Log in

View Full Version : MKE Ankaragücü - Galatasaray [TSL 8.Hafta]

DisCo
03.Ekim.2009, 14:56
http://i34.tinypic.com/j8fms8.png

nannar
03.Ekim.2009, 15:00
Çok zor bir maç olacak bizim için ama inşallah Ankara deplasmanından 3 puanla döneriz...

Giza
03.Ekim.2009, 15:08
zorlu deplasman ankara toparlandı gs bu maçta takılabilir

Homer J.S
03.Ekim.2009, 15:15
Zorlu bir deplasmana gidiyoruz ayrıca zor bir dönemden geçiyoruz, bakalım bence alacağız maçı ama zorlanacağımız çok açık.

ForCimbom
03.Ekim.2009, 16:20
Galatasaray'ın alabileceği/kaybedeceği, ama "çıkış" diye birşeyin olamayacağını, zira şu dönemde sistemin çarklarının daha kıymıklı olduğu, tam oturmadığı, ve zaman gerektirdiğini(sezon başından beri de) düşündüğüm maç.

RIDVAN TLM
03.Ekim.2009, 16:24
berabere kalırsak süpriz olmaz bazı şeyler hala oturmadı yıldızların ayaklarına bakıyoruz buda ılk yarının sonuna kadar devam eder diye düşünüyorum....

KaPaLı
03.Ekim.2009, 16:27
Tek yol var GALİBİYET. Vassell'in sakatlığı geçti bu maçta oynayacak büyük ihtimalle. Ceyhun - Barbaros - Emre Aygün çok formdalar. Hürriyet ve Mehmet Çakır gibi 2 tane silahımız var bu maçta kullanmak için.

Hikmet hoca defans tercihlerinde yanlış yapmazsa sıkıntı yaşamayız. Galatasaray'ın savunma hattındaki sıkıntılarda göz önüne alındığında Vassell - Emre Aygün, Leo Franco'yu çok zorlayacaklar.

PesimiSTyLa
03.Ekim.2009, 19:51
---------------Leo----------------
Uğur - Servet - Hakan - Caner
------- Mustafa - Ayhan -------
----Kewell - Elano - Arda----
------------- Baros -------------

Sabri, Gökhan, Emre, Emre, Keita sakatlıklarından ötürü Ankaraya götürülmedi. Böyle bir ilk 11le çıkarız diye tahmin ediyorum. Elano yada Kewell yerine Aydın ile de başlayabilir Hocamız.
Ankarada kazanma geleneğimiz var. Bu maçtada öyle olacagını düşünüyor, umut ediyorum.

sananes
03.Ekim.2009, 20:10
Vassellin büyüklerden birine karşı oynayacağı ilk maç kendini göstermek isteyecektir.Zor bir deplasmana gidiyo cimbom puan kaybedebilir.Merak ettiğim hala yapay çim mi ankara 19 mayısın zemini

SAİT71
03.Ekim.2009, 20:15
Merak ettiğim hala yapay çim mi ankara 19 mayısın zemini

Hayır ortaklaşa değiştirilmişti saha zemini. Doğal çim artık..

KaPaLı
03.Ekim.2009, 21:25
Vassell 2-3 gündür antrenmanlara çıkmadı. Büyük ihtimal maça Emre Aygün - Metin Akan çıkacak. İlerleyen dakikalarda Vassell'den yararlanacak.

Corpus
03.Ekim.2009, 22:33
Ankaragücünün galatasarayımızdan puan alması için vasseli oynatması gerekir. Yoksa servet yine forvete sıksık çıkma şansı bulacaktır.

Professeur
03.Ekim.2009, 22:37
Ankaragücü zor bir deplasman ama Galatasaray tek farkla kazanır.Maçtan fazla gol çıkacağını düşünmüyorum.

tarikko
04.Ekim.2009, 06:00
Ankaragücünde Vassel,İglesias,Dos Santos sakatliklari sebebiyle,Bebbe de cezali oldugundan maçta oynayamayacaklarmış.

RaSenGan
04.Ekim.2009, 15:39
Uzun bi aradan sonra gündüz maçını seyredicem Galatasaray'ın..Keita'nın olmaması kötü olucak umarım eksikliğini hissetmeyiz.Son maçlardaki düşüşe son vermek isteyecektir futbolcularımız.Kazanıcağımızı düşünüyorum.1-0 olsun bizim olsun (:

TR.CaPTaiN
04.Ekim.2009, 16:09
Ankaragücü 5 yıldır sahasında Galatasaray'dan puan dahi alamıyor. Ankara'daki son iki maç da farklı bitmiş zaten. Ankaragücü taraftar desteğini de arkasına alarak içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak isteyecektir. Galatasaray ise Eses ve Sturm Graz maçlarından sonra puan kaybetmek istemeyecektir.

murat taşlı
04.Ekim.2009, 18:33
zor maç olur Gs de oynamayacak önemli isimler var Kewell ve Elano formsuz,Arda da düşüş var o yüzden beraberlik olabilir gibi geliyor bana.

ThersoN
04.Ekim.2009, 18:41
İleri uç iş yapmayınca iyi performans gösteremiyoruz, zaten savunmamız sıkıntılı, zor bir maç olacak..

sananes
04.Ekim.2009, 19:47
İglesias'ı çok beğeniyorum ben oynasaymıs sıkıntı yaratabilirdi

TR.CaPTaiN
04.Ekim.2009, 20:32
Sahadaki oyuncular Hikmet Karaman kadar yorulmadı. Temponun düşük olduğu zevksiz bir maç.

PesimiSTyLa
04.Ekim.2009, 20:39
İlk yarıda iyi olan taraftık. Ankaragücü 1 puana razı. İlerde Ceyhun ve Metin dışındaki bütün oyuncularıyla defans yapıyor.
Ugur-Aydın güzel paslasmasında Ugur'un kalecinin yanından bıraktıgı top direkten döndü. Bunun dışında Elano'nun frikiğinde ve Aydının ceza sahası dışından vurdugu topta başarılıydı Serkan. Birde Mustafanın bomboş ıskaladığı top var.

Caner bu macta etkili. İleri çıkışlarda etkili oldu, defansif acıdan rakip gelmediği için sorun yaşamadı. Arda 2dir soldan müthiş hareketle ceza sahasına girdi fakat 2sinde de pas vermeyerek takımı golden etti belkide. Ugur-Aydın ikilisi sagda iyi, uyumlular. Bunun dışında Caneri beğendim.

2. yarı baskıyı arttırıp golü bulursak macı alırız.

EreN
04.Ekim.2009, 20:51
Maç çok ortada geçiyor. Doğru düzgün atak bile yok.

EreN
04.Ekim.2009, 21:07
bomboş pozisyonda topu direğe vurdurdu semavi. hani buda kaçmaz... şimdi atar gs bu golün üstüne.

sentugo
04.Ekim.2009, 21:09
Az önce Ankaragücü'nün net pozisyonun da top üst direkkten geri döndü..

Kewell vurdu aut oldu..

Ceyhun'un verdiği arapasları ile kontra arıyor Ankaragücü..

EreN
04.Ekim.2009, 21:13
Nonda yüzde yüzlük pozisyonda antremanda bile vurulmayacak kadar yavaş vurdu topa. İki takımda atak oynamaya çalışıyor şu sıralar. Gs atacaktır diye düşünüyorum çünkü Ankaragücü bariz beceriksiz.

