Log in

View Full Version : Eskişehirspor - Kayserispor [TSL 8.Hafta]

DisCo
03.Ekim.2009, 14:55
http://i38.tinypic.com/24g0qs2.png

nannar
03.Ekim.2009, 14:56
Beraberlik ağır basıyor....

deniz.91
04.Ekim.2009, 22:19
Evimizde son dakikalarda yediğimiz golle berabere kaldığımız ve geneçn hafta ligde puanı olmayan kasımpaşaya puan vermesek şuan gs ile ikinciliği paylaşıyoduk o paun kayıplarıda zeminden olsa gerek ama iyi yolda takım

TuNdRaLoWeR
05.Ekim.2009, 19:17
İddaa da Kayserispor'a vermiştim beni yanıltmadılar, 3.30 gibi güzel bir rakamı tutturmak güzel oldu benim açımdan.

Kayseri aslında iyi ekip.Özellikle Makukula gibi TSL standartlarının üstünde bir forvete sahipler.Yanında zaten Cangele var, müthiş ikili ofansif dengeyi alt üst ediyorlar resmen.(iyi anlamda)

Yalnız Kayseri'de istikrar sorunu var, bir bakıyorsunuz 2 hafta üst üste kazanıyorlar "ahanda toparlandılar" diyorsunuz, aradan 1 hafta geçiyor yenilgi veyahutta beraberlik serisi geliyor "yok arkadaş gene olmadı" diyorsunuz.Tahminim o ki Kayserispor taraftarının takımından beklentisi büyük.

deniz.91
05.Ekim.2009, 20:36
Takımın bu sene evinde oynadığı maçlarda sıkıntı var daha çok sanırım buda zeminden kaynaklanıyordu şuan zemin yapılıyor profosyonel bir firma tarafından o işlem bitince daha iyi olacak umarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit:profosyonel değil profesyonel:p

bursa_mc
05.Ekim.2009, 23:56
Kayserispor'un da bir maçı da eksik galiba.Ankaraspor maçı..Çok iyi gidiyorlar