Log in

View Full Version : Antalyaspor - Fenerbahçe [ TSL 7.Hafta ]

El Barto
24.Eylül.2008, 19:11
Yer: ANTALYA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) YUNUS YILDIRIM
(Y) MUSTAFA EMRE EYİSOY
(Y) ALPER ULUSOY
(D) FETHİ SERKAN KOÇAK

Neron_FB
24.Eylül.2008, 21:58
Sanırım fenerbahçe'de alex ve emre yok. Emresiz ortasahamız zaten aksıyordu şimdi nasıl olacak merak ediyorum. Özeri falan oynatır belki Daum... Sene başından beri ısrarla hep aynı oyuncuları yorgun yorgun oynatan daum bakalım kime sarılacak :) Ama belki de uzun süreden sonra ilk kez yorgun olmayan iki orta saha oynicak maçta bu da olumlu bi gelişme olabilir.. Her sonuca gebe bence bu maç..

tarikko
24.Eylül.2008, 22:06
Sanırım fenerbahçe'de alex ve emre yok.
Emre cezalı,Alex oynayacak maçta.Daum Özeri de 11'de oynatabilirmiş..

Maça gelirsek hedefimiz: İyi oyun + 3 puan olmak zorunda.İnşallah bu hedefi gerçekleştiririz.

BeeTLeJuiCe
24.Eylül.2008, 22:13
Volkan
Gökhan Lugano Bilica Santos
Kazım Cristian Mehmet Vederson
Alex Güiza

böyle bir 11 ile başlarız diye düşünüyorum.
Ama belki sürpriz yapıp Kazım yerine Mehmet oynayıp, Özer ortasahada oynayabilir. Belki daha büyük srüpriz yapıp 3lü ortasaha çift forvet olarakda çıkabilir. Medyaya inanmasamda son haberlerden sonra kimilerine sürpriz olabilecek bir kadro ile çıkabiliriz.

Neron_FB
24.Eylül.2008, 22:14
Emre cezalı,Alex oynayacak maçta.
Ama alex son iki maçta da sarı kart görmedi mi sanki..
Özer oynar inşallah izleyemedim bu sene doğru düzgün..

IcedEarth
24.Eylül.2008, 22:18
Antalya deplasmanı sıkıntılı olabilir. Antalya'nın kazanmasını isterim ama Fenerbahçe kötü de oynasa kazanacaktır diye düşünüyorum.

BeeTLeJuiCe
24.Eylül.2008, 22:26
O kadar şey yazdım sonuç olarak bişi demedim :)

Yine 1-0 gibi bir skor ile ayrılabiliriz. Bu maç zor bir deplasman da olsa kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Belki Daum'un kötü tercihleri sonucu beraberlik yada sıkıntılı bir galibiyet olabilir. Semih oynar ise gol ile buluşacaktır. Güiza ise bu maç saç baş yoldurmaz diye düşünüyorum. Skor olarak 1-0, 2-1 gibi tek farklı galibiyet olabilir.

CeNTeR_TR
24.Eylül.2008, 22:26
Bu zamana kadar ne zaman rekor yapacağımız maç olduysa kaybettik.

Bunların İkisini Beşiktaş'a karşı kaybetmiştik.

Bu tür maçlarda rekor amaçlı çıkmamak lazım maça normal bir maç gibi çıkıp oynamak lazım.Ki Daum'da bunu iyi yapıyor.

Kötü oynasak bile kazanalım 3 puanı alalım 10.haftaya kadar kayıpsız devam edelim yeter.

Varonil
24.Eylül.2008, 23:58
Her geçen gün konsantrasyonumuz daha iyi olmak zorunda.Medyada daha şimdiden 10.haftadaki Fb-Gs maçı konuşulmaya başlandı.Futbolcularımız buna kulak asmadan çıkıp sahada futbollarını oynamalılar.Zor bir deplasman,1-0 olsun bizim olsun diyorum.

sananes
25.Eylül.2008, 02:39
antalyanın stoperleri arasında güçlü kuvvetli siyahi oyuncular varsa guiza tek oynamamalı zaten tek başına ezilen adam onlar karsısında cok daha eziliyo.Orhan Ak var mesela onu biliyorum ama sol bek mi oynuyo stoper mi acaba.Bence bu maç alexi dinlendirip yerine özeri oynatmalı.Yani biz koskoca fenerbahceyiz her sene düşmemeye oynayan bi takıma karsı alexin yerine özer oynadıgında sorun olmamalı bu.Sonucta özerde özer yani gecen sene ankaraspor özer sakatlanmadan önce ilk 6daydı diye hatırlıyorum demekki özerin üzerine kurulan bi takımda ligi zorlayabiliyo.Simdi özerin yanında onun gibi yetenekli oyuncu sayısıda oldukca fazla oldugundan sırıtmamalı özer takımda.Sırıtıyosa sorun vardır zaten.Kazanırız ama tempolu geçmez gibi

KaF KeF
25.Eylül.2008, 02:48
Özer 18 kişilik kadroda yok..

Knightmare
25.Eylül.2008, 03:32
1 gol yeter fenerbahçe'ye :)

CeNTeR_TR
26.Eylül.2008, 07:55
Semih'in psikolojik tedavi falan gördüğünü düşünüyorum :0:

KaF KeF
26.Eylül.2008, 07:56
ve bitti..7'i de 7...

Cengo
26.Eylül.2008, 07:57
Zilyon kere pozisyon yakaladık, 5 fark olacak şükür 2-1 bitti.

LifeYourself
26.Eylül.2008, 07:57
bu daum ne ballı adam:D
bu adam anlatılmaz ya.
Türkleri çok iyi biliyor.Pek taktiksel yaratıcılığı olmasada ve ileri görüşlü de olmasa yinede yönetmesini biliyor:)

MeMo
26.Eylül.2008, 07:58
Gol son dakikada geldi ama kimse hakettiğimizi inkar edemez sanırım.Helal olsun çocuklar !

BeeTLeJuiCe
26.Eylül.2008, 08:02
O kadar şey yazdım sonuç olarak bişi demedim :)

Yine 1-0 gibi bir skor ile ayrılabiliriz. Bu maç zor bir deplasman da olsa kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Belki Daum'un kötü tercihleri sonucu beraberlik yada sıkıntılı bir galibiyet olabilir. Semih oynar ise gol ile buluşacaktır. Güiza ise bu maç saç baş yoldurmaz diye düşünüyorum. Skor olarak 1-0, 2-1 gibi tek farklı galibiyet olabilir.

Güzel bi analiz yapmışım :D Güiza 1-2 defa saç baş yoldursada gene bişiler yapmaya çalışıyor fakat bal yapamayan arı ne kadar faydalı orası tartışılır.

7'de 7 yaptık, hedef 9'da 9 yapıp kadayıfı yapmak, 10. haftada kaymağını koymak. :)

DenizlispoR
26.Eylül.2008, 08:03
Daumu anlayamıyorum ben ya :n:.Maçta bi ara kim nerde ben onu arıyodum :zuhaha.Golde baya komikti.Antalya seyircisini tebrik etmek lazım.

