PDA

View Full Version : Hayattan Estantaneler

Gerçek hayatta yaşadığımız komik ve ya ilgi olayları paylaşalım
ilk örnek benden olsun
geçen gün bizim pazarda 1-2 şey alıcaktım
Pazarcı : Bu Domatesi almayının kaynanası ölsün demesi ve aynı anda Herkesin ''Amin'' demesi sonra tüm pazarın kaynanamı severim .Sevmem ama ölmesini istemm. Ölsün Ölsün diye tartışıyorlardı :)

SAİT71
05.Ekim.2009, 13:27
Bende ilkokuldayken tanımadığım bir hocaya teyze demiştim oda ne teyzesi lan öğretmenim diyeceksin diye fırçalamıştı. :D

Ortaokuldaykende okulun koridor kapısını kırmıştık. Bir arkadaş beni kovalıyordu, okulun koridorunun sonuna merdivenlere geliyorduk bende çoğu cam olan kapıyı kapatınca arkadan gelen arkadaş kapıya girdi camı felan inmişti :D

RaSenGan
05.Ekim.2009, 22:59
Bende küçükken abimin kafasından kolanya şiseni patlatmıstıştım dün gibi aklımda hey gidi günler:D

Sonra abin kafanı patlatmış mıydı abi :D

Trabzonspor
05.Ekim.2009, 23:05
Herhalde en komiği benimdir :D

Daha baya küçükmüşüm 5-6 yaşları patates kızartması hastasıyımdır evde yerken diayımda okuldan gelmiş benim patatesten bir iki tane almaya kalkmış ben çatalı bunun koluna sokmuşum:DGömlek ful kan:DBana vurmuş oda:Dciz olmuş orda bya süre kalmış orda.

LifeYourself
05.Ekim.2009, 23:16
İlk torun olduğumdan küçükken genelde anneannemlerin yanında kalırdım.
Babamı pek göremezdim.Babamda bana bir araba almış beni görmeye gelirken.
Ondan sonra bende bir kenara koymuşum dedemde merak etmiş nasıl bişi diye bakarken birşeyini bozmuş.Bende babam zaten ayda yıldı bir hediye alıyor sen niye bozuyorsun diye dedemin kafasında parçalamıştım arabayı:D
3-4 yaşındaydım çocukluk işte:)

TR.CaPTaiN
05.Ekim.2009, 23:38
Çocukken alınan oyuncakları hep kırarmışım, kıramadığımda bu niye kırılmıyor diye ağlarmışım.

Şöyle böyle hatırladığım diğer olay ise, ilkokul 1. sınıfta yolda para bulmuştum. Bulduğum parayı kime vereceğimi şaşırıp, gidip yol ağzında seyyar maydonoz satan adama vermiştim. Sahibi gelirse ona verirsin diye. Tabi o zamanlar parasını kaybeden adamın gelip de maydonozcuya benim parayı gördün mü diye sormayacağını tahmin etmemişim. :p

RaSenGan
06.Ekim.2009, 00:30
Benim ilk yaşlarımdan beri süregelen bir sinir problemim var.:) Hatırlıyorum 5-6 yaşında falan bana el sallasalar sinir krizine girerdim o derece :D Teyzemin oğulları karşıma geçip gülse,bana baksa,el hareketi falan yapsa delirirdim.Bi gün yine öyle bi şeyde sinirlenip elime Volkmanlerini(yanlış yazıyo olabilirim) almıştım.Kırarım tehditlerine rağmen aynı şeye devam etmişlerdi ve en sonunda duvara fırlatıp kırmıştım sırf gülüyolar diye :D Kivi çalma gibi olayım da var onu sonra anlatırım :D

Alicanfmfan
06.Ekim.2009, 01:02
Doğdumdan beri Galatasaray'lıyım , Galatasaray yenildiginde 5-6 yaşlarında bile sinirlenirmişim sırf bu yüzden dayımın gözlügünü kırmısım , hala da öyle Galatasaray yenildiginde olası bir olumsuz skorda her aksam takıldıgımız arkadaslar sokaga cıkamaz çünkü bilirler heran patlıyacagımı kalplerini kıracagımı :D:D:D

eskiden eski kitap ları kitapçılara satardık 1.sınıf iken yırtılmış kitabı parayla kitapçıya sattım bir daha gitmedim oraya :)

SAİT71
06.Ekim.2009, 14:05
Ortaokul son sınıfta İBrahim diye bir arkadaş vardı. Bizim sınıfımızda 3 katlı okulun en üst katıydı. Ön bahçeye bakıyordu. Biraz genişçeydi bahçe. Hava güneşli ve hafifte rüzgarlıydı. Yanımızdada dolaplığın üstünde eski defter ve kitaplar felan vardı. Tenefüslerde felan uçak yapardık. Birbirimize atardık. Derken iki kitabı aldık tenefüste, karelere ayırdık. Hani maçlarda yaparızya küçük kareler. Aynen o şekilde böldük ve poşete koyduk. Ders başlayınca pencere kenarındaki sıraya geçtik ve iboyla ben poşeti en üst kattan aşağıya boşalttık Tabi birsürü kağıt havada uçuştu herkes bahçeye bakıyordu tabi. Alt kattakilerde farketmiş olacakki müdür çıkageldi odaya, daha sonra hangimizin attığını sordu. İbrahim çıktı ben attım dedi. Bende ardından söyledim benimde attığımı müdür çıkın 1 tane kağıt kalmasın hepsini toplayın dedi. Dersten çıkıp kağıt topladık. Bu arada bahçede gülmekten ölmüştük süperdi ya :)

King_Theoden
06.Ekim.2009, 14:21
- Lise 1. sınıftayız çok samimi bir arkadaşım var ders zili çaldı sırada geyik yapıyoruz bu benim saçımı okşadı ve;
'' Kim demiş ben hayvan sevmem diye'' dedi herkesde bir gülüşme.
Altta kalmayacağım ya hemen ardından ben bunun kafasına iki kez vurdum ve
'' Kim demiş ben top oynamayı bilmem diye'' dedim. Herkesde bir vooov sesi tabi ben bu arada hocanın bana baktığını farketmedim ve hocanın gelip benle top gibi oynaması ile hikaye son buldu bayağı bir hırpalanmıştım.

Nedvedmania
06.Ekim.2009, 14:47
Çocukken alınan oyuncakları hep kırarmışım, kıramadığımda bu niye kırılmıyor diye ağlarmışım.

