View Full Version : Takas yeniden gündemde!
SAİT71
07.Ekim.2009, 13:52
http://www.sporx.com/images/1/29/9128_B_guiza035.jpg
Fenerbahçe’ye daha önce de İspanyol santrfor için “Zigiç takası” öneren Valencia’nın yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Valencia’nın bu konuda kulübe mesaj yolladığı bildirildi.Milliyet Gazetesi'nin 7 Ekim 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; İspanyol kulübü Valencia’nın, Daniel Güiza’yı ara transferde almak için yeniden harekete geçtiği öğrenildi.
Fenerbahçeli futbolcuyla telefonla görüştüğü ve “Yıllık 3.5 milyon euronun altına gelirim” yanıtı aldığı ileri sürülen Valencia’nın, Sırp golcüsü Zigiç ile takas önerecekleri, üstüne para konusunda da masaya oturmaya hazır olduklarını bildirdikleri iddia edildi.
Valencia’da, David Villa’nın satılamaması yüzünden fazla forma şansı bulamayan ve 5 maçta 3 gol atan Nikola Zigiç’in, “Gider misin?” sorusuna “Yılda 1.5 milyon euro alıyorum. Fenerbahçe bunun üzerinde verirse, giderim” dediği bildirildi. Sarı-lacivertli kulüp iki sezon önce Sırp golcüyü transfer etmek istemişti.
Güiza da, yaz aylarında Deportes gazetesine verdiği demeçte, Valencia formasını giymeyi çok arzuladığını açıklamıştı.
07.10.2009
Kaynak : Milliyet
LifeYourself
07.Ekim.2009, 18:20
bence guiza gitmemeli gidiceksede yerine bir türk oyuncu alınmalı.
murat taşlı
07.Ekim.2009, 18:29
Güiza gitsin de yerine Zigiç olurmu bilmiyorum bence topu ayağına aldığında topla hızlı hareket eden ,adam geçen,şut atan,pas veren ()))) böyle bir adam varsa...)biri lazım.
ThersoN
07.Ekim.2009, 23:56
Guiza'yı Valencia alırsa şaşırırım.
nannar
08.Ekim.2009, 00:15
Alabilir... Sonuçta Guiza Türkiye'de uyum sorunu yaşasa da La Liga'da iş yapabilir..Ama en baştan söylediğim şeyi tekrar söylüyorum Guize üst düzey bir golcü değildir ,olmadı ve olamaz da :) Valencia alınca bu gerçek değişmez... Zigic ile çok farkları yok...takası makuldür :)
Fernando Gago
08.Ekim.2009, 00:27
Güiza bir sene daha durmaz burada onu iyi bir paraya satmamız veya iyi bir takas herkesin hayrına olur
sananes
08.Ekim.2009, 01:43
guiza sert futbola uyum sağlayamıyo giriyo basıyo ama fizik gücü yetmiyo yoksa ben hala kötü oyuncu olmadıgı düşüncesindeyim ama türkiyede oynayamaz ispanyadakinden daha sert burda maçlar hele bide büyüklerde oynuyosanız... Yani gitmesi hayırlı olacaktır.Zigici bilmiyorum beklenen patlamayı yapamadı bi türlü daha iyisi olabilir guiza gidecekse
Universal
08.Ekim.2009, 01:48
Güiza giderse yerine mutlaka zenci bir futbolcu gelmeli. Örneğin; Grafiti... Sal ileriye koşsun dursun...
E.Cartman
08.Ekim.2009, 01:54
Bence Fener üstüne para vermeli çünkü hiç yararı olmadı hatta zararı bile oldu bkz: Semih'in düşen performansı...
guiza sert futbola uyum sağlayamıyo giriyo basıyo ama fizik gücü yetmiyo yoksa ben hala kötü oyuncu olmadıgı düşüncesindeyim ama türkiyede oynayamaz ispanyadakinden daha sert burda maçlar hele bide büyüklerde oynuyosanız... Yani gitmesi hayırlı olacaktır.Zigici bilmiyorum beklenen patlamayı yapamadı bi türlü daha iyisi olabilir guiza gidecekse
Ben sana katılmıyorum abi öyle pozisyonlar kaçırıyor ki Güiza kel adama bile saç baş yoldurur o derece ben Rıdvan Dilmen'e bu konuda katılıyorum Alex gibi bir pasörün önünde oynayıpta 20gol atamayan forvet iyi forvet değildir...
SAİT71
08.Ekim.2009, 03:35
Ya gerçekten Güiza iyi golcü hoş golcü ama biraz konsantrasyonu arızalı gibi. Yani 65 yaşındaki dedemi koysan şöyle dokunsa girebilecek cinsten pozisyonlarıda harcıyor. Ben kalitesinin eksikliğinden olduğuna inanmıyorum. Tamamen o anki konsantrasyonunun eksikliği. Bazı maçlardada çok güzel goller atabiliyor. Zaten uyum sağlayamadığı ortada. Yani İspanyada gol kralı oldu burda olamıyor. Şimdi adam 26-27 yıldır ülkesinde top oynamış. Orada bu sezonda kalsaydı geçen sezonda kalsaydı belki yine olabilirdi. Çünkü vatanının ligi farklı ilk kez yurtdışı farklı. Bence Güizaya iyi teklif gelirse satmalıyız. Bizim forvetlerimiz daha kaliteli isimler olmalı bana göre..
ThersoN
08.Ekim.2009, 06:27
Bir ikincisi bence aynı yerden, aynı tip oyuncu getirilmemelidir, bu bile bile lades olur..
murat taşlı
08.Ekim.2009, 12:40
Zigiç e gerek yok bence Semih varken Güiza yı parayla satsınlar yerine iyi bir gölcü alırız.Türk olarak Sercan ı alabiliriz gelecek parayla yabancı hakkımızı sol açık alarak kullanabiliriz
sananes
08.Ekim.2009, 21:36
[/QUOTE]
Ben sana katılmıyorum abi öyle pozisyonlar kaçırıyor ki Güiza kel adama bile saç baş yoldurur o derece ben Rıdvan Dilmen'e bu konuda katılıyorum Alex gibi bir pasörün önünde oynayıpta 20gol atamayan forvet iyi forvet değildir...[/QUOTE]
bu konuda haklısın yani onun sebebi daha önce hiç bu kadar büyük bi camiada oynamaması taraftar baskısını asırı hissetmesi olabilir falan ama ispanya milli takım oyuncusununda bunu aşması lazım.Maçı kahvehanede izledim en son ben alexe asist yaptı adam kaval kemigiyle vermistir o istemeden vermistir diyo insanlar hala.Yada yahu adam ara pası atıyo top geçmiyo buna bile tribünler yada fenerbahceliler asırı tepki veriyo tahammülleri yok semih girip 2 gol kacırdı son maç en azından pozisyona giriyo diyoruz guiza kacırdıgında söylenmeyen söz kalmıyo.
Yani acilen göndermek lazım guiza hep böyle oynar cünkü o baskı üzerinden kalkmaz artık her mac gol atsa yinede kalkmaz.Rıdvanda dogru söylemis kezman ve guiza olmasa alex 2 kat asist yapardı :D
tarikko
09.Ekim.2009, 04:08
Gereksiz olur Zigiç..