View Full Version : Sheriff - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi H Grubu 2.Maç
http://i34.tinypic.com/25rmqza.jpg
Hakem : Aleksandar Stavrev (Makedonya)
Stad : Sheriff Stadı
Tv: D Smart Euro Futbol kanalı
murat taşlı
29.Eylül.2008, 19:18
Kazanmamız gereken bir maç inş. kazanırız Güiza nın oynamamasını bir avantaj olarak görüyorum
SAİT71
29.Eylül.2008, 19:50
2-3 farklı alabilmemiz gerektiğine inandığım bir maç..
BaFraLı
29.Eylül.2008, 20:20
Daum '' Sheriff güçlü bir ekip,1 puan alırsak güzel olur , 3 puan alırsak çok çok güzel olur '' diye açıklama yapmış.Bence bu açıklamalara gerek yoktu.Sheriff o kadar iyi bir takım değil.Fenerbahçe yener diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosu Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Bilica, Önder Turacı, Roberto Carlos, Vederson, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Ali Bilgin, Alex, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Semih.
gerrrard
29.Eylül.2008, 22:24
Bu maçı almamız lazım fakat Sheriff puan çıkartır bence.
Varonil
29.Eylül.2008, 22:29
3 fark bekliyorum.Twente kazasını ancak farklı bir galibiyet unutturur.
ColdPlay1985
29.Eylül.2008, 22:34
UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında, yarın deplasmanda, Moldova'nın Sheriff takımıyla karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Bilica, Önder Turacı, Roberto Carlos, Vederson, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Ali Bilgin, Alex, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Semih.
Kafilemiz, bugün saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Moldova'ya hareket etti.
DisCo
29.Eylül.2008, 22:45
Ligde iyi giden ama Avrupa'da puan kaybeden bir Fenerbahçe'nin bu haftaki gündemi oluşturacağını düşünüyorum.
sananes
29.Eylül.2008, 22:57
guiza sakat falan mı? özeri götürüyo gerçi hiç düşünmediği ali bilgini falanda götürüyo acaba sahada görecek miyiz özeri 90+lardan önce merak ediyorum.Keşke Sheriff iyi takım beraberlik güzel sonuc falan demeseydi ne demek beraberlik güzel sonuc bu taraftar kupayı istiyoken sırf beklentileri yüksek tutmama çabası için bile olsa böyle sözler söylemeleri hosuma gitmiyo benim.Tamam Sheriff iyi takım kendilerine saygı duyuyoruz falan der gecersin ama lider olmak istiyosan kendi sahanda ilk macı yenildikten sonra diğer maçları kazanmak gerek.Zaten kazanırızda cok zorlanacagımızı sanmıyorum saha zeminine baglı yani
ColdPlay1985
29.Eylül.2008, 23:03
guiza sakat falan mı?
Evet Guiza'nın hafif bir sakatlığı var o yüzden bu maç dinlendirilecekmiş.
Gönlümden şöyle bir kadro geçiyor;
-------------Volkan------------
--Mehmet--Lugano--Bilica--Carlos
---------Christian---Emre-------
----Kazım--------Alex-------Özer(Uğur)
----------------Semih---------------
TR.CaPTaiN
29.Eylül.2008, 23:10
Twente maçını kazanmış olsaydık bu maçta sürpriz ihtimali artabilirdi fakat Twente maçından sonra bu maçta da bir sürpriz yaşanacağını sanmıyorum. En azından oyuncularımızın bu maçın öneminin bilincinde olduklarını düşünüyorum.
Cengo
30.Eylül.2008, 06:31
Ligde iyi giden ama Avrupa'da puan kaybeden bir Fenerbahçe'nin bu haftaki gündemi oluşturacağını düşünüyorum.
Sheriff'in kazanacağına inanmakla gündem oldunuz zaten.
Sheriff
30.Eylül.2008, 10:38
Sheriff karşısında galip geleceğiz, eksiklerimiz var sanıyorum ama sıkıntı değil. Zayıf bir ekip karşısında güzel bir futbolla galibiyet gelecektir. Bu arada benim nick bu Sheriff'ten gelmiyor yanlış anlamayın :p
DisCo
30.Eylül.2008, 21:25
Sheriff'in kazanacağına inanmakla gündem oldunuz zaten.