Senin ruhunda yırtıcı bi kimlik var demekki :D Bende hangi oyuncağı alsam ilk gün yanlışlıkla kırardım. Hatta hala öyle. Yeni bişey aldığımız zaman kırıcakmış gibi hissediyorum kendimi. Büyü var sanki bende :)

Professeur
06.Ekim.2009, 14:57

Ruhunda var Kaptan :D.

- Lise 1. sınıftayız çok samimi bir arkadaşım var ders zili çaldı sırada geyik yapıyoruz bu benim saçımı okşadı ve;
'' Kim demiş ben top oynamayı bilmem diye'' dedim. Herkesde bir vooov sesi tabi ben bu arada hocanın bana baktığını farketmedim ve hocanın gelip benle top gibi oynaması ile hikaye son buldu bayağı bir hırpalanmıştım.

Süpermiş Serkan abi,yarıldım gülmekten :D.

LifeYourself
06.Ekim.2009, 14:59
King_Theoden´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1568740#post1568740)
o hocaları bilirim serkan abi bizimde bir hocamız vardı bizi tuğla sanıyordu galiba bir koyuyordu sırtımıza ortadan 2 ye ayrılıyordun:)
hatta bir arkadaşımız nefessiz kalmıştı.:D

King_Theoden
06.Ekim.2009, 15:13
Hikaye bende çok da forumda gece matinesi yok :D Edepli aklıma gelen bu. aslında neler var :D Bir istanbul maceram varki üff

LifeYourself
06.Ekim.2009, 15:26
Sana özel bölüm açmaları lazım galiba abi:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir ara ekmek teknesi diye mi ne film vardı.
Bir adam vardı hikaye anlatırdı gece.Sanada öyle bir bölüm lazım:D

SAİT71
06.Ekim.2009, 15:45
Lise 3 sınıfta Bizim tombul bir arkadaş vardı Orhan diye derste uyumuştu :D

LifeYourself
06.Ekim.2009, 15:53
Benim yanımdaki arkadaşım bu dediğini her ders yapıyor:D

SAİT71
06.Ekim.2009, 15:55
Ama cidden uyudu yani yatma felan değil. Hoca elini yüzünü yıkamaya gönderdi :D

LifeYourself
06.Ekim.2009, 15:56
bizimkide uyuyor zil çalıyor uyanıyor suratı kıpkırmızı kitabın izi var hocalar birkaç ders karıştı artık alıştılar:D

Nedvedmania
06.Ekim.2009, 16:11
Ama cidden uyudu yani yatma felan değil. Hoca elini yüzünü yıkamaya gönderdi :D

Onda ne varki ben hergün ilk 2 ders uyuyorum okulda :D Eğer ders edebiyatsa garanti uyuyorum. Hele geçensene off :D Bi uyudum kalktığımda 3. dersteydik :D Millet "Kalk Cihan geldik hadi iniyoruz" diyordu :n:

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2009, 16:14
99 depreminden önceki gece.İstanbul'dayız.Annemin halasının evinde.Evin en küçük oğlu ile balkonda top oynuyorduk.Top aşağı düştü.Bizde nereye düştü diye baktık ama karanlık olduğu için göremedik tabii.Bu arada bahçede hareket eden 2 canlı gördük.Tam olarak seçemediğimiz için fare sanmıştık.(Sonradan onların kedi olduğunu anlamıştım :icon_smile:) Neyse işte gece uyurken deprem oldu.Seslere uyandım ben.Bir baktım herkes telaş içerisinde.O zamanki çocuk aklı işte.Nereden bileyim deprem olduğunu.Depremin ne olduğunu bile bilmiyordum doğrusu.Ben bu telaşı görünce evi fareler bastı sanmıştım.:icon_biggrin: Aceleyle dışarı çıktık hemen.Tabii sonradan anladım evi fareler basmadığını.:icon_smile: Allah'tan konakladığımız bina yıkılmamıştı.Yoksa şu an bu yazıyı yazamıyor olabilirdim..,

Şimdilik aklıma bu geldi.Aklıma geldikçe yazarım..

SAİT71
06.Ekim.2009, 16:23
Pek komik sayılmasada şuan için bana komik gelen bir olayı daha paylaşıcam. Hayatım resmen bir roman :)

Bizim evi yolun üzerinde bir apartman... Bizim apartmandan çıkınca bahsettiğim yolu takiben yukarıda da apartmanlar var. Bir gün o apartmandaki arkadaşlarla onların evinin önünde yolda top oynuyorduk. Tam karşıdada şuan tamamlanan ama o zaman inşaat halinde olan bir bina vardı. İnşaatinde kireç kuyusu vardı hafif derin. Neyse top oynarkene o kuyuya düştü. Kimse almayınca Lan ben alırım ne var deyip girdim kuyuya. Kuyu deyince hafif derin biryer asıl mesele o değil yani, neyse tam topu almaya inerkene küttt kafamda birşey patladı. O da ne orda bir koca tahta. Üzerindede çivisi, kafama battı. Sonra ben ağlayarak eve gittim. Tabi o zaman küçüktüm baya. Annem felan korktu. KLarşı komşuya gittik o kolonya felan sürdü. Çivi battı ama öyle saplanıp kalmadı. Sadece sıyırdı ve kanattı çiviyle gezmiyorum ben, daha sonra hastaneye gittik. Bir kaç uyuşturucu iğne vurup bir kaç dikiş attı kafaya. Ben o an anneme her ne kadar hatırlamasamda anne beni kurtar kaçalım gidelim felan diyormuşum korkudan.. :) Ama iğneyi dikişi felan hissetmedim. Bu sefer ben tedavi olduktan sonra annemin tansiyon düştü 1 dakika felan gözleri görmedi. Ona serum taktılar. Yani o gün ailecek hastanelik olduk :D Şuan komik olsada çok zor bir durumdu buda enstantane sayılır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk cümle yanlış oldu.

Bizim evimiz bir yolun kenarında.. olacak :)

Addolorato
06.Ekim.2009, 16:45
Yıl 2001 Yer Japonya/Osaka..