EreN
04.Ekim.2009, 21:22
Hazırlanışı olsun, top sürüşü ve çalımı olsun çok güzel bir gol attı Ankaragücü. Artık maçı burdan vermez. Çünkü Galatasaray oyundan çok düştü.

KaF KeF
Dk 83 Murat Duruer 1-0 yaptı..

sentugo
Gol oldu. Murat Duruer

KaF KeF
04.Ekim.2009, 21:27
Emre attı..2-0

EreN
Galatasaray ilk yenilgisini aldı böylece. Maç 2-0 dakika 88.

Son 20 dakikaya kadar maç beraberlikti ama bu atak futbol ve kaçanların arksından gelen gollerle A.Gücü maçı haketti diyebilirim. Servet çok kötü bugün. Orta saha da çöktü.

Hatta ben bunları yazarken maç 3-0 oldu. Noluyor yahu

Rsa
3-0, Hürriyet.

LadroN
2-0 lanet olsun

BeaT
88" Emre Aygün 2-0 oldu derken 3-0 oldu.

SAİT71
04.Ekim.2009, 21:28
Allah allah ajansspordan canlı skorlara baktım 1-0 yazıyordu. Skora tıkladım 2 oldu buraya girdim 3 oldu ne biçim maç bu :S

sananes
3-0 olmuş bi anda

KaF KeF
3 oldu..Hürriyet attı bu sefer..

BaFraLı
Bu ne ya.Cimbom 10 kişi filanmı oynuyo kalesinde kaleci mi yok ?

bursa_mc
04.Ekim.2009, 21:29
3-0 Hürrriyet

ThersoN
04.Ekim.2009, 21:29
bekliyorduk, ama bu kadarını değil!

ColdPlay1985
04.Ekim.2009, 21:30
Galatasaray'ın müthiş(!) savunması süper bir performans sergiliyor bugün.

SAİT71
83'[1-0]Murat Duruerhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif

88'[2-0]Emre Aygünhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif

89'[3-0]Hurriyet Gucerhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif

LifeYourself
10 dk da 3 gol:(

EreN
04.Ekim.2009, 21:31
Galatasaray maçın başından beri mücadele edemedi Ankaragücüde bastırmamıştı. Bastırdı ve aldı meyvelerini.

KaPaLı
04.Ekim.2009, 21:32
İşte bu hırs bu ! Emre Aygün dedim çok forma dedim oyuna girdi 1 gol 1 asist. Helal olsun koçum benim.

Hikmet hocaya bütün maç küfür ettim Murat'ı niye oynatıyo diye ama aslanım benim golunu attı. Helal olsun çocuklar. İlk galibiyetimizi aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olcaz çünkü çok güçlü takımımız var. Tek gereken birazcık şans ve sakatlık olmaması.

Rsa
04.Ekim.2009, 21:32
Maç sona erdi.

LadroN
04.Ekim.2009, 21:33
Alın size 3G ye kim geçti gördükTakımı bu kadar havalandırırsan böyle olur bundan sonra şampiyon falan olamayız tebrikler şimdidden fenerbahçeye

RaSenGan
04.Ekim.2009, 21:33
Rezillik resmen.Amatör takım gibi oynadık 80-90 arası.

SAİT71
04.Ekim.2009, 21:34
Daha dur De Guzman böyle şey mi olur ilk kez mağlup olmuş takım koskoca lig 10. haftada derbi var DAha Fenerbahçe nin maçı var bugün yapma..

BaFraLı
04.Ekim.2009, 21:35
Valla ya bir yenildik diye şampiyonluktan ümidi kesmek ne kadar doğru bilmiyorum.Bu maç geti artık nasıl son 10 dakkada 3-0 mağlup olduk bunu konuşmalıyız bence.

bursa_mc
04.Ekim.2009, 21:36
Helal olsun Ankaragücü'ne..Geçen hafta da 3 gollü bir galibiyet almışları sanırım..İkide iki..

Nedvedmania
Mehmet Topal 3-0 Galatasaray

:k:

Fernando Gago
Ankaragücü sonuna kadar savaştı ve 3 puanı kaptı ... Sonsuz Tebrikler :D

IcedEarth
Yuh abi yuh... Bir maçla her şeyi yargılamışsınız tebrikler...

LadroN
04.Ekim.2009, 21:37
Daha dur De Guzman böyle şey mi olur ilk kez mağlup olmuş takım koskoca lig 10. haftada derbi var DAha Fenerbahçe nin maçı var bugün yapma..
mAğlup olmanın bir adabı var kardeşim 1-0 yenil kontrdan falan ye neyse savaşa savaşa 10 dakika 3 gol 3-0 ki bu geleni geçerken mağlup olmadık 3 maçtır galip gelemdik bundan sonra böyle gider fener maçıda allah kerim

LifeYourself
04.Ekim.2009, 21:38
Ceyhun'un pasında Murat Duruer Uğur'u karşısına aldı ve topu Uğur'dan sıyırarak, Leo Franco ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda Leo Franco'nun solundan top ağlarla buluştu...
Semavi'nin vuruşunda Leo Franco'dan seken top Mustafa Sarp topu Emre'ye kaptırdı, Emre de Leo Franco'yu geçip, topu ikinci kez ağlara yolladı...
topu kaptırırsan böyle olur:(

BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2009, 21:38
Maçtan önce gündüz maçları büyük takımlara yaramaz olası bir puan kaybına şaşırmam yazacaktım fakat fırsat bulup giremedim. Ama yanılmadığımı gördüm.

Tebrikler Ankaragücüne, 100. yılında güzel bir galibiyet aldı...

el.nino
04.Ekim.2009, 21:40
sağlık olsun.burada maçı ve namağlup serimizi kaybettik.maçın kader anı baros'un kale yerine arkadaki kameramanlara topu atmasıydı.mehmet topal'ı bu takımdan derhal yollasınlar.böyle bir adam olamaz.gazete de dediği gibi yeni bülent akın.yazıklar olsun.

LifeYourself
04.Ekim.2009, 21:40
ben taraftarın ve yönetimin tutumunu merak ediyorum umarım geçen senelerdeki gibi direk teknik direktöre atıp suçu seneye işallah demezler.Sahip çıkarlar işallah...

PesimiSTyLa
04.Ekim.2009, 21:45
İlk golü atınca hep biz rakipleri dağıtıyorduk, bu sefer tam tersi oldu biz dağıldık. 1. golü yediğimiz dakikalarda disiplinden kopmuştuk golü yiyince iyice dağıldık ve rakibe 2 gol hediye ettik. 2. golde Mehmet Topal o topu nasıl ıskalar akıl almaz. 3. golde de Ayhanın rakibe güzel asisti.

Yakaladığın pozisyonları atamazsan, yarattığın pozisyonlarda bencillik yaparsan kazanamazsın.
İyiki milli takım arası geldi diyelim artık. O sürede artık gerekli önlemleri alıp önümüze bakmalıyız.

ForCimbom
04.Ekim.2009, 21:45
koray gencelerler.. sen tam bir ... neyse...

hakan balta, elano, HARRY KEWELL, servet çetin, mehmet topal. bu adamlar bir an ÖNCE KENDİNE GELMELİ !!!.... şuanda ancak kirletiyorsunuz bu formayı !!!....

