View Full Version : Fenerbahçe - Gençlerbirliği [TSL 8.Hafta]
http://i36.tinypic.com/502qoi.png
nannar
03.Ekim.2009, 15:00
Fenerbahçe için kolay bir rakip değil ama kazanacağını düşünüyorum...
Sekopej
03.Ekim.2009, 15:03
40 yıllık rekorun artık kırılma vakti geldi. Bu maçı da kazanıp en iyi başlangıcı yapmış oluruz.
Kazım cezalı, Mehmet oynayacak yerine. Gökhan, Santos ve Güiza'nın durumları belli değil ama muhtemelen forma giyemeyecekler. Güiza ya da Santos, birisi oynamazsa Carlos ilk 11 başlar, ikisi de oynayacak düzeydeyse Carlos kulübeye geçer.
Homer J.S
03.Ekim.2009, 15:16
Beraberlik diye düşünüyorum, Fener mutlaka takılacaktır.
sananes
03.Ekim.2009, 15:21
umarım gökhan oynayabilir.Keşke bi sağ bek yedeğimiz olsaydı kerime falan razıyım yani ofans yapabilen bi sag bek.Gökhan çok sakatlanıyo.Santosla guiza oynasada olur oynamasada zaten
I3esiktas
03.Ekim.2009, 15:30
Gençlerbirliginin Bu Deplasmandan En kötü 1 Beraberlik alacagını Düşünüyorum. Sürpriz Yapıp Galibiyetde alabilir Ama fener Bu hafta Puan Kaybeder
ForsakeN
03.Ekim.2009, 15:45
Kazanmamız şart.8 galibiyetlik rekora imza atmalıyız.Uzun süre de kıralamz bu rekor.Oyuncular rekor yüzünden ayrı bir motive olacaktır bu maça.Fakat Gençlerbirliği de formda bir takım.Güzel maç olacağı kesin.Bol gol görürürz
SAİT71
03.Ekim.2009, 15:56
Nedense bu maçı zorlanmadan alacağımızı düşünüyorum. 3-0 yada 3-1 gibi skorla alırız inşallah.
TR.CaPTaiN
03.Ekim.2009, 16:11
Biz rekor peşindeyiz. Gençlerbirliği ise yenilmezlik serisini devam ettirme peşinde. Gençlerbirliği kötü olduğu sezonlarda bile sorun çıkarabilecek bir ekip. Kaldı ki, bu sezon iyi gidiyorlar. Fakat işin ucunda rekorun olması, tarihe geçecek kadro olmasının ekstra motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Biletlerin de en azından bu sezona göre daha ucuz olması nedeniyle tribünlerin daha fazla dolacağını ve taraftarın da desteğini alan takımımızın galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.
Emre'nin takıma dönüşü ve Kazım yerine Mehmet'in oynayacak olması ortasahamızın daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Santos son dönemlerde formsuzdu. Oynamaması hem kendi adına hem de takım adına iyi olacaktır. Dinlenme fırsatı olarak sayabiliriz. Bu maçta Özer'in az da olsa forma giyeceğini düşünüyorum.
Başarılar Fenerbahçe'm.
RIDVAN TLM
03.Ekim.2009, 16:18
Gençlerbirliği ve eskişehir maçları şampiyonu belirler diye büyük bi iddaa da bulunsam....:)
KaPaLı
03.Ekim.2009, 16:30
Zorda olsa kazanırız ve seri devam eder..
sananes
03.Ekim.2009, 17:10
sağda deivid oynar mı acaba diye bekliyorum ben yani umarım deividi oynatmaz daum cok tutuyo çünkü onu.Oyuna alma fırsatını yakaladıgında hemen alıyo.Özeri oyuna almayacaktır fark olmazsa
tarikko
03.Ekim.2009, 17:23
Rahat bir maç olmayacaktır ama kazanacağımızı düşünüyorum.Sahamızda olan bir maç ve takıma Emre dönüyor bu çok önemli bir olay takım için.Umarım bu maçta Gökhan takıma döner çünkü Önder sağ bekte insanı çileden çıkarıyor. :) Sağ kanatta ise Kazım'ın yokluğunda Mehmet'in oynayacağını düşünüyorum...
İnşallah kazanacağız ve 8'de 8 ile yolumuza devam edeceğiz..
anil luque
03.Ekim.2009, 18:38
Gençlerbirliği geçen hafta Ts karşısında mükemmele yakın bir top oynadı, aynı oyun bu hafta da sahada olursa en kötü 1 puan alırlar kanaatindeyim ..
SAİT71
03.Ekim.2009, 18:46
Geçen haftakş maçta Hurşiti çok beğendim. Bizim Fenerbahçe savunmasını zorlayabilecek bir oyuncu. Gerçi yedek başlar büyük ihtimal ama hem hızlı hemde tekniği çok iyi bir oyuncu..
sentugo
03.Ekim.2009, 19:41
Bence fener bir baskı hissedecek..
Beraberlik diyorum.
Nedvedmania
03.Ekim.2009, 20:56
Harbuziden gol bekliyorum :)
LifeYourself
04.Ekim.2009, 00:47
Daum işini bilir 1-0 veya 2-1:D
LadroN
04.Ekim.2009, 15:46
fener bahçede eninde sonunda bir yerde takılacak o maç bu maç diye düşünüyorum berabere biter bence ama fenerbahçe 90 dakika balını ortyaa çıkarırsa birşey diyemem:D
yaman76hakanFB
04.Ekim.2009, 15:52
Eğrisi doğrusuna denk gelecek ve sakatlık ile cezalar sayesinde daha istediğimize yakın bir ilk onbir izleme şansımız olacak..(Gökhan Gönül istisna..)
Her nedense daha rahat ve daha güzel oynayacağımıza ve en az iki farkla kazanacağımıza dair bir his var içimde..İnşallah "aç tavuğun rüyasında darı ambarı"görmesi misali değildir bu his..
Emre ve Mehmet Topuz hırslı oyuncular..Onların bir arada katacağı enerji mutlaka olumlu olacaktır..
İnatla kazanmaya devam etmek lazım..
