PDA

View Full Version : Mustafa Denizli Gidiyor Mu? Ersun Yanal Sesleri..!

sakary Ali
20.Eylül.2009, 10:13
Ufukta istifa var!

Beşiktaş'ta geçen sezon 6. hafta Ertuğrul Sağlam'ın istifası yaşanmıştı... Aradan tam bir sezon geçti ve yine bir 6. hafta maçı sonrası bu kez Mustafa Denizli'nin dilinden "İstifa" sözcüğü döküldü... Sezon başında göreve devam etmek istemediğini açıklayan ama ısrarlara dayanamayan tecrübeli teknik adam, üstüste alınan başarısız sonuçların ardından yönetime sinyal verdi: "Oturup konuşacağız, çözüm yollarını araştıracağız. İstifa da bir alternatifdir, isterlerse istifa ederim"

LİGTV

Kayserispor yenilgisiyle kan değişimini gündeme getiren Beşiktaş yönetiminde, Ersun Yanal`ın isminin öne çıktığı öğrenildi. Mustafa Denizli`nin veda sinyalleri, yönetimin olası bir operasyonda elini güçlendirirken, başkan Yıldırım Demirören`in gece yarısı kontakt kurduğu siyah-beyazlı yönetim kurulu üyeleriyle Ersun Yanal ismini masaya yatırdığı öğrenildi.
Eğer bugünkü görüşme sonunda Denizli yönetime istifasını sunarsa, şu an boşta olan Yanal`ın jet hızıyla göreve getirileceği kulislerde çalkalandı. Yanal`ın göreve gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Fotomaç

El Barto
20.Eylül.2009, 11:47
Ersun Yanal Beşiktaş'a teknik direktör olsun bırakmayan ne olsun.

RoNNiE91
20.Eylül.2009, 12:21
Ersun Yanal gelirse gidene kadar asla maç izlemem.Beşiktaş kulübünü kurtarmaya Ersun Yanal mı gelicek?Eğer gelicekse yazıklar olsun yönetime.

GeNç KaRTaL
20.Eylül.2009, 12:24
Bu yönetimin artık yeni bir hoca ile anlaşmasını felan istemiyorum.Ocak ayına kadar (eğer istifa etmeyeceklerse ki sanmıyorum) Mustafa hoca kalsın.Kongreden galip çıkan yönetim karar versin Mustafa hoca gidecek mi,giderse yerine kim gelecek..

nerazzuri
20.Eylül.2009, 16:04
Demirören'in son çırpınışları bunlar.

Kongreye kadar kalmalı Mustafa hoca. En azından biraz daha sabır.

Nedvedmania
20.Eylül.2009, 16:34
luce gelsin lige zevk gelsin. M. Denizlinin kendini bilmiş tavırlarına kıl oluyorum :)

titates1
20.Eylül.2009, 21:29
Ersun Yanal iyi hoca , gelse de büyük takımın başında izlesek onu artık...

nikootinn
20.Eylül.2009, 22:00
Ersun Yanal'ın gelmesini destekliyorum,en azından mevcut hocadan iyidir

KanaKe
20.Eylül.2009, 22:02
ersun yanal bence besiktas'a cok yararli olur.. sayet getirmeyi düsünüyorlarsa tabi..

GeNç KaRTaL
20.Eylül.2009, 23:19
DHA'ya göre başkan telefonda Mustafa hocaya istifa yok,yola devam demiş..

Maksic
20.Eylül.2009, 23:38
Beşiktaş'a bence Thomas Doll yakışır Alman ekolünden gelen bir antrenör fena olmaz..

Ahmet Göktaş
21.Eylül.2009, 00:59
Yanal gelirse , gidene kadar Beşiktaşı desteklemem.

Denizli kaldıgı sürece de desteklemiyorum.

Getir Advocaat'ı ama nerede o vizyon.Bu takımı anadolu takımı standartlarına getirdiniz. Para var ama hiçbir yıldız oyuncu gelmek istemiyor.Çünkü mevcut yönetim sayesinde malesef! avrupada Türkiyenin Totthennamı olarak tanınıyoruz...

nekop
21.Eylül.2009, 01:02
Ersun Yanal iyi hoca , gelse de büyük takımın başında izlesek onu artık...

Evet geçen sene 2.ligden bi takımı yönetmişti kendisi...

anilton
21.Eylül.2009, 02:37
Mustafa Denizli istifa etmediği sürece gönderileceğini düşünmüyorum.Doğru olanda bu...

Geçen sezon senin yıllardır göremediğin iki kupayı birden alacak,ondan sonraki sezon 6 hafta sonra kov.Yok öyle birşey...

Ahmet Göktaş
21.Eylül.2009, 04:27
Yanlız abi o 6 haftada da şampiyonluk gitti....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Evet geçen sene 2.ligden bi takımı yönetmişti kendisi...

3 büyük olarak dedi arkadaş.