O yıl ailecek 3 aylıgına Japonyadaydık annem babam meşgul olduklarından beni oyalanıp eglenmem için bir yaz okulu gibi birşeye gönderdiler. İşte sabahleyin yakın yerlerde oturan ögrencilerle toplanıp okula gidiyorduk akşamlarıda genelde babam beni alıyordu. İşte bir akşam yine oturup babamı bekliyorum epey bir bekledim fakat ne gelen var nede giden. Bütün ögrencileri aileleri aldı en sona ben kaldım artık epey bir zaman geçti çünkü 1-2 saat kadar. En son ögretmenim beni evime bırakmaya karar verdi. Japon adamla düştük yollara bende küçügüm tabi 7-8 yaşlarındayım yoluda tam bilmiyorum. Her neyse zar zor evi bulduk kapıyı çaldık kimse yok evde. Ben tabi aglamaya başladım artık babam beni unuttu falan diye. En son babam beni okuldan alır diye yine adamla okula döndük. Döndükten biraz sonrada babam geldi böyle üstü başı dagınık esniyor ve uykulu uykulu bakarak. Baba noldu dedim uyuya kalmışım pardon falan dedi. O günden sonra bütün ögretmenler falan beni her gördügünde father sleeping (baban uyuyo) diye dalga geçtiler :D

LifeYourself
06.Ekim.2009, 16:53
Bunlarında espiri yeteneği pek gelişmemiş belli oluyor:D

Sirius Black
06.Ekim.2009, 20:59
Bunlarında espiri yeteneği pek gelişmemiş belli oluyor:D
Türk öğrenciler olsaydı kim bilir neler olurdu. :zuhaha

LifeYourself
06.Ekim.2009, 21:02
Hocam bu iğrenç espiriyi öğrenciler yapsa anlıyacağım nese diyeceğim öğretmenler yapıyor:zuhaha
Bizde de böyle hocalar vardı iğrenç espiri yapan ama onlar bile geliştirdi kendini bunlar hala baban uyuyo diyormuş:D:zuhaha

BaFraLı
06.Ekim.2009, 21:09
Benim öle pek bir olayım yok.Ama her sabah okula gittiğimde çeşmenin yanına doğru gidip günaydın beyler dediğimde arkadaşların beni ıslamaları ayrı bir olay :D.Her sabahta bu şakayı yemiş olmam daha ayrı bir konu :D:D

HooijDonk07
06.Ekim.2009, 21:13
Arkadaşın sarhos olup kediyi kovalaması ve onu parkda 1-2 saat aramamız vardı hiç unutmam :D

SAİT71
06.Ekim.2009, 22:35
Apartmanda Mustafa diye bir arkadaşla sigara içmeye başlamıştık. Mekanımızda çok uzak bir yer değildi. Apartmanın çatı arasıydı.. Belli bir zamanda hep yukarı çıkar sigara içerdik. Tabiki çok aklım ermesede yinede baya büyüktüm. Babam keresinde 2 kutu marlboro almıştı kendisine. Oda günlük 2 paket bitirir. Ben safta gidip gizlice hiç açılmamış kutunun birisinden bir paket marlboro çaldım ve doğru çatıya. Arkadaşlar içtik bir kaç tane. Çok geçmedi babam farketti açıldığını ve hiç açılmamış kutudan doğal olarak tahmin edersinizki evden birinin aldığını anlarsınız ve oda 5. ceza mahkemesini salona kurdu ve soruşturma açtı sonunda davayı kazandı ve bir daha arkadaşlarınla hiç bir yerde içme. Gel içeceksen benle iç dedi.

Daha sonra ben yine içtim aynı şekilde sonunda bizim Mustafa nın annesi, üstüne sinen sigaradan onun içtiğini anlayınca oda ötmüş içtiğimizi böylece 2. kere yakalandık. Bu seferde ceza olarak kayış ve acı biber geldi ben kayışı seçtim. Baya bi canım yansada böylece kurtuldum. Ama şuan bronşit olduğu için Sigaranın S sini ağzıma almam :)

TR.CaPTaiN
07.Ekim.2009, 03:53
Lise hazırlıkta sınıflar arası turnuva düzenlenmişti. Maçın normal süresinde gol attım fakat maç berabere bitti, penaltılara gitti. Penaltılar dengede giderken ben kaçırdım ve benden sonra atan rakip de kaçırdı. Dengede devam ettikten sonra tekrar başa döndü ve yine aynı şekilde herkes atışları gole çevirdi, sıra tekrar bana geldi. Ben yine penaltıyı kaçırdım ve rakip golü atınca elenmiştik. O gün baya üzülmüştüm.

Oghuse
07.Ekim.2009, 04:30
Bir zamanlar kuzenimle 1-2 haftada bir sinemaya giderdik, yine soğuk aylardan birinde (hangi mevsim hatırlamıyorum) sinemaya gitmeye karar verdik buluşma yeri olarak sinema'da buluştuktan sonra bilet aldığımız filmi başlmasına epeyce bir vaki olduğu için boşluğu değerlendirelim fikrinden sonra atari salonuna gittik. Neyse dönüşte kuzenime bilet'i bi versene dedikten sonra ceplerini kontrol etti sonra ben sana vermiştim dedi, tabi soğuk aylar o paltoların sanırsın binlerce cebi olur ya, hepsine teker teker baktık ancak bende en son kuzenime verdiğimi hatırlıyorum neyse o şekilde bulamadan sinemaya gittik. Orda bileti satın aldığımız kadına başladık dil dökmeye kadın ordan bilet aldığımızı biliyor ancak bize takılıyor işte "hatırlamıyorum sizi ama millet girsin bi bakarız diyor" her neyse kuzende kadına şimdi ne olacak " şeklinde sorular soruyor bi süre sonra istem dışı olarak 15 saniye'de bir kadına dönüp sormaya başladı ancak bu seri açtı ve gülüşüme bir anlam veremeden şimdi ne olacak devam etti. Neyse içeri girdik kuzenime şimdi nolacak dedim be jeton'un düşmesi bir oldu. Hala şimdi ne olacak deyip takılırım..

