Log in

View Full Version : Galatasaray'a Gözdağı!!

DisCo
24.Eylül.2009, 00:24
http://www.htspor.com/2009/09/23/resim/haber_ic_174578.jpg

Trabzonspor kaptanı Egemen, ligde rüzgar gibi esen G.Saray'a gözdağı verdi: "Onları dize getireceğiz..."

İstanbul Büyükşehir ve Antalyaspor galibiyetlerinin ardından yeniden havaya giren Trabzonspor’da kaptan Egemen Korkmaz’ın aklı ligin 9. haftasında oynayacakları Galatasaray maçında.

Sarı-kırmızılı takımın ligde attığı goller ve aldığı 6 galibiyetle rüzgar gibi estiğini ifade eden Egemen, “Herkes şimdiden Galatasaray ile Fenerbahçe’nin 10. hafta oynayacağı maçı konuşuyor. Ancak unutulan bir şey var. G.Saray, F.Bahçe’den bir hafta önce bizimle oynayacak. Kadıköy’e yenilgisiz gitmeleri için önce bizi geçmeleri gerek. Onlar rüzgar gibi esse de biz de Karadeniz Fırtınası olup, Galatasaray’ı Sami Yen’de kendi seyircisi önünde yeneceğiz” dedi.

‘BİZE SAYGISIZLIK YAPILIYOR’

Kamuoyunda Galatasaray’ın Fenerbahçe maçına kadar sürekli kazanacağı havası yaratıldığına dikkat çeken bordo-mavili ekibin tecrübeli kaptanı “Bu yaklaşımsporun ruhuna aykırı ve Galatasaray’ın diğer rakiplerine saygısızlık. Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz. Biz takım olarak çok iyi bir hava yakaladık ve bunu G.Birliği, G.Antep ve G.Saray maçlarındaki galibiyetlerle göstereceğiz” diye konuştu. Şampiyonluk yarışının iki takımarasında geçeceği iddiasının da geçerli olmadığının altını çizen Egemen sözlerini şöyle sürdürdü: “Kimin şampiyon olacağını konuşmak için erken. Fenerbahçe ve Galatasaray şu anda çok önde görünseler de lig sonuna kadar böyle gitmeleri imkansız. Mutlaka düşüş yaşayacaklar ve biz de farkı kapatacağız.”

Alicanfmfan
24.Eylül.2009, 00:33
Egemen dedigi için kaale almıyorum.

Clayman
24.Eylül.2009, 00:33
Çok uçmasın :)

MeMo
24.Eylül.2009, 00:36
Egemen dedigi için kaale almıyorum.

Niye?Kim derse kaale alırsın mesela ?

Alicanfmfan
24.Eylül.2009, 00:40
Niye?Kim derse kaale alırsın mesela ?

Tolga Zengin

IcedEarth
24.Eylül.2009, 00:47
Egemen hiç sevmediğim bir isimdir, 2 yıl önce Uğur'a attığı yumruğu hiçbir zaman unutmayacağım. Fazla konuşmasın oyununa baksın, kim kimi yeniyor 9. hafta sonunda belli olacak...

bySilver
24.Eylül.2009, 00:49
Fazla konuşmasın oyununa baksın

Buraya çok takıldım. O sana dese fazla konuşma düzgün yorum yap diye ne dersin acaba ?.

IcedEarth
24.Eylül.2009, 00:53
Ben çıkıp "Trabzon'u yeneceğiz yiyosa gelsinler" dersem buyursun desin. Ama çıkıp da antipati beslediği ve hatta nefret ettiği bu kadar ortadayken benim takımım hakkında yorum yaparsa ben böyle konuşmaları görmek istemem açıkçası...

PesimiSTyLa
24.Eylül.2009, 00:54
Böyle bir demeç verdiğini pek sanmıyorum ama demişse eğer böyle birşey 9. hafta görürüz ne olup biteceğini.
Bir de anektod, Galatasaray en kötü döneminde bile Trabzonu yenmiştir, hele ki Sami Yen'de.

IcedEarth
24.Eylül.2009, 00:56
Cümleyi dalgınlıklıkla dağınık yazmışım...

Ama çıkıp da antipati beslediği ve hatta nefret ettiği bu kadar ortadayken benim takımım hakkında yorum yapmasın, ben böyle konuşmaları görmek istemem açıkçası...

Doğrusu bu şekilde olacak...

bySilver
24.Eylül.2009, 01:03
@büyükpivot

Kimse görmek istemez, siz sadece çok sert bir dille eleştiriyorsunuz.

nannar
24.Eylül.2009, 01:08
Adamın laflarında haklılık da var ama arkadaşlar :) Maç sahada kazanılır... İnşallah Fenerbahçe deplasmanı dahil herkesi yeneriz ama bu imkansız :) Eninde sonunda bir takım Fenerbahçe'ye ,bir takım Galatasaray'a çelme takacak... Kimse takmadan 10. haftaya gelinirse de Kadıköy'de güzel bir maç izleyeceğiz... Fenerbahçe taraftar forumları zaten şimdiden 10. haftaya kilitlenmiş :n: Valla eski yılları bilemem ama bu sene yenilsek bile inanın Fenerbahçe için bu kolay bir galibiyet olmayacak çünkü Galatasaray hücumda çok çeşitlilik gösteriyor..Duran top, sağ kanat,sol kanat,kendi kalesine, uzaktan vs vs her türlü atıyoruz ... Trabzon maçında da iyi olan kazansın... Trabzon defans yapmadan saldırırsa en az 4 tane yer... Eğer Kasımpaşa gibi iyi savunarak kontra ile gelmeyi düşünürse zevksiz bir maç izleriz ve Trabzonun az da olsa şansı olabilir....

bugra 1905
24.Eylül.2009, 01:08
Egemen Ruhuyla Oynayan Bir Futbolcudur İyide Bir Futbolcudur
Ama İnsanların Çoğu Sevmiyor Kendisini Saha İçerisinde Aşırı Çirkef
Bu Yaptığı Açıklama İle Antipatisini Dahada Artırdı
Aslında Kendine Göre Haklıdır Çünkü Trabzonspor Toparlandı Ve Şu Anda İyide Gidiyor Ama Ne Olursa Olsun Yapmaması Gerekirdi

IcedEarth
24.Eylül.2009, 01:24
Tepkimi size veya Trabzon'a olarak düşünmeyin lütfen. Benim tepkim tamamen Egemen'e, nedeni de işte belirttiğim hareketlerden (Uğura yumruk atmış olması, Galatasaray maçlarında ekstra sert oynaması) doğan antipatidir. Tartışmayı uzatmak istemiyorum, umarım yanlış anlamamışsınızdır beni...

ThersoN
24.Eylül.2009, 02:56
yavaş gelsin

Maksic
24.Eylül.2009, 04:09
Egemen 3 gol attı diye kendini la liga gol kralı sandı sanırım..

World Hollow o1
24.Eylül.2009, 04:39
Lafla peynir gemisi yürümez, görecez o hafta kim kimi yatırıyor.. :p

GS'de bu Arada İspanya gibi oldu Nağmağlup heralde bu şişirmelerle 34 34 yapacak..