View Full Version : Dunga: "Santos'u Daum bozdu!"
SAİT71
09.Ekim.2009, 18:38
http://www.ajansspor.com/resim/AndreDosSantos_milli.jpg
Brezilya Milli Takımı'nın patronu Dunga, Santos'u Fenerbahçe'de yanlış yerde oynattığı için Daum'u eleştirdi, "Düzeltmeye çalışacağım" dedi..
Brezilya Milli
Takımı Teknik Direktörü Dunga, Andre Santos'un Fenerbahçe'de farklı mevkide oynatılması nedeniyle teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdi.
Sarı-lacivertlilerde orta sahanın solunda forma giyen Santos'un milli takıma uyum sağlamakta zorlandığını belirten Dunga, "Fenerbahçe'ye gidişi sonrasında Santos'un alışkanlığı bozuldu. İdmanda bunu düzeltmeye çalışacağım" diyerek Daum'a göndermede bulundu. Brezilya'nın hocası Dunga'nın Santos'un yerine Luis Felipe'ye şans verebileceği öne sürüldü.
Ajansspor
Yalan diye düşünüyorum...
TR.CaPTaiN
09.Ekim.2009, 18:43
Özer tam olarak hazır hale geldiğinde sol kulvarı Santos - Özer şeklinde kullanabiliriz. Devre arasında gidecek olan Carlos'un yerine genç yabancı bir kanat oyuncusu, Deivid yerine de yine aynı şekilde genç, yedekliği sorun etmeyecek bir yabancı oyuncu alınırsa çok güzel olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzenleme: Deivid yerine yedekliği sorun etmeyecek yabancı bir forvet oyuncusu olacaktı.
EL-Hadji
09.Ekim.2009, 20:06
Santos bu özellikle defansın solunda çok sıkıntı yaşatır Fener' e
Sheriff
09.Ekim.2009, 20:39
Bu kadar teknik bir oyuncu sol açık olmalı kesinlikle. Asıl Dunga onu yanlış yerde oynatıyor :n:
tarikko
09.Ekim.2009, 20:46
Bu kadar teknik bir oyuncu sol açık olmalı kesinlikle. Asıl Dunga onu yanlış yerde oynatıyor :n:
Aynen.. :D
murat taşlı
09.Ekim.2009, 20:50
Artık günümüz futbolunda beklerinde ofansif özellikleri olması istniyor o yüzden bencede bek oynasın önünde Özer iyi olur...
LaigLeNoiR
09.Ekim.2009, 23:09
Santos'dan bek olursa o kanat yol geçen hanı olur. Bu kadar hücumu seven,teknik,süratli, ileri çıkan bir isimi sol beke koyarsan 60-70. dakikada o adamın pilini de bitirirsin. ne ilerde ne geride faydalanırsın.
murat taşlı
09.Ekim.2009, 23:14
Santos'dan bek olursa o kanat yol geçen hanı olur. Bu kadar hücumu seven,teknik,süratli, ileri çıkan bir isimi sol beke koyarsan 60-70. dakikada o adamın pilini de bitirirsin. ne ilerde ne geride faydalanırsın.
Bu bizim adamın gerçek mevkisi neresi anlamadım Brezilyadaki takımında ve milli takımda farklı yerdemi oynuyor nasıl bir yorum anlamadım sanki adam hayatında bek oynamamış gibi yazmışsın ben hiç denenmemiş bir şeyi değil GERÇEK MEVKİSİNDE oynasın dedim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta bir röpartajında dinledim kendisi bek oynarken daha rahat olduğunu söyledi...
TuNdRaLoWeR
10.Ekim.2009, 02:48
Dunga farklı bir Santos izliyor olmalı, ben Santos'un Fenerbahçe'de oynamaya başladığından beri elle tutulur bir fire verdiğini hatırlamıyorum?
Dunga, "Fenerbahçe'ye gidişi sonrasında Santos'un alışkanlığı bozuldu"
Ayrıca Dunga öyle bir belirtmiş ki sanki adam madde bağımlısı "alışkan"..
brotha
10.Ekim.2009, 07:30
Santosun mevkisi neresi onu bilmiyorum ama sanirim santos sol bekte oynamaz diyenler Dungadan daha iyi biliyorlar futbolu.
Bordo61Mavi
10.Ekim.2009, 07:54
Daha dun teknik direktor olmus konusuyo :) Bencede Santos sol kanat oyuncusudur