TR.CaPTaiN
04.Ekim.2009, 15:56
Kadıköy'de rekor gecesi
Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor.
Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.
Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.
İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.
Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.
G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Bilica
Lugano
Carlos
M.Topuz
Cristian
Emre
Alex
Uğur
Semih
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Radeljic
İlhan
Aykut
Cem
Tozo
Harbuzi
Burhan
Kahe
Mustafa
73. KEZ
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.
Sporx
Varonil
04.Ekim.2009, 17:44
Şu ana kadar oynadığımız 7 maçtan da daha zor bir maça çıkacağız.Kazanırsak lig tarihine geçeceğiz ve bu futbolcular üzerinde motivasyon oluşturacaktır.Galibiyet bekliyorum ama öyle rahat bir maç olmayacak.1-0,2-1 gibi bir sonuçla kazanırız ve liderliğimizi sürdürürüz.
murat taşlı
04.Ekim.2009, 18:20
Kadıköy'de rekor gecesi
Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor.
Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.
Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.
İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.
Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.
G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Bilica
Lugano
Carlos
M.Topuz
Cristian
Emre
Alex
Uğur
Semih
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Radeljic
İlhan
Aykut
Cem
Tozo
Harbuzi
Burhan
Kahe
Mustafa
73. KEZ
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.
Sporx
Uğur oynamasın be kardeşim...Ben de zor takımlara karşı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.
scar face
04.Ekim.2009, 19:11
Varımızı yoğumuzu ortaya koyup 3 puan alıp 8de 8 yapacağımıza inanıyorum...
Mehmet Topuz,Emre,Alex den cok seyler bekliyorum...
Eğer Fenerbahçe bu maçı kazanırsa 8.haftanın ardından beraberlik veya mağlubiyet almayan tek takım olacak ve 5 puan gibi önemli bir avantaj sağlayacak.Galatasaray maçının ardından daha da önem kazandı bu karşılaşma burada galip gelmemiz gerekiyor.
BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2009, 21:42
Bu maç Galatasaray maçından önce Daum'un en ciddi sınavı. Galatasaray'ın iki haftadır kötü gitmesi takımı kötü yönde etkileyebilir. Puan kaybı olur ise şaşırmam. En kötü berabere bitecek bir maç, taraftarımız desteği ile kayıpsız atlarız umarım.
The.Crow
04.Ekim.2009, 21:48
Eğer bu maç deplasmanda olsaydı takımımızın kesin puan kaybedeceğini söylerdim. Çünkü G.Birliği Harbuzi'nin önderliğinde ( ki daha 90 dakika çıkaramıyor) müthiş bir takım bu sezon. İlk 6 dan aşağı düşmeyeceklerini düşünüyorum. Ancak maçın Kadıköy'de olması beni biraz da olsa rahatlatıyor.Galibiyet bekliyorum ancak olası bir puan kaybına hiç şaşırmam.
Uğur oynamasın be kardeşim...Ben de zor takımlara karşı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.
Katılıyorum.
Uğur yerine Andre Santos da gelince, 4lü orta saha oldukça mücadeleci olacak.
Kazanalım, fark 5 olsun da gerisi önemli değil :)
anil luque
04.Ekim.2009, 22:24
Katılıyorum.
Uğur yerine Andre Santos da gelince, 4lü orta saha oldukça mücadeleci olacak.
Kazanalım, fark 5 olsun da gerisi önemli değil :)
Andre Santos öyle çok mücadeleci bir oyuncu değil ki be abi ??
Galatasaray'ın puan kaybından sonra çok önemli oldu maç.İyi futbol değil sadece galibiyet bekliyorum.
Sekopej
04.Ekim.2009, 22:42
Olaya 2 yönlü bakmak gerek, Galatasaray kaybetti, biz de kaybedersek fark aynı kalır, liderliğe devam ederiz diye düşünüp rahatlama mı olacak yoksa tarihe geçme fırsatını yakalamışken, üstelik en önemli rakibinle farkı 5 yapma şansı ve içeride oynanacak derbi maçında daha da farkı açma fırsatını kullanmak adına daha hırslı mı olurlar maçta göreceğiz.
Daum'un tarihe geçme fırsatını kaçıracağını sanmıyorum. Oyuncuları bu nedenle maça iyi motive etmiştir. Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle bu maçta alınacak beraberlik bile haftayı karlı kapatmamızı sağlayacak ama ben yine de 3 puan alacağımızı ve farkı açacağımızı düşünüyorum. Oyuncularda rahatlama değil daha da hırslanma olacaktır.
TR.CaPTaiN
04.Ekim.2009, 22:45
Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu!
Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor. Mücadele 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilirsiniz. İki takımın da ilk 11'i belli oldu...
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Lugano
Vederson
Mehmet Topuz
Emre
Cristian
Dos Santos
Güiza
Alex
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Ivan
İlhan
Aykut
Bilal
Cem Can
Tozo
Mustafa
Harbuzi
Kahe
Sporx
Andre Santos öyle çok mücadeleci bir oyuncu değil ki be abi ??
Mücadeleci ama yorgundu, Brezilya Milli Takımı'nda Messi'yi savundu, alan bırakmadı.1 sezonun ardından dinlenmeden geldi, çabuk değil belki ama fizik gücünü kullanmaktan da kaçınacağını pek sanmıyorum.Uğur gitti mi dönmeyen biri, ne kadar hızlı olursa olsun geri dönmüyor, alan korumuyor.Santos çıktığı gibi geri de dönmeye çalışıyor.
Universal
04.Ekim.2009, 23:20
Bugün rekor günü, futbolcular bunun için stresliydi. Birde Galatasaray kaybedince daha da stresli çıkacaklar maça. Gençlerbirliğinden süpriz bekliyorum ama; son saniyeye kadar ne yapacağı belli olmayan bir takım olan Fenerbahçe bir şekilde çıkar bu maçı alır düşüncesindeyim. 2-1 gibi bir skor bekliyorum.