Neron_FB
26.Eylül.2008, 08:05
Pek iyi oynamadık ama bu sefer diğer maçlara nazaran daha çok hakettik maçı.. Helal olsun Fenerbahçe..(guiza hariç) egale tamam, darısı rekora..

LifeYourself
26.Eylül.2008, 08:05
Açıkcası guizada hala ısrar ediyorsa daum gs maçında fenere şans veremiycem açıkcası anca yine semih girer aslanlar gibi oynayıp asist veya gol yapar.Yada alex bir anda sahadan kaybolup sonra bir anda çıkar gol veya asist yapar yada bir frikik golü atıp berabere biter maç ama böyle giderse bilmiyorum fenerin işi zor gibi büyük maçlarda bana göre

BeeTLeJuiCe
26.Eylül.2008, 08:06
O değilde diken üstünde maç izlemekten bıktım yahu, her maç ömrümden ömür gidiyo bi insan 90 dakikayı evde ayakta izlermi ya :D

Rahat maç kazanan Fenerbahçe istiyorum :)

DenizlispoR
26.Eylül.2008, 08:09
O değilde diken üstünde maç izlemekten bıktım yahu, her maç ömrümden ömür gidiyo bi insan 90 dakikayı evde ayakta izlermi ya :D

Rahat maç kazanan Fenerbahçe istiyorum :)
Senin halde çok kötüymüş abi :zuhaha.

LifeYourself
26.Eylül.2008, 08:09
ama işte bir yandanda bu güzelliği var örneğin fark atsanız her takıma bir süre sonra sıkar ama adam tuvalete gidemiyor heyecandan daum sizin için yapıyor:D

MeMo
26.Eylül.2008, 08:10
Açıkcası guizada hala ısrar ediyorsa daum gs maçında fenere şans veremiycem açıkcası anca yine semih girer aslanlar gibi oynayıp asist veya gol yapar.Yada alex bir anda sahadan kaybolup sonra bir anda çıkar gol veya asist yapar yada bir frikik golü atıp berabere biter maç ama böyle giderse bilmiyorum fenerin işi zor gibi büyük maçlarda bana göre

Kadıköydeki bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçe'ye şans vermemek pek de mantıklı değil herhalde.Galatasaray kazanır dersin de şans vermiyorum lafı biraz ağır olmuş :)

LadroN
26.Eylül.2008, 08:12
bir dahaki maçta daum guizayla başlarsa ben semihin yerinde olsam resti çekerdim adam hep guizanın arkasını topluyor:D ayrıca anlaşılan 2 tesitiden biri 10,haftada kırılacak:D iki takımda yenilmiyor:D

LifeYourself
26.Eylül.2008, 08:12
Bilmiyorum hocam bu futbol bana hiç umut vermiyor.

IcedEarth
26.Eylül.2008, 08:16
Daha durun yahu derbiden önce 3 maçımız var ligde , sizin de 2 maçınız var :zuhaha Şimdiden derbiyi tartışmayalım bence, iki takımın da hala zorlu rakiplerle oynayacağını belirtmek isterim :)

DenizlispoR
26.Eylül.2008, 08:17
Daha durun yahu derbiden önce 3 maçımız var ligde , sizin de 2 maçınız var :zuhaha Şimdiden derbiyi tartışmayalım bence, iki takımın da hala zorlu rakiplerle oynayacağını belirtmek isterim :)
Göktuğ'a katılıyorum daha 2 maç var yahu :n:.

LifeYourself
26.Eylül.2008, 08:18
yok yav tartışmıyoruz ben beet hocanın yazısına yorum yaptım.Memo hocamda benimkine yaptı:)

TR.CaPTaiN
26.Eylül.2008, 08:19
İlk yarıda her ne kadar baskı hissettirmese de maçın hakimi Fenerbahçe idi. Antalyaspor'un Gökhan'ın hazırlıksız yakalandığı ve Ali Zitouni'nin güzel kafa vuruşundan başka doğru düzgün pozisyonu yoktu. Sadece buna ek olarak yan hakemin hatalı kaldırdığı bir bayrak vardı. Antalyaspor adına en önemli pozisyon o olabilirdi. Fenerbahçe'nin ise Mehmet Topuz ve Kazım'la golü aradığı 2 müthiş şutu ve sık sık yere indirilen oyuncularımızın kazandırdığı duran toplar vardı.

İkinci yarıda daha önde basan ve sertliğe devam edem bir Antalyaspor vardı. Fakat yine birkaç pozisyon dışında pek etkili oldukları söylenemez. 65-70. dakikadan itibaren tehlike çanlarını farkeden oyuncularımız rakip kaleyi zorlamaya başladı. Özellikle Alex'in muhteşem 2 pasına müthiş koşular yapan Güiza karşı karşıya topun dibine girmeyi denese maç çok daha erken bitebilirdi. 75-85 arası Cristian'ın da hücum bölgesine katılıp, iyi işler yapmasıyla Antalyaspor kalesini dövmeye başladık. Antalyaspor kalecisi güven veren bir kaleci olmasa da şansı üstündeydi desek yalan olmaz. Elinden kaçırıp Uğur'u çektiği pozisyonda şiddet biraz daha fazla olsaydı muhtemelen hakem penaltı çalacaktı. Fenerbahçe vitesi iyice yükseltip golü bulacak derken Antalyaspor önemli bir-iki pozisyon yakaladı fakat 1 puanı haketmedikleri bir maçtan 3 puan almak isteyince faturayı bana göre yine Alex kesti. Güiza topu çok iyi taşıdı ve Semih'e bıraktı. Yardımcı hakem bile oyuncularımızın o pozisyondaki hızına yetişemedi desek yeridir. O pozisyonda bence golü %50'si Alex'in, %30'u Güiza'nın %20'si ise; Semih'indir.

Alex Alex Alex... Antalyaspor'un sık sık sertlikle sindirmeye çalıştığı Alex maça yine damgasını vurdu. Kazım'a müthiş bir asist yaptı. Maçın son anlarında ise 2 kişinin arasından zor pozisyonda ilerdeki arkadaşlarını gördü ve maçın kaderini yine değiştirdi. İyi ki varsın Kaptan.

Antalyaspor'lu bir oyuncunun Uğur'a kaptırdığı bir top vardı. Uğur direkt Semih'e aktarsa Semih %100'lük bir gol pozisyonu yakalayabilirdi. Oysa ki Uğur topu bir o tarafa bir bu tarafa çekti ve neticede o pozisyon heba oldu gitti. Alex ise son dakikada ilerdeki arkadaşlarını müthiş bir şekilde gördü, pasını aktardı ve takımına 3 puanı getiren gole önemli bir katkı yaptı. İşte bu yüzden Alex büyük oyuncu Uğur ise ancak yedek düşünülebilecek bir oyuncu. Uğur'u yedeklik kötü etkilemiş. Eskiden takıma katkı sağlayamasa dahi mücadele eden bir Uğur vardı. Şimdi ise; her pozisyonda yere düştü çok silik bir maç çıkardı.

Andre Santos'un acilen toparlanması lazım.

Cristian ve özellikle ilk yarı Kazım iyi oynadılar. Mehmet Topuz gibi joker bir oyuncuya sahip olmanın avantajını Daum iyi kullandı ve oyun içinde değişiklik yapmış oldu.

