View Full Version : Belçika - Türkiye | 2010 DKE Grup Maçı
GeNç KaRTaL
10.Ekim.2009, 14:56
Dünya Kupası'na katılma şansımız çok az olduğu için sanırım kimse açmadı konuyu şimdiye kadar.Dünya Kupası'na gidemesekte 2012 elemelerinde 3.torbaya düşmememiz adına önemli bir maç.Estonya'dan bir sürpriz bekleyeceğiz.Zorda olsa inşallah başarırlar..
Tarih: 10 Ekim 2009
Saat: 21:45
Yayın: FOX
Hakem: Matteo Trefoloni
RoNNiE91
10.Ekim.2009, 15:17
Dünya Kupasına katılacağımızı düşünmüyorum.Umarım yanılırım.
Başarılar Milli Takım.
Universal
10.Ekim.2009, 15:23
Bu maçın sonucu, Estonya maçına göre değişir.
BaFraLı
10.Ekim.2009, 15:23
İnşl. kazanırız ama şansımız çok az.Estonya Bosna'yı devirse veya puan alsa iyi olur ama zor.
DenizlispoR
10.Ekim.2009, 15:33
Bu maçı kazanamayağımızı hissediyorum.
Kazansak da bir işe yaramayacak malesef.Bizi bu duruma düşürenler utansın.
ShevAnil
10.Ekim.2009, 15:38
Bizi bu duruma yükseltenlerin gururlandığı gibi dimi.
murat taşlı
10.Ekim.2009, 15:39
İçimde en ufak bir heyacan bir kıpırtı yok maç için umarım bu milli takımdada böyle değildir.
Bizi bu duruma yükseltenlerin gururlandığı gibi dimi.
Tabi ki öyle de bu gruptan çıkamamanın herhangi bir açıklaması yok.Geçmişte başarılı oldu diye böyle bir başarısızlığı yaratmaya kimsenin hakkı yok.
ShevAnil
10.Ekim.2009, 15:44
Tabikide bu gruptan çıkamamanın bir açıklaması olamaz. 2.liği rahat rahat elde edebiliceğimiz bi grupta şansımız yok denecek kadar az. Fakat isimler kolay siliniyor. Fatih Terim bırakırsa kim gelecek oraya, ben kimseyi yakıştıramıyorum Türk hoca olarak. Maçı 2-1 kazanırız gibime geliyor bu arada
GeNç KaRTaL
10.Ekim.2009, 15:51
Kazansak da bir işe yaramayacak malesef.
Bir yerde okumuştum.Sanırım son 2 maçta puanlar alamazsak 2012 elemelerinde 3.torbada olma durumumuz varmış.
Bir yerde okumuştum.Sanırım son 2 maçta puanlar alamazsak 2012 elemelerinde 3.torbada olma durumumuz varmış.
İnşallah kazanırız iyi kötü tesellimiz olur :)
Ahmet Göktaş
10.Ekim.2009, 15:54
Bu maçtan önce Estonya-Bosna maçı oldugu için , bu maç formalite olur sadece.
SAİT71
10.Ekim.2009, 16:11
Berabere kalırız...
tarikko
10.Ekim.2009, 18:17
Bosna yenerse yeniliriz diye düşünüyorum..Ama inşallah tersi olur..
Bordo61Mavi
10.Ekim.2009, 20:07
Bu mac her turlu bizimde, aradaki fark oynar.
Bosna yenerse biz 1 gol fark ile kazaniriz
Bosna beraber kalirsa 2 gol fark ile
Bosna yenilierse 3 + gol ile
Belcika bize rakip olcak takim degil
Homer J.S
10.Ekim.2009, 20:09
Estonya'da öyleydi..
GeNç KaRTaL
10.Ekim.2009, 20:17
Belçika'da hoca değişikliği var.Bunuda göz önünde bulundurmak lazım.Bu durum onlara ekstra motivasyon sağlayacaktır..
BaFraLı
11.Ekim.2009, 01:38
1-0 yeniliyoruz =).
IcedEarth
11.Ekim.2009, 01:40
8. dakikada Mpenza 1-0 yaptı. Dakika 13, rezalet oynuyoruz...
KaF KeF
11.Ekim.2009, 01:50
biri Arda'nın cezalı olduğunu spikere söylesin..:icon_smile:
ForCimbom
11.Ekim.2009, 01:51
atmışlar demek :D ...