KaF KeF
04.Ekim.2009, 23:56
Alex Attı..1-0
LifeYourself
04.Ekim.2009, 23:58
Halk kahramanı alex attı:D
bir alexi birde gazmanı bilirim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağ kanattan Mehmet Topuz ortasını yaptı. Güiza penaltı noktası üzerinde topu Alex'in önüne bıraktı. Alex sağ ayağıyla yerden ve düzgün vurdu. Top Serdar'ın ulaşamayacağı köşeye gitti ve gol oldu!
bu guizaya kötü diyoruz acıların çocuğu diyoruz ama çabalıyor garibim yine asist yaptı:)
Universal
05.Ekim.2009, 00:17
Sağ kanattan Mehmet Topuz ortasını yaptı. Güiza penaltı noktası üzerinde topu Alex'in önüne bıraktı. Alex sağ ayağıyla yerden ve düzgün vurdu. Top Serdar'ın ulaşamayacağı köşeye gitti ve gol oldu!
bu guizaya kötü diyoruz acıların çocuğu diyoruz ama çabalıyor garibim yine asist yaptı:)
Haklısın. Forvet oyuncusu skora katkı yapması gerekiyor. Asist veya gol farketmez. İki haftadır asist yapıyor. Umarım bunu devam ettirir.
LifeYourself
05.Ekim.2009, 00:19
Fenerbahçe topu ayağında tutarak kontrolü rakibine vermek istemiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe adeta Gençlerbirliği'ni sahasına hapsetti. Top ayaklarındayken sağlam pas yapıp pozisyon üretmeye çalışıyorlar.
Top Gençlerbirliği'ne geçer geçmez, sıkı bir pres uygulayarak rakibin çıkmaması için çaba gösteriyorlar.
İlk yarı çok iyiydik.Özellikle Emre B. çok iyi.
Fernando Gago
05.Ekim.2009, 00:38
Takım kurudrmuş çıldırmış gibi oynuyor Böyle bir baskı böyle bir pres görmedim Bu mücadeleye farklı skor yakışır
Takım gerçekten çoook iyi oynuyor ama gel gör ki guiza yerine semih olsa şu an skor farkı 5 olmuştu. Top tutamıyor guiza çünkü. Emre'nin direkten dönen topunu da atmamız lazımdı. Maçı sonuna kadar hakediyoruz şu an. Hatta fark gelmeli...
KaF KeF
05.Ekim.2009, 00:52
Emre'nin şutu direkten döndü..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yine direk..:D
KaF KeF
05.Ekim.2009, 01:07
Heralde futbol kurallarında uyarma kalktı..Direk sarı kart çıkıyor nedense..
Hakem sarı kart konusunda teraziyi yine kaçırdı. arka arkaya 4 faul yapan adama sarı kart vermezken ki 3 tanesi direk bileğe müdehaleydi aynı müdehalelerin daha da hafiflerine kart gösterdi. Anlamak mümkün değil. Gençler kapandı kontra ile gelmeye çalışıyor.
KaF KeF
05.Ekim.2009, 01:13
Alex Alex Alex 2-0
Alex bu işi biliyor. krAlex. Teknik, zeka, gol, asist...
LifeYourself
05.Ekim.2009, 01:15
G.Birliği savunmada açık verdi..Alex affetmedi.
dediğim gibi oldu büyük ihtimalle daum bu skor üstüne yatar:)
The.Crow
05.Ekim.2009, 01:16
Ne denirse desin adam profesör. KralAlex teşekkürler korktuğum maçı kazandırdın. ( Alex her Gençler maçında gol atıyor nedense )
KaF KeF
05.Ekim.2009, 01:16
ya buna kart çıkmazsa hangisine çıkacak ?
Yüzde yüz sarı kartlık pozisyona uyarı verdi. 2. sarıdan kırmızı olmalıydı çünkü bariz gol pozisyonu. bariz... Yazık hakem sana:)
LifeYourself
05.Ekim.2009, 01:18
bu hakemlik çok zor iş her an kul hakkı yiyebilirsin:D
sakary Ali
05.Ekim.2009, 01:19
Volkan harika bir top kurtardı dönen top gol oldu.
Fener 8de 8 artık tebrikler
bu hakemlik çok zor iş her an kul hakkı yiyebilirsin:D
Lamı cimi yok yalnız. Bariz sarı kart. Ona vermesen o adamın yaptığı diğer 4 faulden birine verebilirsin. Sonucunda adam haketti artık. Tribünler tepkiyi koydu zaten. Bu arada Herr Daum' bir adam değiştir artık. Al Özeri falan :) bu kadar mı zor o adamı oyuna almak.
edit: özer giriyor :D
KaF KeF
05.Ekim.2009, 01:22
Hele Şükür Özer..:)
LifeYourself
05.Ekim.2009, 01:23
Özeri gördüm pehh:D
Fark kaçıyor resmen. 2 direk 3 tane gol pozisyonu. Carlos'un şimdi kaçırdığı :)
Keyifli bir maç Fenerbahçe'liler adına.
Guizaaaaaaaaaaa! Yeter artık yeteeer....
edit: genç semih oyunda :D
LifeYourself
05.Ekim.2009, 01:30
Cristian'ın pasında Semih ilk kez topla buluştu.. Ofsayt yok.. Altıpas sağ dış bölgesinden vuruşunu yaptı.. Az farkla top direğin dibinden auta çıktı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lugano ve 3-0!
Lugano kornerde kafayı vurdu ve 3 oldu=)
KaF KeF
05.Ekim.2009, 01:32
Diego Lugano 3-0..
LifeYourself
05.Ekim.2009, 01:35
Vederson'un sol köşeden kullandığı kornere altıpas üzerinde Lugano çok iyi yükseldi.. Kafa vuruşunu yaptı.. Yere de çarparak seken top, kaleci Serdar'ın koltuk altından ağlara gitti.
Fenerbahçeyi tebrik ederim.Galatasaray maçına kadar puan kaybetmiyecek gibi gözüküyorlar.Galatasarayımız içinde bence 10. hafta dönüm noktası olucak ya boyun eğecek ve ancak 2. olucak yada yola devam edicek.
ozaniel
05.Ekim.2009, 01:35
Tebrikler Fenerbahçe'ye. :) Böyle giderse bizim 13 maçlık üst üste kazanma rekorunu da kırarlar. :D
The.Crow
05.Ekim.2009, 01:37
Lugano'nun ilk golü sanırım bu sezon. Tebrikler Daum top oynatmasan da , maçlarımızı izlerken genelde uykumuz gelsede işini biliyorsun ve ne yapıp edip kazandırıyorsun . Tebrikler çocuklar. İşte inanılmaz rekor. 8 de 8. Tarih :04.10.2009 .. Helal olsun.