7/7 yola devam. Tebrikler Fenerbahçe'm.

LifeYourself
26.Eylül.2008, 08:22
Alexe başka bir şey yapamazlar mecbur sertlik yapıcaklar amc isen bunu bilerek bu işe girmişsindir hem koşmuyorsun adamlar seni yakalıyor yapıcak birşey yok.

EreN
26.Eylül.2008, 08:25
3 direkten dönen
2 kaleciyle karşı karşıya
2-3 uzaktan şut
uğur boralla kalecinin sarmaş dolaş pozisyonu ki bence penaltı verilebilirdi

yazık olacaktı :D

RaSenGan
26.Eylül.2008, 08:33
Dakika 87'de bıraktım izlemeyi geldim buraya iki dkda gol oldu :D İzlemeye devam etsem gol olmazdı :p Tebrikler iki takıma da.İlginç maçtı (:

sananes
26.Eylül.2008, 08:44
biraz abartmıyo muyuz 2. golü semih attı evet guiza ugura verse ugur atardı atmasın mı yani boş kaleye semih yine semih oh be iyi ki semih var falan.Anlamıyorum yani semih ikinci yarı 5 top aldıysa 4ünü kaybetti guiza 10 top aldıysa 9unu kaybetti.Bence ikiside birbirinden beter bu sıra.Bu sıra diyorum cünkü semih guizadan daha iyi bence kesin çok daha iyi.Bu sezon oynadıgı futbolu beğenmiyorum ama bunun sebebi daumun onu oynatmamasından kaynaklanabilir:) Bence bu takıma semihtende guizadan da daha iyi bi hücumcu lazım.Maça gelince hakem rezaletti yani cok büyük hatalardan bahsetmiyorum ama ilk yarı bilicanın sarı kart gördügü pozisyonda bilica hiç bişey yapmamışken ezbere gelip sarı kart gösteren hakem gibi hakemlere maç verilmemeli bence bu ligde.Futbolu yeteri kadar bilmiyolar çünkü.Bilica ve kazım iyiydi bugün birazda wederson yani her zamanki wedersondan iyiydi.Ayrıca bi pozisyonda da antalyanın kalecisi topu elinden kacırdı sonra uğura sarıldı falan penaltı olmalıydı orda.Guiza Santos ikilisini biraz dinlendirmeli daum.Çok kötü oynuyolar.Guiza gecen seneki gibi aşırtma falan yapsa arada iyi olacak bu maç kacırdıgı 2 pozisyonda buna müsaitti ama tercih etmedi kötü vuruşlar yaptı

tarikko
26.Eylül.2008, 08:48
Maça iyi başladık Kazım'ın golüyle birlikte.Bu golden sonra maç farka gidebilirdi Bilica'nın kafa vuruşu, Mehmet ve Kazım'ın direkten dönen topları gol olsaydı.Antalyaspor 1 kere geldi ve gol oldu.Bu arada Zitouni'nin kafa golü de güzeldi gerçekten.

2. yarıya çok iyi başlayamadık ama ilerleyen dakikalarda baskımızı iyice arttı ve pozisyonlar gelmeye başladı.Guiza'nın Alex'in mükemmel pasında topun dibine girmeyip golü kaçırması,Yine Guiza'nın Alex'in pasında karşı karşıya kaçırması.Bilica'nın direkten dönen topu,Cristian'ın füzesi,Uğur'un topa vuramadığı pozisyon gibi pozisyonları gole çeviremedik.Son dakikalara doğru Antalyaspor baskı kurdu ve 1-2 pozisyon yakaladı.Ve 90. dakikada Antalyaspor'un hatasında Alex boştaki Guiza'yı gördü, Guiza'da işi garantiye alıp golü Semih'e attırdı.

Bugün ALEX,Kazım,Cristian ve Bilica'yı çok beğendim.Özellikle Alex ve Cristian'ı.Cristian tam bir görev adamı.Yeni Maldonado Cristian diyen ve onu eleştirenlere iyi bir cevap verdi bu maçta.Alex'i ise nasıl anlatırım bilemiyorum.Tam bir maestro.2 goldede katkısı var.Guiza'ya al da at dercesine attığı paslar ve oyun içindeki etkisi müthişti bugün.Helal olsun sana Kaptan !!

7'de 7 ile yola devam.Önümüzdeki iki maçı da kazanıp derbiye 9'da 9 ile çıkarız inşallah..

Varonil
26.Eylül.2008, 08:49
07'de 7/7 Tebrikler Fenerbahçe'm.

Maça genel olarak iyi başladık,oyunun hakimi bizdik.Gökhan'ın pozisyonunu kaçırması ile Antalya'ya golünü hediye etmiş olduk.Mehmet Topuz ve Kazım ile kaçırdığımız önemli pozisyonlar vardı.

Kazım Gençlerbirliği maçında oynamayacak,büyük ihtimalle Mehmet Topuz sağ açığa cezası biten Emre'de ortasahada yerini alacaktır.

2.yarı sert futbol oynamaya devam eden bir Antalyaspor izledik.Mehmet Özdilek hafta arasında verdiği demeçlerle 3 puan almak istediğini söylüyordu ama özellikle şu maçtan Fenerbahçe puan kaybıyla ayrılsaydı gerçekten çok yazık olacaktı.Semih'i oyuna girmeye hazırlanırken görünce şimdi birşeyler yapar duygusunu hissetmek çok güzel.Son dakikalar çok heyecanlıydı yahu,yerimde duramadım :)

Alex yine farkını gösterdi.Bilica'yı iyi buldum.Andre Santos'un biraz toparlanması lazım.Mehmet Topuz her geçen gün takıma daha iyi adapte olmaya devam ediyor.

Devamı Sheriff maçına diyip,Fenerbahçe'yi tekrardan kutluyorum.

sananes
26.Eylül.2008, 08:52
cristianı unutmuşum bence oda iyiydi özellikle son 20-25 dakika yani stoperlerin arasında oynamak yerine rakip kaleye gitmeye çalışan arkadaslarına yardım etti.Başarılıda oldu çünkü bu adam brezilyalı yani futbolu iyi biliyolar her maç böyle öne çıkmayı denerse kötü futbol falan kalmaz takımızda

GodfatheR
26.Eylül.2008, 09:27
Puan kaybı yaşasaydık bize çok yazık olurdu.Ama arkadaş golleri 90 larda atıyoruz gol sevinçlerinde sakatlıycam bi yerimi :D Yapmayın çocuklar biraz rahat maç kazanın :n:

Addolorato
26.Eylül.2008, 09:31
Antalyaspor garibim adamlar 10 kişi defans yapmaya alışınca hücumuda 10 kişi yapıldıgını sanmışlar..

scar face
valla su Güizayı görsem kafa göz girerim kafayı yiyecektim ekran karsısında...

Neyse ender görülen gollerden birini attık 7de 7 oldu ben Turkcell SÜPER Ligin adını tasıyamadığını ve bu lig macları için analiz yapmaya karar verdim çok kötü bir lig gerçekten...

Tek isteğim lig sonu gönül verdiğim takımın şampiyonluğa uzanması...

eGowiCh
Maça Alex damgasını vurdu, kesinlikle maçın yıldızıydı. Güiza'ya 2 tane müthiş pas attı ama Güiza değerlendiremedi. Onlardan biri gol olsa maç kopacaktı. Son dakikada da Alex müthiş pasıyla maçı kazandırdı.

