Log in

View Full Version : Forumda ki "Düzenleme" Yetkisinde Manasızlık

Universal
09.Ekim.2009, 02:44
Merhaba;

Forumda biz üyelerin, "Football Manager" mesajlarında düzenleme yetkisi mevcut. Çünkü; bu forumda; "Futbol" bölümünde ki gibi tartışma çıkaracak mesajlar yazılmıyor. Bu yüzden de bu hak bizlere verildi. Bizde hatalı mesaj yazdıysak bunları bu forumda değiştirebiliyoruz.

Forumda gene biz üyelerin, ceza alma ihtimaliiz düşük olan bir forum olan sohbet alanında mesajlarımızı düzenleme hakkımız yok. Forumda ki en çok şaçma ve forumun gelişmesi için herhangibi bir katkısı olmayan bu forumda ise böyle bir hakkımız yok.

Bu sebepten dolayı, forum yetkililerin ofisde, biz üyelerin düzenleme yetkisini yeniden tartışmasını ve bu yetkilerin daha düzenli bir şekilde bizlere verilmesini istiyorum. Bununla birlikle mutlaka her konuda mesaj düzenleme yetkisi olması gerektiğine inanıyorum. Örnek vermek gerekirse; futbol bölümüne bir mesaj yazıyorum. Yazdığım bu mesajda harf hatası, kelime hatası olabiliyor veya paylaştığım resim/içerik hatalı bir şekilde çıkıyor ve biz üyeler iletişim konusunda sorunlar yaşıyoruz. Bu sorunları düzeltmek için mesaj yazdıktan sonra kısa bir süre bize düzeltme yetkisi verilmesinin uygun olacağını düşünüyorum.(3dk-5dk gibi.)

Kısa olarak sonuç yazarsak, baştada söylediğim gibi forum yetkililerin tekrar bu konu için münzara yapması çok iyi olacaktır.

Bu mesajımı okudğunuz için teşekkürler.

Nedvedmania
09.Ekim.2009, 02:57
Evet mesajı yazdıkdan 5- 10 dk sonraya kadar düzenle yetkisi gelse güzel olur. Artık düzenle butonu olmadığı için mesaj yazmadan önce 2 kere okuyorum yazdıklarımı :)

SAİT71
09.Ekim.2009, 13:35
Evet bazı bölümlere verilmeli yetki. Çünkü bakarsın adam pişman olabilir, yanlış yazabilir 5 dakika bir mühleti olsun ve değiştirebilsin. Zaten 5 dakikada pişman olmayan adam bir daha değiştirmezde :) En çok yazım hatası olunca elim kolum bağlanıyor ona sinir oluyorum.. :)

BuRiBuRi
09.Ekim.2009, 15:36
Bir açıdan güzel aslında,sinirle yazılan şeyler 2. okunmada değiştirilebilir..

Eğer sinirli bir şekilde yazdıysa 2. defa okuyacağını düşünmüyorum.

THEFM'ın dediği çok doğru:mad: Yazım hatası olduğu zaman düzeltemiyoruz.

ThersoN
09.Ekim.2009, 20:18
Kariyer Hikayeleri bölümünde düzeltme butonu var mı bilmiyorum ama yoksa kesin olmalı

TR.CaPTaiN
09.Ekim.2009, 22:50
Futbol bölümünde mesajların yazılıp daha sonra değiştirilmesinden dolayı düzenle butonu kaldırılmıştı fakat futbol bölümünü kontrol edecek yeteri sayıda yönetici var. Ayrıca aşırı tahrik, hakaret gibi mesajları gören üyeler de zaten şikayet edecektir. Sitelerden haberler kopyalayıp yapıştırıyorsun fakat konu açıldığında mesajı yazdığımız ekrandaki gibi düzenli çıkmayabiliyor fazla boşluk, birleşiklik gibi çeşitli sorunlar çıkıyor. Ek olarak harf hatası, kelime hatası yapabiliyoruz. Her bölümde üyelerin düzenleme yetkisi olmalıdır diye düşünüyorum.