Maç bitti.Muhteşemdik bugün,tebrikler Fenerbahçe'm.
Güzel futbol, güzel tribünler, güzel ataklar, güzel goller. Yani dünyaa güzeel kafaam güzeel fener güzeel senn güzelsin güzelsin:D
KaF KeF
05.Ekim.2009, 01:39
Bugün gerçekten çok güzel oynadık Maşallah..8'De 8..Kolay değil..
Universal
05.Ekim.2009, 01:44
Yıllar sonra ilk kez bu kadar rahat maç izledim. Maçdan şüphelerim vardı, çok iyi bir başlangıç yapan Gençlerbirliği bizi durdurur mu diye? Ama Fenerbahçe, ismini, ruhunu, rengini taraftarı ile ortaya koydu.
Alex de Souza'nın orkestra şefliğini yaptığını ve sanatçı arkadaşlarını ne kadar iyi seçtiğini görüyoruz. Mükemmel bir oyun, herkes sahada görevini yerine getiriyor, pas alıyor, atıyor, araya kaçıyorlar, şutlar çekiyorlar. Futbolun güzelliği olan her türlü estetiği kullanıyorlar. Tribündeki seyircide kendinden geçiyor.
Emre Belözoğlu bu takımın en önemli silahı olduğu gözüktü, inanılmaz bir oyun onyadı. 29 yaşında değil 19 yaşında ki Emre sahadaydı. Umarım bu performans devam eder.
Volkan Demirel, sanırım bu Sinan Bolat transferi gerçekki, kendinin nasıl bir kaleci olduğunu kanıtladı. Bütün sezon böyle oynasa, zaten bu takımda Volkan'ı tutamayız.
Ben bu oyunu izleyeyim, kaybetsek bile üzülmem, ayakta alkışlarım. Futbol'un nasıl oynayacağını gösterdi. 8. haftada en yakın rakibimize 5 puan fark ile öndeyiz.
Sözlerimi tribünden bir pankart ile bitireceğim;
"Kendi rekorumuzu, kendimiz kırarız." :)
Memedov
05.Ekim.2009, 01:48
8 de 8 Kendi Rekorumuzu Kendimiz Kırarız.
Çok güzel bir pankart'tı.
Maça gelirsek Alex, Bilica, Emre Belözoğlu, Cristian bugün harika top oynadılar.
nice rekorlara Tebrikler Fenerbahçe.
LifeYourself
05.Ekim.2009, 01:49
Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu Diyorsunuz Yane Öyle Olsun:D
Neron_FB
05.Ekim.2009, 01:58
Yalnız Özer girdikten sonra çok güzel paslaşmalar mı gerçekleşti bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bu özer çok rahat ilk 11 oynar, oynamalı :) Tebrikler Fenerbahçe'm nice rekorlara inşallah.. mesela haftaya bi rekor mu kırsak :D
Universal
05.Ekim.2009, 02:05
Yalnız Özer girdikten sonra çok güzel paslaşmalar mı gerçekleşti bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bu özer çok rahat ilk 11 oynar, oynamalı :) Tebrikler Fenerbahçe'm nice rekorlara inşallah.. mesela haftaya bi rekor mu kırsak :D
Attığı bir pas vardı, tribünler ayakta alkışladı... Umarım artık daha fazla izleyeceğiz, Mehmet için baya süre bekledik. Sıra Özer'de...
sananes
05.Ekim.2009, 02:35
alex emre bilica cristian ve volkan çok iyi oynadılar.Tempomuz fena sayılmazdı bu maç zaten fenerbahçe zorlanır denildiğinde cok daha iyi oynuyo tebrikler fenerbahce bakalım rekoru kaç maça kadar götürebileceğiz
eGowiCh
05.Ekim.2009, 03:12
Maçın yıldızı şüphesiz Alex. Ona Emre, Cristian eşlik etti. Volkan ve M.Topuz da iyiydi, Bilica defansta işini yine muhteşem yaptı.
Takım oturdu, Andre Santos dışındaki her oyuncu bekleneni verdi. Santos yerine Özer'in takıma montesi ile işler daha da iyi gider gibime geliyor. Santos dinlendirilmeli, dinlenme ona daha iyi gelir gibime geliyor.
Rekoru kırıp 8. haftada farkı 5 puana çıkarmak mutluluk verici. Söylenecek çok şey var aslında ama yaz yaz bitmez. Bize bu mutluluğu yaşatanlare sonsuz teşekkürler. İnşallah geçen 2 sezonun acısını çıkarmaya aynen devam edip sene sonunda bizi mutlu ederler. Tebrikler, alkışlar tüm emeği geçenlere.
Universal
05.Ekim.2009, 03:17
Daum, Avrupa'yı düşünmüyor diyoruz ama; 32de 32 yapacaksa düşünmeyebilir. Mükemmel bir lig performansı gösteriyoruz. Avrupa Liginde iyi kötü bir yerlere geliriz. Ama Ligde eğer büyük bir rekor kırıp, farklı bir şekilde şampiyon olacaksak düşünmemeye devam.
scar face
05.Ekim.2009, 03:28
Oh be şükür söyle golü bulduk rahat bi mac izledik cok mutluyum cok yıllardan sonra şampiyonluğa inancım arttı.Helal olsun sana KralAlex helal sana...Emre,Cristian,Mehmet,Lugano,Volkan harikaydı...
8de 8 yaptık haftaya da G.Antep macı o da cok önemli maç hadi insallah :)
TR.CaPTaiN
05.Ekim.2009, 03:50
Sahadaki oyunculardan, teknik ekipten ziyade ilk olarak taraftardan başlamak istiyorum. Maçın başından sonuna kadar stadı inleten, müthiş destek olan, adeta boğazını patlatan taraftarı tebrik ediyorum. Hepsinin ağzına sağlık. Muhteşemdiler.