SAİT71
07.Ekim.2009, 05:05
Ortaokulda sınıflararası futbol turnuvalarına hazırlanıyorduk. Okuldan sonra belli bir saatte okulumuzun önündeki boş toprak arazide buluşup turnuva maçlarımız için antrenmanlar yapıyorduk. Sanırsam bizden başka akıllılarda yoktur böyle antrenman yapan :D Neyse bizim Mustafa adında kaptan vardı, onun aklına dahice bir fikir geldi. Maçtan önce kolay ısmarlayıp rakip takımın çocuklarının kolalarının içine şap atacaktık. İlk önce tereddüt ettik daha sonra yakındaki eczaneye benimle bir arkadaş iki kişi gittik kadına dedik şap istiyoruz diye, oda sordu ne için olacağını. Bizde kardeşimiz hastalandı onun için dedik kadın tam veriyordu ki oradaki adam engel oldu bize veremeyeceğini reçete getirmemizi söyledi. Böylece dahice plan suya düştü :D

Ama turnuva maçında yenildikten sonra çocukları kıstırıp dövmüştük orası ayrı :D

LifeYourself
07.Ekim.2009, 19:22
geçen seneki okul turnuvasında herkezi ezip geçiyorduk.Ben kaleciydim.Turnuvanın en az gol yiyen kalecisi olmak ayrı bir duyguydu.Biz 9. sınıf olmamıza rağmen 10 ları 11 leri yenmiştik.Bir 10. sınıf daha kalmıştı.
Neyse maça başladık.Defansın cüssesi büyük olan 10 lardan korkması nedeniyle ilk yarı 4-1 bitti.4-5 şut kurtarmam bir işe yaramamıştı.Her neyse 2. yarı kaptanımız yenebiliceğimizi ve defansın adamlardan korkmaması gerektiğini söyledi.Bizim kaptanımız beşiktaş alt yapısında oynamış takımımızda ki Cristina ronaldo tipli bir arkadaşımızdı.Maça onun orta sahadan çatala soktuğu golle başladık.Daha sonra eyüpsporlu bir dmc miz var bir topa vuruyor topu tuttuğunda elin acıyor.Onun attığı frikik ve uzaktan şut golüyle 4-4 oldu maç.Daha sonra bu akıllı 10. sınıf başka sınıftan çocuğu oyuna soktu o çocuk bana bir gol attı.Bizimkiler o anda onu farketti ve hakeme söyledi.Hakem dedi kaptan siz karar verin isterseniz maçı hükmen size veriyim isterseniz golü silip devam edelim.Kaptan dedi 3 sene daha bunlarla yüz göz olucaz devam edelim.Ettik.Daha sonra 6-4 yaptık maçı ama maç o andan sonra bize bişi oldu.Daha doğrusu bana bişi oldu.Gözlerim bulanmaya toplara uçamamaya başladım.Orta sahadan bizim kavak defansın önüme dikilmesi sonucu gol yedim.Daha sonra frikikten defansıma kapattırdığım köşeden gol yedim.Sonrada çaresiz bir gol yedim.Ondan sonra kendime geldim.ardı ardına şutlar kurtardım.Kaptanımızda bu sefer şansları iyi değerlendirip 8-7 yaptı maçı.Ama son saniyede çatala atılan bir şutu tutamadım.Penaltılarda açıkçası arkadaşların gol yediğimde senin yüzünden yenildik demesinden korktum ve eldivenleri yere attım isteyen geçsin kaleye dedim.Soyunma odasına gittim.Penaltılarda 5-4 mü ne yenilmişiz.Açıkcası çok üzüldüm.
Herkez kaptana patlamıştı.Diyorlardı neden devam edelim dedin falan diye.Ben suçu kendime almaya çalışsam bile alamadım.Herkez kaptanda buldu suçu.
Bu beni çok üzmüştü.hayatımda oynadığım en kötü maçtı.
o gün o maçı alsaydık en mutlu adam ben olucaktım.
Okulda tek bizim sınıfta 7 erkek var diğerlerinde 15-20:)
ama biz o 7 kişiyle yarı finalde elendik.O günü unutamadım:)

SAİT71
07.Ekim.2009, 20:05
bende lise son sınıftayken spor salonundaki voleybol turnuvasını hiç unutmam. Voleybol u hayatımda hiç oynamama rağmen süper oynamıştım turnuvada. bizim veysel vardı sayıyı hep o yapıyordu biz ise topları karşılayıp veysel e aktarmaya çalışıyorduk. finale çıkmıştık Mehmet diye bir arkadaş sayı bizde olacakken dışarı çıkacak olan topu eliyle tutunca avantaj onlara geçti ve üstünlüklerini bir daha geri vermeyince turnuvayı kaybettik .d ama süperdi hiç unutamam.

sakary Ali
07.Ekim.2009, 20:15
OKS son bir hafta falan bizde 3-4 arkadaş hocanın evine gittik ders çalışmaya diye.

Daha sonra hoca dedi benim biraz işim var siz oturun dersinize çalışın ben 1 saat sonra falan gelicem demişti.

Tabi bizde ders çalışırmıyız.Canımız sıkıldı.Evdede kimse yok bizden başka.Biz başladık odaları dolaşmaya.

En son mutfakta erikleri gördük ve çıktık balkona yoldan gelen geçen milleti sallıyoruz.Ama tabi yaşlılara ve bayanlara atmıyoruz.Atıp eğiliriz bizi görmesinler diye.

Tabi biz erikler bitene kadar sallıyoruz yoldan geçenlere.Ama yoldan geçen bizim hocanın oturduğu dairenin yöneticisi imiş.Tanımadığımızdam biz onada salladık erikleri :D Adamda bizi farketti napıyonuz siz falan dedi biz kaçtık tabi hemen :D sonra bir kapı çaldı .Gelen o adam.Biz kapıyı açamıyoruz korkudan :D ama sonra yapacak birşey yok açtık kapıyı adam dedi başkanınız kimse o gelsin :D

sonra hocaya yağ çeke çeke söylemiştik :D sonra ne oldu bilmiyorum :D

SAİT71
07.Ekim.2009, 20:21
bende anlattıkça yeni hikayeler geliyor aklıma..

külah borularının meşhur olduğu yılalrda, mahallede gece Apartmandaki Msutafa adlı arkadaş ve bir kaç kişi ile daha toplanıp yoldan geçen arabaların camının içinr külah üflerdik. Bir keresinde arabanın açık olan camının içinden isabet ettirdik külahı adam durdu ve kovaladı bizi. Biz yukarı doğru kaçtık. adam sonra geri döndüde Allah'tan gitti. gerçi gitmesede yakalayamazdıda :D

MeMo
07.Ekim.2009, 21:09
Ben de bir tane anlatayım bari :D

2-3 sene önce Kuşadası'nda yazlıtayken bizim orda bi saha vardı orda top oynardık.Saha anayolun kenarındaydı ve yoldan baya yüksekti.Her neyse oynarken topu bir arkadaş aldı manyak gibi top anayola attı :D Zaten o yola girmek yürek ister sürekli araba geçiyor :D Herneyse arabanın biri tam geçerken seken topa bir çarptı top yaklaşık 20m yükselip tekrar tel örgüler içine düştü.Hayatımda böyle rahatlamamıştım :D