Güiza son pozisyonda 2 golü kaçırmış olduğundan güvenemedi kendine ve Semih'e pası verdi, golü attırdı, kendini affettirdi. O pozisyonu da harcasa zaten yarın basın onu göndermişti :)

Hakettiğimiz bir maç oldu. 3 direkten dönen top, 2 yüzde yüz pozisyon ve 1 verilmeyen penaltı ile bence maçı hakeden taraftık.

Haftaya Emre'nin dönüşüyle çok daha iyi bir performans ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Kazım da cezalı olduğundan sağda Topuz oynar. Topuz pek ofansı düşünemiyor ortada oynayınca ama haftaya sanıyorum çok ofansif oynayacaktır.

tarikko
26.Eylül.2008, 09:36
Antalyaspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik direktör Christoph Daum, “inandık ve kazandık” dedi.

Daum’un LİG TV’ye yaptığı açıklamalar şöyleydi:

-“MAÇTA ÇOK POZİSYON VARDI”-

İki takımdan da bugün güzel mücadele gördük, iyi bir maç gördük. Antalyaspor her maç böyle oynarsa şampiyonluğa oynayabilir. İki takımdan da iyi paslaşmalar gördük. Maçta çok pozisyon vardı. İkinci golü daha erken bulabilirdik ama biraz şanssızlığımız vardı. Sonuna kadar inandık ve maçın sonunda mutlu olduk. Attığımız ikinci gol son dakikada değildi aslında çünkü maç bayağı bir süre uzadı golden sonra.

-“GÜIZA’DAN ÇOK MEMNUMUM”

Düdük çalmadan maç bitmiş değildir. Bunu oyuncularımız artık biliyorlar. Güiza’dan çok memnunum. Her şeyini takım için veriyor. Goller kaçabilir ama son dakikalarda defansına çok yardımcı oldu. Golümüzün pası da o’ndan geldi. Bazı oyuncular o pozisyonda golü kendileri yapmak ister. Güiza yapması gerekeni yaptı.

fm_monster
26.Eylül.2008, 09:38
3 direkten dönen
2 kaleciyle karşı karşıya
2-3 uzaktan şut
uğur boralla kalecinin sarmaş dolaş pozisyonu ki bence penaltı verilebilirdi

yazık olacaktı :D

penaltı olması için ne yapmalıydı kaleci bilmiyorum,

scar face
26.Eylül.2008, 09:47
Polat topu yönelse tutacak gitti Uğurla fotoğraf cektirmeye calısıyor gel kanka gel diyor sanki :)

tarikko
26.Eylül.2008, 09:48
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Antalyaspor karşılaşmasında takımının ilk golünü atan Kazım, geçen hafta yaşadığı tartışmayı anlattı.

Kazım’ın sözleri şu şekilde:

-“GÜIZA’NIN ELEŞTİRİLMESİ YANLIŞ OLUR”-

Alex’ten gelen çok güzel bir top vardı. Ben de ceza sahasına girdim ve iyi vurdum, gol oldu. Direkten dönen şutumda açı biraz çaprazdı ama iyi vurdum. Maalesef direkten döndü. Bugün genel olarak Güiza’nın yakaladığı pozisyonlar vardı. Güiza da çok kaliteli bir oyuncu. Eleştirilmesi yanlış olur. Önemli olan o koşuları yaparak o pozisyonlara girebilmesi. Güiza çok kaliteli bir oyuncu. Semih yine yardıma koşan kişi oldu.

-“ANNEME KÜFREDİLDİ”-

Taraftarla tartışmam hoş değildi. Tabi ki homurdanmalar olacaktır. Ama kulübe arkasındaki bölgeden bana annem hakkında gelen bir küfür vardı. Benim ailem o civarda oturuyor olabilirdi. Daha kötü şeyler de olabilirdi. Ben de o durumda profesyonelliğimi kaybettim ve kötü bir reaksiyon verdim.

scar face
26.Eylül.2008, 09:51
Kazım ı ben cok seviyorum kültürü farklı diye bunlar yapılıyr bugün onun yaptıklarını yapmak kolay mı renkdaslarımın cok sevdiği Güiza küfrü hak etmiyor da Kazım mı hak ediyor ??

Varonil
26.Eylül.2008, 09:57
Kazım'ın potansiyeli,yapabilecekleri çok fazla.Fakat kendisini futbola veremiyor bir türlü.Sahada biraz konsantre olup oynasa yapabileceği şeyler muazzam.Daum ona sürekli şans vererek kazanmaya çalışıyor ama bakalım.

fm_monster
26.Eylül.2008, 09:58
haftaya kazımın boşluğunda özer oynamalı artık:(

LifeYourself
26.Eylül.2008, 10:00
Özerin sakatlığı geçtimi ki daha.Mehmet topuz orda ofansif olarak daha iyi olur bence özer kondisyonu düşünülerek 2. yarı alınır alınırsa bence.

scar face
26.Eylül.2008, 10:00
Oynatmaz hayatta oynatmaz...

Gökhan oynamazsa sağ bekte Ali ya da Bekir.Sağ açıkta Mehmet Cristian ın yanında Emre oynar..

Varonil
26.Eylül.2008, 10:01
Bir mucize olmadıkça zor gözüküyor.Cezası biten Emre ilk 11'deki yerini alacaktır.Sağ kanatta da Mehmet Topuz oynayacaktır büyük ihtimalle.

sananes
26.Eylül.2008, 10:50
Bu arada kale arkaları 75tl, açık 90 tl, numaralı 110tl diye okudum mactan önce bilet fiyatlarını.Bu ne yahu 3 büyüklerden ne kazanırsak kardır politikasıda ayıptır artık.Sonra bi adam çıkıp diyo ki maçtan önce saracoglundaki fiyatları da görüyoruz normal bu fiyatlar.Saraçoğlundaki stad kalitesinin 5te biri var mı senin stadında antalya sevdiğim takımlardandır ama çok uçuk bu biletler

Alicanfmfan
26.Eylül.2008, 10:54
Arkadas dedi fenerbahçe 90'da attı hiç düşünmeden , Semih mi diye bagırdım haklı cıkmısım :D

Tebrikler...

eGowiCh
26.Eylül.2008, 10:59
Polat topu yönelse tutacak gitti Uğurla fotoğraf cektirmeye calısıyor gel kanka gel diyor sanki :)

Erman Toroğlu'nun lafını çalma :D

Daum da abartmış Antalyaspor her maç böyle oynasa şampiyonluğa oynar gibi saçma cümleler kurmuş. Antalyaspor'da hiçbir şey yok, kanatlar daha iyi işlese fark olurdu. Defansı inanılmaz zayıf, hücumu da iyi değil. İyi futbol oynamadan çok pozisyon bulduğumuza göre Antalyaspor iyi bir takım değildir.

Sekopej
26.Eylül.2008, 11:05
Antalyaspor bu maçtan puan alsaydı gerçekten haketmeden puan almış olacaktı. Ben Antalya'yı daha iyi diye düşünüyordum ama beklediğim gibi değillerdi. Maç 1-1 olduktan sonra daha ilk yarıda kendi sahasında olmasına rağmen oyunu soğutmaya çalışıyorlardı, galibiyete hiç inanmamışlar demek ki.