Kazım her ne kadar oynadığı maçlarda gol atsa dahi işte bugün Mehmet'in yaptığını Kazım'ın yapması imkansız. Mehmet, Emre ve Cristian üçlüsü ortasahayı müthiş kapattılar. Yeri geldi hep beraber alan daralttılar, pres yapıp Gençlerbirliği'ni hataya zorladılar, yeri geldi beraber hücuma çıktılar. Emre'nin dönüşü ortasahaya tekrar çok büyük bir katkı yaptı. Ortasahada bu 3 isime ayak uyduramayan oyuncumuz maalesef Andre Santos'tu. Artık dinlendirilir mi sol beke mi çekilir bilemiyorum ama birgün Uğur'u bile arayacağım hiç aklıma gelmezdi. Yahu sen kariyerinin sonunda olan bir adam değilsin ki, hatta Turkcell Süper Lig'i basamak olarak kullanıp Avrupa'nın büyük kulüplerine gitme hedefi olan bir oyuncu olmalısın. Son maçlarda çok kötü.
İlker Yasin: Alex gibi topçun olsun dünyalar kadar borcun olsun. Alex'i hangi sözcüklerle öveceğimi bilemiyorum.
Gökhan bildiğimiz Gökhan değildi. Gökhan, Güiza, Vederson idare ettiler. Lugano-Bilica ikilisi birkaç pozisyonda iyidi. Volkan kalesinde gördüğü birkaç pozisyonu müthiş şekilde savuşturdu.
Maçtan önce Özer'in az da olsa forma giyeceğini tahmin ettiğimi söylemiştim ve yaklaşık 10-15 dakika oynadı. Yeşil sahalara tekrardan alışması için önemliydi. Semih konusunda Daum çok büyük ayıp etmiştir. Semih'i 85'te oyuna sokmak Semih'e hakarettir. Semih şu maçta daha erken oyuna girmeyi kesinlikle hakediyordu.
Fenerbahçe genel olarak kazanmasına rağmen oyun nedeniyle, tempo yapmaması nedeniyle eleştiriliyordu. Bugün sahada çok iyi mücadele ve iyi oyun vardı. Bugün daha farklı bir galibiyette olabilirdi.
Hakem ilk yarıda Lugano'ya sarı kart verdiği pozisyonda Lugano'yu atabilirdi. Maçın sonunda da Tozo'nun sarı kart gördüğü pozisyonda kırmızı verebilirdi. İlhan'a 2. sarıdan kırmızı kesinlikle gelmeliydi.
Umarım önümüzdeki haftalarda Kazım döndüğünde Daum, Kazım'ı Mehmet'in yerine değil ya Santos'un yerine oynatır ya da kulübede oturtur.
Kendi rekorumuzu kırdığımız için, koltuğu sağlamlaştırdığımız için, mücadele ve iyi oyun için tebrikler Fenerbahçe'm.
eGowiCh
05.Ekim.2009, 03:56
Kaptan'ın dediği gibi orta sahada Emre-Cristian-Topuz, bu üçünün cezası veya sakatlığı olmadığı sürece üçü de kesinlikle oynamalıdır. Orta sahanın omurgası bence bu üçlü, Daum'un bu üçlüyü mutlaka oynatması gerekiyor. Solda da Santos sene başındaki formunu yansıtırsa bu üçlüye eşlik eder, yoksa Kaptan'ın dediği gibi Kazım orada kullanılabilir veya Özer de yavaş yavaş adapte edilebilir o bölgeye.
tarikko
05.Ekim.2009, 03:58
Maçtaydım bugün ve müthiş bir atmosfer vardı stadda gerçekten.Maça iyi başladık KrAlex'in golüyle.Ve sonrasında inanilmaz bir baskılı oyunumuz vardi.Futbolcular inanilmaz hırslılardı(Özellikle Emre).İkinci yarida ise Gençlerbirliği bizi biraz daha zorladı ve maç 1-0 iken Volkan'ın çok önemli kurtarışları vardı.Ama Gençlerbirliği'nin bastırdığı anlarda sahneye Büyük Kaptan çıktı ve klas bir gole imza attı.Son dakikalarda ise Tota bu sezon ilk golünü atti ve maçın skorunu belirledi..
Bugün beğendiğim isimler Alex,Emre,Cristian ve Volkan'dı.
Bu arada Özer oyuna girecekken gol olmuş gibi sevindim :) Oyuna girdikten sonra da zaman az da olsa o müthiş yeteneğini gösterdi ve bu takimda as kadroda olmasi gereken en önemli oyunculardan biri bana gore ve de Fenerbahçe taraftarına göre.Umarim kisa zaman içinde takima monte edilir.Zamanı geldi artik :)
8'de 8 yapmak,rekoru kırmak ve rakibimiz ile aradaki puan farkını 5'e çıkarmak çok iyi oldu.Emeği geçen herkese teşekkürler.Tebrikler Fenerbahçe'm...
Sekopej
05.Ekim.2009, 04:03
Kazım yetenekli, hücumda Mehmet'ten daha faydalı işler yapıyor belki ama Mehmet'in hırsı, top rakipteyken yaptığı mücadele Kazım'dan kat kat fazla. Orta sahayı Özer, Emre, Cristian, Mehmet şeklinde görmek istiyorum. Özer'i heyecanla bekliyorum öyle ki tam hazır olduğunda o kulübede oturmayacaktır.
Alex efsaneler arasına çoktan girmişti, bugün de mükemmeldi. Biz Alex'i övmekten bıktık o oynamaktan bıkmadı.:D
Orta sahaya Emre'nin dahil olması bu oyunun en önemli etmeni oldu. Bu sezon izlediğim en keyifli maçtı diyebilirim. 2. devre Gençlerbirliği'nin de atak oynaması, oyunu çirkinleştirmemesi bu oyunu ortaya çıkardı. Volkan hatasızdı, bu sezona iyi başladı, Twente maçı hariç hatasız oynuyor. Cristian ve Bilica ilk döneme göre gelişme kaydettiler, ikisini de beğendim bugün. Santos'un dinlendirilmesi lazım, bu şekilde devam edemez ve sol beke geçmeli, Vederson'dan daha iyi olacağı kesin, hem orta sahada 1 kişiye daha yer açılmış olur.
