Çok beklersin.
Raat ol :D
Ad olarak falan pek bir bilgim yok ama bir yerde gördümü uzun süre onları izlemeyi severim:)
Evet akvaryum gerçekten çok hoş bir hobi.İzlemek çok büyük keyif veriyor insana.
Ben bu balıklara sinir oluyorum. Balığı bir tek yerde görünce sevinirim, ızgarada...
Bende balık severim.Kefal,hamsi,palamut,mezgit vb. gibi türleri severim.
benimde cikletlerim vardı yakın bir zamana kadar ama artık yok. :)
Emre abi cikletlerde güzel balıklar :D.
bende de vardı öldüler balıklar akvaryuma rağmen simdi bodrumda piranalarınız varsa yardımcı olurum :p
Piranha ve üretimi için dahaca zaman var :D.Büyük akvaryum kurabilirsem senden yardım alırım :icon_cool: :D
daha önceden de ara ara beslemiştim, şimdi de 2 senedir ilgilendiğim 3 tane japon var, bi ara sayısını arttırmıştım,sonuç kötü oldu, şimdi 3 tane ile 2 senedir devam ediyorum, irileştiler baya
Evet.Japon balıklarıda çok güzel.Akvaryum hobisine ilk Japonlarla başlamıştım.Japon balıkları uzun ömürlü dayanıklı balıklar :).
1 sarı prenses 1 kar prensesim mevcuttur epey büyüdüler :D.
Onlarda güzel balık ozzy :D.Devam et büyütmeye :D
Lepistes akvaryumu kurmayı düşünüyorum bu aralar.İlk Lepistes deneyimim olacak.
Lepistes akvaryumu kur bencede.Gerçekten insana zevk veriyor.Yavruda alırsın zaten.O yavruların büyüyüp kuyruklarının ne renk olucağı filan insana zevk veriyor :)
Geçen senelerde Lepistes plati gibi balık türlerinin üretimine geçmiştim. Gece onların doğumunu izlemenin verdiği zevki şuana kadar başka hiçbirşey vermedi. Bence herkesin bu zevki hissetmesi lazım.
Her türlü soruyu sorabilirsin.
[email protected] ekle :D Belki burda görmem ordan sorabilirsin
Tamam sorum olursa sorarım :D.Bencede gerçekten çok zevkli akvaryum.Bendede lepistes ve tetra(sürü balığı) var.Lepistesten yavru aldım sırada tetraları üretmenin peşindeyim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
He bide akvaryumcuları şu gruba beklerim.1 Ay önce filan ben kurmuştum bu msn grubunu ;
[email protected]