ThersoN
11.Ekim.2009, 03:07
2 oldu.... yazık
RaSenGan
11.Ekim.2009, 03:08
Yazık çok yazık gerçekten.Takımın haline bak.
Ahmet Göktaş
11.Ekim.2009, 03:11
http://uploadgeek.nl/files/oh6sxfvsoorewy2tszb.jpg
İçimizdeki Belçikalılar http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gifhttp://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gifhttp://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gif
TR.CaPTaiN
11.Ekim.2009, 03:13
Nuri, Hamit ve Volkan haricinde kalanlar vasatı bile bulamadılar.
scar face
11.Ekim.2009, 03:17
Terim istifa yeter artık git Terim git!
ThersoN
11.Ekim.2009, 03:20
Böyle maçlarda bazı şeyleri görebiliyoruz artık, eğer Terim iyi bir teknik adam olsaydı.. bu takımı çıkamayacakları belli olmasına rağmen motive edebilirdi, milli takım işi gurur, haysiyet, şeref işidir, burda bu takım rezilce oynayıp yeniliyorsa, milletine ayıp yapmıştır, artık gidemeyeceğimiz garanti de olsa 2 maçta 6 puan alan bir milli takımı bağrıma basabilirdim, ama böylesini asla, iyi gün dostu olarak gözükmek istemem ama takımın gruptaki performansı içler acısı, ispanya koparıp gittikten sonra, sadece arkadan gelen bosnaya boyun eğmiş olsak iyi, biz maltaya, estonyaya,belçikaya puan kaybetti.. böyle olmaz, olamaz.. eğer böyle yapıyorsak, Euro 2008 yalanmış derim ben kendimce..
Crocodile1963
11.Ekim.2009, 03:31
Evinde 7 gol atmış olan Bosna'nın deplasmanda Estonya'ya yenileceğini, evimizde yenemediğimiz Belçika'yı deplasmanda yeneceğimizi mi düşündünüz ?
scar face
11.Ekim.2009, 03:32
Sence tek derdimiz kazanmak mı ?
ThersoN
11.Ekim.2009, 03:40
KALECİLER
1-SİNAN BOLAT ROYAL STANDARD LIEGE
2-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
3-RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ A.Ş.
SAVUNMA OYUNCULARI
4-GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
5-SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
6-SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
7-CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR A.Ş.
8-İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ A.Ş.
9-ÖNDER TURACI FENERBAHÇE
10-HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
11-İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.
ORTA SAHA OYUNCULARI
12-HAMİT ALTINTOP FC BAYERN MÜNCHEN
13-KAZIM KAZIMFENERBAHÇE
14-AYHAN AKMAN GALATASARAY A.Ş.
15-EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
16-CEYHUN ERİŞ MKE ANKARAGÜCÜ
17-NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
18-YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ A.Ş.
19-TUNCAY ŞANLI STOKE CITY FC
20-ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.
HÜCUM OYUNCULARI
21-HALİL ALTINTOP FC SCHALKE 04
22-NİHAT KAHVECİ BEŞİKTAŞ A.Ş.
23-SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
24-GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR A.Ş.
25-SERCAN YILDIRIM BURSASPOR
kırmızı ile işaretlediğim isimlerin çok çok ama çok süper olmadığı takdirde milli takımda olmasını anlayamıyorum kazım ve sabri dışındakilerin yaşı 30un üstünde, 2012de, 2014de bu adamlar evde çekirdek çitliyo olcak.. bunların milli takımda ne işi var.. bence sağlam bir hoca getirilip radikal kararlar alınmalı.. eğer Terim devam ederse, belki 2012ye gideriz ama anlayış mantelite değişmez, 2014 dünya kupasını yine evden seyrederiz..
Düzgün hocadan kastım.. eğer Terim milli takımın tek alternatifi ise yazıklar olsun... yabancı hoca getirelim..
scar face
11.Ekim.2009, 03:45
Fatih Tekke,İbrahim Toraman,Gökdeniz Karadeniz,Mehmet Topuz,Selçuk İnan bunun gibi oyuncuları milli takıma almayan bir teknik adamı artık görmek istemiyorum sahsen...Siz tabi sabit başarılarla kendinizi avutuyorsunuz.İspanya dısında bu kadar kolay bir grupta 9 mac sonunda 12 puandaysak bi sey demek istemiyorum ben
Crocodile1963
11.Ekim.2009, 03:50
Sence tek derdimiz kazanmak mı ?