El Barto
21.Eylül.2009, 04:30
Büyük takımı yönetmesine gerek yok yahu adam Milli takımı yönetti daha büyüğü mü var?

anilton
21.Eylül.2009, 04:39
Yanlız abi o 6 haftada da şampiyonluk gitti....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Olabilir,her sene şampiyon olunacak diye bir kaide mi var?

Bu mudur yani?Şampiyon olmayınca hemen teknik direktörü göndermek neyin çözümüdür?Her sene her ligde şampiyon olan takım hariç hocamı gönderilsin...

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2009, 16:27
Benim anlamadığımda isimler Beşiktaş'a geliyor veya hala Beşiktaş'ta diye takımı tutmayı bırakmak.Bir söz vardı.Formanın içindekilere değil,renklerine aşığız diye.(Buna benzer bir şeydi) Hayır bir işe yarasa hadi yine anlayacağım.Fare dağa küsmüş,dağın haberi yok olayına dönüyor.

sakary Ali
21.Eylül.2009, 16:31
Olabilir,her sene şampiyon olunacak diye bir kaide mi var?

Bu mudur yani?Şampiyon olmayınca hemen teknik direktörü göndermek neyin çözümüdür?Her sene her ligde şampiyon olan takım hariç hocamı gönderilsin...
en azından Beşiktaş gibi bir takım şampiyonluğa oynamalıdır.Daha 6. haftadan lige havlu atılıyorsa bu büyük bir başarısızlıkdır.

içindekilere değil,renklerine aşığız diye.(Buna benzer bir şeydi)
aşkımız renklere sizlere değil :D

bursa_mc
21.Eylül.2009, 18:52
Türk hoca gelecekse..Ersun Yanal-Samet Aybaba-Güvenç Kurtar-Bülent Korkmaz-Bülent Uygun(sivastan istifa ederse)-Erdoğan Arıca-Erhan Altın gibi isimler ama çoğu Beşiktaş'ı kaldıramaz..:D
Denizli'nin kalması veya Ersun hocanın gelmesi en iyisi..

Ahmet Göktaş
21.Eylül.2009, 19:22
Benim anlamadığımda isimler Beşiktaş'a geliyor veya hala Beşiktaş'ta diye takımı tutmayı bırakmak.Bir söz vardı.Formanın içindekilere değil,renklerine aşığız diye.(Buna benzer bir şeydi) Hayır bir işe yarasa hadi yine anlayacağım.Fare dağa küsmüş,dağın haberi yok olayına dönüyor.

Lisanslı ürün anlamında dedim.

Fare-Dağ ilişkisi de çok absürt kaçmış :)

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2009, 19:31
Lisanslı ürün anlamında dedim.

Fare-Dağ ilişkisi de çok absürt kaçmış :)

Benim bahsettiğim olay farklı.Tamam ürün alarak desteklemeyebilirsin.Çünkü verdiğin paranın boşu boşuna çar çur edileceğini bildiğin için vermemen normal bir durum.Ben genel olarak desteği çekmekten bahsediyorum.Beşiktaş'ı tutmaktan vazgeçmek gibi..

ShevAnil
21.Eylül.2009, 19:38
Geçen sene bu adam 2 kupa aldırmadımı, 15-16 yaşındaki gençlere soruyorum Türkiye'de 2 kupayı birden alan takımı en son nezaman gördünüz? 6 Haftada adam asmak-kesmek biraz kolay değilmi? Hadi onuda geçtimde Beşiktaş en son şampiyon olduğunda kaç yaşındaydın doya doya kutlayabildinmi bu sevinci? Şimdi şampiyon olmuş bir takımın hocasını bu kadar kısa sürede göndermek çok yanlış birşey ama bunlarda ülkemizde olan şeyler maalesef...

titates1
21.Eylül.2009, 20:50
denizli 6 haftada puan kaybettiği için değil , 6 haftada puan kazanabileceği halde saçma sapan kadrolar kurup kaybettiği için gönderilir gönderilirse , 3 büyük takımdan birinde görmek istediğimi belirtmek istemiştim Ersun Yanal'ı kusura bakmassan Trabzon benim gözümde 3'ünün de yanına yaklaşamaz ... Ersun Yanal Milli takımdan zaten gönderilmemeliydi ama Ft kadar lobisi yoktu , hatta yine getirilsin isterim yani..

Knightmare
23.Eylül.2009, 14:38
Benim bahsettiğim olay farklı.Tamam ürün alarak desteklemeyebilirsin.Çünkü verdiğin paranın boşu boşuna çar çur edileceğini bildiğin için vermemen normal bir durum.Ben genel olarak desteği çekmekten bahsediyorum.Beşiktaş'ı tutmaktan vazgeçmek gibi..
yıldırım demirören gibi bi adam olduğu sürece bu takımın başında, düşünürüm Şemsi. her türlü çekerim desteği...fareninde bi gururu var değil mi :)