Ben Sheriff'in puan çıkartacağını düşünüyorum. Bunu düşünmem seni tahrik ediyorsa ve bu kadar basit şeylerden tahrik oluyorsan bu alana uğramamanı tavsiye ediyorum. Çünkü burada böyle basit şeylerden sorun çıkaranlara izin vermiyorum.
murat taşlı
01.Ekim.2008, 00:44
Deplasmanda oynanamamız bir avantaj olabilir onlarda kapanmazlar diye düşünüyorum bu maçta kazım ,emre ve topuz dan iyi futbol bekliyorum (Alex i saymaya gerek yok)
tarikko
01.Ekim.2008, 03:28
Bizim için çok önemli bir maç olacak.Mutlaka kazanmamiz lazim.Rakibi küçümsersek kötü bir skor aliriz ama kendi oyunumuzu oynayayip ciddi oynarsak bu maci rahat kazaniriz.Ben bu maçta rahat olmasada kazanacağimizi düşünüyorum.Özer'de umarim klubeden gelerek en az 15 dk. oynar...
LifeYourself
01.Ekim.2008, 03:38
Fenerbahçe kazanır galiba.
Kazanamazsada gruptan 2. çıkar en azından.
sananes
01.Ekim.2008, 04:44
içtimai verecek mi acaba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
içtimai verecek mi acaba
sitesinden baktım canlı gösterilecek yazıyor ama kilitlerler gecenki gibi kesin
KaF KeF
01.Ekim.2008, 04:51
Fenerbahçe
Volkan Demirel, Önder, Bilica, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Cristian Baroni, Alex, Uğur, Semih, Kazım.
sananes
01.Ekim.2008, 04:57
Daum bi tane oyuncuyu değiştirse şaşardım zaten.play station oynuyo sanki grafiği kimlerin yüksekse zorda kalmadıkça hep onları koyuyo falan gibi
murat taşlı
01.Ekim.2008, 04:59
Haydi başarılar Fenerbahçem bende kapatıp maça gideyim bari geç kalmadan.
fm_monster
01.Ekim.2008, 05:03
macı veren yabancı kanal varmı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ictimai haric
BaFraLı
01.Ekim.2008, 05:15
Koskoca Goalz'de FB Maçının hangi kanallarda verildiği yazmıyor :).
Fernando Gago
01.Ekim.2008, 05:46
Mehmet Topuz oynamıyor ...İlginç ...
Addolorato
01.Ekim.2008, 07:17
Yaklaşık bi 10 dakka önce Alex atmış golünü.
nerazzuri
01.Ekim.2008, 07:52
Maç bitti. Çok zevksiz bir o kadar temposuz bir karşılaşmaydı. Alex'in tek golü 3 puan bizim.
KaF KeF
01.Ekim.2008, 08:10
Deivid'i oyuına alması bana göre fiyaskoydu..Yinede galip gelmek güzel..
titates1
01.Ekim.2008, 08:15
Bir takıma şöyle 4-5 gol atıp patlasak bu takım iyi yerlere gelecekte bir türlü patlayamıyoruz =)
sananes
01.Ekim.2008, 08:28
bi kerede şurda tempolu zevkli bi maç oldu yorumları yapabilsek keşke...neyse hafta sonu daum rotasyon yapar mı sizce :D
nerazzuri
01.Ekim.2008, 08:51
Taraftarın kuşkusuz bütün dileği bu yönde. Rotasyon. Fakat Daum, umursamaz ve bir o kadar üşengeç Football Manager oynayan biri gibi, space'e basıp basıp gün geçiriyor, sakat veya cezalı bir futbolcu olmadığı sürece aynı kadro ile devam ediyor.
TR.CaPTaiN
01.Ekim.2008, 09:57
Maçı izleyemedim. 1-0 olmuş bizim olmuş. 3 puan güzel. Tebrikler Fenerbahçe'm. Twente - Steau B. maçı da 0-0 bitmiş.
Ben Sheriff'in puan çıkartacağını düşünüyorum. Bunu düşünmem seni tahrik ediyorsa ve bu kadar basit şeylerden tahrik oluyorsan bu alana uğramamanı tavsiye ediyorum. Çünkü burada böyle basit şeylerden sorun çıkaranlara izin vermiyorum.