Maçı kazanmadan 3 puan alamıyorsunuz.
Kuralar çekildiğinde bizim güzide (!) basınımızın açıklamalarını hatırlayanlarınız vardır ? Açık ara ikinci oluruz. İspanya ile liderlik için çekişiriz. Ancak sen Estonya'ya puan kaybedersen. Belçika'yı yenemiyorsan gitmez zaten Dünya Kupasına. Hak eden Bosna play-off'lara kaldı. Tebrik ediyorum. . .
ThersoN
11.Ekim.2009, 03:54
Rakibini bilmemekle birlikte Bosna'nın playofftan geçeceğini de sanmıyorum, dişli bir ekip gelirse eğer yer Bosna'yı
scar face
11.Ekim.2009, 03:56
Maçı kazanmadan 3 puan alamıyorsunuz.
Kuralar çekildiğinde bizim güzide (!) basınımızın açıklamalarını hatırlayanlarınız vardır ? Açık ara ikinci oluruz. İspanya ile liderlik için çekişiriz. Ancak sen Estonya'ya puan kaybedersen. Belçika'yı yenemiyorsan gitmez zaten Dünya Kupasına. Hak eden Bosna play-off'lara kaldı. Tebrik ediyorum. . .
Milli futbol anlayışı sekteye uğrayan bir ülkeden bahsediyorum.75 milyonluk bir ülke bir milli takım felsefesi yaratamıyorsa,12 yıldan beri bu kadar anlamsız bir grup maçını izletiyorsa,Haziran 2008de Avrupa Şampiyonasında Yarı final oynuyorsa,2009 Ekiminde 9 maç sonunda 12 puan alıp Dünya Kupasını bizlere yine tvden izlettiyorlarsa yazıklar olsun...
ThersoN
11.Ekim.2009, 03:59
NTV de geçen son dakika haberine göre terim bırakacagını açıklamış müjdeler olsun
scar face
11.Ekim.2009, 04:01
Şükür kurtulduk...
Crocodile1963
11.Ekim.2009, 04:02
SON DAKİKA... Teknik direktör Fatih Terim, Ermenistan maçının ardından görevi bırakacağını açıkladı
Ntvspor.net
Oghuse
11.Ekim.2009, 04:09
Objektif olabilecekse yabancı hoca gelsin, bakalım maaşa bu sefer bişe bulabilecek mi QTM..
SAİT71
11.Ekim.2009, 05:42
Maç analizi yapmayacağım ama Fox tv yorumcularını ve spikeri acil değiştirmeli. Kim anlattı maçı bilmiyorum ama 3-4 kez Arda dedi. Bu kadar kepaze bir durumdaysa medyamız biz zaten hiç bir şeyde başarılı olamayız. Takım zaten bitmiş piskolojik açıdan. Terim gol atan Tekke yerine kendi takımında haftalardır gol atamayan Nihat ı saçma bir şekilde tek başına ileri koyuyor. Sonrada gol bekliyoruz. Belçika gibi vasat bir takıma karşı Volkan maçın en iyisiydi. Helal olsun Volkan a. Her gün koyuyor üzerine. Ben Volkan ı çok beğendim. Hamit te güzeldi bugün. Gerisini salla gitsin. maç için çok söyleyecek bir durum yok. Ermenilerle berabere kalırız 2012 de de 3. - 5. torbadan elemelere gireriz.
Ama gerçek şuki yediğimiz bu tokat bizi yere yıktı ve bakalım bir hamle yapıp federasyon doğru adamı getiripte bizi yeniden ayağa kaldırabilecekmi?
Rıdvan dilmen de çok doğru konuştu bugün, İspanya nın ilk on biri bellidir her maçta. Torres oynar o olmazsa Villa o olmazsa yedekte kim olur Güiza, Lorrente yani adamların sistemleri kadroları belli. Takım birbirine alışık. İşleyen demir pas tutmaz. Sürekli makina gibi uyumlu çalışıyorlar. Bizde ise gaz gelse bile buji arızalı olduğu için ateşleme olmuyor araba çalışmıyor. Tıkanıyor. ordaki bujiyi bir değiştirsek çalışacak ama bunu yapacak adam lazım. Bu bir ekip işi. uzun vadede yapılacak bir şey. artık Yusuf, Ceyhun, Ayhan olmamalı. Alt yapıya ciddi reformlar yapılıp kurallar konulmalı. Federasyon acil alt yapıya destek çıkıp ciddi kurallar koymalı. Lütfen artık bir hamle olsun ya. Her organizasyon öncesi kıvranıp kütt diye oturuyoruz yerimize evden izliyoruz. neyse ya ne desek boş çıkacak yine..
