Log in

View Full Version : Rijkaard'ın, Milan'la anlaştığı iddiası!

SAİT71
08.Ekim.2009, 19:54
http://image.tumspor.com/photos/296389625.jpg

Milan'ın, Rijkaard'ı ikna ettiği ve ocak ayından önce takımı Hollandalı teknik adama emanet edeceği ileri sürüldü.

Rijkaard bombası
İtalya'dan gelen şok haber, Galatasaray'ı fena sarstı. Milan'ın, Rijkaard'ı ikna ettiği ve ocak ayından önce takımı Hollandalı teknik adama emanet edeceği ileri sürüldü. Rijkaard'ın menaceri Perry Overeem ise Sarı-Kırmızılılar'ın yüreğine su serpti: Frank, Türkiye'de çok mutlu. Galatasaray'dan kesinlikle ayrılmayacak.

Galatasaray’da dün akşam saatlerinde deprem etkisi yaratacak bir gelişme yaşandı. Uzunca bir süredir ismi İtalyan devi Milan’la anılan teknik direktör Frank Rijkaard’ın, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ikna edildiği ve Hollandalı teknik adamın ara transfer dönemini beklemeden Çizme’nin yolunu tutacağı iddia edildi. Transferi hızlandıran iki önemli faktör olarak, Milan’ın kötü gidişi ve Rijkaard’ın, Barcelona Başkanı Juan Laporta’dan intikam alma isteği gösterildi. Rijkaard’ın, İtalyanlar’ı uzun süre beklettiği ancak son görüşmelerin ardından Milan’ın başına geçmeye ikna olduğu ifade edildi. Bir süre önce Milan’la prensipte anlaşan ünlü bir teknik adamın Çizme’de sarfettiği sözler de transferi doğrular nitelikteydi: “Milan Leonardo’yu çok yakında gönderecek. Anlaşmak üzereydik ancak son anda Frank Rijkaard’la uzlaşmaya vardılar.”

Tazminatını öderse...
Hollandalı teknik adamın Galatasaray’la imzaladığı sözleşmedeki tazminatı ödeyeceği, başta Neeskens olmak üzere tüm teknik ekibini İtalya’ya götüreceği iddialar arasındaydı. Galatasaray Yönetimi’nin bu şok gelişmeden haberdar olduğu ve hemen alternatif teknik adamlar için çalışma başlattığı da yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Sarı-Kırmızılılar’ın tansiyonunu düşürecek açıklama ise geç saatlerde Frank Rijkaard’ın menaceri Perry Overeem’den geldi.

Yönetim görüşecek
Haber Müdürümüz Mehmet Demircan’ın telefonla ulaştığı Overeem, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Hollandalı menacer, “Frank’in, Milan’a gideceği kesinlikle doğru değil. O Galatasaray’da ve Türkiye’de çok mutlu. Zaten sözleşmesi devam ediyor. Galatasaraylı futbolseverlere şunu açıkça söyleyebilirim ki; Frank Rijkaard Galatasaray’dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor.” Galatasaray Yönetimi’nin İtalya’daki iddialar sonrası önümüzdeki günlerde Rijkaard’la görüşmesi bekleniyor.

Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/D/i/1/fanatiklogo.gif :D

ThersoN
08.Ekim.2009, 20:55
nette de valencia iddaası var :D
basın işte

Ahmet Göktaş
08.Ekim.2009, 21:02
Bencede gidecek.

sananes
08.Ekim.2009, 21:17
milanla anlaşacak olsa türkiyeye gelmeden önce anlaşırdı bence medyanın canı istiyo yazıyo.bu tür haberleri yapıp duracaklardır

SAİT71
08.Ekim.2009, 21:21
Yok ya ne gitmesi. Daha adam 8 maça çıktı ligde hemen yolluyorlar. Yazık ya valla. Kesin yalan haberdir. Zaten fanatik haberi olduğu için kesin yalandır.

DenizlispoR
08.Ekim.2009, 21:25
Kaynak konuyu özetliyor.

nerazzuri
09.Ekim.2009, 01:38
Rijkaard sözleşmesine sadık bir hoca oldu herzaman. Galatasaray'da da sadık kalacaktır, hatta bana göre çok çok uzun süre görev alacaktır.

