View Full Version : Turksportal Kulüp Üyeliği?
Universal
10.Ekim.2009, 21:21
Merhaba;
Turksportal'a Kulüp Üyesi olalı bir yılı geçti. İlk günkü şevk ve istek sanırsam yöneticilerde kalmadı. Aylardır, kulüp üyeleri için herhangibi bir çalışma yapılmıyor. Bunu geliştirilmesi neden durdu? Şuan hala forumda beta olarak gözüküyor. Ne zaman bu çalışma bitecek merak ediyorum.
Sekopej
10.Ekim.2009, 21:27
Bildiğim kadarıyla hala beta ve yeni siteye geçildiğinde asıl fark hissedilecek ve o tarihten itibaren asıl üyelik başlamış olacak. Şevk ve istek kalmadı doğru değil çünkü bu uygulama henüz tam anlamıyla başlamadı.
Bir süre önce kulüp üyelerine özel turnuva gerçekleştirdik. Milli takımlar turnuvası, sanırım göremedin Batuhan. Daha sık ve çeşitli organizasyonlar da geçtiğimiz dönemde fazlasıyla olmadı ama ilerleyen dönemde beta sona erdiğinde olacaktır.
Universal
10.Ekim.2009, 21:32
Çünkü; uzun süredir sitede sessizlik hakim. Bu yeni siteye geçiş yıllardır konuşulan bir uygulama hala göremediğim için merak ettim. Bu yüzden sordum.
Sekopej
10.Ekim.2009, 21:36
Yıllardır değil yahu.:) Hem neden soruyorsun demedim ki. Sadece bildiğim kadarıyla durumu anlattım, Mustafa abi daha geniş açıklamayı yapacaktır vakti geldiğinde.
Uzun süre değil, 1 ay bile olmadı kulüp üyeleri için düzenlenen turnuva, daha hafta içerisinde finali oynamıştık.
Universal
10.Ekim.2009, 21:45
Tamam ben turnuva için demiyorum, bu yeni siteye geçiş, Turksportal'a üye olduğumdan beri duyduğum ama; bir türlü gerçekleşmeyen bir olay. :)
Zaten benim cezam biteli bir hafta olmadı. :)
Sekopej
10.Ekim.2009, 21:47
Eskileri nasıldı, ne amaçla yenileniyor dendi net bilgim yok ama bu kadar ciddi konuşulduğunu sanmıyorum. Sadece biraz daha sabır, güzel günler yakın.:)
Kulüp sistemi resmi olarak başlamadı halen beta'da ve kulup turksportal'ın web sitesi açılıncaya kadarda böyle kalacak, kısacası kodlama aşamasında.
Sistemin devreye resmi olarak girdiği anons edilince, tüm kulüp üyeliklerinin başlangıcı resmi olarak başlayacak ve sizler ödediğiniz yıl kadar üye kalacaksınız. Kulüp üyeleri için sürpriz bir takım site üzerinde yenilikler olacak. Bunları açıklamayacağım. Web site devreye girdiği zaman açıklayacağız ve bazı özellikleride sizlerin keşfetmesine bırakacağız.
Şu anda zaten kulüp üyeliği kabul etmiyoruz, talepler gelmiyor değil, ama şu aşamada yeni üyelik alımı yapmak istemiyoruz.
Normal üyelerimizide şaşırtacak bir çok özellik olacak. Ben sizleri fazla heyecanlandırmak istemediğim gibi süreçlerin uzaması nedeniyle sıkıntı yaşamaktayım. Bu süreçlerin uzaması tamamen benimle alakalı bir durum. Turksportal'ın geliştirilmesini tek ben yapıyorum. Yani içerik için bir ekip söz konusu ama teknik olarak tekim. Buda sürecin uzamasının başlıca sebeplerinden. Niye teknik ekibi geniş düşünmüyorsunuz dersen. İş, özel hayatım ve geniş hayal gücümü malesef teknik anlamda kimseyle paylaşamıyorum ve bildiğimi kodluyorum : )
Yaklaşık 4 ay öncesinde başlayan hayatımda ki önemli değişiklikler nedeniyle şu aşamada web sitesine yeterli vakit ayırdığımı belirtebilirim ve en kısa zamanda web sitemizin öncelikle FM sayfasını revize ederek devreye almak için çalışıyorum.
He sadece FM diyecek olursan kocaman bir HAYIR yanıtını sana verebilirim. Tabi bu hanzoca değil büyük bir hevesle kibarca olacaktır.. Turksportal üyelerine Championship Manager, PES ve FIFA içeriklerinide sunacağız
Yanlış anlaşılmasın ama uzun zamandır yeni site deniliyor ne kadar kaldı heyecanlanalım ona göre :D
Universal
10.Ekim.2009, 22:04
Teşekkürler Mustafa abi verdiğin yanıt için.
Trabzonspor
10.Ekim.2009, 22:21
Sitede klüp üyeleri olsun normal üyeler olsun son zamanlarda baya bir durgunluk hakim.Ben yöneticilerinde tam kapasite iş yaptığınada inanmıyorum belki kızanınız yadırgayanınız olur ama bunun içinde herkes yok tabikide ama büyük bir bölüm hiçbirşey yapmıyor.
pusuya yattık diyebiliriz .)
Nedvedmania
11.Ekim.2009, 01:40
Evet site bayadır durgun.
Mustafa abi bence yenilikleri açıklasan iyi olur. Hiç heyecansız kalmaktansa biraz heyecan iyi olur :)
Bu arada Aylardır merak ettiğim bir şey var. Volkan Abiye ne oldu ? Neden girmiyor. Çok uzun zaman oldu onu görmeyeli.
Merak edin, ben şu sıralar yoğun bir şekilde siteyle uğraşıyorum desem :)
Volkan iş hayatı çok yoğun açıkçası vakit bulduğunda girebiliyor : )
Bende evleneceğim bakalım evlenmeden açalım şu siteyi yoksa bi daha zor bulursunuz beni :D
Universal
11.Ekim.2009, 01:45
Mustafa abi senide kaybetmiyelim... :D Sanırsam site artık Aydın abi ile Ömer abiye emanet olacak. :D
RaSenGan
11.Ekim.2009, 02:04
Siteyi bana bırakacak Mustafa abi :D Yeniliklerin en büyüğü bu olacak :D
Birkaç gündür benim de aklımdaydı bu konu.Kulüp Üyelerinin özel bölümü sinek avlıyor(turnuva anları hariç) :) Bakalım nasıl yenilikler olucak :)
Nedvedmania
11.Ekim.2009, 02:19
Merak edin, ben şu sıralar yoğun bir şekilde siteyle uğraşıyorum desem :)
Volkan iş hayatı çok yoğun açıkçası vakit bulduğunda girebiliyor : )
Bende evleneceğim bakalım evlenmeden açalım şu siteyi yoksa bi daha zor bulursunuz beni :D
Mirasını kime bırakıyorsun abi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Miras olarak avatardakini istiyorum onu versen yeter bana :D