Log in

View Full Version : Akvaryum Hobisi İle İlgilenen Var mı?

BaFraLı
27.Eylül.2008, 04:09
Merhabalar.Arkadaşlar benim gibi akvaryum hobisi ile ilgilenen varmı TSİ'de :).Bende 40 litre bir akvaryum var.Bitkili lepistes ve tetra akvaryumu.2 Dişi lepistes, 4 pristella tetra var.Bitki olarak saz,umbrosum,lioepsis gibi bitkiler var.Akvaryum ile ilgilenenler varsa bu konudan konuşabiliriz :D

bySilver
27.Eylül.2008, 04:11
Allah TSI ye bulaştı virüs.

DenizlispoR
27.Eylül.2008, 04:11
Yahu açmasan ölecektin değil mi Tolga :uzgun:.MSN Cafe'de bunla başımızı şişirdiğin yetmedi mi lan :zuhaha.

BaFraLı
27.Eylül.2008, 04:12
Belki turksportaldada akvaryum canlıları ile ilgilenenler vardır diye şey ettim :D:D

DenizlispoR
27.Eylül.2008, 04:18
Arkadaşım onun forumları yok mu :p :zuhaha.Ben bunu dedim ya en az 5 kişi çıkar :D.

BaFraLı
27.Eylül.2008, 04:20
Belki burdada akvaryum ile ilgilenen insanlar vardır diye açtım konuyu.:u:

bugra 1905
27.Eylül.2008, 05:37
eheuheuehe:zuhaha
La Tolga Akvaryum Hobinle TSİ Msn Cafede Kafamızı Şişiriyordun
Buradadamı Şişirme Ya:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buradada Şişirme Ya Olacaktı:D

BaFraLı
27.Eylül.2008, 05:38
eheuheuehe:zuhaha
La Tolga Akvaryum Hobinle TSİ Msn Cafede Kafamızı Şişiriyordun
Buradadamı Şişirme Ya:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buradada Şişirme Ya Olacaktı:D

.İllaki çıkar birileri akvaryum ile ilgilenen onlara yönelik açtım :D.Bekliyoruz :D

bySilver
27.Eylül.2008, 05:43
Çok beklersin.

LifeYourself
27.Eylül.2008, 05:53
Ad olarak falan pek bir bilgim yok ama bir yerde gördümü uzun süre onları izlemeyi severim:)

IcedEarth
27.Eylül.2008, 08:48
Roka salatasıyla iyi oluyor abi ya :)

MeMo
27.Eylül.2008, 08:49
Akvaryumdaki balıklar olmuyor ama :D Şaka bir yana akvaryum olsun ızgara olsun severim balıkları :D

IcedEarth
27.Eylül.2008, 08:51
Akvaryumdaki balıkları görünce yumruklamak istiyorum ama kayıyor derileri :) O mucuk mucuk yapıyorlar ya onu görünce sinirim zıplıyor valla...

DenizlispoR
27.Eylül.2008, 08:55
1 sarı prenses 1 kar prensesim mevcuttur epey büyüdüler :D.

ForsakeN
27.Eylül.2008, 09:20
Lepistes akvaryumu kurmayı düşünüyorum bu aralar.İlk Lepistes deneyimim olacak.

Nedvedmania
27.Eylül.2008, 09:56
Geçen senelerde Lepistes plati gibi balık türlerinin üretimine geçmiştim. Gece onların doğumunu izlemenin verdiği zevki şuana kadar başka hiçbirşey vermedi. Bence herkesin bu zevki hissetmesi lazım.

Her türlü soruyu sorabilirsin. [email protected] ekle :D Belki burda görmem ordan sorabilirsin

deniz.91
28.Eylül.2008, 07:31
Bir aralar ciklet beslemiştim ama çok çabuk ölüyolar sinir oldum bir dahada beslemedim.Çok param gitti akvaryuma çook:)

LifeYourself
28.Eylül.2008, 07:33
Bende balık aldım birbirlerini didiklediler öldüler:D
tekrar aldım kardeşim ağlayınca bu seferde bir yere gitmem gerekti 1 gün eve gelemedim.Babam şişirmiş balıkları:D

IcedEarth
28.Eylül.2009, 01:45
Ben bu balıklara sinir oluyorum. Balığı bir tek yerde görünce sevinirim, ızgarada...

