PDA

View Full Version : Gaziantepspor - Ankaragücü [ TSL 7.Hafta ]

El Barto
24.Eylül.2008, 19:08
Yer: KAMİL OCAK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU
(Y) VOLKAN NARİNÇ
(Y) ERDEM BAYIK
(D) ZAFER DEMİR

CeNTeR_TR
24.Eylül.2008, 22:22
Geçen haftada söyledim yineleyerek tekrar söylüyorum Tabata'dan sonra hiçbirşey kaybetmeyen GaziAntepspor kazanacaktır.

IcedEarth
24.Eylül.2008, 22:26
Ankaragücü artık toparlanmak zorunda. 100. yılda skandal olaylar gelişti ve futbol takımı beklenen başarılara imza atamıyor bir türlü. Bu yıl Ankaragücü taraftarının beklentisi Avrupa Kupaları'na katılım şansıydı bildiğim kadarıyla, ama takım taraftarın ruhundan çok uzakta. Oyumu Ankaragücü'ne verdim, ama mantıklı düşündüğümüzde bu zorlu deplasmanda işi gerçekten zor Ankaragücü'nün...

BeeTLeJuiCe
24.Eylül.2008, 22:34
3 ihtimalli bir maç. Haftanın en süpriz maçı olacaktır diye düşünüyorum. Her iki takımda birbirini yenebilecek kapasitede, iki takımda farkı açabilir fakat bana göre beraberliğin ağır bastığı bir maç. Ama dediğim gibi takımlardan herhangi biri farklı kazanırsa şaşırmam.

BeeTLeJuiCe
26.Eylül.2008, 08:25
3 ihtimalli bir maç. Haftanın en süpriz maçı olacaktır diye düşünüyorum. Her iki takımda birbirini yenebilecek kapasitede, iki takımda farkı açabilir fakat bana göre beraberliğin ağır bastığı bir maç. Ama dediğim gibi takımlardan herhangi biri farklı kazanırsa şaşırmam.

Bu hafta analizlerim çoğunlukla isabetli :D
Ankaragücü yükselme adına bir adım yakaladı gibi, haftayada bir galibiyet alır ise değmeyin keyiflere. :)

Varonil
26.Eylül.2008, 09:39
Gaziantepspor tam potansiyelini sergileyemiyor,daha iyi olabilirler ama çok puan kaybettiler şu haftaya kadar.

Ankargücü'nün kazanmasına sevindim.Zira bir futbolsever olarak 100.yılını kutlayan sarı lacivertlileri üst sıralarda görmek isterim bu yıl.

KaF KeF
26.Eylül.2008, 09:43
kazandı zaten..:D

tarikko
26.Eylül.2008, 09:50
Ankaragücü yükselme adına bir adım yakaladı gibi, haftayada bir galibiyet alır ise değmeyin keyiflere. :)
+ Değme bizim keyfimize :)

TR.CaPTaiN
26.Eylül.2008, 11:17
3 golün asisti de Ceyhun'a ait. Tebrikler Ankaragücü.

KaPaLı
27.Eylül.2008, 04:29
Takım gün geçtikçe daha iyi olacaktır. Vassell'in sakatlığı vardı oynamadı maçta. Herkes gözünü Emre Aygün'e diksin. Bu çocukta ışık var. İlk geldiğinde bende kim bu ya yapıyodum ama 2-3 maçta dikkat ettim iyi oyuncu. Maçta olan arkadaşlarımın yorumlarıda aynı.

Eksiklikler giderildiğinde daha iyi olcaz. Saldır ANKARAGÜCÜ !

krapinovic
27.Eylül.2008, 10:02
İbrahim başkanın sadece ticaretten anladığı ortada hiç konuşmasını bilmiyorsun hiç halbuki sen değilmiydin bu sezon başı bu sezon Antep'i ilk 5'e sokacağım bu sezon eski Antep geri dönüyor diyen? Bizi de umutlandırdın tüm Gaziantep halkınıda ancak gördük ki sen sadece ticaretten anlarmışsın ayrıca ancak bizde hiç hak etmiyoruz nerdesiniz ey Gaziantep'liler gidin maça yahu bom boş bi stadta oynuyoruz resmen bi 27 Gençlik'ten ses geliyor o kadar bir Antepli olarak çok üzülüyorum bu duruma iyi gün dostu taraftarımız çok.Bu kadar sitemden sonra maçın analizini yapmak gerekirse Ceyhun şov yapmış diyebiliriz bu kadar kötü oynamamızında sebebi Couceiro'dur baştan sona hatalar zinciri ile yenildik.Ben ülkemize gelen bütün yabancı hocalara karşı ayrı bi sempatim vardır ama Couceiro bu kredisini azaltıyor Gençler nasıl Thomas Doll'u getirdiyse bizede Röber gibi bir Alman ekolünden hoca şart.Couceiro defans yaptıramıyor takıma..

Yorumuna tamamen katılmakla beraber, bir kaç şey eklemek isterim...

Antep taraftarı stadın boş kalacağı sinyalini geçen seneden vermişti... Antepte değilsen ve geçen sezon maçlara gitmediysen bilmemen normaldir... İşin içinde biraz siyaset de dönüyor.. Lafı fazla uzatmadan, konuyu saptırmadan diyeceğim, Antep taraftarı takımın başında Antepli bir başkan istiyor... Bu değişim için takımın küme düşmesine bile sıcak bakılıyor... o derece...

IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:21
Oyum doğru yere gitmiş anlaşılan. Gaziantep 1-3 Ankaragücü şu anda :)

Maksic
27.Eylül.2009, 06:19
İbrahim başkanın sadece ticaretten anladığı ortada hiç konuşmasını bilmiyorsun hiç halbuki sen değilmiydin bu sezon başı bu sezon Antep'i ilk 5'e sokacağım bu sezon eski Antep geri dönüyor diyen? Bizi de umutlandırdın tüm Gaziantep halkınıda ancak gördük ki sen sadece ticaretten anlarmışsın ayrıca ancak bizde hiç hak etmiyoruz nerdesiniz ey Gaziantep'liler gidin maça yahu bom boş bi stadta oynuyoruz resmen bi 27 Gençlik'ten ses geliyor o kadar bir Antepli olarak çok üzülüyorum bu duruma iyi gün dostu taraftarımız çok.Bu kadar sitemden sonra maçın analizini yapmak gerekirse Ceyhun şov yapmış diyebiliriz bu kadar kötü oynamamızında sebebi Couceiro'dur baştan sona hatalar zinciri ile yenildik.Ben ülkemize gelen bütün yabancı hocalara karşı ayrı bi sempatim vardır ama Couceiro bu kredisini azaltıyor Gençler nasıl Thomas Doll'u getirdiyse bizede Röber gibi bir Alman ekolünden hoca şart.Couceiro defans yaptıramıyor takıma..

LaigLeNoiR
27.Eylül.2009, 06:50
Antep'in son dakikadaki posizyonu net penaltı.

Bu arada maç farka gidebilirmiş Ankaragücü baya bir gol kaçırmış.