Log in

View Full Version : Güiza sakatlandı!

tarikko
10.Ekim.2009, 18:36
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın, İspanya Milli Takımı'nın antrenmanı sırasında sakatlandığı ve milli takımdan ayrılacağı bildirildi.

2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile 5. Grup'ta bulunan ve bu akşam deplasmanda Ermenistan ile karşılaşacak İspanya'nın dün akşam yaptığı son antrenmanda, sağ ayak arka adalelerinde küçük bir yırtık tespit edilen Güiza'nın sakatlığının ciddi olabileceği belirtildi.

Antrenmanı hemen hemen gözyaşlarıyla üzgün terk ettiği söylenen futbolcunun, bugün daha ayrıntılı bir kontrolden geçirileceği ve durumuna göre İstanbul'a ya da İspanya'ya geri gönderileceği ifade edildi.
İspanyol basınına açıklama yapan Güiza, sakatlık yaşadığı bölgeden gün boyunca ''garip şeyler hissettiğini'' söyledi. Güiza, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçından sonra hafif sakatlıkla Madrid'e gelerek İspanya kampına katılmıştı.

Sporx

ForCimbom
10.Ekim.2009, 18:41
umarım iyileşir en kısa zamanda :)

TR.CaPTaiN
10.Ekim.2009, 18:44
Umarım ciddi birşeyi yoktur. Hem Milli takım kariyeri hem de Fenerbahçe'de forvet alternatifsizliği nedeniyle kısa sürede dönmesi önemli.

murat taşlı
10.Ekim.2009, 19:16
Üzüldüm milli maçta oynayıp kendini gösterseydi ,üzülmedim ligde oynamazsa Semih oynar daha iyi olur Semih kendini gösterir.

SAİT71
10.Ekim.2009, 19:46
Yedektede furkan olur heralde. onda gelecek var. Keşke oynatsak o çocuğu

GodfatheR
10.Ekim.2009, 20:16
Üzülmedim hatta sevindim.

Fernando Gago
10.Ekim.2009, 20:20
Milli takım da gol atıp burada afra tafra yapıyordu Bu kozu da elinden gitti :D

ozaniel
11.Ekim.2009, 08:29
Fenerliler adına sevindim. :)

DenizlispoR
11.Ekim.2009, 12:01
Kendimi çok şanslı hissediyorum :zuhaha.

Fernando Gago
11.Ekim.2009, 14:10
Antremanı ağlayarak terk etmiş durumu ciddi diyorlar Bakalım ne olacak

MeMo
11.Ekim.2009, 14:41
İnşallah önemli bir şeyi yoktur.

Sekopej
11.Ekim.2009, 16:22
Kötü oldu sakatlanması, Galatasaray maçında da oynaması zor görünüyormuş. Bu dönemde, özellikle forvet bölgesinde sakatlık yaşanmamalıydı.

TuNdRaLoWeR
11.Ekim.2009, 16:36
Derbi arefesinde sakatlanması kötü, genel olarak iyi oldu.Semih'i ilk 11'de görmek istiyoruz, Güiza bile Semih olmadan oynayamam diyor Daum'a onu da oynat çift forvet oynayalım diyor, Semih'e bir fırsat doğması açısından iyi.Ancak umarım çabucak iyileşir, isteyince oynuyor adam.