King_Theoden
07.Ekim.2009, 21:14
Orta okulda kulüpte oynuyordum kaleciydim. Okulda sınıflar arası turnuvada bir maçta 3 penaltıdan 2 sini kurtarmış ve kahraman olacakken kızların tezahuratı neticesinde onların yanına gidip şov yapmaya yeltenirken rakip defans oyuncusunun vurduğu topun bizim kaleye sallana sallana girdiğini görmemle sınıf takımındaki kariyerim sona ermişti :D

E.Cartman
07.Ekim.2009, 21:20
Küçükken mahallenin abileriyle maç yapıyorduk bende ufacık boyuma rağmen kaleciyim bir pozisyon oldu abiler sinirlendi bayaa sonra bir şut geldi benim koruduğum kaleye uçtum topu çıkardım ama bileğim çatladı ve acıdan öldüm resmen ama ilginç olanı bileğimin o kadar ağrımasına rağmen abilere topun gol olup olmadığını birkaç kez sormam oLdu :zuhaha:zuhaha

Yine küçükken 8-9 yaşındayken kardeşim çekiçle arabalarını kırıyordu ben buna kızdım dedim işte kırma falan o bana bağırdı küfür etti falan ve evdeki olay kafama çekicin inmesiyle son buLdu birkaç gün sonra yine benzer olaydan yine kafama çekiç yemiştim :zuhaha:zuhaha

Yine kardeşimla aramda geçen bir mesele PC paylaşımını bir türlü yapamıyorduk ki halada yapamıyoruz yakın zamanda LapTop'ım gelirse biter bu çarpışma büyük ihtimalle o zaman LCD ekranım yok normal büyük ekran vardı bildiğiniz üzere onların önü cam kardeşimi zorla PC'nin başından kaldırdım o da odada duran penseyi bana fırlattı :zuhaha:zuhaha tabi ben ani bir refleksle eğilince monitörün camda delik oluşmuştu ama zarar gelmemişti fazla :zuhaha:zuhaha:zuhaha

LifeYourself
07.Ekim.2009, 21:20
bizide karşı takımın kızları taciz ediyordu.akıllı olmayan kızlar o zamanlar moda olan sımsıkı taş gibi dimdik dimdik 9/Ê ye bindik diyorlardı.Ama baktığımızda mağdur olan onlar oluyorlardı binince :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yine küçükken 8-9 yaşındayken kardeşim çekiçle arabalarını kırıyordu ben buna kızdım dedim işte kırma falan o bana bağırdı küfür etti falan ve evdeki olay kafama çekicin inmesiyle son buLdu birkaç gün sonra yine benzer olaydan yine kafama çekiç yemiştim :zuhaha:zuhaha

Yine kardeşimla aramda geçen bir mesele PC paylaşımını bir türlü yapamıyorduk ki halada yapamıyoruz yakın zamanda LapTop'ım gelirse biter bu çarpışma büyük ihtimalle o zaman LCD ekranım yok normal büyük ekran vardı bildiğiniz üzere onların önü cam kardeşimi zorla PC'nin başından kaldırdım o da odada duran penseyi bana fırlattı :zuhaha:zuhaha tabi ben ani bir refleksle eğilince monitörün camda delik oluşmuştu ama zarar gelmemişti fazla :zuhaha:zuhaha:zuhahaHocam siz gerçekten kardeşmisiniz yoksa biri kiralık katil olarak onu mu tutmuş anlayamadım pehh:zuhaha

E.Cartman
07.Ekim.2009, 21:24
bizide karşı takımın kızları taciz ediyordu.akıllı olmayan kızlar o zamanlar moda olan sımsıkı taş gibi dimdik dimdik 9/Ê ye bindik diyorlardı.Ama baktığımızda mağdur olan onlar oluyorlardı binince :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam siz gerçekten kardeşmisiniz yoksa biri kiralık katil olarak onu mu tutmuş anlayamadım pehh:zuhaha
Aslında çok zeki çocuktur ama sinirlenince tutmak güç oluyor bayaa güçlü çünkü geçenlerde 2 sınıf büyük çocuk buna karışmış okulda bu da pert etmiş çocuğu :zuhaha:zuhaha

LifeYourself
07.Ekim.2009, 21:25
dikkat et büyüyünce sana bişi yapmasın.
Sonra mevzu olduğunda o seni çağırcağına sen onu çağırırsın :zuhaha

SAİT71
08.Ekim.2009, 03:48
Yine bir bomba olayı anlatacağım. Bizim eski apartmanda, böyle İsuzu ticari araçla halı, kilim vs. satan komşumuz vardı. ben yine o zaman küçüktüm tabi. Zaten şuan yapmak salaklık olurdu :) Neyse arabaları apartmanın girişinde park edilmiş olarak duruyordu. Bende ekmek almaya markete gidiyordum sanırsam. Saat sabahtı yeni kalkmıştık. Eve çıkacakken tam hatırlayamıyorum ya cam yada çivi vardı. 4 tekere çiviyi yada camı dayadım ve bıraktım. Sonra çıktım eve. Biraz sonra araba çalıştı ve derken fosssssssss sesi duyuldu. Baktım ki tekerler patlamış. Biraz süre geçtikten sonra galiba akşam üzeri biri görmüş ve söylemiş benim yaptığımı oda bizim kapıya geldi. Daha sonra ne oldu pek bilgim yok. Yalnız tekerlerin altına çivi mi kırık sivri cam parçaları mı koydum hatırlamıyorum. Ama iyi patlattım tekerlerini :D

Yine bir bomba olayı anlatacağım. Bizim eski apartmanda, böyle İsuzu ticari araçla halı, kilim vs. satan komşumuz vardı. ben yine o zaman küçüktüm tabi. Zaten şuan yapmak salaklık olurdu :) Neyse arabaları apartmanın girişinde park edilmiş olarak duruyordu. Bende ekmek almaya markete gidiyordum sanırsam. Saat sabahtı yeni kalkmıştık. Eve çıkacakken tam hatırlayamıyorum ya cam yada çivi vardı. 4 tekere çiviyi yada camı dayadım ve bıraktım. Sonra çıktım eve. Biraz sonra araba çalıştı ve derken fosssssssss sesi duyuldu. Baktım ki tekerler patlamış. Biraz süre geçtikten sonra galiba akşam üzeri biri görmüş ve söylemiş benim yaptığımı oda bizim kapıya geldi. Daha sonra ne oldu pek bilgim yok. Yalnız tekerlerin altına çivi mi kırık sivri cam parçaları mı koydum hatırlamıyorum. Ama iyi patlattım tekerlerini :D

senden herşey beklenir :D

SAİT71
08.Ekim.2009, 15:29
senden herşey beklenir :D

Küçükken çok halt yedim. Gerçekten bende hikaye, Dosrtmunda kombine :D Cidden baya maceralı ve kötü bir çocukluk dönemi geçirdim.