Hakem kötüydü. Dün Beşiktaş maçında sürekli avantaj kuralını uygulayan ve tempoyu bölmeyen bir hakemi gördükten sonra bu hakem daha çok gözüme battı. Lugano'yu atabilirdi, atamayınca Gençlerbirliği'Nden atılması gereken 2 oyuncuyu da atamadı.
Taraftar da destek anlamında mükemmeldi ama edilen küfürler de hoş değildi. Normalden daha fazla küfür duydum bu maçta ve beni rahatsız etti.
Sonuç olarak sezona mükemmel başladık, rekorla başladık ve hala performansımız çok üst düzey değil. Şimdi hedef üst üste kazanma rekoru herhalde.:p Şaka bir yana elbette maç kaybettiğimiz de olacak ama saada mücadele eden oyunu gördükten sonra taraftar o kayıba da fazla üzülmeyecektir. 8'de 8 yaptık, kendi rekorumuzu kendimiz kırdık, tebrikler Fenerbahçe.
TR.CaPTaiN
05.Ekim.2009, 04:25
"Maçın hakkı buydu"
Gençlerbirliği teknik direktörü Thomas Doll, 3-0'lık skorla kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından, "Fenerbahçe hakettiği bir galibiyet aldı. Christoph Daum'u tebrik etmemiz gerekiyor. Maçın hakkı da buydu" dedi.
Doll, "Topu kullanmaya çalıştık. Yyağa pas yapmaya çalıştık. Topun hakimiyetini elimizde tutmaya çalıştık. Rakip kalede istediklerimizi yerine getiremedik. Bizim açımızdan ortada bir mücadele oldu ama gol yollarında etkili olamadık" diyerek sözlerini tamamladı.
Sahada başlattıkları kıvılcımı tribünlere yaydıklarını ifade eden Alman çalıştırıcı, "Maçın başlangıcı zordu. Rakibimiz iyi başladı. Ancak mücadele ederek böyle bir maça girebilirsiniz. Başlangıçtan 10 dakika sonra istediğimiz gibi maçtaydık. Hedefimiz Gençlerbirliği'ne ilk mağlubiyetini tattıran ilk takım olmaktı. Çoğu takım buraya gelince Fenerbahçe'yi yenen ilk takım olmak istiyor ama biz bu işi çevirdik" dedi.
Maçın başından itibaren baskı yaratmak istediklerini kaydeden Daum, "Pres yapmak istedik. Bu yorucu bir olay. Paslarda isabetsizlik oldu. Bu da gayet normal bir şey. Volkan mükemmel kurtarışlarıyla bizi golden korudu. Volkan'a teşekkür ediyorum. Maç ilerledikçe baskıyı çoğalttık ama ikinci yarının başlarında da yine hızlı girdik. Bu arada orta alanda yaptığımız görevde akıllı davrandık. Cristian stratejik oynadı. Emre çok iyi pres yaptı. Aslında bir golü hak ederdi. Maalesef şutu direkten döndü" diye konuştu.
"ALEX'İ İZLEDİĞİNİZ ZAMAN KALBİNİZ GÜLER"
Christoph Daum, maçta iki gol atan Alex'in klasını tekrar tekrar ispatladığını dile getirdi. Ortaya koyduğu performansın Alex'in klasını gösterdiğini kaydeden Alman çalıştırıcı, "Futbolu seven Alex'in bu gollerini gördüğü zaman seviniyor. Alex'i izlediğiniz zaman kalbiniz güler" dedi.
"SANKİ BİZE KARŞI SEVEREK KART VERİLİYOR"
Hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun maç içindeki kararlarına değinen Daum, şunları söyledi: "Hakemlerin bazı kararlarıyla taraftarlarımız aynı fikirde değildi. Çok ıslık duyduk. Aslında ben de o fikirdeyim. Bazı kararları hiç anlamadım. Hakemlerden fazla bir beklentim yok. Ancak bekleyebileceğimiz bir performans istiyorum. Bazen olan şeyleri hiç anlamıyorum. Sanki bize karşı severek kart veriliyor. Her maçta gereksiz sarı kartlar alıyoruz. Bize çok rahat veriliyor. Hakemlere sezon başından beri sonsuza dek destek veriyoruz. Her yerde hakemleri destekliyoruz. Bunu yine yapacağız ama bazı kararları anlamıyorum. Şunu vurgulamak istiyorum. Bizim rakibimiz hakemler değil. Rakibimiz Gençlerbirliği takımıydı. Olağanüstü performansla maçı kazandık."
"İKİ TAKIM ARASINDA ÇOK FARK YOK"
Alman teknik adam, 3-0'lık skorun büyük bir fark gibi görünebileceğini, ancak Gençlerbirliği'nin iyi takım olduğunu söyledi. İki takım arasında çok farkın olmadığını savunan Daum, "Hak ederek namağlup buraya geldiler. Doll iyi bir ekip kurmuş. Kolay bir iş değildi" dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü, tribündeki taraftarlarının performansının da mükemmel olduğunu ve her yerden destek gördüklerini belirterek, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Daum, taraftarların küfürlü tezahüratı hatırlatılıp, "Taraftara ettiğiniz teşekkür yanlış anlaşılmasın" denildi. Ancak tercümanının farklı anlayıp aktarması sonrası, "Küfür eden kişilerin amacı neyse bilmiyorum. Ancak şunu görmek lazım, bizim performansımız hepimizin işbirliği. Bunun arkasında yönetim de taraftar da var. Küfür edenlerin hedefleri nedir bilmiyorum. Fenerbahçe taraftarına yakışmayacak bir olaydı. Bu işin arkasında neler var bilmiyorum. Beşiktaş maçında da görmek istemediğimiz olaylar oldu. Belki o kişiler oradan buraya gelip devam ettiler" diye konuşurken, sorunun yanlış aktarıldığının anlaşılması üzerine, "Küfürden dolayı takım ceza alabilir. Dolasıyla yönetim zor durumda kalabilir. Bu sorulmuştu" denilince Daum, "30 binden fazla olan taraftara sorsak, galiba hiç kimse hakemi evine davet etmezdi. Bu şekilde de onu anlattılar" diye yanıtladı.