Fenerbahçe çok iyi oynamadı. Ama geçen hafta eleştirdiğim mücadele eksikliği bu maçta pek yoktu. Ayrıca Daum'un bu sezon pek göremediğimiz ama geçen döneminde yaptığı türden bir değişiklik oldu Semih'in girmesi ve Topuz'un beke geçmesi. Kazanmak adına risk alacak hamleler bekliyoruz Daum'dan.

Kaptan ALEX. O bir efsane, ondaki futbol aklının 10'da biri diğer oyuncularımızda olsa (Kadroya girmekte zorlanan oyuncularda) şu anda çok farklı yerlerde olurlardı. Yine mükemmel toplar attı, 2 golün de olmasında en büyük pay sahibi.

Güiza golleri atamadı, eleştiriliyor ama Semih oyuna girdikten sonra ne kadar etlkili oldu? Golü attı ama gol haricinde neden Güiza'yı seçiyorsun da Semih değil dedirtecek hareketleri yapamadı hatta golün olduğu pozisyonda ofsaytta kalabilirdi, topun önünde koşuyordu. Güiza erken pas verse ölecekti pozisyon. Golün oluşmasında Semih'ten daha çok katkısı var bence Güiza'nın.

Ama bu takıma bir forvet şart, devre arası bir yabancı gelecektir mutlaka, keşke Sercan alınabilmiş olsaydı.

Bilica ilk hafta aldığı eleştirileri tek tek cevaplıyor. Bugün de beğendim, aynen Cristian gibi. Baskı kurmamız gereken zamanda takımı öne itti. Kazım'ın da çabası ve topu aldığında dikine gitmesi özelliği sebebiyle bu takımda mutlaka olmalı görüşüne sahibim. Ama iyi bir Kazım'ın.

Çok göze hoş gelen, rakibi boğan bir oyun olmasa da, sahadan farklı galibiyetle ayrılamamış olmamız sadece şanssızlık. Ne olursa olsun rekorumuzu egale ettik ve lige mükemmel bir başlangıç yaptık. Şimdi hedef Kadıköy'de bu rekoru kırmak ve takımın daha iyi olacağını umut ederek beklemek.

GeNç KaRTaL
26.Eylül.2008, 11:06
Bu arada kale arkaları 75tl, açık 90 tl, numaralı 110tl diye okudum mactan önce bilet fiyatlarını.Bu ne yahu 3 büyüklerden ne kazanırsak kardır politikasıda ayıptır artık.Sonra bi adam çıkıp diyo ki maçtan önce saracoglundaki fiyatları da görüyoruz normal bu fiyatlar.Saraçoğlundaki stad kalitesinin 5te biri var mı senin stadında antalya sevdiğim takımlardandır ama çok uçuk bu biletler

Geçen sene Beşiktaş maçında 50 liraya satmışlardı o kafes gibi yere.(kale arkası-rakip taraftar tribünü) Bu sene iyice azıtmış gibi gözüküyor Anadolu kulüpleri.Kasımpaşa maçındaki ücretlerde rezalet ötesi..

TR.CaPTaiN
26.Eylül.2008, 11:40
Bilica'nın hakkını teslim etmeyi unutmuşuz. Gerçekten bugün de iyi oynadı. Kendine güveni nedeniyle geçtiğimiz maçlarda bazı sıkıntılar yaşansa da dan-dun oynamayan bir oyuncu. Havadan gelen sert bir topu İbrahimovic esnekliğinde kontrolü :} nadir gelişen Antalya ataklarında rakip oyunculara top göstermemesi, oyunun içinde fazlaca bulunması olumlu yönleriydi. Lugano'yla zaman geçtikçe daha uyumlu olacaklardır.

GebzeLi1907
26.Eylül.2008, 11:46
Takım tempo yapamıyor gol atması gerektiği halde.Çok ilginç bi golle kazandık ancak ona kadar maçı koparmamız gerekirdi bizim hakkımızdı maç.Çok pozisyon harcadık.
Antalya'nın tek atağı gol oldu atak bile denemez 50 metre top kesti adam çok güzel bi vuruşla golü buldular.
Maçın sonunda da ailecek gelince Antalya bi anlık gaza geldiler galiba belki atarız diye.
Bu kadar kapanan takıma kontra atakla gol atmak hemde son dakikada..:)

Güiza kendine güvenini kaybetmeye başladı yine, psikolojik olarak baskı altında olduğunda böyle pozisyonlar kaçabiliyor.
Golde vuruş yerine pas vermesi de buna işaret bence.
Daum'un Güiza'yı biraz dinlendirmesi gerekli çünkü oynadıkça kaçıracak bu gidişle ve buda daha kötü olmasını sağlıyacak kafa olarak.Fizik olarak da düşüş içinde.
Geçen sene daha zorlu maçlar ve daha zor pozisyonlar da aşırmatıyı takıveren adamın şimdi bu golleri kaçırması tamamen baskı altında bulunduğundan ve kapalı savunmalar arasında o göbekte tek başına kalmasından.

Alex - Cristian maçın yıldızlarıydı benim gözümde.
Alex diyecek söz yok böyle bir teknik böyle bir zeka...
İzlemek büyük keyif Alex'i.

Haftaya Santos-Güiza-Kazım(cezalı zaten)-Gökhan yerine Özer-Uğur-Topuz(sağ bek)-Semih ile saha çıkmamız gerekir diye düşünüyorum.Emre'de dönüyor.
Bu rotasyon şart bana göre.Oyuncuların dinlenmesi diğer oyuncuların da forma şansı bulmasından ötürü.
Hoş Daum'dan kadroya bile almadığı Özer'i ilk 11 de istemek biraz hayal olsa da..

Bu arada atlamadan geçmeyelim kötü bi hakem yönetimi vardı saha içinde bizim net penaltımızı es geçti kaleci kaleci kucaklayıp pozisyondan alıp ceza sahası dışına falan bırakmalıydı herhalde penaltı çalınması için.
Genel yönetimi de iyi değildi, beğenmedim.Yan hakem de Antalya'nın bir pozisyonunu yedi ofsayt diye,ofsayt yoktu.

Takımın oyunu zevk vermesede kanser edebilme sinyalleri verse de gelecek için, 3 puanları son dakikalarda kurtarsak da 7'de 7 yapmak müthiş.
Bide iyi oynasak ne olur bilmiyorum :)

scar face
26.Eylül.2008, 11:50
Erman Toroğlu'nun lafını çalma :D

Daum da abartmış Antalyaspor her maç böyle oynasa şampiyonluğa oynar gibi saçma cümleler kurmuş. Antalyaspor'da hiçbir şey yok, kanatlar daha iyi işlese fark olurdu. Defansı inanılmaz zayıf, hücumu da iyi değil. İyi futbol oynamadan çok pozisyon bulduğumuza göre Antalyaspor iyi bir takım değildir.