Lucas Neill
04.Ekim.2009, 21:46
Ne şutlarımız kaleyi buldu ne pas yaptık savunmadan top çıkaramıyoruz doğru düzgün son haftalarda.Caner'i ilk defa Gs de izledim ve gerçekten yazık ne pasları hedefi buluyo ne savunma yapabiliyor.Arda bana göre 2-3 maçtır çok kötü çok cimri davranıyo şutlarını geliştirmesi lazım dağa taşa gidiyo çoğu şutu yada yavaşca kaleciye gidiyo.Nonda 2 tane gol pozisyonunu atsa maç bu şekilde olmazdı Ankaragücününde direkten dönen pozisyonu vardı çok mücadele ettiler tebrik ediyorum gerçekten.Niye çift forvet oynamadığımızı anlayabilmiş değilim rakip kapanınca geride savunma yapınca gol bulamıyoruz artık.Keita'nın yokluğunu hissettik Aydın verimli olmadı.Savunmada Servet çok ağır kalmaya başladı Hakan'la ikisi stoper oynayınca evlere şenlik zaten.Neyse gereken dersler çıkarılır inş bu kötü performansımız devam etmez.

ForCimbom
"gencerler" olacak

PesimiSTyLa
Maçtan önce gündüz maçları büyük takımlara yaramaz olası bir puan kaybına şaşırmam yazacaktım fakat fırsat bulup giremedim. Ama yanılmadığımı gördüm.

Tebrikler Ankaragücüne, 100. yılında güzel bir galibiyet aldı...

O batıl inanç bendede var. Gündüz maçlarının hep bir uğursuzluğuna inanırım, bugünde öyle oldu.

Nedvedmania
04.Ekim.2009, 21:47
Tribünler karıştı bu arada.

ForCimbom
Ne şutlarımız kaleyi buldu ne pas yaptık savunmadan top çıkaramıyoruz doğru düzgün son haftalarda.Caner'i ilk defa Gs de izledim ve gerçekten yazık ne pasları hedefi buluyo ne savunma yapabiliyor.Arda bana göre 2-3 maçtır çok kötü çok cimri davranıyo şutlarını geliştirmesi lazım dağa taşa gidiyo çoğu şutu yada yavaşca kaleciye gidiyo.Nonda 2 tane gol pozisyonunu atsa maç bu şekilde olmazdı Ankaragücününde direkten dönen pozisyonu vardı çok mücadele ettiler tebrik ediyorum gerçekten.Niye çift forvet oynamadığımızı anlayabilmiş değilim rakip kapanınca geride savunma yapınca gol bulamıyoruz artık.Keita'nın yokluğunu hissettik Aydın verimli olmadı.Savunmada Servet çok ağır kalmaya başladı Hakan'la ikisi stoper oynayınca evlere şenlik zaten.Neyse gereken dersler çıkarılır inş bu kötü performansımız devam etmez.

ben mi yanlış maçı izledim?? yüzde 65 e yakın topla oynamamız vardı. az önce yazdığım oyuncular ve daha öncesinde KORAY GENCERLER BU MAÇIN KATİLİ !!!...

el.nino
maçı hakedecek bi oyun oynamadık ama bu skoru hiç haketmedik.bundan sonra yeni bir çıkış yakalayacağımıza eminim.

EreN
Tribünler karıştı bu arada. Gs çok temposuz oynuyordu son 2 haftadır böyle. Normal yani bu puan kaybı.

Xipe Totec
04.Ekim.2009, 21:48
Arkadaşlar maçın stresinden dolayı bazı arkadaşlarımız şiddetli yorumlar yapıyor.. Daha geçen sene Mehmet Topalı yere göğe sığdıramayan biz değilmiydik, sakatlık sonrası toparlanamayan bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilirmi? Daha 3 maç öncesine kadar bu sene UEFA'yı alırız diye kenetlenende bizdik ama şimdi ki duruma bakın ki şampiyonluktan umudumuzu kesmişiz.. Rijkaard ve yönetimi bu takıma bir şeyleri aşılasın da bırakın olmayalım şampiyon filan.. Hani diyoruz neden takımlarımızda istikrar yok... Sizce?

bursa_mc
04.Ekim.2009, 21:48
Maçtan sonra Gs tribününde olaylar çıkmış sanırım

EreN
04.Ekim.2009, 21:49
koray gencelerler.. sen tam bir ... neyse...

hakan balta, elano, HARRY KEWELL, servet çetin, mehmet topal. bu adamlar bir an ÖNCE KENDİNE GELMELİ !!!.... şuanda ancak kirletiyorsunuz bu formayı !!!....

Hakem ne yaptı ki?

ColdPlay1985
04.Ekim.2009, 21:50
Bazı Galatasaray'lı arkadaşları anlamak gerçekten güç,3-0 yenilgiye bile hakemi bahane olarak gösteriyosunuz gerçekten ilginç.

Universal
Galatasaray sezona erken açmasının faturasını ödemeye başladı. Maçı izlerken bu maçda gol olmaz böyle biter diyordum ama; gol atanında kazanacağı bir maç olacaktı. Nitekimde öyle oldu.

Galatasaray gibi bir takım ilk golü yedikten sonra böyle oyundan düşmemesi gerekiyor, düştüğü zaman rakibine bugünkü olduğu gibi derslik goller imkanı verirsin. Ankaragücünün attığı üç golde hazırlanış bakımından çok güzeldi.

Tebrikler Ankaragücü, 100. yılında anlamlı bir galibiyet aldı. Umarım sezonu üst sıralarda bitirirler. Bu kadrosu ile hak ediyor.

Lucas Neill
ben mi yanlış maçı izledim?? yüzde 65 e yakın topla oynamamız vardı. az önce yazdığım oyuncular ve daha öncesinde KORAY GENCERLER BU MAÇIN KATİLİ !!!...

Hep yana pas yapıyoruz dikine oynamıyoruz ki o zaman %90 da olur önemli değil önemli olan gol atmak.Hakem bana göre de kötüydü hele ikinci yarıda Aydına atılan tekmeyi görmeyen yan hakemi tebrik etmez lazım.Ama golleri kaçırırsan savunmada saçma sapan hatalar yapıp mücadele etmezsen hiç hakemi karıştırmaya gerek yok.

el.nino
04.Ekim.2009, 21:51
Arkadaşlar maçın stresinden dolayı bazı arkadaşlarımız şiddetli yorumlar yapıyor.. Daha geçen sene Mehmet Topalı yere göğe sığdıramayan biz değilmiydik, sakatlık sonrası toparlanamayan bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilirmi? Daha 3 maç öncesine kadar bu sene UEFA'yı alırız diye kenetlenende bizdik ama şimdi ki duruma bakın ki şampiyonluktan umudumuzu kesmişiz.. Rijkaard ve yönetimi bu takıma bir şeyleri aşılasın da bırakın olmayalım şampiyon filan.. Hani diyoruz neden takımlarımızda istikrar yok... Sizce?

mehmet topal geçen senede birkaç maç hariç çok kötüydü feldkamp'lı dönemde mükemmel oynuyodu.şu anda ayhan'ın alternatifi barış var onu oynatmıyor ama anlamyıorum.bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi var o oynamalı.

ForCimbom
04.Ekim.2009, 21:54
hakem ne mi yaptı?? futbolun içine ancak bu kadar edilebilir. servet ikili mücadelede rakibin omzuna eli değiyor, ceyhun düşüyor faul. keita nın ne günahı var o zaman? adama odun-kalasla girişmedikleri kalıyor, ama adam güçlü olduğundan ayakta kalıyor ve faul çalınmıyor.

bazen akıcı olayım dedi eline yüzüne bulaştırdı sonra telafi edeyim dedi yine saçma sapan kararlar verdi. kimse bana martaval okumasın. bu maçın katili koray gencerler ve saydığım galatasaraylı futbolcuların inanılmaz amatörcelikleridir...

