Log in

View Full Version : Terim, Karar Aşamasında

Homer J.S
10.Ekim.2009, 15:17
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/10/09/fft17_mf394410.Jpeg

Terim, karar aşamasında

Fatih Terim, Belçika sınavı öncesi düzenlediği basın toplantısında “Ermenistan maçı sonrası Futbol Federasyonu yönetimiyle görüşüp, bırakıp bırakmama konusundaki kararımı vereceğim” dedi.

Terim, yaklaşık 4 yıl 4 aydır görevde bulunduğunu vurgulayarak “25’i özel, 30’u resmi 55 maç yaptık. 26 galibiyet, 16 beraberlik ve 13 yenilgi aldık. Bu dönem, tüm zamanlar içinde bir teknik adamın bir defada milli takımda en uzun görev aldığı dönemdir. En fazla maç kazanıp, en az yenildiği dönemdir, en istikrarlı dönemdir” diye konuştu.

Dünya Kupası elemelerinde, herkesin beklentilerinin çok uzağında olduklarını kaydeden Terim, “Son iki maçın sonucunda tüm ümitlerimiz bitebilir. Ancak böyle olsa dahi Milli Takımın yakaladığı başarıyı gözardı etmemeli” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Grupta küçük olan şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Herşey olumsuz gelişirse Ermenistan maçı sonrası yönetimle görüşüp kararımı vereceğim. Yönetimin devam etmem için ısrarı, benim de ülkeme kupa sözüm var. Dışardan gelen teklifler var” dedi.

Terim, sakatlıklar sorununun, futbol ailesi tarafından oturup konuşulması gerektiğine dikkati çekti ve hiçbir milli maça üst üste aynı kadrolarla çıkamadıklarını da söyledi.

Fatih Terim, Rijkaard’ın, Gökhan Zan’ın milli takımdan sakat döndüğü biçimindeki açıklamasıyla ilgili olarak da, “Ortada bilgi eksikliğinden kaynaklanan yanlış yönlenme var. Gökhan, geldiğinde arka adalesinde zorlanma vardı. Sağlık ekibimiz kısa sürede ağrıları halletti. Maç sırasında kasığında sakatlık oluştu. Aynı yerde değil. Rijkaard’ın kamuoyuna yansıtıldığı anlamda bir açıklama yapmış olacağını düşünmek bile istemem” yorumunu yaptı.

SAİT71
10.Ekim.2009, 16:14
Kesin sözleşme uzatır :D

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2009, 16:30
Son 2 maçtan sonra bıraksın bence.Bir mucize olurda Dünya Kupası'na katılırsak turnuvadan sonrayada ertelenebilir bırakması..Ama her türlü bırakmalı..

BuRiBuRi
10.Ekim.2009, 16:38
Kesinlikle bıraksın bu işi:)

tarikko
10.Ekim.2009, 18:20
Umarım bırakır..

nekop
10.Ekim.2009, 18:27
Bence dünya kupasına katılsak bile bırakmalı..

ThersoN
10.Ekim.2009, 19:23
bırakıcam der bıraktırmazlar

deniz.91
10.Ekim.2009, 19:57
Bencede bırakmalı milli takıma bir değişiklik şart

Bordo61Mavi
10.Ekim.2009, 20:00
Biraksin istatistik vermeyi :) Biz milli takimin neler yaptigini goruyoruz :) Gitsekte ( ben ihtimal vermiom ama sayin Terim halen gitcemizi dusunuyor) gitmesekte birakmasi lazim su iki macin sonunda :)

Professeur
10.Ekim.2009, 20:03
Bırakır inşallah...

Fernando Gago
10.Ekim.2009, 20:21
Fatih Terim artık kalmaz Milli Takımda Kamuoyunda da kal baskısı yok zaten

PesimiSTyLa
11.Ekim.2009, 01:25
Artık yapılanma zamanı. Bunun içinde dokunduğunu altın gibi parlatan bir hoca lazım. Hiddink falan hayalci istek olacağından; bunu yapabilecek tek isim aklıma geliyor; o da Lucescu.

Universal
11.Ekim.2009, 01:37
Sanırsam kararını vermiştir. Eğer bir ülkenin kaderini başka ellere bırakılıyorsa, zaten yapılacak ilk hamle ortadadır.

Fatih Terim'e herşey için teşekkür edilmesi gerek. Ama artık değişim, yenilenme zamanı.

bySilver
11.Ekim.2009, 02:06
Terim bırak git artık. :)

Maksic
11.Ekim.2009, 02:12
Alman ekolünden hoca şart milli takımda disiplin eksik bana göre..