Hem insanları tahrik ediyorsunuz, hem de üste çıkıyorsunuz bravo.Konuyu takip ediyorlar merak etmeyin."izin vermiyorum." ne demektir? Nasıl site sahibi gibi konuşabiliyorsunuz?
tarikko
01.Ekim.2008, 10:08
Çok temposuz ve sıkıcı bir maçtı.İkinci yarinin başında Kazim ile mutlak pozisyonu harcadik ama 5 dk. sonra Semih'in güzel asisti ve KrAlex'in dokunuşu ile öne geçtik.Golden sonra geriye neden bu kadar yaslandığımızı anlamadim.Daha gol bulsak maçı rahat tamamlayacaktık.
Bu arada Daum'un Özeri neden oyuna almadığını anlamadim şahsen.Takıma alıştırılması lazım Özer'in bir an önce..
GodfatheR
01.Ekim.2008, 10:11
Tebrikler Fenerbahçe... Bana 90 dakika sinir krizi geçirten Önder'e de sevgilerimi yolluyorum...
tarikko
01.Ekim.2008, 10:16
Tebrikler Fenerbahçe... Bana 90 dakika sinir krizi geçirten Önder'e de sevgilerimi yolluyorum...
+ Uğur Boral :) ..
GodfatheR
01.Ekim.2008, 10:20
+ Uğur Boral :) ..
evet ... + Özer'i koymak yerine "bidon" Deivid'i oyuna alan Daum ...
scar face
01.Ekim.2008, 10:29
Maçta delirldim yahu o ne oyun ne biçim anlayış rezalet bi oyun vardı sahada...
Yine de kazanmak güzel...Daum 100.galibiyetini aldı.Alex de 13 gol atarak Fenerbahçe Tarihinde bir yer daha ayırdı kendisine :)
SAİT71
01.Ekim.2008, 11:57
Telegolde vb yerlerde hala daha Özdenak felan Alex i tartışacak mı acaba Avrupa da iş yapmıyor diye çok merak ediyorum doğrusu...
Neyse maça gelirsek; Alışılmışın dışında bu sezonki görüntü kötü oynayıp kazanıyoruz. Bu maçta öyleydi. Takımlarımız vasat takımlara karşı çok pozisyon veriyorlar. Bir türlü kapalı takımların kilidini kıramıyoruz. Hani başta 1 gol atıp üzerimize çekebilsek belki daha rahat koparabileceğiz. Bu Galatasaray içinde aynıydı bugün.. Yani dün...
Maçta Christian, Emre, Alex ve Volkan'ı beğendim. Bu dörtlü çok iş yaptı.
Christian biraz daha ofansa yönelik olarak pas dağıtımı vs. gibi aktif işleri daha iyi yapmalı. Çok güzel görev adamı ama biraz daha oyunun ilerisine pas felan yaparak katkı yaparsa çok muazzam bir oyuncu olur...
Emre, çok koştu, iyi paslar yaptı, top aldı. Kısacası iyi çalıştı. Böyle Emre yi ligdeki maçlardada görmek isteriz..
Alex için çok fazla söze gerek yok bence :D
Volkan da kalesinde iyi kurtarışlar yaptı. Frikiklerde iyi baraj kurdurdu ve iyi yer tuttu.
Hepimizi tebrik ederim. Bundan sonraki maçlarda iyi oyun ve farklı galibiyetler almak dileğiyle..
LifeYourself
01.Ekim.2008, 15:10
Taraftarın kuşkusuz bütün dileği bu yönde. Rotasyon. Fakat Daum, umursamaz ve bir o kadar üşengeç Football Manager oynayan biri gibi, space'e basıp basıp gün geçiriyor, sakat veya cezalı bir futbolcu olmadığı sürece aynı kadro ile devam ediyor.hocam biz fm oynayanlar bile rotasyon yapıyoruz ya.Bu adam daha yeni başlamış fm ye:D
murat taşlı
01.Ekim.2008, 19:59
Çok kötü bir fener vardı sahada bence sahada sadece Emre vardı diğerleri sahaya çim kokusu almaya çıkmış.Rakip iyi mücadele ediyordu ama 3 pas arka arkaya yapsak dağılacaktı. Önder ,Kazım hayatında ilk defa beraber oynuyor gibiydi.Özellikle ilk yarı arkadan uzun uzun toplar rakibe.