Daha çok olay var bende :D

DenizlispoR
08.Ekim.2009, 21:43
Sınıfımızda iyi futbol oynayan kişilerin olması ve buna rağmen okul turnuvasına giremememiz.Nedeni ise turnuvanın 10 erkek istemesi bizim ise 9 erkek olmamız :zuhaha.

LifeYourself
08.Ekim.2009, 21:45
Sınıfımızda iyi futbol oynayan kişilerin olması ve buna rağmen okul turnuvasına giremememiz.Nedeni ise turnuvanın 10 erkek istemesi bizim ise 9 erkek olmamız :zuhaha.siz şansızmışsınız bizde yedek zorunluluğu yoktu.
Biz 7 kişiydik yedeğimiz yoktu.Bir oyuncumuz gelmeyince eksik oynuyorduk:zuhaha

SAİT71
08.Ekim.2009, 21:48
ortaokulda bilgilendirici yazıların resimlerin bulunduğu sınıftaki tabloda bir kaç resimin üstüne terbiyesiz şeyler yazmıştım. hemşire felan vardı bir adamı tedavi ediyordu Bende sanki hemşire demiş gibi baloncuk çizerek oraya +18 şeyler yapmıştım. tüm sınıf okudu. Sonrasında hocalar öğrendi. Sildirdi hocalar. Müdür felan geldi. Uzun süre kimin yaptığını sorguladılar. Herkesi sorguya çektiler. çıkmadı benim yaptığım. Ama en yakın arkadaşlarımdan Oğuzhan gidip hocaya söyledi bende mecbur itiraf ettim özür diledim ve affetti hoca. Tamda Cumhuriyet meydanına bir milli bayram için giderkene itiraf etmiştim böylece olay biraz daha hafiflemiş oldu :D

Addolorato
08.Ekim.2009, 22:16
Kantinde su aldım 50 kuruşa 1 lira verdim kadın para üstü olarak yine 1 lira verdi. Bir keresindede kantinde yine 5 liralık birşey almıştım para olarakta 10 lira vermiştim o zamanda paralar yeni degişmişti işte kadın bana şaşkınlıktan para üstü olarak 50 lira vermişti tabi ben söyledim bu 50 lira diye. Hala daha düşünüyorum acaba dogrumu yaptım diye :D

SAİT71
08.Ekim.2009, 22:24
Doğru yapmışsında kantinci iflas felan etmedi mi :D

E.Cartman
08.Ekim.2009, 22:37
Kantinde su aldım 50 kuruşa 1 lira verdim kadın para üstü olarak yine 1 lira verdi. Bir keresindede kantinde yine 5 liralık birşey almıştım para olarakta 10 lira vermiştim o zamanda paralar yeni degişmişti işte kadın bana şaşkınlıktan para üstü olarak 50 lira vermişti tabi ben söyledim bu 50 lira diye. Hala daha düşünüyorum acaba dogrumu yaptım diye :D

bir benzeri babamla benim aramda oldu 5TL istemiştim 50TL verdi bende ses etmedim akşam eve gelince benim 50Liram vardı yokoldu falan dedi bende bana verdiğini söLedim tabi ben bir miktarını harcamıştım paranın :zuhaha:zuhaha

IcedEarth
08.Ekim.2009, 22:46
Sınıf maçında 12. sınıfta olmamıza rağmen bizden bir üst dönemle (sınıfta kalmışlar) karşılaşmamız. Bu kuranın çıkabilecek en kötü kura olması ayrı bir olaydır. Maça 1 golle başladık, maçtan önce gollere sevinmeyeceğiz dememize rağmen öne geçince hayvanlar gibi sevindik. Maçın tam 7-2 alyhimize sonuçlanması, maçta 7 oyuncumuzdan 6sının sakatlanması, sakatlanmayan tek oyuncumuzun kendi kalesine gol atması ayrı boyutudur işin. Kaleciliği dönüşümlü yapıyorduk. Çocuk kaleye geçti. Korner oldu. Korneri içeri doğru kullandılar. Çocuk çizginin dışında kucaklayıp içeri almayı başardı topu... Sakatlanmayan tek adam oydu. 3 oyuncu değişikliği yapıldı, maç öncesi zımba gibi ola sınıf insanları maç çıkışı yürümekte zorlanıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 3 diz sakatlığı, 2 bilek sakatlığı ve bir da ayak parmağı sakatlığı oldu. Ayak parmağı sakatlığı benim sakatlığımdı hatta :)

benmi elimede nasıl geldiyse bir ortası çıkan 1 lira geldi tam kantine gidiyorum paranın dışı elimde içi yerde hemen aldım takmak istedim olmadı anca ters durdu ama 1 lirayı kantinci aldı

SAİT71
15.Ekim.2009, 05:43
Takıldığım başka bir sitede, milli takımımızın yeni teknik direktörü kim olsun konusuna hızını alamayan bir arkadaşımızın yazmış olduğu cevap :D

Darılmaca gücenmece yok. CM 2003-2004 oyununda Denizlispor menejeri olarak başladım. 5 Türkiye ligi kazandım. 4 Şampiyonlar Ligi, 4 Süper Kupam var.

Ben göreve talibim.