KaPaLı
04.Ekim.2009, 21:55
Geçin o işleri geçin (::)

3-0 kazandık bu maç 1-0 bitse konuşun. Ama 3 gol atmış takımın galibiyetine leke sürmeye çalışırsanız ben tepki koyarım arkadaş.

Nedvedmania
04.Ekim.2009, 21:55
Şuanki futbolda düşmeyene faul verilmiyor. Faul olması için düşmen lazım.

KaPaLı
04.Ekim.2009, 21:57
Hee bu arada maçtan önce GECEKONDU uyarı yazısı yayınlamıştı. %5 kuralına uyun diye. Ama Ankaralı aslanlar kendilerine ayrılmayan yerden bilet almışlar. Şimdide izleyin olayları.

ForsakeN
04.Ekim.2009, 21:58
Eğer M.Topal'ı gönderecekseniz biz alalım.1-2 sene öncesine kadar Everton'ın istediği bir oyuncuydu Topal.Tamam bu aralar performansı düşük ama kötü futbolcu da değil.Toparlar kendini bence

ForCimbom
04.Ekim.2009, 22:00
Geçin o işleri geçin (::)

3-0 kazandık bu maç 1-0 bitse konuşun. Ama 3 gol atmış takımın galibiyetine leke sürmeye çalışırsanız ben tepki koyarım arkadaş.

çok da tın tın tın...

avantaja bırakacağı yerde faul çalıyor telafi amacıyla sözde, bariz penaltıyı vermiyor. bunlar 3-0'dan sonra mıydı?? skora göre mi hakem muhasebesi yapılıyor??

ben ayrıca saydığım oyuncuları da eleştiriyorum. hakan balta bir tarafını kaldırmaktan aciz. kalas gibi, beli dönmüyor, acayip ağır. harr kewell 'dan bahsetmeyeyim, ayıp olacak çünkü ona, çok sinirlendiriyor beni ya işte, neyse.

.
.
.
.
.

el.nino
04.Ekim.2009, 22:00
kötü dediğimiz sabri'yyi bile şu maçta aradık.

TR.CaPTaiN
04.Ekim.2009, 22:04
İlk yarının aksine ikinci yarıda her iki takımda önemli pozisyonlar buldu. İlk yarıya göre daha güzel bir maç oldu. Golü bulan Ankaragücü oyundan kopan Galatasaray'a 2 gol daha atarak çok güzel bir galibiyet aldı. Tebrikler Ankaragücü.

el.nino
04.Ekim.2009, 22:05
aynı fm'deki bazı amatörlerin transfer tekniği iki takımın başına geç 50k teklif et.kabul et al.:Dçok fm oynamış galiba ahmet gökçek.

Memedov
04.Ekim.2009, 22:14
Galatasaray son haftalarda kötü giden performansının bedelini Ankaragücü takımından 3 gol yiyerek ödedi.

Bu tür maçlarda kötü oynasan dahi kazanmasını bileceksin. Büyük takım olmanın faktörünü ön plana çıkaracaksın. Bugün Galatasaray bunu gerçekleştiremedi ve farklı malüp oldu. böyle devam ederse Beşiktaşta yaşanan homurdanmalar Galatasaray takımında da gerçekleşebilir. Hakemi değilde Ankaragücü gibi bir takımdan 7 dakikada 3 gol nasıl yenilir bunun tartışması yapılmalıdır.

Ankaragücü ise 100. yılında Galatasaray gibi bir takımı farklı yenerek hem Taraftarı ile barıştı hem de çıkışa geçmek için iyi bir fırsat yakaladı. tebrikler Ankaragücü.

Bursaspor
04.Ekim.2009, 22:17
Ankaragücü'nün de kazanması çok güzel oldu. Hiç kimsenin böyle galibiyet almış bir takıma laf söyleme hakkı yoktur. Oyuncuların transferi vs. hepsi hukuki olaylardır. Sahadaki futbolu tartışmak gerekir.

Ankaragücü net bir oyun oynadı ve sonuçlarını aldı. Zaten %5'e uyulsaydı maçtan önce LigTV'de muhabirlerin vs. söylediği biletliler dışarıda kaldı olayı yaşanmazdı. Artık takımların böyle şeylere dikkat etmesi gerekiyor.

Maçtan sonra yaşanan olaylarda Eminiyet'inde payı vardır. Olayların çıkacağını Emniyet hiç mi düşünmemiş, maçın sonuna doğru yavaş yavaş kordona alırsın o taraftarı, halbuki Ankara Emniyeti hiçbir şey yapmadı, bir ara müdahale etti, onu da eline yüzüne bulaştırdı.

anil luque
04.Ekim.2009, 22:20
Gerçekten şok bir skor.. İlk yarıyı izledim ve hakemlik bir olay görmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama ilk yarıda GS adeta yürüyordu sahada. Benim koşmamasından yakındığım Tabata dün gözümün önünde 85. dakikada rakip kovalıyordu ama bugün Elano daha 20. dakikada ikili mücadeleden kaçınır bir haldeydli. Böyle bir skor bence Galatasaraylı oyuncuları kendilerine getirir ancak iş kazası gözüyle bakılmamalı bu yenilgiye kesinlikle .. Tebrikler A.gücü

deniz.91
04.Ekim.2009, 22:24
Ummadığım bir mağlubiyet geldi gsden ilk yarı öne geçecek pozisyonlar buldu ama değerlendiren olmadı ikinci yarı ise iki takımda kazanabilirdi sonucunda ankaragücü kazandı bence rijkaard arda elano baros gibi adamların kulağını çekmeli bir bireysel oynamaya başladılar

Sekopej
04.Ekim.2009, 22:36
Önceki maçlardan ders çıkarılmamış, bu mağlubiyet ve gelen ara hataları görmek adına Galatasaray için iyi oldu. Nedense Rijkaard'ın dokunulmazlığı var ve eleştirilemiyor, Galatasaray kazanırken de belli hatalar vardı ama söylendiğinde hemen Rİjkaard'ı savunma moduna geçiliyordu. Hata varsa söyleyeceksin. Bugün maç 0-0 giderken Galatasaray kazanmak istiyorsa ki Türkiye'de derbiler hariç her maçta 3 büyükler favoridir, Baros'u çıkarmayıp Nonda'yla beraber oynatmalıydı. Ama oynatmadığına göre vardır bir bildiği, o Rijkaard, biz oturduğumuz yerden sallayan izleyicileriz nasılsa.:)

Ankaragücü'nün de galip gelmesini istemiyorum aslında ama bu maçta iyiydiler. Önce durdurdular, sonra da vurdular. Baros'un 2. yarının başında kaçırdığı pozisyon gol olsa belki Ankaragücü açılacak ve Galatasaray farklı kazanacaktı. Atanan kazanacağı bir maçı Ankaragücü atıp kazandı. Tebrik etmek gerekir, hiç yenilmemiş takımı ilk defa yeniyorsunuz.