Alman çalıştırıcı, daha önce üst üste 8 galibiyeti görüp görmediği yönündeki soruyu ise şu şekilde yanıtladı: "Daha önce 8 galibiyeti yaşamıştık. Sezon başlangıcında yok. 12 maçım var. Gerçekten büyük bir olay. Çok mutluyuz. Avrupa'ya baktığımız zaman 8'de 8'i kim yapıyor? Kim yaptı? Barcelona 6'da 6 yaptı. Daha fazla yapan takım göremiyorum. Çok mutluyum. İyi başladık. Hedefimiz 1. sezonumuzda şampiyonluk. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkmak. Fenerbahçe'nin bu güzel yolunda destek vermek bana büyük bir zevk veriyor, beni mutlu ediyor. Destek için elimden geleni yapıyorum. Belki daha sonra yeni rekorlar gelecek."
"TARAFTARLARIN BEKLEDİĞİ MAÇ OLDU"
Alman çalıştırıcı, Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise taraftarların beklediği şekilde maç olduğunu söyledi. Daum, maçta her şeyin olduğunu belirterek, "Goller attık ve kazandık. Sanırım herkes mutlu bir şekilde evine döndü. Daha ne bekleyebilirsiniz ki. İlk hedefimiz Gençlerbirliği'ne ilk mağlubiyetini yaşatmaktı. Bu şekilde olunca iyi konsantre olduk. Taraftar bir futbolcunun her şeyini ortaya koymasını, yüreğini ortaya koymasını ister. Bugün bunu gördüler. Kıvılcımı sahada gösterip tribünlere yaydık. Taraftarın desteği futbolcunun mücadelesiyle gelir" diye konuştu.
Galatasaray'ın bugünkü maçını fazla düşünmediklerini ifade eden Daum, "Rakibin puan kaybı belki daha büyük baskı oldu. Kaybetmesinin ardından kazanmamız şarttı. Bugün birçok futbolcu ön plana çıktı. Çok iyi kurtarışlarıyla takımını koruyan Volkan'ı gördüm, olağanüstü performans sergileyen Bilica'yı gördüm, organizatör Cristian'ı gördüm, pres yapan ve top kapan Emre'yi gördüm, çok iyi asistin yanı sıra defans anlamında çalışan Guiza'yı gördüm, Alex'i, Özer'i gördüm" dedi.
Fenerbahçeli futbolcular, Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktör Daum'un verdiği izinle 2 gün dinlenme fırsatı bulacak. Sarı-lacivertli oyuncular, 2 günlük iznin ardından Gaziantepspor maçı hazırlıklarına 7 Ekim Çarşamba günü başlayacak.
Bu arada Daum, 3 gün için Almanya'ya gideceğini ve takımın başına 8 Ekim Perşembe günü geçeceğini söyledi.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Alex, bugün önemli olanın kazanmak olduğunu ifade ederek, "Takım olarak iyi mücadele ettik ve almak zorunda olduğumuz 3 puanı kazandık. Tabii isteğimiz her zaman kazanmak" dedi.
Sarı-lacivertli takımın, Alex'in oyunda olduğu maçlarda daha iyi performans sergilediği şeklindeki bir yorum üzerine, buna katılmadığını belirten Brezilyalı oyuncu, ''Fenerbahçe büyük bir takım ve ben de sadece bu takımın bir parçasıyım. Kadromuzda bireysel olarak oldukça kaliteli oyuncular var. Fenerbahçe'nin gücü de buradan geliyor'' derken, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını vurgulayarak, "İyi yolda olduğumuzu söyleyebiliriz. Kazanmayı sürdürüyoruz. Tabii ki eksiklerimiz var ve zaman içinde daha iyi olacağız" diye konuştu.
"BİR GÜN YENİLECEĞİZ"
Ligin ilk 8 haftasında rakiplerini yenerek ligde kendilerine ait en iyi başlangıç rekorunu geliştiren Fenerbahçe'nin bir gün yenileceğini ifade eden Alex, bunun olmaması için mücadele ettiklerini anlattı ve "Her zaman böyle kazanarak devam etmeyeceğiz. Bir gün bir takım bizi yenecek ama biz futbolcular olarak bunun mümkün olduğunca geç olması için çabalıyoruz. Mevcut durum da üzerimizde baskı yaratmıyor" ifadesini kullandı.
Yine takım arkadaşı Emre Belözoğlu'na övgüde bulunan Alex, Emre'nin takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu, hem saha içinde, hem de saha dışında nasıl daha iyi oynayabilecekleri konusunda konuştuklarını dile getirdi.
"BREZİLYA MİLLİ TAKIMINI HAK EDİYORUM"
Sarı-lacivertli oyuncu, takım arkadaşı Dos Santos ile Galatasaray'da forma giyen Elano'nun davet edildiği Brezilya milli takım kadrosunda kendisinin neden yer almadığı ve teknik direktör Dunga ile aralarında sorun olup olmadığı yönündeki soru üzerine şunları söyledi:
"Dunga ile aramda hiçbir sıkıntı yok. Kaldı ki tanımıyorum bile. Sadece futbolculuğu dönemindeki başarılarından kendisini biliyorum. Problem ya da kırgınlık yok. Brezilya milli takım hocası Dunga'dır. O istediğini çağırır, istemediğini çağırmaz. Tabii ki ben de orada olmak isterim. Ancak çağrılmamam bende kırgınlık yaratmaz. Ben futbolumu oynamayı sürdürürüm. Elbette Brezilya milli takımında oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum ama teknik direktörün kararına saygılıyım."
Brezilyalı oyuncu, son olarak Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biri olarak Galatasaray'ın eski oyuncusu Hagi ile beraber adının söylendiği şeklindeki bir yoruma da Hagi'nin kendisiyle aynı pozisyonda oynayan değerli bir oyuncu olduğunu ve kendisinin bu şekilde karşılaştırılmasını mutluluk verici bulduğunu sözlerine ekledi.
