PDA

View Full Version : Bursasporlular Dikkat! Karşıyaka ya Harekat

bursa_mc
16.Nisan.2006, 19:50
Pazartesİ Saat 11.30 Da Stadin Ordan İzmİre Ucretsİz Harekat.

comandante
16.Nisan.2006, 22:08
başlığın tamamını caps lock açık yazamazsın.

Burak Duran
16.Nisan.2006, 22:10
kardeşim bekleriz ksk ye :D

diren
17.Nisan.2006, 04:14
inönüyede bekleriz. zaten sürekli bekliyoruz sadece laf yapıyor bursa samiyene geldikleri gün beşiktaşım-bursa nilüfer hentbol maçı vardı gelicez basıcaz dediler gelmediler bizi boşuna beklettiler kazanı basıcaz dediler bizi sarhoş olana kadar orda beklettiler gelmediler. inegöle gelicez dediler bizim yolumuzu emniyet kapattı yolu uzattık dolaşarakta olsa inegöle ulaştık ama onlar yine gelmediler ya susun yada karşımıza çıkın kolpa olmayın

CeM_85
17.Nisan.2006, 05:53
inönüyede bekleriz. zaten sürekli bekliyoruz sadece laf yapıyor bursa samiyene geldikleri gün beşiktaşım-bursa nilüfer hentbol maçı vardı gelicez basıcaz dediler gelmediler bizi boşuna beklettiler kazanı basıcaz dediler bizi sarhoş olana kadar orda beklettiler gelmediler. inegöle gelicez dediler bizim yolumuzu emniyet kapattı yolu uzattık dolaşarakta olsa inegöle ulaştık ama onlar yine gelmediler ya susun yada karşımıza çıkın kolpa olmayın
arkadaşım belliki daha yenisin ve belliki forum kurallarını okumamışsın sen ve senin gibi bikaç kişi yüzünden Türkiye futbolu gelişemiyo işte orada 2-3 kişiyi döveceksinde ne geçcek eline başın göğe mi? erecek ya bırakın artık bu işleri ya biraz mantıklı düşünün lütfen ya daha böyle çocukça şeyler hala yapılıyo yani biraz ileri gittim galiba ama kusura bakmayın bunlar yüzünden izlerken zevk aldığım sporlar hep kavgayla bitiyo yeter artık arkadaşlar bugün sayın bakanımızda bi açıklama yaptı gerçekten katılıyorum kendisine lütfen biraz daha medeni biraz daha akıl çerçevesinde düşünün ya neyse daha fazla konuşmadan ve banlanmadan konun kapatılmasını rica ederek son noktayı koyuyorum

ibo
17.Nisan.2006, 10:47
şimdi aklıma bişey takıldı bu BURSA dan KARŞIYAKA ya gidiş neden ücretsiz? bunun ücretlerini kim karşılıyor?

Ayrıca bu karşıyaka,bursa,beşiktaş taraftarlarının birbirlerine bu kadar kin duyması ve bu kini her geçen gün yok etmek yerine büyütmeleride çok SALAKÇA bi davranış. Taraftarlık holiganlık değil. Adam gibi taraftar olunacaksa yapacağınız işi takımınızı desteklemek kafaları çekip olay çıkartmak kavga etmek değil.

bu maçları savaş alanına çevirenlerin hepsi KARACAHİL vede APTAL olmalılar...

nic-39
17.Nisan.2006, 13:15
demekkı bugun ızmırde gozgoz-ksk kapısması olcak..arkadaslar fair-play mesajı vermek kolay uygulamak zordur..deplasmana gıdersenız o psıkolojiyi anlarsınız..tamam donerbıcagı-satır-sopa falan asırıya kacıo ok ama azınlık olunca ınanın en sakın olanınız bıle kavgacı bı hale gelıosunuz..bu takım sevgısınden cok azınlık psıkolojisi ve ınsanın genel ruh halıdır..ayrıca diren nickli arkadas gercekten bu tıp mevzulara gırmısse cıkması kolay olmaz bosuna mesaj atıp elınızı yormayın..ekonomık acıdan ferahlayana kadar bu sıddet devam edecektır maalesef..

MKS_82
19.Nisan.2006, 17:17
arkadaslar fair-play mesajı vermek kolay uygulamak zordur..deplasmana gıdersenız o psıkolojiyi anlarsınız..tamam donerbıcagı-satır-sopa falan asırıya kacıo ok ama azınlık olunca ınanın en sakın olanınız bıle kavgacı bı hale gelıosunuz..bu takım sevgısınden cok azınlık psıkolojisi ve ınsanın genel ruh halıdır..ayrıca diren nickli arkadas gercekten bu tıp mevzulara gırmısse cıkması kolay olmaz bosuna mesaj atıp elınızı yormayın..ekonomık acıdan ferahlayana kadar bu sıddet devam edecektır maalesef..