Ondan duydum da o söylemese de macı izlerken aklıma geldi zaten :)

Bu arada kazanmaya alısmak cok güzel galiba son 9 macı kazandık 2si Dede'den kalma...

a.arıcı-11
27.Eylül.2008, 02:21
uzun süredir forumda yazmıyordum ama bu maçı canlı takip ettiğim için bir kaç bişey yazayım dedim,

İki takımda pek iyi top oynamadı ama ilk yarı kazım benim oturduğum tribünün önündeydi ve beni gerçekten mest etti.Adam inanılmaz yetnekli ve çok güçlü, kalıbıda yerinde.Volkan ise bildiğin deve gibi adam ve maç başlarken Antalya'nın en ateşli seyircisinin önündeki kaleyi koruyordu daha maç başlamadan birsürü küfür yemesine rağmen yinede kimseye dalaşmadı.Ben sinirleneceğini sanıyordum ama olmadı:)

Cristian'ı bir kaç pozisyon haricinde beğendim o pozisyonlarda ise rakip üstüne gelirken rakibe basacağına geri kaçtı yada lugano ile bilica'nın arasına girdi.Lugano çok göze çarpmadı ama bilica iyi bir performans koydu ortaya.Adamın fiziği bile insanı ürkütüyor zaten:D

Santos oynadığı 45 dk boyunca hiç olumlu bişey yapmadı araya koşu falan yaptı ama hiç etkili olamadı paslarıda çok kötüydü bunda en önemli etken sakat oynamasıydı galiba.

Gökhan vasattı.Bir kaç pozisyonda ileri iyi çıktı top kaptı tehlikeli oldu ama defansif olarak kötüydü ayağına aldığı darbeden sonra zaten düşüt oyundan.Vederson ise göze batmadı görevini yaptı.

Güiza için bişey söylemek istemiyorum 2 tane karşı karşıya gol kaçırdı sahada da boş boş koşular yaptı mesela bir pas atılıyo kaleci topu tututuyo ondan sonra kalecinin üstüne gidiyo gibi...

Mehmet'in oyunu hoşuma gitti duğrusu.Beğendim mehmeti...Alex ise kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.atığı paslar süperdi gerçekten.Gökhan çıktıktan sonra 4-1-3-2'ye döndük ve orta sahanın ortasında sırıtmadı hatta iyi oynadı takımı atağa kaldırdı.Alex'i izlemek büyük keyif verdi gerçekten...

LifeYourself
27.Eylül.2008, 02:26
Hani fmye hata deriz ya biz 20 şut çekioz 1 gol adamlar 1 şut 1 gol:D
Demek fm hatalı değilmiş:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada gittikçe güizanın gerçekten acıların çocuğu emraha benzediğini düşünüyorum:D

ShevAnil
27.Eylül.2008, 02:31
Hani fmye hata deriz ya biz 20 şut çekioz 1 gol adamlar 1 şut 1 gol:D
Demek fm hatalı değilmiş:D

Golden önce 2 pozisyon vardı onları saymadınmı :D

LifeYourself
27.Eylül.2008, 02:32
http://www.youtube.com/watch?v=NFKEq_bonhQ
bu videoya giderek inanıyorum:)

KaPaLı
27.Eylül.2008, 04:24
7/7 yaptık ve tam gaz ilerliyoruz. Ne kadarda eleştirilsek bu takım iyi oynuyo. Oynamazsa bile skora gitmesini biliyo. Daha ne olsun.

Sezon sonunda hem Galatasaray hem Fenerbahçe 80 puan üstü alacak göreceksiniz.

eGowiCh
27.Eylül.2008, 10:07
Bilica müthiş oynuyor. Lugano'dan daha fazla güven veriyor bana. Maç öncesi Bilica'nın kesik yiyip R.Carlos'un oynayacağı haberleri çıkmıştı, Daum böyle bir hatayı yapmamış.

sananes
25.Eylül.2009, 21:35

kesin mi??

KaF KeF
25.Eylül.2009, 21:49
resmi sitenin yalancısıyım..

sananes
25.Eylül.2009, 21:54
Daumu anlamak güç yani yaklaşık 1 aydır sorunsuz antreman yapıyo özer.Bi sorun varsa açıklasalarya birazcık taraftarın isteklerinide gözden geçirmek gerek uygulansın demiyorum inisyatif yönetim ve teknik heyettedir ama taraftar gerçeğini kimse göz ardı etmemeli.Eminim 10 fenerbahcelinin 9u özeri merak ediyor haftalardır 18e giremiyosa sıkıntısı nedir form durumu mu antreman eksiğimi daumun rotasyonu sevmeyen garantici yönümü nedir yani.Biraz daha açık olunsa daha memnun olurdum en azından kendi adıma

yaman76hakanFB
26.Eylül.2009, 17:38
Antalya'da üzerimizde bir deplasman baskısı olmayacağını,stadın yapısını ve seyirci profilini yakından bilen birisi olarak rahatlıkla iddia edebilirim..7/7 yapmamak için hiçbir neden yok..
Takımın kötü oynamasına gelince..
Bunu bugün yazan gazete başlarını tutmuş "önemli" spor yazarlarına gülüyorum doğrusu..TURKSPORTAL arşivleri ortada..Ligin ikinci haftasından beri kötü ve temposuz futboldan şikayet ediyoruz..Onlar methiyeler düzerken..Ama diyorduk, bütün bunlara rağmen kazanmak ve kayıpsız ilerlemek çok önemli..Fenerbahçe bu futbolla buralara geldiyse,ilerleyen haftalarda bundan daha kötü oynamayacaktır..
Umarım bu akşam oynanacak maç 3 puan serisinin devamıyla birlikte iyi futbolunda başlangıç noktası olur..En önemlisi kazanmak..

LifeYourself
26.Eylül.2009, 17:41
Fenerin oyun tarzı taraftara haksızlık olsada bu maç fenerindir bence.

TR.CaPTaiN
26.Eylül.2009, 18:35
Kötü oynarken kazanmak önemlidir ama bu alışkanlık haline getirilmemelidir. Deplasman maçlarında alınacak sonuç oyunun önündedir fakat evimizde oynadığımız maçlarda sonucun yanında iyi oyun da gerekmektedir. Bu maç için 1-0 olsun bizim olsun diyebilirim.

Bu maçı da kayıpsız geçersek Emre'nin dönüşüyle birlikte Mehmet'in sağa, Kazım'ın kulübeye geçeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda daha sağlam bir ortasahamız olacak. Özer'in ilk 18'e alınmaması tabi ki can sıkıcı. Ama gerek yönetim gerekse teknik heyetin Özer'in yeteneklerinin farkında olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse farkında olmasa dahi Kocaman Aykut var orda. Sabırsızlıkla Özer'i bekliyoruz.

sananes
26.Eylül.2009, 20:17
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'ya Özer'siz gitti

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'ya gitti.

Hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Antalya'ya hareket etti.

Fenerbahçe'nin Antalya kafilesinde kırmızı kart cezalısı Emre ile birlikte 20 futbolcu bulunurken, Özer Hurmacı İstanrbul'da bırakıldı..

Kadrodaki isimler şöyle:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert, Lugano, Bilica, Önder, Roberto Carlos, Vederson, Gökhan, Cristian, Selçuk, Alex, Dos Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur, Güiza, Semih, Emre.