Düzeltme: Ayrıca 5 de Türkiye Kupası sahibiyim

E.Cartman
28.Ekim.2009, 00:15
Konu accık canLansın :zuhaha

okulda bi anda ün yaptık diyebiliriz sınıfça...:D İngilizce Main Course hocamız hasta olduğu için okula gelmemişti bi tane yabancı hoca geldi sınıfa ismi Angela ilk günüymüş bizim okulda sınıfa geldi adını söyledi kağıt dağıtmaya başladı biz de o arada birazcık konuştuk :D Hocayı son gören bizim güvenlikçi ağlayarak çıkmış müdür yardımcısı İngilizce'si iyi olan 1-2 kişi gelsin dedi hocayı bulamadık hocanız kaçmış dedi bize :D:D Sonra John diye bir hoca gönderdiler o da az daha kaçıyordu ama hafta bitti bize hiç unutmıcam 9/A'yı diyodu :D:D:D:D:D Sonra öğrendikki MC hocamızda okuldan ayrılmış ki büyük ihtimalle o da bizim yüzümüzden :D:D:D:D ve son olarak bi hoca geldi onuda beğenmeyince Yabancı dil bölüm başkanına gittik oda hazırlıkta ki hocamızdı o da "Napcaz sizle biz, hoca dayandıramıyoruz Lan" dedi :zuhaha yakında bu hoca da kaçar diye tahmin ediyorum :D:D:D ki bunları yapan sınıfın 9'larda en yüksek not ortalamasına sahip 2.sınıf olması daha ilginci :zuhaha:zuhaha

nekop
28.Ekim.2009, 00:24
Birgün odada sigara içiyorum.(kötü bir örneğim :D) Birden babam içeri girdi.Girdiğindede sigarayı küllüğe bırakmıştım ve yanmaya devam ediyordu.Sen sigara mı içiyorsun diye sordu.Bende yok içmiyorum sadece yakıp küllüğe koydum dedim. :D Tabi bu espiri uzun bi nasihat konuşması yapılmasını engellemedi. :D

Memedov
28.Ekim.2009, 00:26
Lise hazırlıkta sınıflar arası turnuva düzenlenmişti. Maçın normal süresinde gol attım fakat maç berabere bitti, penaltılara gitti. Penaltılar dengede giderken ben kaçırdım ve benden sonra atan rakip de kaçırdı. Dengede devam ettikten sonra tekrar başa döndü ve yine aynı şekilde herkes atışları gole çevirdi, sıra tekrar bana geldi. Ben yine penaltıyı kaçırdım ve rakip golü atınca elenmiştik. O gün baya üzülmüştüm.

ne günlerdi beh. :D

SAİT71
28.Ekim.2009, 02:53
Bizim tempra (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fi36.tinypic.com%2F 28vbm2a.jpg) yı şuanda yaşımı doldurmama rağmen yanlış birşeyde olsa maalesef ama maalesef ehliyetsiz kullanıyorum. Hatta öyleki babam yan koltukta, bende yanında şöfer mahalinde en işlek caddeye daldım :D tavşan alacaktık, 1-2 gündürde soruyorduk dükkancıya, yine gittik sormak için, birşey olmayacağını bilsemde yinede çevirmenin olduğu caddeye girmek aptallıktı. Neyse sandığım gibi birşey olmadı, geçtik polislerin arasından. İleride durdum dükkanın önünde. Babam indi sormak için, bende kontağı kapattım caddede 3. sırada yani yan yana arabalar park yapmış, 3. sırayıda ben oluşturmuş oldum. Dörtlükleri yaktım. Bir polis memuru geldi, bana arabayı şuradaki boş sıraya alırmısın, amirimiz gelince kızıyor 3. sıraya park yapanları görünce dedi. Bende tamam abi dedikten sonra ehliyetin var demi dedi, bende evet dedim tabi adam çıkar bir bakayım dese yapışıp kalacaktım. Neyseki demedi. Gerçi desede kontak kapalı park halindeydi araç. Ben babamı bekliyorum bu aradada müzik dinliyordum diyecektim. Ama çok heyecanlandım. Siz siz olun ehliyetsiz göz göre göre polisin kucağına gitmeyin. Çok kez ana yola çıktım ana yollara ağ atmıyorlar genelde şehir içinde çok pis yerlerde duruyorlar. Neyse yine heyecan bastı beni :D

bizde motorda kasksız polis lerden kaçtık plakasız motordu

Nocna Mora
29.Ekim.2009, 02:02
3e gidiyordum. Yani yıl 2003 falan işte :D 3/A-3/B Final maçı var futbol :D Sabahçı olan tarafı hatırlamıyorum onlar çıktı ve ya biz işte sonra öğlencilerle buluştuk törenden sonra ön bahçede maça başladık ben takımın kaptanıyım tabii :n: Ama böyle bi amatörlük yok bi top atıyorsun 30 kişi koşuyor peşine falan :D Hakemde geçtğimiz yıl Güngören'deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden beden hocamız. Maç berabere bitti, penaltlara kaldık. Penaltılarda kaleciye dedim ki çekil ben geçeceğim diye kaleye geçtim. Attıkları ilk penaltıyı kurtardım. Sonrasında bizim eleman attı. Sonra yine attıkları penaltıyı kurtardım sonra ben attım gol oldu. Sonrasında bi tane daha kurtardım. 3 penaltı kurtarıp bi tane atmıştım. Kupayı biz almıştık sanırım orayı tam hatırlayamıyorum. Ama dizlerim yara bere içinde kalmıştı betona uçuyordum;) Ne günlerdi be :D

Sonra başka bir anım yıll yine 2001 6 yaşındayım. SAklambaç oynuyoruz memlekette. Ebe yumdu bizlerde arkadaşlarla saklanıyoruz. Bi tane yer var evin arkasından dolanıyorsun biraz yukarı çıkıyor aşağıya atlayıp evi dolanmış oluyorsun ama yer güzel baya :D ama eksi yönü tamamen ısırgan dolu orası :n: Önümdeki iki kişi ordan atlayıp devam ettiler bende dümdüz atladım ve kafam kaşım gözüm ayağım yani vücudum her yerini ısırgan dagladı annem kolonya şişesini kafamdan aşağıya boşaltmıştı :n:

Sonra memlekette mahallediklerle oyun oynadıktan falan sonra akşam hava karardığında Caddenin Merkezi'nde yani bizim evin önündeki taşın önünde toplanır herkes kaleye mum dikerdi ve babam gelirdi. :D "Herkes Evine Evi Olmayan Sıçan Deliği'ne" diye bağırırdı ve herkes saniyeler içinde evine giderdi :n: Çok zevkli olurdu. Eğlenirdik baya :D

Sonra yıl 2005 :D 5'e gidiyorum ;) Okuldan sonra 30 dk falan okulda babamı bekleyip futbol oynuyordum buldugum kişilerle ve ya tek son bi kaç gündür bir adam görmeye başlamıştım necidir bilmiyordum ama neyse işte ondan sonra bi okul cıkısında ben o ve benden bir yaş büyük olan bir çocukla futbol oynamaya başlamıştık. O abi sektirdi sektirdi sektirdi havada yarım rövaşata çekti ve top benim suratım patladı. Ama böyle bir şey yok :n: Top direk suratıma o hızla gelince. Hani derler ya havalandım aynen öyle oldu. "_" havada bu duruma geldim yani :D İstem dışı hareketle :D Diğer ilginç olansa havada o durumda uçarken babamı okulun merdivenlerinden tam tırmanmaktayken gördüm :n: Bu da bi enstantanemdir :D

SAİT71
29.Ekim.2009, 02:35
Bende ortaokul zamanında bizim apartmandaki Mustafa ile evin önünde şişlemecesine 2 vuruş mu nedir tam hatırlayamıyorum o cinsten bir oyun oynuyorduk. Sonunda ben kazandım. Aldım topu elime Mustafanın apartmanın duvarına dayanmasını bekliyorum neyse o şişlettirmem dedi kendimi. Bende şişleyecem dedim. Şişlersin-şişleyemezsin sonunda dövüştük. Şişleyemedim ama dövdüm. Biraz küs kaldık sonra tekrar barışmıştık.

