda çok üzerine gidildiğini düşünüyorum. Haketmediği şekilde üzerine gidiliyor hemde. Carlos sahada dolaşırken, Santos dolaşırken ses yok, Kazım'a ıslık. Ha ama doğru, stada giden o taraftar Alex'i de ıslıklamıştı. Demek ki oradan izleyince farklı gözüküyor.
kazım'ı kazanma düşüncesi sadece Daum'da var sanırım, taraftar çoktan silmiş onu. (kaım'ı beğeniyorum sanılmasın, hala takımda Kazım'ın değil Mehmet'in oynaması gerektiğini düşünüyorum ve Emre geldiğinde Kazım'ın yerine Mehmet'in geçmesini bekliyorum)
Varonil
23.Eylül.2009, 20:35
Elbette hepimiz takımdan iyi futbol bekliyoruz ama sabırlı olmamız lazım.İyi oynamasak da kazanıp 3 puan almak güzel.Daum'un ıslıklayan taraftar ne zaman 6'da 6 gördü lafına kısmen katıldığımı belirtmek istiyorum,fakat Daum bunu bu şekilde anlatmayabilirdi.
Zamanla daha iyi olacağız,Twente maçının şokunu henüz atlatamadık.Bu takım geçen seneki enkazın altından kalkıyor,telaşa gerek yok.Herşey çok güzel olacak. :)
barahir
23.Eylül.2009, 20:42
arkadaşlar daum herzaman skora bakar oyuna değil.. Onun için skor önemliydi ve aldı 3 puanı gerisi boştur..
Varonil
24.Eylül.2009, 00:14
Günün birinde hapishanede idam ettirilmek üzere olan Alman'a gardiyan son isteğini sorar.Alman düşünürken gardiyan şöyle der:"Sen tiryakisin,yak bir sigara" Bunun üzerine Alman mahkum duvardaki yazıyı gösterir.
"Sigara içmek yasaktır."
Daum'da bu hesap,bizim bildiğimiz Daum.Merak edilmemesi gerektiğini tekrarlıyorum,Daum için şu anda hedeflerini gerçekleştirebileceği bir kulüp Fenerbahçe.Bu kulüpte bulmuş olduğu 2.fırsatı kolayca harcamaz ;;)
GodfatheR
24.Eylül.2009, 00:44
Bu kadar yüksek fiyatlarla kurulmuş bir kadrodan iyi futbolda bekliyoruz.Sadece galibiyet beni tatmin etmiyor sizi tatmin edebilir.
DisCo
24.Eylül.2009, 02:59
Fenerbahçe ile Galatasaray aynı durumdalar. İkiside ligde aynı puanı aldı. Avrupa başlangıçları farklı olsada ikiside Avrupa'da yer alıyor ve gruptan çıkma olasılıkları çok yüksek..
Ama televizyonlarda orda burda Galatasaray acayip pohpohlanırken Fenerbahçe'de bu durum yok. Galatasaray 3'lüyor, 5'liyor. İyi futbolla yada kötü futbolla. Fenerbahçe ise golleri duran toptan buluyor vs.
Bu durum bile bir tarafı rahatsız etmeye yeter. Daum bunu düşünemiyor. Tamam ligde orda burda aynı gidebilirsin. Ancak taraftar her anlamda lider olabilmek istiyor. Sıralamada, medyada, oynanan futbolda...