bugünkü fanatik gazetesinde "alkışlar giresun a" başlıklı yazıyı okursan fair play ı uygulamanın istedikten sonra nekadar kolay olduğunu görebilirsin. o verilen haberi ben bizzat yaşadım. istanbuldan kalkıp boluya gittik maç için. üstelik bolu en ciddi rakibimiz omasına rağmen ve sahada futbolcular devamlı birbiriyle kavga halindeyken giresun taraftarı 14. dk da(bolu plakası) bole lehine tezahürat yaparken bolu taraftarıda karşılık olarak 28. dk (giresun plakası) güresun lehine tezahürat yaptılar. daha neler neler. okumanı tavsiye ederim. kısacası fair play hiçte zor değil. iki tarafta bunun spor olduğunun farkında olduktan sonra hiçbir sorun çıkmaz.

senderson
19.Nisan.2006, 17:22
bizim maçlarda hakem bize küfrediyor tribünlere küfrediyor böyle hakemler varken nasıl Fair olablirizki???Kovalıyoruz tabiki:D

MKS_82
19.Nisan.2006, 18:03
bizim maçlarda hakem bize küfrediyor tribünlere küfrediyor böyle hakemler varken nasıl Fair olablirizki???Kovalıyoruz tabiki:D
o konuda ne desen haklısın. fakat o maçta hakem resmen faciaydı. zaten maçı evsahibi bolu 1-0 kazandı. takımımız çok kötü oynadı. maç bitiyor derken giresunlu oyuncu kaleciyle karşı karşıya pozisyonda haklem maçı durdurdu ve 2 dk önce yapılan faulü çaldı. ve sabebini kendide bilmediği pozisyonda giresun a2. kırmızı kartı gösterdi. üstüne birde oyuncuların kavga etmesi birbiriyle. sinirler berbat halde. neyse maç bitti tabi doğal olarak hakeme söyleniyoruz. o sırada maç boyunc apek bağırmayan bolu tribünleri giresun diye tezahürat yapıp bize moral verdiler. ardından bize bolu takımını tribüne çağırıp alkışladık. maç çıkışında polis bizi çıokarmadı birsüre. güya güvenlikmiş. sonuçta staddan çıkan bolu taraftarı dışarda ibiz beklediler ve birkaç hatıra foto su çektirip birbirimizi tebrik edip otobüslere bindik. ve bir boluluyla armda geçen diyalog şu şekilde.
ben:tebrikler hakederek kazandınzı. playofflarda başarılar.
bolulu:kazandık ama hakem çok kötüydü. durduk yere iki oyuncunuzu attı. ne biçim hakem bu.
yani hakem kendi takımı lehine hata yapmasına rağmen centilmence hakemi eleştirdiler. yani hakem nekadar kötü olursa olsun biz boluıda çok iyi karşılandık ve dostça ayrıldık. maçın tansiyonu bile bunu bozamadı. sonuçta bu bir spor ve hakem nekadra hatalı olursa olsun bu bolu taraftarının suçu değildi. tabi b u dostlluk geçen yıl başladı.
not: buluspor taraftar sitesi hizmete girdi ve orada sadece giresunspora ait bir bölümde açıldı.

nic-39
19.Nisan.2006, 22:24
bugünkü fanatik gazetesinde "alkışlar giresun a" başlıklı yazıyı okursan fair play ı uygulamanın istedikten sonra nekadar kolay olduğunu görebilirsin. o verilen haberi ben bizzat yaşadım. istanbuldan kalkıp boluya gittik maç için. üstelik bolu en ciddi rakibimiz omasına rağmen ve sahada futbolcular devamlı birbiriyle kavga halindeyken giresun taraftarı 14. dk da(bolu plakası) bole lehine tezahürat yaparken bolu taraftarıda karşılık olarak 28. dk (giresun plakası) güresun lehine tezahürat yaptılar. daha neler neler. okumanı tavsiye ederim. kısacası fair play hiçte zor değil. iki tarafta bunun spor olduğunun farkında olduktan sonra hiçbir sorun çıkmaz.
kusura bakma ama bı ksk-goz goz ya da fb-gs arası rekabet gıresun bolu gıbı olamaz..ısterse faır-play odulu 1mılyon dolar verseler ben gıdıp gs lehıne bagırmam..sızınkı olsa olsa ıkı sehrın bırbırıne yakınlık duymasıdır yanı..