Gol kaçar, kaçıran oyunculara kızmıyorum ama Arda'nın 2 pozisyonda yaptığı bencilliğe çok kızdım. Üzerine yüklenen yük, O'nun kurtarıcı, lider olması hissinden böyle yaptığını düşünüyorum. Takımın diğer yıldızlarının da devreye girip Arda'nın üzerindeki bu yükü almaları gerek. Keita'nın yokluğu da Galatasaray'ı etkiledi, Aydın'ın iyiydi ama bitirici hamleler yapamadı, Uğur'a çıkardığı çok mükemmel bir pas vardı, onu da atlamayalım.

Alicanfmfan
04.Ekim.2009, 22:42
Hak etmedik yine şans yanımızda degildi zaten bu tür olaylara alısıgnız karsımızda Ankaragücü taraftarı var her türlü şeye hazır olmalısınız :)

maç 0-0 ken verilmeyen kartlar ve bana kalırsa bi penaltımız var.

ForCimbom
04.Ekim.2009, 22:46
Önceki maçlardan ders çıkarılmamış, bu mağlubiyet ve gelen ara hataları görmek adına Galatasaray için iyi oldu. Nedense Rijkaard'ın dokunulmazlığı var ve eleştirilemiyor, Galatasaray kazanırken de belli hatalar vardı ama söylendiğinde hemen Rİjkaard'ı savunma moduna geçiliyordu. Hata varsa söyleyeceksin. Bugün maç 0-0 giderken Galatasaray kazanmak istiyorsa ki Türkiye'de derbiler hariç her maçta 3 büyükler favoridir, Baros'u çıkarmayıp Nonda'yla beraber oynatmalıydı. Ama oynatmadığına göre vardır bir bildiği, o Rijkaard, biz oturduğumuz yerden sallayan izleyicileriz nasılsa.:)

Ankaragücü'nün de galip gelmesini istemiyorum aslında ama bu maçta iyiydiler. Önce durdurdular, sonra da vurdular. Baros'un 2. yarının başında kaçırdığı pozisyon gol olsa belki Ankaragücü açılacak ve Galatasaray farklı kazanacaktı. Atanan kazanacağı bir maçı Ankaragücü atıp kazandı. Tebrik etmek gerekir, hiç yenilmemiş takımı ilk defa yeniyorsunuz.

Gol kaçar, kaçıran oyunculara kızmıyorum ama Arda'nın 2 pozisyonda yaptığı bencilliğe çok kızdım. Üzerine yüklenen yük, O'nun kurtarıcı, lider olması hissinden böyle yaptığını düşünüyorum. Takımın diğer yıldızlarının da devreye girip Arda'nın üzerindeki bu yükü almaları gerek. Keita'nın yokluğu da Galatasaray'ı etkiledi, Aydın'ın iyiydi ama bitirici hamleler yapamadı, Uğur'a çıkardığı çok mükemmel bir pas vardı, onu da atlamayalım.

çift forvete dönseydik yüzde bir milyon kazanacaktık yani. vallahi billahi çok komiksiniz. rijkaard bunu bilmiyor bir siz biliyorsunuz:schaf:..

bakın rijkaard ne demiş;

"...Baros ve Nonda birlikte oynayabilir ancak bunun icin saha ici organizasyonunda daha kapsamli degisiklik yapmak gerekir, bu nedenle baska seyler deniyoruz....."

sistem sistem sistem !!......

:director::director::director::director::director: :director::director::director::director::director: :director:

Crocodile1963
04.Ekim.2009, 22:48
Helal olsun Ankaragücümüze. Hakettikleri bir galibiyet aldılar. Galatasaray'daki formsuzluk devam ediyor. . .

Eray Dengiz
04.Ekim.2009, 22:51
çift forvete dönseydik yüzde bir milyon kazanacaktık yani. vallahi billahi çok komiksiniz. rijkaard bunu bilmiyor bir siz biliyorsunuz:schaf:..

bakın rijkaard ne demiş;

"...Baros ve Nonda birlikte oynayabilir ancak bunun icin saha ici organizasyonunda daha kapsamli degisiklik yapmak gerekir, bu nedenle baska seyler deniyoruz....."

:director::director::director::director::director: :director::director::director::director::director: :director:

herkes football manager oynuyor çünkü.
yeniliyoruz muyuz? geç çift forvete ohh goller atılır hafif quick pass, kontra atak tamamdır maç bizde.
bak ne güzel yazmış arkadaşım. sistem...bu kadar basit.

MeMo
04.Ekim.2009, 22:51
Galatasaray yenilse bile Rijkard hata yapmıyor hep şans yüzünden yeniliyor Rijkard herşeyin en iyisini biliyor.Abartmayalım burda herkes herkesi eleştirebilir.

Sekopej
04.Ekim.2009, 22:55

bakın rijkaard ne demiş;

Ben zaten Rijkaard'ın açıklamasını görmeden vardır bil bildiği dedim, üstelik çift forvete dönse kazanmak için birşeyler yapmış olurdu, kazanırdı ya da kazanamazdı, oarasını kimse bilemez. Ama Aragones de geçen sene bir sistemi oturtmak için aynı şeyleri yaparken yerin dibine sokuluyordu, risk alımıyor, başka şeyler denemiyor diye. Ben Aragones ile Rijkaard'ı karşılaştırmıyorum ha şimdi onu da yanlış anlarsınız, aman. Sadece birisi yaptığında inatçı, sistemden vazgeçmiyor, yenilik yapmıyor deniyordu, şimdi başka şeyler deniyor. Aragones de sürekli sistem oturmalı, bu şekilde oynayacağız hep, oyuncular değişse de sistem değişmez diyordu. Tabi kıyaslama yine sanmayın, iki hoca arasında dağlar kadar fark var.:)

Eğer işler iyi gitmiyorsa, oyuna doğru yönde müdahale edecek hoca benim gözümde değerlidir. Rijkaard ısrar ediyor ama görüyoruz, kaç haftadır sallanıyor Galatasaray ve değişiklikler hep aynı ve çözüm olmuyor artık. Bir maçın 10-15 dakikalık bölümünde çift forvete döndüğünde sistem çökmez, merak etmeyin, risk alırsın, golü bulduktan sonra Baros'u kenara çekip yine devam edersin aynı sistemle.

Ama demiştim Rijkaard'ın dokunulmazlığı var, bu nedenle eleştiri yapamıyoruz bu nedenle artık foruma yazmak istemiyorum, görüyorum ki hala aynı. Tamam büyük hoca, Galatasaray'ı çok iyi yerlere getirecek, buna kalpten inanıyorum ama ortada BANA GÖRE bir yanlış varsa da bunu belirtince neden komik oluyorum onu anlamadım. Pohpohlayaım, göklere mi çıkaralım herkesi, bir hata olduğunu düşünüyorsam kendimce yorum yapıyorum sadece.