GeNç KaRTaL
11.Ekim.2009, 16:17
Bosna kazandıktan sonra maçı seyretmeye gerek görmedim.Çünkü yeterli motivasyon şartları olduğu halde bu takımın neler yaptığını biliyorken motivasyonun çok az olduğu bir anda nasıl maç olacağını tahmin etmek zor değildi.Geçmiş ve de sağlık olsun.İnşallah bu elenme hayırlara vesile olur..
Son olarak Ermenistan maçına Fatih Terim'in bugüne kadar takıntılı olduğu için çağırmadığı bütün adamları çağırmasını bekliyorum.Bari gider ayak egolarını bir yana bıraksın..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ermenistan maçı çarşamba günüydü.Bunu unutmuşum.Yazımın son bölümünü hiç yazmamışım gibi davranmanızı istiyorum..:icon_smile:
Trabzonspor
11.Ekim.2009, 16:29
Maçta tek olumlu kişi Nuri'ydi
DenizlispoR
11.Ekim.2009, 16:37
Spiker berbattı :D."Bayern Münüh :zuhaha"
Trabzonspor
11.Ekim.2009, 16:39
Aynen ya fellainiye ilginç isimler söyledi:D
TuNdRaLoWeR
11.Ekim.2009, 16:41
Allah'ım koskoca Türkiye, 2002 WC 3.'sü Türkiye, bugün bu rezalet grupta bile 3.oluyorsa..Yorum yapmak bile zor gerçekten.
Estonya, Ermenistan, Belçika, Bosna hangisi bizden iyi ya? Hadi İspanya'yı kabul ediyorum, her ne kadar ikinci maç ellerimizle maçı versekte tamam, İspanya bizden çok daha kaliteli bir takım.Ya en kötü 2.olmamız gereken grupta neden 3.yüz?
Bazı şeylerin hesapları verilmeli, sen 70 milyonu arkana almışsan bunun bilinciyle oynayacaksın..2-0, çok güzel aynen devam hüsranlara..
nerazzuri
11.Ekim.2009, 16:58
Spiker berbattı :D."Bayern Münüh :zuhaha"
Aynen ya fellainiye ilginç isimler söyledi:D
Thomas Vermaelen'in hala Ajax'ta oynadığını söylemesi bir skandaldı adeta.
Trabzonspor
11.Ekim.2009, 16:59
Arsenalde oynuyor dedim adam ajax'ta dedi allah allah diyorum lan ben mi yanlışım adam mı yanlış :D
Arsenalde oynuyor dedim adam ajax'ta dedi allah allah diyorum lan ben mi yanlışım adam mı yanlış :D
Maçın başlarında da Arsenal'de oynuyor demişti galiba :D
BaFraLı
11.Ekim.2009, 17:05
İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamları spiker diye koymuşlar.İkinci yarıyı kapattım izlemedim zaten.Rezillik ya.
tarikko
11.Ekim.2009, 19:45
Bosna yenerse yeniliriz diye düşünüyorum..
Maalesef beklediğim gibi oldu..
LaigLeNoiR
11.Ekim.2009, 22:23
Çok kötü bir maçtı. Takımda hemen hemen herkes kötü oynadı. Mağlubiyet kaçınılmazdı. Bir anlamı da yoktu galibiyetin.
Addolorato
11.Ekim.2009, 22:27
Fellaini yerine Felliani falan diyordu spiker sonra bir ara Arda Turan falan dedi birine bizimkilerden :D. Vermaelen Ajax'ta dedi. İlk yarısını bile tam izlemedim açıkcası 30. dakikadan sonra falan bıraktım.
SAİT71
12.Ekim.2009, 06:17
Tam 3-4 kez Arda dedi, helal olsun spikere. Yakında Metin Oktay da derse hiç şaşırmam.
ThersoN
12.Ekim.2009, 21:28
Thomas Vermaelen'in hala Ajax'ta oynadığını söylemesi bir skandaldı adeta.
bu olay beni dumur etti :S