SAİT71
01.Ekim.2008, 20:19
HOLLANDA
AZ Alkmaar 1-1 R. Standard de Liège : 166 Puan
RSC Anderlecht 1-1 AFC Ajax : 166 Puan
FK Ventspils 0-0 SC Heerenveen : 166 Puan
FC Twente 0-0 FC Steaua Bucureşti : 166 Puan
PSV Eindhoven 1-0 CFR 1907 Cluj : 333 Puan
------------------------------------------------ 1000 Puan Toplam 31.713
PORTEKİZ
FC Porto 2-0 Club Atlético de Madrid : 333 Puan
Sporting 1-0 Hertha BSC Berlin : 333 Puan
AEK Athens FC 1-0 SL Benfica : 0 Puan
FK Austria Wien 1-1 CD Nacional :166 Puan
------------------------------------------------832 Puan Toplam 31.462
TÜRKİYE
PFC CSKA Moskva 2-1 Beşiktaş JK : 0 Puan
FC Sheriff 0-1 Fenerbahçe SK :400 Puan
Galatasaray AŞ 1-1 SK Sturm Graz :200 Puan
-----------------------------------------------600 Puan Toplam 30.650
Fatura ortada fark açılıyor
Beklentileri boşa çıkardık biraz ama galibiyet güzeldi.Gerçi gündem bir takımınızın puan kaybıyla değişmedi değil.
Gündem belirtilerini boşa çıkardık ama kötü oyunla da olsa galibiyet güzel oldu.Gerçi gündemi belirledi gene Türk takımlarımız bu hafta.
ColdPlay1985
01.Ekim.2008, 22:58
Belki iyi oynamıyoruz ama ne olursa olsun kazanmayı öğrenmemiz güzel nede olsa onu başaramayanlarda var.
yaman76hakanFB
01.Ekim.2008, 23:53
Israrla bu kadar temposuz ve kötü futbol..Ama ne yapıp edip sonuca ulaşmayı başaran bir takım..Dün maçın sonlarına doğru aklıma 2004 yılının Avrupa Şampiyonu Yunanistan Milli Takımı geldi..(Başlarında bir Alman hoca vardı..)
KaF KeF
02.Ekim.2008, 02:16
Avrupada Ön elemeler hariç 5 yıl sonra Deplasmanda kazanmışız.
sananes
02.Ekim.2008, 02:58
defansla hücum hattı arasında çok boşluk var bu yüzden rahat oynuyo rakiplerimiz emre olmayınca zaten halı saha maçı gibi oluyo maç daumun buna çözüm bulması lazım ziconun takımı alanı güzel daraltıp topa sahip oluyodu o zamanki kadronun büyük bölümü hala duruyo.Yine yavas oynuyolardı ama alanı daraltabildikleri için onun adı brezilya milli takımı gibi oynamak oluyodu.Bu seneki takım çok yavaş yani mesela guiza pres yapıyo diyelim rakip savunmaya bizim takımdan en az 4-5 kişi ceza sahamızın orada pozisyon almış bekliyo çıkın biraz demesi lazım daumun.Oyuncular bu maç temposu yüzünden zorlanıyo olabilirler sezonu erken açtık ve sürekli maç oynuyoruz.Kulübe çoktandır ilk defa bu kadar kaliteliyken kullanması gerekir bunu daumun
Sekopej
02.Ekim.2008, 10:10
Daum'un maç sonu açıklamaları, ortaya konulan oyunun farketmesi açısından önemliydi. Golden sonra pas yaparak rakibi etkisiz hale getirebilirdik dedi ve maçın son bölümünde pinpon oynar gibi oldu maç, sürekli ileri giden top hemen geri geldi, topu tutamadık dedi. Bunların farkında, bakalım düzeltmek adına neler yapacak?
Ne anlamda gündem oluşturacak anlamadım ondan soruyorum?
anil luque
30.Eylül.2009, 22:05
Ne anlamda gündem oluşturacak anlamadım ondan soruyorum?
Kendi fikrimi belirteyim .. Fenerbahçe zaten son haftalarda iyi top oynamıyor, kendi sahasında Twente'ye yenildi ve çok önemli bir 3 puan kaybetti tüm bunların üstüne Sheriff gibi zayıf bir ekibi yenemezse tüm eleştiri okları Fenerbahçe'ye çevrilir ..
Ama ben Fenerbahce'nin kazanacagını dusunuyorum ve ınsallah kazanırlar .. Avrupa arenasında adımızı daha fazla duyurmalıyız artık .. BJK, FB, GS ..
SAİT71
30.Eylül.2009, 22:12
1 puan alırsak neresi güzel olacak onu anlamadım. Ben bu Daum ile CL ye gitsekte zorlayamayacağımızı ve eleneceğimizi düşünüyorum. Dar görüşlü birisi.