Anlamayanlar veya bilmeyenler için şişlemek demek o oyunda kaybedenin, arkasını dönüp kazanan tarafından top ile vücuduna şut vurulması demektir. Yani onun sırtına, arka bölgesine topu yere koyup belli mesafeden hız limiti olmadan abanıp ceza vermektir. Pek acı verir bu yöntem :D

Homer J.S
29.Ekim.2009, 10:27
Taylan 2001 senesinde hem 3'e gidiyorsun hem 5-6 yaşlarındasın. :n: Bence bu da senin bir enstantanendir. Ayrıca 2005'te 5'e gitmeni de unutmaman lazım. Bildiğim kadarıyla 95'lisin, 2005'te 5'e gidebilmen için okula 5 yaşında başlaman gerekiyor.

nerazzuri
29.Ekim.2009, 10:52
Taylan 2001 senesinde hem 3'e gidiyorsun hem 5-6 yaşlarındasın. :n: Bence bu da senin bir enstantanendir. Ayrıca 2005'te 5'e gitmeni de unutmaman lazım. Bildiğim kadarıyla 95'lisin, 2005'te 5'e gidebilmen için okula 5 yaşında başlaman gerekiyor.
Burada anlatmak istediği,

'' abi benim hayatım baştan enstantene. '' vurmayın.

E.Cartman
29.Ekim.2009, 10:55
Bende ortaokul zamanında bizim apartmandaki Mustafa ile evin önünde şişlemecesine 2 vuruş mu nedir tam hatırlayamıyorum o cinsten bir oyun oynuyorduk. Sonunda ben kazandım. Aldım topu elime Mustafanın apartmanın duvarına dayanmasını bekliyorum neyse o şişlettirmem dedi kendimi. Bende şişleyecem dedim. Şişlersin-şişleyemezsin sonunda dövüştük. Şişleyemedim ama dövdüm. Biraz küs kaldık sonra tekrar barışmıştık.

Anlamayanlar veya bilmeyenler için şişlemek demek o oyunda kaybedenin, arkasını dönüp kazanan tarafından top ile vücuduna şut vurulması demektir. Yani onun sırtına, arka bölgesine topu yere koyup belli mesafeden hız limiti olmadan abanıp ceza vermektir. Pek acı verir bu yöntem :D

Bu oyunun bi farklısını az oynamadım 8-9 kişilik bir grup ve ortada biri 20 pasta ortadaki topa dokunamazsa ortaya 90derecelik açıyla eğilir ve arka tarafına yaklaşık 1,5-2m mesafeden top atılır ve genellikle abanılır eğer ortadaki topu kaparsa kaptıran ortaya geçer dokunursa ama kapamazsa pas sayısı sıfırlanır eğer top bacak arasından geçerse direk ortaya eğilir az eğlenmedik eski mahallede böyle ama ben en fazla 5 kez eğildim :D:D:D Ee mahallenin en iyi oynayanı oLunca böyLe oLuyor :D:D:D:D

BaFraLı
29.Ekim.2009, 11:11
Vayy be ne enstanteneler varmış film gibi hayatlar :D:D

Benim hayatımda hiç aksiyon yok.Hep aynı okul-ev,, ev-okul .

Nocna Mora
29.Ekim.2009, 12:10

Zaten okula 5.5 yaşında başladım ben

2001 senesinde 1e gidiyordum 2002'de 2'ye 2003'te 3'e işte pek bi farkı yok :D 2005'te de 5'e gidiyordum doğru. ilk tarihlerde hata olmuş ;) düzeltiyorum hemen

bak düzelttiğim sadece 2 tane tarih... Bu kadar büyütmenin anlamı yok :)

SAİT71
29.Ekim.2009, 21:32
Yine bir komik bir hikayemi anlatayım.. Bir gün bendeniz annemler bir yere gidecekken ki bilirsiniz siz okuldan aç gelirsiniz, anneniz sizin gelmenizi bekler bir yere gidecekse siz gelince bir yumurta kır, çay yap karnını doyur ben akşama gelirim der, aynen öyle bir günde annemler bir yere gittiler. Babam zaten işte. Bende okuldan geldim ve açım. Kendi başımın çaresine bakmam lazım. Gittim markete bir tane sucuk aldım geldim eve. Sonra tavayı çıkarttım, yağı koydum. Artık nasıl bir dengesizlikse sucuğun yarısını doğradım, tam tamına 5 yumurta kırdım :D Pişirdim. Ye babam ye bitmiyor. Tavada çoğu kaldı pişirdiğimin. Dolaba koydum. Annem gelince acayip sinirlendi. Bende işittiğim azarla kaldım. Siz siz olun, sakın aç olduğunuzda gereğinden fazlasını koymayın :D

bende kendim patates kızartmıstım ama tüpü kapatamamıştım 30 dk yandı :)

SAİT71
29.Ekim.2009, 23:34
Biz kardeşim ile evde yalnızdık. Tabi aklımda baya eriyordu. Tüpü açık vaziyette bırakmışım, dışarı top oynamaya gitmişim. Annemler çarşıdaydı sanırsam. Sonra kardeşim geldi ve gaz kokusu geldiğini söyledi. Bende birşey olmaz demişim. O anki konuşmaları sadece kardeşimin anlattıklarından yazıyorum. Bernim hafıza çok iyi değildir. Daha sonra top oynamaya devam etmişim. Babamlar çarşıdan gelince tüpün açık olduğunu farketmişler ve hemen camı felan açmışlar. Daha sonra beni döve döve eve götürmüştü, evdede baya bir sopa yemiştim. :(