Ve ilk mesajda yazdığım gibi o RIJKAARD, ben oturduğum yerden sallayan bir izleyiciyim. Ben iyi biliyorum desem ya da bu kesin böyle olmalıdır desem zaten o kulübede oturan ben olurdum.:)

Sirius Black
04.Ekim.2009, 23:00
Rijkaard bir sistemi oturtmaya çalışıyor. İyi top yapıyoruz ancak, saha içindeki beceriksizlikler, kötü oyunu doğuruyor. Daha önceki 3-4 maçın aksine topa daha hakimdik. Ancak, golleri yeyince dağıldık. Evet, Rijkaard eleştirilebilir ancak, bir sistem oturtmak zordur. Sıfırdan bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. Galatasaray'da olanlar alışılan gibi değil. Yani zora girince, taktiği, her şeyi değiştir değil. Sisteme sadık kal. Bazı arkadaşlar, daha bu maçtan sonra havlu atmışız gibi konuşuyorlar. Tam türk taraftar tipi. Kazanırken lay lay loy loy 2-3 maç kaybedince, Rijkaard, taktik, oyun, kaybettik vs. Daha önceden, Harry Cool, Daddy Cool, Wizard of Oz vs. dediğimiz, Kewell'a, 1-2 maç iyi oynamadı diye laf ediliyor. Sizce ne kadar mantıklı? Hagi her maç kusursuz muydu? Tabii ki hayır... Taraftarların sabırlı, cefakar olması ve balık hafızalı olmaması gerekli. Baba-Oğul danışıklı dövüşüne hiç değinmeyeceğim. Zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor, dillendirmese bile...

Eray Dengiz
04.Ekim.2009, 23:06
Galatasaray yenilse bile Rijkard hata yapmıyor hep şans yüzünden yeniliyor Rijkard herşeyin en iyisini biliyor.Abartmayalım burda herkes herkesi eleştirebilir.

Eleştirmek istediğin adam kadar futbolu biliyorsan buyur eleştir o zaman. nasıl olsa televizyona çıkıp konuşmakla, gazetenin bi köşesine yazmakla ve internette klavye başından yazmakla bu işler olmuyor hepimiz biliyoruz. o yüzden herkes herkesi eleştirirken yavaş eleştirsin önce bi eleştirdiği kişiye baksın.

Sekopej
04.Ekim.2009, 23:07
Zaten yorum yapmam artık, burası ciddi bir forum, komik mesajlar yazmaya gerek yok. Keşke bugün de yapmasaydım. Yorum yapamayacaksak, birilerini eleştiremeyeceksek bu forumlar niye var ki? O zaman hiç bir teknik direktörü eleştirmeyelim, hangisindan daha iyi biri var ki şı forumda ligimizde takım yöneten hocalar arasında.

Galatasaray kazanırken yazamıyordum çünkü yazılanlara hemen saldırılar geliyordu, Galatasaray kaybetti, kendimce Galatasaray'ın kazandığı dönemde de söylediklerim gerçekleşti diye yorum yaptım yine aynı mesajlar geliyor.

Bir sistemi oturtmak için dersin, o şekilde savunursun düşünceni, bende kendime göre katılıp katılmadığımın yorumunu yaparım ama dalga geçerek, oyun oynuyoruz diye futbolu football magagerden ibaret sandığımız düşünülüyorsa gerçekten yazdıklarıma yazık, ne diyeyim.

Tebrikler Ankaragücü, tebrikler Hikmet Karaman, tebrikler Rijkaard. Bu şekilde bir mesaj yazsam sanırım hiç sorun çıkmayacaktı.:)

ForCimbom
Ben zaten Rijkaard'ın açıklamasını görmeden vardır bil bildiği dedim, üstelik çift forvete dönse kazanmak için birşeyler yapmış olurdu, kazanırdı ya da kazanamazdı, oarasını kimse bilemez. Ama Aragones de geçen sene bir sistemi oturtmak için aynı şeyleri yaparken yerin dibine sokuluyordu, risk alımıyor, başka şeyler denemiyor diye. Ben Aragones ile Rijkaard'ı karşılaştırmıyorum ha şimdi onu da yanlış anlarsınız, aman. Sadece birisi yaptığında inatçı, sistemden vazgeçmiyor, yenilik yapmıyor deniyordu, şimdi başka şeyler deniyor. Aragones de sürekli sistem oturmalı, bu şekilde oynayacağız hep, oyuncular değişse de sistem değişmez diyordu. Tabi kıyaslama yine sanmayın, iki hoca arasında dağlar kadar fark var.:)

Eğer işler iyi gitmiyorsa, oyuna doğru yönde müdahale edecek hoca benim gözümde değerlidir. Rijkaard ısrar ediyor ama görüyoruz, kaç haftadır sallanıyor Galatasaray ve değişiklikler hep aynı ve çözüm olmuyor artık. Bir maçın 10-15 dakikalık bölümünde çift forvete döndüğünde sistem çökmez, merak etmeyin, risk alırsın, golü bulduktan sonra Baros'u kenara çekip yine devam edersin aynı sistemle.

Ama demiştim Rijkaard'ın dokunulmazlığı var, bu nedenle eleştiri yapamıyoruz bu nedenle artık foruma yazmak istemiyorum, görüyorum ki hala aynı. Tamam büyük hoca, Galatasaray'ı çok iyi yerlere getirecek, buna kalpten inanıyorum ama ortada BANA GÖRE bir yanlış varsa da bunu belirtince neden komik oluyorum onu anlamadım. Pohpohlayaım, göklere mi çıkaralım herkesi, bir hata olduğunu düşünüyorsam kendimce yorum yapıyorum sadece.

Ve ilk mesajda yazdığım gibi o RIJKAARD, ben oturduğum yerden sallayan bir izleyiciyim. Ben iyi biliyorum desem ya da bu kesin böyle olmalıdır desem zaten o kulübede oturan ben olurdum.:)

ben de bu "kötü futbol" mantığını anlayamıyorum. sadece 3 maçtır işler kötü diye, sistem olmamış demek mi şimdi?. ya fm'de bile taktiğin oturması için 5-10 maç bekleriz.

galatasaray'ın şu andaki sorunu ceza sahası çevresinde final pasları verilememesi, verilince de atılamaması. yüzde 60-65 topla oynuyoruz, istersen yan top değil geri pasla o oranı yakala. yüzde 65 her yiğidin harcı değildir. bu oranı rakip sahada da sağlayıp final paslarında daha dikkatli olunca sistem büyük ölçüde oturacak demektir.

ayrıca o 15 dakikadaki çift forvet değişikliğinin maçı çevireceğini kim garanti edebilir ki? veya rijkaard bir şey yapmadı mı yani oyunu değiştirmek için??...

nonda girince takımın boyu kısaldı, rakip sahada daha çok hükmetmeye başladık örneğin. oyuna müdahele etmek, illa dizilişi değiştirmek mi??..

kusura bakmayın ama, böylesi kariyeri olan bir adamı böyle absürd bahanelerle eleştirirsek "oturduğu yerden sallayan bir izleyici" olmaktan öteye gidemeyiz. barça'da da ilk 6 ay bundan çok daha kötü gitmişti işler. sonra o kadar farka rağmen lig 2. bitirldi. sonrası malum. yani işin özü sabır. işin özü sistem.

.
.
.
.
.
.
.

el.nino

aynen katılyıorum serkan abi bir galatasaraylı olarak.

Sekopej
04.Ekim.2009, 23:15
ben de bu "kötü futbol" mantığını anlayamıyorum. sadece 3 maçtır işler kötü diye, sistem olmamış demek mi şimdi?. ya fm'de bile taktiğin oturması için 5-10 maç bekleriz.

galatasaray'ın şu andaki sorunu ceza sahası çevresinde final pasları verilememesi, verilince de atılamaması. yüzde 60-65 topla oynuyoruz, istersen yan top değil geri pasla o oranı yakala. yüzde 65 her yiğidin harcı değildir. bu oranı rakip sahada da sağlayıp final paslarında daha dikkatli olunca sistem büyük ölçüde oturacak demektir.

ayrıca o 15 dakikadaki çift forvet değişikliğinin maçı çevireceğini kim garanti edebilir ki? veya rijkaard bir şey yapmadı mı yani oyunu değiştirmek için??...

nonda girince takımın boyu kısaldı, rakip sahada daha çok hükmetmeye başladık örneğin. oyuna müdahele etmek, illa dizilişi değiştirmek mi??..

kusura bakmayın ama, böylesi kariyeri olan bir adamı böyle absürd bahanelerle eleştirirsek "oturduğu yerden sallayan bir izleyici" olmaktan öteye gidemeyiz. barça'da da ilk 6 ay bundan çok daha kötü gitmişti işler. sonra o kadar farka rağmen lig 2. bitirldi. sonrası malum. yani işin özü sabır. işin özü sistem.