MKS_82
19.Nisan.2006, 22:42
kusura bakma ama bı ksk-goz goz ya da fb-gs arası rekabet gıresun bolu gıbı olamaz..ısterse faır-play odulu 1mılyon dolar verseler ben gıdıp gs lehıne bagırmam..sızınkı olsa olsa ıkı sehrın bırbırıne yakınlık duymasıdır yanı..

fair play sadece gs diye bağıorman değildir. bizimki sadece karşılıklı jest ti. gs diye bağır demiyorum ama enazından yenilince bunun bir spor olduğu unutulmamalı. bizim ezeli rakibimiz bolu değil zaten. bolu gruptaki rakibimiz sadece. ezeli rakibimiz ordu. ve ordudaki tüm maçlarda taşlanmamıza rağmen giresunda aynı muameleyi göstermiyoruz. bizimki doğru iki şehrin birbirine yakınlık duyması ama bu neden kaynaklanıyor sence? ayrıca sahalarda kavgalar sadece ezeli rakiplerin maçındamı çıkıyor. o maç iki takım içinde hayati önem taşıyordu. üstelikte futbolcular devamlı kavga halindeydi. kavgalarda zaten böyle durumlarda çıkmıyormu? ama biz oraya dostça maç izlemeye gitmiştik sonuçta. herşey bizim aleyhimize bile olsa sinirlerimize hakim olduk ve rakip taraftarla iyi dileklerle ayrıldık. bunun temelide daha öçnceki giresundaki maçta atılmıştı.
maça boludan gelen sadece 3-5 kişi vardı ve bizde onları kendi seyircimizin arasına alıp beraber izledik. onlarda bunun karşılığı olarak bize güzel bir misafirperverlik gösterdiler. artıık bundan sonraki tüm maçlardada aynı şekilde devam edecektir.

nic-39
19.Nisan.2006, 22:55
ben faır-play karsıtı degilim ama bunun olusması ıcın cok zaman gerekıyo..bu cok uzun bı konu..oncelıkle egıtım-kultur acısından gelsımemız lazım artı sosyo-ekonomık acıdan gelısmemıs lazım..kufur edımesın denılıo stadlarda..ee bu ulkede gunluk hayatında kufur etmeyen mı var!!

MKS_82
19.Nisan.2006, 23:08
ben faır-play karsıtı degilim ama bunun olusması ıcın cok zaman gerekıyo..bu cok uzun bı konu..oncelıkle egıtım-kultur acısından gelsımemız lazım artı sosyo-ekonomık acıdan gelısmemıs lazım..kufur edımesın denılıo stadlarda..ee bu ulkede gunluk hayatında kufur etmeyen mı var!!
bak işte küfür konusunda bişey diyemem. o maçtada çok küfredildi. bukadar dostça geçen maçtada oluyorsa hangisinde olmazki? bunun için önce şu hakemleri bi düzene soksunlar. ben sadece süper ligde olur sanırdım. ama tam bi rezaletti. ortamı gerende futbolcular arasında kavgayı çıkaranda hakemdi. ayrıca bu olay 2 haftalık uğraşlarımız sonucunda bugün fanatik gazetesinde çıktı. ve spor prıogramlarının elindede bu görüntüler var ama 2 haftadır yayına yetiştiremedi(!). oysa kavga olan maçları aynı güğnm anahaber bülteninde gösterdiler. bu tür görüntüler işlerine gelmiyor.

bursa_mc
20.Nisan.2006, 17:35
oarayada gelicez sıraylaaa

gezenti
20.Nisan.2006, 21:11
kardeşim sitedeki cezam daha bugün bitti bak burada daha yenisin ilk mesajında kavga etmeye yer arar gibi.senin gibileryüzünden türk futbolu gelişemiyor işiniz gücünüz kavga git efendi efendi maçını izle sen sadistmisin?
adın diren (sitede)adın gibi biraz daha dirende inönüde görürsünüz bursasporu.

düzenleme: Vieri. lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin.

comandante
20.Nisan.2006, 21:26
gökhan dediğin gibi cezan yeni bitti ama daha ilk mesajında adama odun demişsin...bu hakarete girer...

ibo
20.Nisan.2006, 21:27
Maça futbol izlemek için değil kavga çıkarmak için giden kalasların yüzünden oluyor zaten her şey...

Nedvedmania
20.Nisan.2006, 21:31
kardeşim sitedeki cezam daha bugün bitti bak burada daha yenisin ilk mesajında kavga etmeye yer arar gibi.senin gibi odunlar yüzünden türk futbolu gelişemiyor işiniz gücünüz kavga git efendi efendi maçını izle sen sadistmisin?
adın diren (sitede)adın gibi biraz daha dirende inönüde görürsünüz bursasporu.
sakin ol daha yeni bitti cezan senin dediğin laflara bak:
sadist,odun
az sakin ol ya ne bu şiddet bu celal

gezenti
21.Nisan.2006, 12:00
sakin ol daha yeni bitti cezan senin dediğin laflara bak:
sadist,odun
az sakin ol ya ne bu şiddet bu celal
haklısınız ama adam mesajını resmen kavga çıkarmak için yazmış hepinizden özür dilyorum işleri güçleri kavga böyle insanların yok nerdesiniz bilmemne zaten bursa taraftarı ufacık bir kıvılcım bekliyor bir taraf alttan almak zorunda bjklilerde böyle yaparsa bursalılar ne yapsın...