Camby
11.Ekim.2009, 02:14
Fatih Terim bırakırsa kim gelecek? Fatih Terim kesinlikle bırakmamalıdır.Fatih Terim ülke içinden çıkan ender spor adamlarından biridir.Bu ülkenin sorunlarını en iyi o bilir.Türk futbolunda devrim yapmıştır.Yeni bir yapılanma yapılacaksa kesinlikle Fatih Hoca ile yapılmalı.Kurban arıyorsanız o da plansız,porgramsız olan federasyondur...

Addolorato
11.Ekim.2009, 02:16
Fatih Terim bırakırsa kim gelecek? Fatih Terim kesinlikle bırakmamalıdır.Fatih Terim ülke içinden çıkan ender spor adamlarından biridir.Bu ülkenin sorunlarını en iyi o bilir.Türk futbolunda devrim yapmıştır.Yeni bir yapılanma yapılacaksa kesinlikle Fatih Hoca ile yapılmalı.Kurban arıyorsanız o da plansız,porgramsız olan federasyondur...

Dünyada bir sürü teknik direktör var.. Ben kişisel sorunları yüzünden oyuncu çagırmayan bi Fatih Terime 2012'ye kadar dayanamam. Takıntılı resmen adam ya Nihat 2 yıldır gol atamıyo çagırıyo Fatih Tekke Rusya'da gol krallıgına oynuyo çagırmıyo..

bySilver
11.Ekim.2009, 02:20
Türk milli takımını egolarına kurban kaptıranda Terimdir ;)

ThersoN
11.Ekim.2009, 03:06
bırakıcam der bıraktırmazlar
maç öncesi mahmut özgener de böyle dedi, konuşucaz ama 2 sene daha sözleşmesi var, o da üzgün ama hiç gönderecekmiş gibi gözükmüyor

RaSenGan
11.Ekim.2009, 03:07
Bugünden itibaren ben de gitmesini istiyorum.

scar face
11.Ekim.2009, 03:59
Lucescu,Gerets,Zico gibi isimleri milli takımın basında görmek istiyorum....

Sheriff
11.Ekim.2009, 04:00
E artık gitmesi lazım ciddi anlamda.. Yabancı hoca gelsin hiç bi futbolcuyla sorunu olmayan ki iyi oynayan seçilsin milli takıma.. Esasında karşıyım yabancı hocaya ama her gelen adamın bir oyuncu takıntısı oluyor muhakkak.. Türkiye'siz bir dünya kupası daha. Ne güzel ne güzel, Tüm Türkiye sana teşekkür ediyor Terim git artık..

ThersoN
11.Ekim.2009, 04:02
Çarşamba günü son maçım demiş, ermenistan maçından sonra bırakacagını açıkladı

PesimiSTyLa
11.Ekim.2009, 04:12
Yaşattıkları ve emekleri için teşekkürler.
Bırakması gerekiyordu, bıraktı. Ona da bu yakışırdı. Daha önceden de istifa etmişti, tff gitmesini istememişti.

Umarım bize güzel günler yaşatacak bir teknik direktör ile anlaşabiliriz.

Revolution
11.Ekim.2009, 04:16
Yabancı birinin gelmesini açıkçası istemiyorum.. Bence en güzel isim Mustafa Denizli olur.

Bordo61Mavi
11.Ekim.2009, 09:13
Bize en yakin isim, sayisizi basarisi olan biri gelmeli oda Lucescudan baska biri degil

Revolution
11.Ekim.2009, 14:11
Yabancı neden istemiyorsunuz? Gelen yabancı TD ülkeyi mi soyuyor? Yıllardır bu zihniyetten dolayı gelmiyor başarı. Turk TDler bi yere kadar. Olmuyor işte. Mustafa Denizli Gelipte ne yapacak. Bizim bu türk egolarımız yüzünden hergun ah çekiyoruz. Çağdaş olun artık,yabancı,türk başarı istiyoruz. Önemli olan o makamda oturan değildir,Biz Türkiyeye isminin,Bayragımızın başarılarla dalgalanmasını özledik..

Bana göre Türk Milli Takımı'nın antrenörü ülkeyi ve bu insanları bilen birisi olmalıdır. Çünkü Türk oyuncunun psikolojisini anlayabiliyor olmalıdır. Bunun çağdaşlıkla bir alakası yok. Lucescu gelirse hiç kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. Çünkü ülkemizi gayet de iyi biliyor.Türklük egosuyla bağlantısı yok ki dediklerimin. Mustafa Denizli, gelince ne yapacağını -eğer gelirse- gösterecektir kendisi zaten. Biz böyle kendi çıkardığımız değerler yerine gidip üst düzey olmayan yabancılara güvenirsek eğer kendi değerlerimize saygısızlık ederiz. Mustafa Denizli de gayet hakediyor o koltuğu. Eğer gelirse de oturtacağı sistemle başarılı olacağıma inanıyorum.

El Barto
11.Ekim.2009, 14:27
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80446