View Full Version : Keita ve Ernst
CeNTeR_TR
23.Eylül.2009, 20:13
Hiç bir haberde falan göremedim burda bilgisi olan arkadaşlar vardır diye sormak istedim.
Bu hafta Pazartesi günkü maçta Keita rakibine tokat yumruk karışımı gibi bir harekette bulundu acaba bundan ötürü bir ceza söz konusumu ? Ki bunu tüm kameralar gayet net bir biçimde çektiler.
İkinci olarakda Beşiktaş'dan Ernst'in rakibine koşarak gidip itiklemesi sonucundan bir ceza alması gündemdemi ?
Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
tarikko
23.Eylül.2009, 20:24
Ernst'in o kadar da büyütülecek bir şey değil ama Keita resmen yumruk salladı.Ve sonra da yere düşen oyuncuya ayağıyla vurdu yanlış hatırlamıyorsam refleks de olabilir.Rakibine gelmese de yumruk attığı bir gerçek.Ceza verilmeli bana göre ama vermezler.. :)
CeNTeR_TR
23.Eylül.2009, 20:26
Ernst ile alakalı yazmayı unutmuşum.
O kısma ek olarak ;
Bundan önce bu davranışla ceza alan oyuncu oldumu bilmiyorum ama ceza gerektirirmi acaba ?
ShevAnil
23.Eylül.2009, 20:27
Daha önceki maçlardada aynı olaylar oldu ceza verilmeyecek. PFDK'ya sevk edilmediler bu zamana kadar.
tarikko
23.Eylül.2009, 20:28
Geçen sene Tello'da Ankaraspor maçında yardımcı hakemin önünde Weeks'e yumruk atmıştı hatırladığım kadarıyla ceza gelmemişti..
DisCo
23.Eylül.2009, 20:36
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında Sergen yumruğunu gösterip vururum gibisinden yapınca kırmızı kart yemişti. O kart gördüğüm son karttı.
Ondan sonraki süreçte ceza gerektirecek bir durum olarak görülmüyor. Bunlar ani parlamalar olarak nitelendiriliyor. Bir bakımada mantıklı.. Zaten parladığı anda kontrolü kaybediyorsa gereken yapılıyor.
Roberto Carlos geçmişte Bursaspor'lu Cihan Haspolatlı'ya yumruk göstermiş aynı şekilde karşılığını almıştı.
Mustafa Sarp, Tabata yerine yeri yumruklamış, kafasıyla itmişti.
Sancak dirsek attı. Keita önce koltuk arası ardından bir aparkatı geldi.
Hiçbirine uygulanmadı.
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında Sergen yumruğunu gösterip vururum gibisinden yapınca kırmızı kart yemişti. O kart gördüğüm son karttı.
Ondan sonraki süreçte ceza gerektirecek bir durum olarak görülmüyor. Bunlar ani parlamalar olarak nitelendiriliyor. Bir bakımada mantıklı.. Zaten parladığı anda kontrolü kaybediyorsa gereken yapılıyor.
Roberto Carlos geçmişte Bursaspor'lu Cihan Haspolatlı'ya yumruk göstermiş aynı şekilde karşılığını almıştı.
Mustafa Sarp, Tabata yerine yeri yumruklamış, kafasıyla itmişti.
Sancak dirsek attı. Keita önce koltuk arası ardından bir aparkatı geldi.
Hiçbirine uygulanmadı.
Bunlardan herhangibi birini Emre yapsa 2134981212 maç ceza alırdı:u:
insanlarda bıraktığın iz meselesi. keita daha taze yıldız :)
tarikko
23.Eylül.2009, 21:04
Aynen katılıyorum...
LifeYourself
23.Eylül.2009, 21:14
3 saniye süreleri var refleks:D
Aman kalecilerin yanına yaklaşmayın:D
DisCo
23.Eylül.2009, 23:02
Olayın o boyutuda var ama biryandan da mantıklı bir boyut. Bu hareketlerin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Günlerce gazetelerde çıkıyor. Emre bunları görüyor. Ceza almıyor, almıyor ve almadıkça yapmaya devam ediyor. Bundan sonraki süreçtede değerlendirmesi geçmişine göre yapılır. Mesela Mustafa Sarp'ta çok yapmaya başladı. Rijkaard uyarmış. Son maçta sarı görmüştü çünkü. Ben bu adam ne kadar iyi top oynasada gıcık kapmaya başladım. Devam ettiği sürece artık müsamaha gösterilmez.
ForCimbom
24.Eylül.2009, 00:28
yazmayayım yazmayayım diyorum da, içim rahat etmiyor.. döndüm dolaştım bu konuya geldim..
şimdi ilk önce bu sorunun yeri burası mı? onlarca maç başlığı açılıyor, orada da belirttiniz de cevap alamadınız mı acaba?
bir de;
emre DisCo'nun mesajındaki listede olan hareketlerden combo çekmiyor mu her maç?? hakemi ittirmeler, küfür etmeler, boğaz kesmeler, yeri göğü yumruklamalar?? daha beter değil mi bunlar ?? üstelik en son "2134981212" değil "3" maç ceza aldı..
her işe taraftarlık duygularını sokmaya gerek yok ki.. ben desem şimdi aynı şeyi Arda için; olur mu?? hakem tartaklıyor resmen Arda'yı, uzak yerden çıktı diye suçlu Arda oldu.. ona ceza verilsin dendi.. onun için hiç girmeyelim bu konulara.. maç topicleri mevcut zaten, ayrı konu açıp tartışmaya müsait ortam yaratmanın gereği yok..
El Barto
24.Eylül.2009, 00:34
Maçlardaki her kafaya takılan pozisyon için konu mu açacağız? Zaten bu konular ve daha niceleri maçların mevcut konularında tartışılıyor vs. biri ceza alırsa da ceza aldığının haberi bulunduruluyor forumda.
O yüzden bu konu gereksizler arasındaki yerini alıyor. Mevcut başlıklardan devam.