.
.
.
.
.
.
.

Güzel yazmışsın da sizler o sistemin eleştirilmesine de izin vermiyorsunuz. Ben eleştirsem ne olacak ki? Sanki beni dinleyecek Rijkaard. Sana soruyorum geldiği günden beri hiç hatası yok mu Rijkaard. Herşeyi hatasız yapan bir hoca var mı ki bu dünyada?

Galatasaray böyle oynayacaksa yaratıcı orta saha oyuncusuna ihtiyacı vardır, hücum oyuncuları daha hareketli olmalıdır gibi gibi eleştiriler yapılırken normal oluyor, Rijkaard'ın işine karışmak olmuyor, ben kazanmak için risk almalı ve ikisini beraber oynatmalıydı diyince Rijkaard'dan çok mu bilmiş oluyorum.

Uzun vadede elbette başarılı olabilecek bir sistem ki örneğini bizlere göstermiş bir isim Rijkaard. Zaten Galatasaray da uzun vadede başarılı olmak için getirdi ve yapılan icraatlarda da bunu görebiliyoruz(En basiti alt yapıyı hocanın istediği gibi düzenleme çabası) Ama uzun vadede başarı hedeflenirken günü kurtaracak hamleler de yapılmalı. Bir sistemi oturtmak istemisi ve uygulandığında başarılı olacağını sağlaması zaten büyük hova olduğunu gösterir. Bugün Rijkaard değil Daum olsa ya da başkası, maç 0-0 giderken neden risk almadı diye söylerdim. Rijkaard ile alakalı bir durum değil benimki.

Maksic
04.Ekim.2009, 23:22
Servet'in forvet oynama fantezisini bir an önce durdulmalı Rijkaard.Servet-Hakan ikilisi bizi daha çok hayal kırıkları yaşatır.Önümüzdeki maçlar çok önemli Trabzon ve Fenerbahçe maçlarında telafi edersek ederiz edemezsek işimiz zora girer..

World Hollow o1
04.Ekim.2009, 23:26
galibiyetden sonra şimdide mağlubiyet beraberlik serisi başlarmı acaba. :)

yunusgs
04.Ekim.2009, 23:40
Yazacak o kadar çok şey varki.Bir Panathinaikos maçına bakın bir bugünkü maça.

Bir stoper alınmadığı taktirde bu savunma 4lüsü her zaman hata yapmaya açık ne yazıkki.Hakan Balta'dan stoper olmaz,Gökhan Zan sakatlıktan kurtulmaz,Emre Aşık bu takımı 40 yaşına kadar sırtlamaz.

Maçın hakkı kesinlikle bu değildi.Uğur'un direkten dönen topu,Elano'nun frikiği,Baros'un 7 metreden kaçırdıkları gol olsa bu maç böyle olmazdı.Ama futbol,olmazlar oyunu.

Şu bir gerçek ki,erken gol atamadığımızda strese giriyoruz ve düşünmeden,bilinçsiz bir şekilde hücuma çıkıyoruz.Buna Servet dahi dahil.Sonra geride boşluk kalınca rakip kim olursa olsun golü atıyor.

Hakemler biraz daha dikkatli olurlarsa sevineceğim.Önce Avrupa'da hakemin azizliğine,sonrada Türkiye'de hakemin azizliğine uğruyoruz.Nonda'ya yapılan penaltı değildir de ya nedir?

Mehmet Topal ya da Ayhan ikisinden biri mutlaka iyi oynamaya başlamalı.Zira orası kötü olunca hem defans açık veriyor,hem pozisyon bulamıyoruz.

Temennim,Milli maç arasında Rijkaard'ın takıma el atıp takımı eski kimliğine döndürmesi.Bunu yapacak tecrübesi de,karizması da var!

LifeYourself
04.Ekim.2009, 23:54
Rijkardın oynatmaya çalıştığı sistemde defanstan birinin o topu çıkarması lazım.Barcanın gollerini izlersek bunu daha rahat görebiliriz.Geçende izledim adamlar kaleden başladı defansa attı defans orta saha oyuncusuna o da boşluğu gördü ibrahimoviçe attı. 4 pasta ibrahimoviçe geldi top o da gol attı:)
Tabi bizde böyle oyunu kurucak bir defans yok.Servet yüzüne gözüne bulaştırıyor bunu denerken acilen oyun kurucak bir defans alınmalı bence.

Ahmet Göktaş
05.Ekim.2009, 00:02
Ben hala şu Barcelona - Galatasaray benzetmesine anlam veremiyorum....

Del Bosque bize geldiğinde de biz Madrid'dik öyleyse :S Saçma bence...

Her gelen hocanın eski takımına benzetirsek kendimizi...

İnşallah Türkiyeye Scolari , Dunga felan gelmez...

MeMo
05.Ekim.2009, 00:04
Eleştirmek istediğin adam kadar futbolu biliyorsan buyur eleştir o zaman. nasıl olsa televizyona çıkıp konuşmakla, gazetenin bi köşesine yazmakla ve internette klavye başından yazmakla bu işler olmuyor hepimiz biliyoruz. o yüzden herkes herkesi eleştirirken yavaş eleştirsin önce bi eleştirdiği kişiye baksın.

O zaman kimseyi eleştirmeyelim.Daum'u,Aragones'i.Aragones çok mu farklıydı Rijkard'tan?(kariyer olarak söylüyorum) Elbette onlar kadar bilmiyoruz ama futbolun güzelliği bu o zaman yasaklansın eleştirmek buraya da yazmayalım.Galatasaray'ın hocası diye adam dokunulmaz değil ya.

LifeYourself
05.Ekim.2009, 00:10
Ben hala şu Barcelona - Galatasaray benzetmesine anlam veremiyorum....

Del Bosque bize geldiğinde de biz Madrid'dik öyleyse :S Saçma bence...

Her gelen hocanın eski takımına benzetirsek kendimizi...

İnşallah Türkiyeye Scolari , Dunga felan gelmez...

hocam sonuçta bu adam boşuna getirilmedi buraya bir model olarak Barca yı görmüş yöneticiler bu yenilikleri barcaya yapan adamı başa getirmişler buyur takım senin istediğini yapıcaz diyorlar.Adam alt yapı ile ilgili şeyler istiyor onu yapıyorlar.Doğal olarak taraftarlarında beklentisi bir barca olmak yönünde.