RaSenGan
09.Ekim.2009, 01:54
Yok ya ne gitmesi. Daha adam 8 maça çıktı ligde hemen yolluyorlar. Yazık ya valla. Kesin yalan haberdir. Zaten fanatik haberi olduğu için kesin yalandır.

Abi kendin bile inanmıyosun niye foruma ekliyosun :D

Universal
09.Ekim.2009, 02:06

Aygün'e ilk defa katılıyorum. :)

Eskiden transfer haberleri konusunda yazardı;

"Kendinizin inanmadığı haberleri eklemeyiniz".

Sanırsam, bu haber yalan, bunun farkındasın. :)

IcedEarth
09.Ekim.2009, 02:37
Basının amacı belli, oyuna gelmeyelim...

Yürüyoruz biz bu yolda göğüs gerdik zorluklara...

tarikko
09.Ekim.2009, 04:06
Fanatik'in haberi işte ne beklersin :D

SAİT71
09.Ekim.2009, 13:38

Tartışmak için. Forumun amacı zaten fikir yürütmek Türkiyemizin gündemindeki konuları kendi alanımızda herp birlikte enine boyuna tartışmak için. :) Bu benim fikrim yukarıdaki arkadaşta kesin gider demiş (Ahmet Göktaş) demekki herkesin fikri ayrı. Sade benim inanıp inanmamam önemli değil başkalarınında değişik fikirleri olabileceği önemli. Belki ben sizlerinde fikirlerini almak istedim :) :D :u:

Homer J.S
09.Ekim.2009, 20:54
Eğer Rijkaard giderse bende Galatasaray'ı desteklemeyi bırakırım, o kadar söylüyorum.

ozaniel
10.Ekim.2009, 00:06
Rijkaard'ı da her teknik direktöre yaptıkları gibi takım biraz kötü gidince, taraftar sinirlenince yollarlar. Maalesef Türkiye'de işler böyle işliyor.

IcedEarth
10.Ekim.2009, 00:17
Eğer Rijkaard giderse bende Galatasaray'ı desteklemeyi bırakırım, o kadar söylüyorum.
Bölye düşünüyorsanız şimdi de bırakın zaten abicim, ne farkı var ki?

Galatasaray Rijkaard yokken de vardı, o gittikten sonra da olacak. Galatasaraylı olan herkes de sonuna kadar bu takımı destekleyecek...

RaSenGan
10.Ekim.2009, 02:22

Rijkaard yokken Galatasaraylı değil miydin ? O gittikten sonra ne değişecek Galatasaray şampiyonluğa oynarken kümeye falan mı oynayacak ? Bu takımdaki herkes gelip geçicidir herkes gider ama Galatasaray yine Galatasaray olarak kalır..

Addolorato
10.Ekim.2009, 02:24
Giderse gitsin kendisi bilir.

Homer J.S
10.Ekim.2009, 13:19
Yanlış anladınız beni.. :D O manada demek istememiştim. Yani Rijkaard sezon ortasında gitmez,bu kadar büyük konuşuyorum demeye çalıştım.. :D

DenizlispoR
10.Ekim.2009, 13:23
Öyle bi yazmışsın ki Çağdaş her şey içinden çıkar bunun :zuhaha.

Homer J.S
10.Ekim.2009, 13:46
Evet farkettim azıcık öyle olmuş... Ama Ozzy bilir benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu..

murat taşlı
10.Ekim.2009, 13:50
Rijkaard iyi bir hoca ama Gs ye çok şey kattığını düşünmüyorum sadece iyi bir hava verdi.Gs nin çok iyi bir kadrosu var bu kadroya sahip olan hoca şanslı zaten(Türkiye için).

ForCimbom
10.Ekim.2009, 15:24
Bencede gidecek.

komik :D :(

.
.
.
.
.
.
.
.
.

ulan bir mağlubiyet nelere bedelmiş... yuh diyorum, bu ülkede harcadığınız oksijene yazık sizin. yaşamanız zarar be...