El Barto
28.Eylül.2009, 01:46
benimde cikletlerim vardı yakın bir zamana kadar ama artık yok. :)

scar face
28.Eylül.2009, 01:48
bende de vardı öldüler balıklar akvaryuma rağmen simdi bodrumda piranalarınız varsa yardımcı olurum :p

ThersoN
28.Eylül.2009, 01:52
daha önceden de ara ara beslemiştim, şimdi de 2 senedir ilgilendiğim 3 tane japon var, bi ara sayısını arttırmıştım,sonuç kötü oldu, şimdi 3 tane ile 2 senedir devam ediyorum, irileştiler baya

scar face
28.Eylül.2009, 02:04
Ben bu balıklara sinir oluyorum. Balığı bir tek yerde görünce sevinirim, ızgarada...
:) mesajına sok oldum gerçekten

RaSenGan
28.Eylül.2009, 02:12
:) mesajına sok oldum gerçekten

Ne var ki şok olucak :p Adam midesinde görmek istiyo o balıkları :D Onları yiyemedikçe onlar öyle yüzdükçe sinir oluyo tabi :D

LifeYourself
28.Eylül.2009, 08:21
Hocam uykun gelmiyormuydu birde gece:)

Nedvedmania
28.Eylül.2009, 16:45
O zevki alırken uykuyu hissetmiyorsunki :) Resmen karnının içinden 10 20 tane yavru balığın olduğu gözüküyor. Sonra Vakit geliyor hepsi sırayla atlıyor dışarı :)

BaFraLı
28.Eylül.2009, 18:49
Çok beklersin.

Raat ol :D

Ad olarak falan pek bir bilgim yok ama bir yerde gördümü uzun süre onları izlemeyi severim:)

Evet akvaryum gerçekten çok hoş bir hobi.İzlemek çok büyük keyif veriyor insana.

Bende balık severim.Kefal,hamsi,palamut,mezgit vb. gibi türleri severim.

benimde cikletlerim vardı yakın bir zamana kadar ama artık yok. :)

Emre abi cikletlerde güzel balıklar :D.

bende de vardı öldüler balıklar akvaryuma rağmen simdi bodrumda piranalarınız varsa yardımcı olurum :p

Piranha ve üretimi için dahaca zaman var :D.Büyük akvaryum kurabilirsem senden yardım alırım :icon_cool: :D

daha önceden de ara ara beslemiştim, şimdi de 2 senedir ilgilendiğim 3 tane japon var, bi ara sayısını arttırmıştım,sonuç kötü oldu, şimdi 3 tane ile 2 senedir devam ediyorum, irileştiler baya

Evet.Japon balıklarıda çok güzel.Akvaryum hobisine ilk Japonlarla başlamıştım.Japon balıkları uzun ömürlü dayanıklı balıklar :).

1 sarı prenses 1 kar prensesim mevcuttur epey büyüdüler :D.

Onlarda güzel balık ozzy :D.Devam et büyütmeye :D

Lepistes akvaryumu kurmayı düşünüyorum bu aralar.İlk Lepistes deneyimim olacak.

Lepistes akvaryumu kur bencede.Gerçekten insana zevk veriyor.Yavruda alırsın zaten.O yavruların büyüyüp kuyruklarının ne renk olucağı filan insana zevk veriyor :)

Geçen senelerde Lepistes plati gibi balık türlerinin üretimine geçmiştim. Gece onların doğumunu izlemenin verdiği zevki şuana kadar başka hiçbirşey vermedi. Bence herkesin bu zevki hissetmesi lazım.

Her türlü soruyu sorabilirsin. [email protected] ekle :D Belki burda görmem ordan sorabilirsin

Tamam sorum olursa sorarım :D.Bencede gerçekten çok zevkli akvaryum.Bendede lepistes ve tetra(sürü balığı) var.Lepistesten yavru aldım sırada tetraları üretmenin peşindeyim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
He bide akvaryumcuları şu gruba beklerim.1 Ay önce filan ben kurmuştum bu msn grubunu ;

[email protected]

kaydırı kuppak
28.Eylül.2009, 20:22
ben varım ya tolga abi :D

BaFraLı
28.Eylül.2009, 20:28
ben varım ya tolga abi :D

Seni unuturmuuym Musti.Genç akvarist adayımız :D