View Full Version : TSİ Sözlük
LaigLeNoiR
12.Ekim.2009, 03:17
Aklıma az önce Biyografiler bölümüne bakarken geldi bu fikir. Hani bu aralar meşhur olan ekşi sözlük tarzı bir sözlüğümüz olsa. Bunun için de mesela belirli bir mesaj sınırı olsa.
Örnek: 500 mesajın altında olan üyeler buraya yazamasa.vs.
Sadece bir öneri aklıma geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.
Saygılarla
Murat Özdemir...
Universal
12.Ekim.2009, 03:22
Güzel düşünce...
Batuhan Önder ismi altında acaba ne yazar çok merak ediyorum.
Ama önerinde büyük bir çelişki var mesaj sayısı kaltı. Gerçi hala hesaplanıyor ama ufak bir hamle yapılmadan görülemiyor. :)
Sekopej
12.Ekim.2009, 03:29
Spor ve oyunlarla ilgili olabilir. Yapılabilirliğini Mustafa abi değerlendirir, güzel bir öneri.
LaigLeNoiR
12.Ekim.2009, 03:44
Güzel düşünce...
Batuhan Önder ismi altında acaba ne yazar çok merak ediyorum.
Ama önerinde büyük bir çelişki var mesaj sayısı kaltı. Gerçi hala hesaplanıyor ama ufak bir hamle yapılmadan görülemiyor. :)
Mesaj sayısı gizli de olsa herkesin var. Yani hesaplanmıyor değil diye biliyorum. 500 mesajın altındakiler sadece okuyabilir gibi olabilir.
Spor ve oyunlarla ilgili olabilir. Yapılabilirliğini Mustafa abi değerlendirir, güzel bir öneri.
Biyografiler bölümünün altında 2-3 farklı forum var.Onlar gibi birkaç farklı başlık(forum)altında ayrılabilir aslında.Sadece spor ve oyun değilde.
ThersoN
12.Ekim.2009, 04:10
Normalde açtığımız konuların 3te 1i GMA'ya gidiyor. Sözlük güzel bir fikir ama forum yapısı altında bence çok farklılık yaratmaz. Daha çok GMA arttırır, Yöneticileri daha çok yorar.
Photograph
Gerçekten görmek istediğinizde ortaya çıkabilir biraz gizemli oldu ama :P
Fernando Gago
12.Ekim.2009, 14:08
Bence de çok iyi olur Siyasi ve Dini konular hariç her konuda yazılabilir . Mesaj sayacı da gözükmediğinden milletin mesaj kasma olayı da olmaz eğlenme ve bilgilenme amaçlı güzel olur :)
Güzel bir fikir aslında. Fakat önerinin dikkate alınacağını sanmıyorum.
Bu arada mesaj sayısını öğrenmek için Postbit'i Copy-Paste yapabilirsiniz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
16 yaşında
Bunun gibi :D
BaFraLı
12.Ekim.2009, 19:03
Bencede güzel bir öneri.Umarım değerlendirilir.
DenizlispoR
12.Ekim.2009, 19:07
Güzel Bir Öneri,Umarım değerlendirilir.
bySilver
12.Ekim.2009, 23:36
güzel fikir yürürlüğe konulması dileğiyle :p
Professeur
13.Ekim.2009, 00:14
Gerçekten güzel olur...
Universal
13.Ekim.2009, 00:28
Photograph
Gerçekten görmek istediğinizde ortaya çıkabilir biraz gizemli oldu ama :P
Hala 10bin olamadık mı? Eskiden daha fazlaydım düşmüş gene... :icon_cool:
sözlük daha öncedende var olan fakat pek ilgi görmeyen turksportal holigan'ı yeniden ekleyebiliriz. fikir güzel yeni siteye eklenebilecek bir bölüm diye bakabiliriz.
El Barto
13.Ekim.2009, 01:07
Mevcut sözlükleri takip ediyorsanız oralarda bir forumlaşmadan bahsedilirken zaten forumu mevcut olan bir siteye sözlük eklemek oldukça gereksiz yönetim adına külfetli olacaktır.
alex_sercan
14.Ekim.2009, 17:57
Bence yapılmalı. Futbol ile ilgili güzel ve hoş olur. Yazarlık ve modluk verilebilir sözlükte. Hoş bir fikir.
Crazycat
16.Ekim.2009, 22:06
Yapılırsa böyle bir sözlük orada da düzenle butonu olmayacak mı acaba?
E.Cartman
17.Ekim.2009, 03:09
Yapılsa çok güzel olur gerçekten ama cidden GMA taşabilir :D
Bu fikir güzel geldi ve farklı bir bakış açısı ile karşınıza sunulmak adına projelendirilip önümüzdeki dönemlerde yapılacak işler arasına alındı. Ne zaman olur diye sormayın çünkü öncesinde bir sürü iş var yapılacak ama buda o yapılacaklar sıralamasında düşük önem derecesiyle yerini aldı.