MeMo
10.Ekim.2009, 15:30
komik :D :(

.
.
.
.
.
.
.
.
.

ulan bir mağlubiyet nelere bedelmiş... yuh diyorum, bu ülkede harcadığınız oksijene yazık sizin. yaşamanız zarar be...

Rikard nelere kadirmiş bunları diyebiliyorsun hiç çekinmeden.

ForCimbom
10.Ekim.2009, 16:15
Rikard nelere kadirmiş bunları diyebiliyorsun hiç çekinmeden.

önce doğru yaz adını.

kel alaka. ama yine de genelleme adına bir şey yazacağım.

sırf birilerine uşaklık etmek , saçma sapan konuşmalarla rating kırıp milletin psikolojisiyle oynayarak para kazanmak için böyle yalan haberler dahil rezil ötesi şeyler yapan insanların bu ülkede yaşamaya hakkı yok. ondan sonra türk futbolu gelişmiyor, ülke geri kalmış deriz. böyle habercilik anlayışı böyle yorumculuk böyle yazarlık böyle gazeticilik anlayışıyla milleti gerizekalı yerine koyup da para kazanan insanların bu ülkede değil nefes almak hacmi kadar hava kaybettirmeye bile hakkı yok. futbol yazarlığı altında taraftarlaktan da öte resmen "amigoluk" kıvamında yorumlar yapan salyalar saçan insanların bu ülkeye ne faydası var?? farz sayalım ki galatasaray çok şanssız bir dönem geçirdi ve bu rezalet medya yüzünden baskıya karşı duramayıp 10. haftada takımdan ayrıldı. bir daha gelir mi böyle dünya çapında hocalar türkiye'ye ?? bir daha alır mıyız uefa kupası nı ? bir daha gidebilirmiyiz bu mantaliteyle dünya kupası'na ??. . . bu sığ görüşlü varlıklarla, milletle alay etmeyi habercilik ilkesi sayan medyayla nereye kadar gideriz?? ancak övünürüz ileride " yüz sene önce bi uefa kupası aldık, bir hagi vardı " diye...

biz arayaduralım neeskens'in defterini , b planını... sevelim sayalım hıncal ı rıdvan ı saygı duyalım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
'... "rijkaard" takımdan ayrıldı.... ' olacak. ya getirin artık şu düzenleme butonunu.................

MeMo
10.Ekim.2009, 16:22
önce doğru yaz adını.

kel alaka. ama yine de genelleme adına bir şey yazacağım.

sırf birilerine uşaklık etmek , saçma sapan konuşmalarla rating kırıp milletin psikolojisiyle oynayarak para kazanmak için böyle yalan haberler dahil rezil ötesi şeyler yapan insanların bu ülkede yaşamaya hakkı yok. ondan sonra türk futbolu gelişmiyor, ülke geri kalmış deriz. böyle habercilik anlayışı böyle yorumculuk böyle yazarlık böyle gazeticilik anlayışıyla milleti gerizekalı yerine koyup da para kazanan insanların bu ülkede değil nefes almak hacmi kadar hava kaybettirmeye bile hakkı yok. futbol yazarlığı altında taraftarlaktan da öte resmen "amigoluk" kıvamında yorumlar yapan salyalar saçan insanların bu ülkeye ne faydası var?? farz sayalım ki galatasaray çok şanssız bir dönem geçirdi ve bu rezalet medya yüzünden baskıya karşı duramayıp 10. haftada takımdan ayrıldı. bir daha gelir mi böyle dünya çapında hocalar türkiye'ye ?? bir daha alır mıyız uefa kupası nı ? bir daha gidebilirmiyiz bu mantaliteyle dünya kupası'na ??. . . bu sığ görüşlü varlıklarla, milletle alay etmeyi habercilik ilkesi sayan medyayla nereye kadar gideriz?? ancak övünürüz ileride " yüz sene önce bi uefa kupası aldık, bir hagi vardı " diye...

biz arayaduralım neeskens'in defterini , b planını... sevelim sayalım hıncal ı rıdvan ı saygı duyalım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
'... "rijkaard" takımdan ayrıldı.... ' olacak. ya getirin artık şu düzenleme butonunu.................