FUTBOLCULARA BAKLAVA VE ÇİÇEK

Bir grup taraftar Antalya yolculuğu öncesi Can Bartu Tesisleri'nde futbolculara baklava ikram edip çiçek verdi.

Antalyaspor maçı öncesi futbolculara destek vermek isteyen taraftarların hediyelerini takım adına kaptan Alex ve Emre aldı.

ANTU'DAN KAMPANYAYA DESTEK

Beşiktaşlı taraftar grubu ''Çarşı''nın, lösemi hastası siyah-beyazlı bir taraftar için başlattığı, Galatasaraylı taraftar grubu ''Ultraslan''ın da katıldığı kampanyaya Fenerbahçeli taraftar oluşumu ''Antu''dan da destek geldi.

Taraftar oluşumunun ''www.antu.com'' adresli internet sitesinin açılış sayfasına, lösemi hastası 20 yaşındaki Akif Akgün'ün resmi konularak, ''Yanındayız Akif, onu hayata bağlamak için gereken tek şey 50 bin lira'' şeklinde yazı yer aldı.

Sitede ayrıca, Beşiktaşlı taraftara yardım yapılabilecek banka hesap numarasına da yer verildi.

internetsporun haberidir başlık hariç tamamen aynı haber özer kadro dışıydı internetsporun başlığı.Gereksiz tartışma çıkartacabilecek saçma bi başlıktı bence o yüzden değiştirdim.Ama ilginç olan cezalı emre bile antalyaya gitmişken özer nerde.Özeride ali bilgin burak yılmaz ilhan parlak sınıfına mı koydu teknik heyet acaba

scar face
26.Eylül.2009, 21:51
Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz çünkü oyuncularımız deplasman oynamaya müsait Güiza nın deplasman golcüsü olduğunu biliyoruz...

Kötü oynasak da 3 puanı alacağımıza eminim...

Cengo
26.Eylül.2009, 22:48

Özer'in sakatlığı ağırdı, bile bile alındı.Devre arasından sonrası için tam performans oynayabilecek duruma gelecektir.

Ziya38
26.Eylül.2009, 22:58
ANTALYASPOR: Polat, Kerim, Sedat, Şenol Can, Orhan Ak , Ali Zitouni , Ertuğrul, Jedinak, Korhan, Necati Ateş, Veysel TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, Kazım, Baroni, Mehmet Topuz, Santos, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GodfatheR
26.Eylül.2009, 23:32
Özer'in sakatlığı ağırdı, bile bile alındı.Devre arasından sonrası için tam performans oynayabilecek duruma gelecektir.

Özer tamamen iyileşti ve sakatlık korkusunu da üstünden attı.Neden kadroya alınmadığının cevabı ne çok merak ediyorum.

Ntvspor F.Bahçe muhabiri Loran Vayloyan antremanların en iyi ismi Özer.Bu takımı tanımayan biri gelse bu idmanı izlese takımın yıldızı bu çocuktur der demişti.

Varonil
26.Eylül.2009, 23:39
R.Carlos yedek,Vederson ilk 11'de..

MeMo
26.Eylül.2009, 23:46
İçimde fark gelecek gibi bir his var :)

KaF KeF
26.Eylül.2009, 23:54
Kazım attı..0-1

Alicanfmfan
27.Eylül.2009, 00:05
1-1 oldu zitonoui

CeNTeR_TR
27.Eylül.2009, 00:14
Bu Kazım'dan topçu olmaz yahu.Adam Rap müzik dinliyormuş :0:

Şuan Antalya karşısında etkili olan tek oyuncumuz neredeyse ..

Aykan19o3
27.Eylül.2009, 00:16
Alt biter diye düşünüyordum ancak ilk yarıdan 1-1 oldu :)
Antalyaspor 1 gol daha atarsa Fener'in işi iyice zorlaşır.

CeNTeR_TR
27.Eylül.2009, 00:18
Şu Güiza'yı 2.yarı alsın oyundan Daum bu maç 3-4 olabilir.

Neron_FB
27.Eylül.2009, 00:19
Allah cezanı versin mi guiza.. :/ Semih'in psikolojisini düşünmek bile istemiyorum.. Yazık..

Clayman
27.Eylül.2009, 00:29
Sene başında bu sene gol kralı olur denilen Güiza şimdi yine istenmeyen adam oldu :) Ama o goller de kaçmaz ki...

CeNTeR_TR
27.Eylül.2009, 00:31
Sene başında bu sene gol kralı olur denilen Güiza şimdi yine istenmeyen adam oldu :) Ama o goller de kaçmaz ki...

Olmasın bu adam gol kralı isterse 100 gol atsın yinede yollasınlar şu adamı bize devamlı adam lazım.

Bu kadar gol kaçmaz kimi koysan o pozisyonlardan birini atar yahu :mad:

okan444555
27.Eylül.2009, 00:38
Bence bu maçı 2-1 kazanırız ve 7 de 7 yaparız ama kötü oyun yine devam eder.

tarikko
27.Eylül.2009, 00:39
2. yari Semih'i alsin farka gider bu maç o kadar soyluyorum.Guiza sahada yürüyor resmen.Bugun en etkili oyuncumuz Kazim gercektende müthis oynuyor.

Direkten dönen 2 top ve Bilica'nin pozisyonlari gol olsa cok iyi olacakti ama olmadi.2. yari gol ya da goller bulup maci kazaniriz insallah..

TR.CaPTaiN
27.Eylül.2009, 00:41
Ne gol kaçırılmasından bahsediliyor ? Güiza'yla pozisyona girdik, Güiza kaçırdı da ben mi göremedim ? Görenler bana bir anlatsın da biz de hatırlamış olalım. Güiza etkisiz olabilir buna lafım yok ama bunlar da kaçırılır mı be denilecek pozisyon yok ortada.

Sahada iyi futbol olmasa da oyunun kontrolü bizim elimizde. FM'deki maçlara benziyor. Antalyaspor tek atak tek gol, bizim ise 2 tane direkten dönen şut ve yan toplar.

Ufak bir oyuncu değerlendirmesi yapacak olursak; ilk yarıda sahanın en iyisi Kazım'dı. Fenerbahçe'nin en kötü ismi ise Andre Santos. Zaman zaman saman alevi gibi parlasa da kaçak dövüşüyor, oyun içinde çok kayboluyor. Brezilya Milli Takımında oynayan Santos'tan eser yok. Zaten sık sık içeri kaçtığından sol kanat tamamen Vederson'a emanet. Andre Santos'u artık bek olarak denemenin zamanı geldi gibi.

2. yarı 2 gol daha bulup maçı 3-1 kazanacağımızı tahmin ve umut ediyorum.

TR.CaPTaiN
27.Eylül.2009, 00:42
Düzenleme: daha kelimesi fazlalık.

TR.CaPTaiN
27.Eylül.2009, 00:47
http://img223.imageshack.us/img223/4964/mehmetdireknew.gif (http://img223.imageshack.us/i/mehmetdireknew.gif/)

Alıntıdır.

Kazım'ın şutu da muhteşemdi.

KaF KeF
27.Eylül.2009, 01:23
yeter güiza ömrümü yedin..

IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:23
78. dakikada Güiza'nın çok net bir pozisyon kaçırdığını söylüyor spiker...