Redrum
05.Ekim.2009, 00:19
Rijkardın oynatmaya çalıştığı sistemde defanstan birinin o topu çıkarması lazım.Barcanın gollerini izlersek bunu daha rahat görebiliriz.Geçende izledim adamlar kaleden başladı defansa attı defans orta saha oyuncusuna o da boşluğu gördü ibrahimoviçe attı. 4 pasta ibrahimoviçe geldi top o da gol attı:)
Tabi bizde böyle oyunu kurucak bir defans yok.Servet yüzüne gözüne bulaştırıyor bunu denerken acilen oyun kurucak bir defans alınmalı bence.
Gerçekten bu büyük bir sorun, sanırım herkesin de dikkatini çekmiştir. Bana kalırsa Servet dediğimiz oyuncu topu oyuna sokma konusunda başarılı olsa, samimiyetimle söylüyorum Barça'lık oyuncudur.

pegahmet10
05.Ekim.2009, 01:17
Tek yol var GALİBİYET. Vassell'in sakatlığı geçti bu maçta oynayacak büyük ihtimalle. Ceyhun - Barbaros - Emre Aygün çok formdalar. Hürriyet ve Mehmet Çakır gibi 2 tane silahımız var bu maçta kullanmak için.

Hikmet hoca defans tercihlerinde yanlış yapmazsa sıkıntı yaşamayız. Galatasaray'ın savunma hattındaki sıkıntılarda göz önüne alındığında Vassell - Emre Aygün, Leo Franco'yu çok zorlayacaklar.

ismail kardeşim rüyandamı gördün maçı aynen anlatmıssın :)

eGowiCh
05.Ekim.2009, 03:15
Galatasaray'ın defansı sene başından beri kötü. Sağlam stoper lazım. Hakan Balta'dan stoper yaratmak anlamsız. Hakan hep sol bek oynamalı, stoperde de adam gibi istikrarlı isim olmalı, her maç stoper değişmez, rotasyonun en nadir uygulanacağı yer stoper mevkiidir. Defanstaki problem çözülmeli mutlaka. Galatasaray yine pozisyon üretti, gol kaçırdı, bunlar normal şeyler ama 3 gol yenmez.

Ankaragücü'ne helal olsun, Ankara'da kazandığı ilk maç oldu. Büyük darbe vurdular Galatasaray'a.

scar face
05.Ekim.2009, 04:01
Galatasaray yıkılacağını cok iyi biliyordum şuursuzca saldırıyorlardı.Savunma oyuncularının da ilk hamle eksiğinin zayıf olduğunu cok iyi etüt etmiş Hikmet Karaman araya atılan toplar müthiş bir skor çıkardı ortaya...

Helal sana Ankaragücü!

tarikko
05.Ekim.2009, 04:05
Tebrikler Ankaragücü önemli eksikleri olmasina rağmen Galatasaray'ı 3-0 gibi bir skorla mağlup ettiler.Ceyhun'u çok beğendim helal olsun her yerdeydi bugün.

Galatasaray'da ise şok bir mağlubiyet oldu.Milli takım arasi onlara iyi gelebilir.Toparlanmalari lazım çünkü önlerinde iki önemli mücadele var.

KaPaLı
05.Ekim.2009, 12:37

Ahmet yazdıktan sonra farkettim ne dediysem çıkmış :D

Hürriyet maç boyu koştu durdu.
Ceyhun takımın patronu Servet'i çok zorladı.
Emre Aygün 85'te girdi 1 gol 1 asist
Mehmet Çakır oyuna sonradan girdi takımın ileride kalmasını sağladı :)
Barbaros Hürriyet geldikten sonra ne kadar etkili olduğunu izleyenler görecektir. Sürekli koşuyo topu ileri taşıyo. Gerçek özelliklerini yansıtmaya başladı.

murat taşlı
05.Ekim.2009, 13:52
G.s nin mağlup olması bizim için iyi sonuç nede olsa rakibiz.Maçı seyretmedim beraberlik bekliyordum ama mağlubiyet sürpriz oldu...

SAİT71
05.Ekim.2009, 14:19
Farkındaysanız maçın kopma anlarında Baros ve Nonda çok net fırsatları harcadılar. Bence ilk önce becereceksin, net fırsatları bulunca atacaksın. Yoksa atamayana atarlar. Forvetler bir kaç maçtır akıl almaz derecede goller kaçırıyor. Rijkaard eleştirilebilir ama bu maç için. Yoksa kimse Rijkaard a sistem felan öğretemez heralde :D

RaSenGan
05.Ekim.2009, 15:18
Rijkaard'ın sisteminde bi şey yok.Gelene gidene 3-4 atan sistemle bu sistem aynı.Rahat 2-3 gol atabilirdik ama sağolsun bir maç hattrick yapan diğer maç dağa bayıra vuran forvetimiz Nonda,topa daha çok eliyle müdahale eden iki metreden gol kaçıran Baros gibi bu maçtaki iki müthiş(!) forvetimiz sayesinde olmadı bunlar.Arda'nın her şeyi iyi hoş da bir de şut çekmeyi öğrense.Çok zayıf şutları.Ya yerden gidiyo kaleciyi alıştırıyo ya da tribüne.O konuda kendini geliştirmeli.Servet'i bu maç beğenmedim nedense.Eski Servet yoktu sanki.Umarım bu maçtan sonra kendine gelir..Golleri nasıl yediğimiz ortada.Defansta onca eksik varken ve rakipte tehlikeli isimler varken gol yememiz doğal.Diğer goller zaten saçmalığın daniskası.Biri topa vuramaz diğeri rakibe asist yapar.Bunlarda var mı bir sistem hatası ? Yok.Sistem gayet yerinde.Ama Rijkaard'ın oyuncu seçimleri beni deli ediyo.Maç 0-0 gidiyo Elano'yu çıkarıyo.Aydın kaç tane atağımızı bitirdi sayamadım.Elano pek bi şey yapmadı ama en azından bi uzaktan şut atar,frikik kullanır takıma gol kazandırırdı.Kornerleri kullanırken artık yeni taktikler bulmalıyız.Arda kaldırıyo sağ elini bi orta açıyo o da zaten futbolcunun beline kadar yükseliyo adamlar anlıyo ön direkte 3 kişi bekliyo alıyolar topu.İlk haftalardaki Galatasaray'ı özledik.Milli takım arasından sonra umarım istenilen Galatasaray geri döner ve Trabzonspor'u yenip derbiye moralli bir şekilde çıkarız.

eXcitinG
05.Ekim.2009, 17:49
Perşembe nin geLişi Çarşamba dan beLLi oLurmuş.

TuNdRaLoWeR
05.Ekim.2009, 19:11
Yapılacak o kadar çok yorum, bakılacak o kadar çok pencere, çıkarılacak o kadar çok at gözlüğü var ki:)

Bence Galatasaray 10.hafta da Kadıköy'de puan kaybederse, daha doğrusu mağlup olursa ilk yarı için liderlik şansları bayağı azalacak bana göre.

Ayrıca Galatasaray gibi önüne gelene 3-4 sallayan bir takım nasıl oldu 8-10 dakika içerisinde 3 gol yedi gerçekten bende bayağı şaşırdım, Ankaragücü'nü tebrik etmek lazım.

BaFraLı
05.Ekim.2009, 19:16
Bir maç kaybettik diye ortalık kalktı ya.Ben hala umitliyim takımdan.Bir,iki maç kötü sonuçlar alındı diye ümidimi kescek değilim.Son 8-10 dakkada bir gol yedikten sonra oyun disiplininden koptu takım ondan sonrada Ankaragücü bulduğunu attı.Özeti izledimde Emre Aygün mü neydi onun golüde ne golmüş arkadaş.Önünde iyi kalmış top.Aslında dicek bişide yok önümüzdeki maçlara bakalım.