Çok pardon j'ye basamamışım bir daha olmaz :confused:

Kusura bakma ama Rijkard kadar bir sürü dünya çapında hoca geldi.O zamanlar niye bunları demiyordun.Bu yalan haber meselesini demiyorum tabi ki ayıp bu yapılanlar.Ama her teknik direktör eleştirilir Galatasaray'ın hocası diye kimseye kıyak geçilmez.Geçen sene Aragones eleştirilirken böyle mesajların var mıydı çok merak ediyorum.Türk futbolu böyle gelmiş böyle gider.Fenerbahçe 8 de 8 yaptı Daum'la ama hala Rijkard konuşuluyor bir şeyler ters gidiyor demek ki.Şu durumda bile Daum'u öven yok.

SAİT71
10.Ekim.2009, 16:36
Arkadaşlar aragones ile rijkaard ın ilk 8 haftadaki performansı aynı mı allah aşkına adam daha bir maçı kaybetti. süper bir performans.

Ama rijkaardın kadrosu Tr nin üstünde.. EE ne yapalım yani geçen senede üstündeydi ama olmadı. Bence, rijkaard Daum ile birlikte ligin tozunu attırıyor. gitmez zaten. hem uefa da hemde Ligde daha çok maç var. Üstelik bu kadro ile avrupadada ligdede iş yapabilir. Rijkaard gider mi gidebilir ama şuan değil sözleşmesi dolunca belki belki...

MeMo
10.Ekim.2009, 16:39
Arkadaşlar aragones ile rijkaard ın ilk 8 haftadaki performansı aynı mı allah aşkına adam daha bir maçı kaybetti. süper bir performans.

Ama rijkaardın kadrosu Tr nin üstünde.. EE ne yapalım yani geçen senede üstündeydi ama olmadı. Bence, rijkaard Daum ile birlikte ligin tozunu attırıyor. gitmez zaten. hem uefa da hemde Ligde daha çok maç var. Üstelik bu kadro ile avrupadada ligdede iş yapabilir. Rijkaard gider mi gidebilir ama şuan değil sözleşmesi dolunca belki belki...

Zaten ben ikisini bir tutmuyorum.Rijkard tabi ki çok daha iyi hocadır.Ama eleştirmeye tepki verilmesine ben karşıyım.

E.Cartman
10.Ekim.2009, 16:42
Vallaha medya ortaya bir laf atıyor burda birileri banlanmak istiyor gibi bir durum oluşmuş ben ciddiye almıyorum böyle haberleri medyanın kendisi şişirdi bu takımı kötü oynadığımız maçta bile övgüler yağdırdılar sırf yendiğimiz için yenilince malzeme çıktı onlara :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de kaynak Fanatik o ayrı mesele :zuhaha

DenizlispoR
10.Ekim.2009, 16:47
Kaynak konuyu özetliyor.
Tekrarlıyorum.

SAİT71
10.Ekim.2009, 16:53
Zaten ben ikisini bir tutmuyorum.Rijkard tabi ki çok daha iyi hocadır.Ama eleştirmeye tepki verilmesine ben karşıyım.

Eleştirmekten çok daha ötesi :D Milana yolluyorlar adamı bir maç kaybetti birde berabere kaldı diye :D

Sekopej
10.Ekim.2009, 16:54
Bizim huyumuzdur ileriye gitmek isteyeni arkadan itmeyiz, geriye çekeriz onunla eşit olabilmek için. Oysa o ileri giderken bizde onun yanına ileriye giderek ulaşmaya çalışsak, hem rekaber artar hem kalite artar hem de başarı gelir. Ama bu zor olan yol, buldun mu bir açığını vur, indir aşağıya.

Tabi bu demek değildir ki gördüklerimizi söylemeyelim, ne yapsa doğrudur deyip yorumlamaktan, analiz etmekten yoksun olalım.

Hele bir anlaşsın Rijkaard, o zaman açarız konuyu tartışırız. Böyle faraziler üzerine tartışarak bir şey elde edemeyiz.