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:24
Guiza maçı katlediyor desenize :D

IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:27
Anladığım kadarıyla Fenerbahçeli oyuncular crossbar challenge yapıyorlar. Top 3 kez direkten dönmüş...

KaF KeF
27.Eylül.2009, 01:28
yine direk..3 oldu.

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:28
3. kez direk olmuş galiba .fenerin bu maçı kazanmasına direkler karşı çıkıyor:D

IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:29
Tempo böyle devam ederse Antalyaspor fazla dayanamaz...

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:29
Birşeyi merak ediyorum bilicanın ceza sahası içinde işi ne duran topda mı geldi?

CeNTeR_TR
27.Eylül.2009, 01:32
Kornerde yapılan ortaya kafa vurdu.

IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:34
2 tane ciddi pozisyon de Antalya kaçırdı, biri direkten döndü. Bu arada kontrayla golü buldu Fenerbahçe 90. dakikada Semih'le...

KaF KeF
27.Eylül.2009, 01:35
Semih!!!!!!!!!!!!!! gerçek golcü sahnede..1-2

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:35
Semih ya tek geçerim bir galatasaraylıda olsam:)

nerazzuri
27.Eylül.2009, 01:36
ahahaha :n: çok güldüm yahu. Bu hep böyle gidicek sanırım, umarım Semih takımdan ayrılmaz.

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:36
zaten baskı yiyorsun birde takım halinde hucuma çıkılırmı.
Bir atasözü vardı ama tam hatırlamıyom pirinçle alakalıydı galiba:D

CeNTeR_TR
27.Eylül.2009, 01:37
7 de 7 hayırlı uğurlu olsun Fenerbahçemize !

10.Haftaya kadar kötü oynayalım 3 puan alalım yeter bize.

Antalya Seyircisinide helal olsun demek lazım :)

LifeYourself
27.Eylül.2009, 01:38
Fenerbahçe malzemecisi Cemil'in kafasına koltuk geldi.
hahahahaha:Dmalzemeciye yazık oldu ama tazminat alır:D

IcedEarth
27.Eylül.2009, 01:38
Dmyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak :) Çok uygun bir deyim gerçekten şu Antalya'nın durumu için :)

Maksic
27.Eylül.2009, 06:23
Bende Erman hocanın söylediklerinden bi alıntı yapmak istiyorum;Antalyaspor takım değil! 2.Ligte oynar ancak hele o son goldeki durumu içler acısı vah Antalya vah.Fenerbahçe maçı hakketmişti zaten bu takımda Kazım her zaman olmalı diye düşünüyorum..

TR.CaPTaiN
27.Eylül.2009, 06:46
http://img12.imageshack.us/img12/2461/83775143.jpg (http://img12.imageshack.us/i/83775143.jpg/)

LaigLeNoiR
27.Eylül.2009, 06:53
Tebrikler F.Bahçe'ye o kadar direkleri dövdüler ama son saniyede de olsa maçı kazanmasını bildiler.Golden önce Antalya çok baskı kurdu 2-3 kez de posizyon yakaladılar ama tüm takım gelirsen hücuma arkada böyle bomboş yakalanırsın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Unutmadan şunu da yazayım,şu Guiza'da gitsin artık yahu.Adamın tipini görünce bir kere kaçıracağını düşünüyorum.

DenizlispoR
27.Eylül.2009, 13:24
Güiza+Kaleci=Fenerbahçe Taraftarlarının Gerilen Sinirleri :D.

Bekq
27.Eylül.2009, 14:00
Abi o Kazım ne olmuş öyle. :D Adam oynadıkça tecrübe kazanıyor ve daha iyi oluyor. Çok klas bir gol attı, bir topuda direkte patladı.

Takım olarak çok iyiydik. Herkes mücadale etti. :) Fakat golü yemesek daha iyi olurdu.

Avrupadada böyle oynarsak kupa hayal değil.

Rsa
27.Eylül.2009, 15:39
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant12.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant13.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-09-26_ant14.jpg

KaF KeF
27.Eylül.2009, 16:32
Kazım deplasmanlarda daha iyi oynuyor.En azından üstünde taraftar sitresi yok..

Knightmare
27.Eylül.2009, 16:37
Kazım rahat adam :) isterse oynuyor, istemezse oynamıyor, taraftarınız da bu yüzden sevmiyor onu. rakip seçiyor bence, Antalyaspor dişine göre rakip çıkmış oynamış :p

bugra 1905
27.Eylül.2009, 17:04
Bilica Kötü Olurmu Canım Bizden Gitti Adam:D
Bilica-Lugano İkilisi Şuanda Ligimizdeki En İyi Performans Sergileyen 2 Stoper Bence
Günler Maçlar Geçtikçe Bilica ÇoK Ama Çok Daha İyi Olacaktır
Tebrikler Fenerbahçe
Performansından Dolayı Bravo Bilica#58#:)
İbrahim Toramandan Daha Sivaslısın Sen Helal Olsun SaNa 58'i Gururla Taşıdığın İçin:)

MeMo
27.Eylül.2009, 17:32
Bilica hakikaten süper oynuyor ilk geldiğinde biraz tutuktu herkes başlamıştı ağır adam vs. diye ama gerçek performansını ortaya koyuyor.İnşallah hep böyle devam eder.

Alicanfmfan
27.Eylül.2009, 18:01
Gökhan Gönül saçları nasıl yapmıs :D

El Barto
27.Eylül.2009, 18:24
Herşey bir yana da Erman Toroğlu'nun Gökhan'ın penaltı pozisyonunu yorumlamasına bittim. :zuhaha

La oğlum adamı tutacağına topu tutsana

Ayrıca Antalyaspor Fenerbahçe'den alınacak 1 puanı beğenmemiş olacak ki 90. dakikadaki golde 4'e 0 yakalandı savunma. :D Öyle gol mü yenir ya.

yaman76hakanFB
28.Eylül.2009, 18:34
Bu kadar temposuz bir futbola rağmen en az 3-5 golü bulabilecek pozisyonlar olması beni sevindirdi..
Kötü futbola gelince..Fenerbahçe ligin ilk haftasından beri -malesef-kötü oynuyor ve biz ligin ikinci haftasından beri (o günlerde takımımızı göklere çıkaran ve "büyük değişim"den bahseden gazete ve tv yorumcularına aldırmadan)takımın kötü oynadığından bahsediyoruz..Biz TURKSPORTAL sayfalarında Sivas maçını değerlendirirken DeSantos'un sahanın en kötülerinden birisi olduğunu belirttik;medya bir hafta boyunca attığı HARİKA golü konuştu..
Ama bu takım olabileceği en kötü haliyle bile kayıpsız ilerliyor ve bir yerde oyun olarakta yükselişe geçecektir..
Dün eğrisi doğrusuna denk geldi ve sakatlıklar sayesinde Daum hamle yapmaya mecbur kaldı..Israrla söylüyorum:Bu puanlar sadece puan olarak değil,psikolojik direnç olarakta çok değerli..Biz son iki sezonun ardından çok bunaldık ve geriden gelmeye,kovalamaya sabrımız ve tahammülümüz yok..Geçen iki sezonun kamburu sırtımızda..