Sporx
KaPaLı
05.Ekim.2009, 12:40
Dün o kadar iyi oynamamızın sebebi aslında çok açıktı. Mehmet Topuz - Cristian - Emre 3lüsünün sahada olması. Rakibi sürekli presle yıldırdılar. Cristian için herkes negatif bakarken Brezilyalılar Santos'tan daha iyi diyolardı. Yavaş yavaş göstermeye başladı kendini. İleri çıkışları çok etkili oluyo.
Santos formsuz gözüküyo bize çünkü adam öyle bir başlangıç yaptıki ondan beklentilerimiz arttı. Özer'i monte edecektir kesinlikle oraya. Kadromuz geniş mutlaka Özer'e sıra gelecektir. Psikolojik olarakta rahatlaması lazım adam ağır sakatlık geçirdi.
krALEX için diyecek birşey yok. Maç sıkıştımı ver Alex'e yazsın :) Ver LEFTER'e yaz deftere diye söz vardı Alex'te aynen öyle. Ne zaman başımız sıkışsa hemen Alex orda farkını ortaya koyuyo.
8/8 yaptık ve tam hız ilerliyoruz.
KENDİ REKORUMUZU KENDİMİZ KIRARIZ pankartıda müthişti..
SAİT71
05.Ekim.2009, 12:51
Nedense bu maçı zorlanmadan alacağımızı düşünüyorum. 3-0 yada 3-1 gibi skorla alırız inşallah.
Zaten biliyordum :D Skor olarak süper bir galibiyet elde ettik.
Dün spor programlarında Alex i tartışıyorlardı hala, Neymiş Avrupa'da tek başına kaç maç almışmış. Avrupada hangi Türk takımında tek başına maç alan adam varki? Alex Avrupada en çok gol atan adamımız diyorsun yook illa maç söyleyeceksin. Bugünkü futbolda bireysel değil takım oyunu ön planda. Alex sade gol atıyor ve maç aldırıyor. İlla oyunda 20 çalım, 15 milimetrik ve artistik pas bekliyorlar. İnsaf ya.
Neyse Tebrik ederim. Daha hiç bir şey belli değil. Galatasaray sadece bir düşüşte, onlarda en kısa zamanda gelirler. Bu durumda avantajımızı korumaya bakalım. Derbiyide alalım ve son haftalara bu puan farkını koruyarak girelim. Bakarsın namağlup şampiyon oluruz :D
KaPaLı
05.Ekim.2009, 12:55
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs259.snc1/10635_144094384554_745694554_2438535_1851216_n.jpg
Alıntı..
murat taşlı
05.Ekim.2009, 15:25
Gerçekten güzel bir oyun sonunda 3 puan hele Gs nin kaybettiği bir haftada çok iyi oldu.Maça gelince Güiza artık biraz yedek beklemeli çok sırıtıyor takımda,Santos baya bi formsuz bence beke kaydırılmalı önünde Topuz veya Özer oynamalı daha faydalı olur bence.Hatta bazı maçlarda içerde oynadığımız nispeten kolay maçlarda Cristan ın yerine Topuz u oynatıp kanatlarda Özer ve Kazım ı kullanıp ofans gücümüzü artırabiliriz
sananes
05.Ekim.2009, 16:33
ilerleyen haftalarda santos sol bekte özer onun önünde olacaktır.Bunu maçı seyrederken fark ettim :D daum bunu görüp uygulayacaktır.Mehmet cidden cok iyi pres yapıyo bundan sonrada oynamalıdır.Ama hala biraz cekingenlik var üstünde yani gökhana çok döndü mesela bunu üstünden atar cünkü ofansıda harika oynayan bi oyuncu mehmet.Biraz daha ısınması lazım sadece 50bin seyirci önünde yeni transferlerin diken üstünde olması normal.Antep maçı deplasman sanırım zor gececek ama dün ki gibi oynarsak kazanırız
TR.CaPTaiN
05.Ekim.2009, 17:21
Kart sınırında Güiza'nın yanına Alex, Baroni ve Gökhan da eklendi. Gaziantepspor maçında bu oyunculardan herhangi birisi kart görürse Galatasaray maçında cezalı duruma düşecekler. Bizim için önemli olan bu isimler Gaziantepspor maçında çok dikkatli olmalılar.
TuNdRaLoWeR
05.Ekim.2009, 19:14
Bu maç 3 gol atmamızda ki en önemli etken bence Galatasaray'ın mağlubiyeti oldu.Bence o mağlubiyet futbolculara ayrı bir kazanma hırsı verdi.
Alex'i tebrik ediyorum ayrıca.Aklını ve zekasını en üste yakın seviye de kullanabilen nadir futbolculardan kesinlikle kim ne derse desin.
Aynen böyle devam etsinler ömrümden ömür alsınlar:)
yaman76hakanFB
06.Ekim.2009, 16:57
Eğrisi doğrusuna denk gelecek ve sakatlık ile cezalar sayesinde daha istediğimize yakın bir ilk onbir izleme şansımız olacak..(Gökhan Gönül istisna..)
Her nedense daha rahat ve daha güzel oynayacağımıza ve en az iki farkla kazanacağımıza dair bir his var içimde..İnşallah "aç tavuğun rüyasında darı ambarı"görmesi misali değildir bu his..
Emre ve Mehmet Topuz hırslı oyuncular..Onların bir arada katacağı enerji mutlaka olumlu olacaktır..
İnatla kazanmaya devam etmek lazım..
Maçtan önce beklentilerim bunlardı..Sadece Guiza ve Gökhan'ın oynamayacağını sanıyordum..
Teşekkürler Fenerbahçe..
Bu arada Mehmet Topuz'a dikkat çekmek istiyorum..En az ekran başında üç kez rakibe hızlı hücum şansı vermeden ileride bastığına şahit oldum..Onun yerine Kazım olsaydı bu kadar defansa hapsedemezdik rakibi..Halbuki Baroni,Emre ve Topuz'un başını çektiği grup,rakibe pas yaptırmadılar..İlk defa bu kadar keyif aldım..
İşlemeyen tek parça şimdilik DeSantos..(Guiza'yı sormayın..Alıştık artık..)