View Full Version : Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği
Burak Duran
23.Nisan.2006, 23:09
[quote=atakangezer]haftaya fener alır- cimbom berabere kalır[/qurüyamda gördüm fener 2-0 kaybediyor biz 3-1 alıyoz
Maymuncuk
23.Nisan.2006, 23:12
Benim içimde şöyle geçiyor..
Fener yenilcek biz de yenilcez..
Umarım böyle olmaz..Fener puan kaybetsin biz de 3 puan alalım..Çok mu şey istedim :rolleyes:
comandante
23.Nisan.2006, 23:36
tarık o maça gidersen forumda sürüm sürüm sürünesin.
eksi repler kıpkırmızı yapa rep ini.
banlanasın haftalarca...
gitme abi ne gerek var cidden ya.şimdi kavga falan çıkar.bizi modsuz koma buralarda:D
Jesus_FB
23.Nisan.2006, 23:38
arkadaşlar attığınız mesajlar çok güldürdü beni teşekkür ederim herkese gsliler yeterince üzüldü bu hafta bir de ben üzmeyim MERAK ETMEYİN MAÇA GİTMİYORUM:D:D:D ama ondan sonraki erciyes maçında olucam işallah
ya ben maçtan sonra daha ilk defa foruma girebildim valla yenilgi olurda bu kadar ağır olmaz bizimkilerde ruh yoktu fblilerde tam tersiydi eee tabii haftalarca yenilsekde olur gibi demeçler verirsen böyle olur ... ama bu kadar da silik oynamasını beklemiyordum diğer maçlara baktığımızda hepsinde iyi oynamıştık ama bu maçta hiç yoktuk yani iyi oynayan bir oyuncu bile yoktu biraz çabalayan ayhan ve hasan vardı onun dışında bişey yoktu ..... çok üzüldüm ama napalım lig devam ediyor .... daha 3 hafta var herkez fb manisa maçında kesin fb diyordu önümüzdeki maçlarda da hiç bişey belli olmaz ancak galatasaraya bu yenilgi nasıl yansır bunu bilmiyorum valla ben moralmen çöktüm ...:(
Burak Duran
23.Nisan.2006, 23:45
trabzona yenilinde erciyese gidebilirsin... trabazondaki arkadaşları aradım tehlike yok diye bildirdim :D:D
Vieri
23.Nisan.2006, 23:46
hangi takım taraftarı olursa olsun bundan itibaren ortamı geren mesaj atan, diğer takımları rencide edici mesajlar atmaya ısrarcı olan arkadaşları forumda tutmuyoruz ve gereği yapılacaktır. lütfen rahatsız bulduğunuz mesaj atan üyenin isminin altındaki http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif linkine tıklayın ve şikayetçi olun .yöneticilerimiz gereğini yapacaktır.
ernusal
24.Nisan.2006, 00:41
şampiyon olmuş kadar doyuma ulaştım artık fener şampiyon olmazsa bile benim için önemli değil gs iki lig maçında da özellikle dünkü maçta eze eze yendik kimin daha güçlü takım olduğunu herkes gördü.bütün fenerlilere bu galibiyet hayırlı uğurlu olsun
comandante
24.Nisan.2006, 00:46
ernusal bi üstündeki mesajı okusaydın bari yazarken.
Burak Duran
24.Nisan.2006, 01:12
iyi sen bizi yenerek doyuma ulaş bizde şampiyon olup doyuma ulaşalım :D:D
ernusal
24.Nisan.2006, 01:37
gs arkadaşlarımdan özürdilerim biraz hadimi aşmışım.kırıcı olmak istemiştim sadece içimden gelen duygular dışa yansıdı bir anda...
nic-39
28.Nisan.2006, 21:05
fb gsyı cok rahat yenecektır..manısa macı ders oldu bızımkılere ve cok hırslı cıkacaklardır maca...kadıkoyde mac seyretmeme huyumu gene devam ettırrecem ewde seyretcem o macı..esasında twden mac ızlemem yasak ama ılaclarımla ızlıcem macı...ts macı bence zor olmıcak zaten 2 senedır yenıoruz avnı akerde onları..ayrıca dbakır maıcnda bıle kotu oynadı ts..buyuk ıhtımal puan puan a bıtcek lıg ve ıkılı averajdan sampıyon bız olcaz..
ayın 16sında herkese soylemıstım mac cok rahat gececek dıye..kımse ınanmamıstı he he..cezalı oldugum ıcın ıcımde kalmasın dıe belırteyım dedım bunu..eskı konuyu actıgım ıcın kusura bakmayın arklar..:cool: