View Full Version : Fenerbahçe Ülker - Efes Pilsen / Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası
tarikko
15.Ekim.2009, 21:30
Maç saat 19:30'da başlayacak.
Yayın: D Spor
Yer: Ankara Atatürk Spor Salonu
C h A o S
16.Ekim.2009, 01:23
Efes uzatmalarda 81-74 aldı maçı.Tebrikler Efes.
BeeTLeJuiCe
16.Ekim.2009, 01:37
Biletim vardı ama içimden gelmedi o yüzden gitmedim. İyikide gitmemişim yenilmişiz.
Maçı izleyen varmıydı? İki takımında görüntüsü nasıldı falan?
tarikko
16.Ekim.2009, 03:41
Biletim vardı ama içimden gelmedi o yüzden gitmedim. İyikide gitmemişim yenilmişiz.
Maçı izleyen varmıydı? İki takımında görüntüsü nasıldı falan?
Abi maci kendi elimizle verdik desem yalan olmaz.Farki acabilecegimiz anlarda
beceriksizlik yasadik hep.Solomon kayipti onun yuzunden kac tane atagimiz gitti sayamadim valla.E bir de Rakocevici tutamayinca adam affetmedi tabii.
Bizde ayakta kalan Greer bir de Semih'ti.Efes de ise bana gore macin adami Rakocevic'ti.Muthis transfer yapmis Efes.Bu sene cok iyi isler yapacak bence..
yaman76hakanFB
21.Ekim.2009, 18:52
Bu mağlubiyetin tek sorumlusu Tanjeviç'le devam kararı alanlardır..
Oğuz Savaş çok iyi oynadığı ilk periyottan sonra benchte unutuldu..Hatta ikinci yarı bir dakika bile süre almadı..Aynı şekilde Griçek..En kritik dakikalarda unutuldu..
Kevin Garnet gibi bir ilk yarı çıkaran Semih dakikalarca kenarda soğutuldu..
Düşünün arkadaşlar:Efes'in en önemli uzunu Kaya beş faulle dışarıda kalmış..Kasun dört faulle kenarda..Ergin Ataman uzun sıkıntısı yaşarken o da ne..İmdadına bizim Tanjeviç yetişiyor ve bu en kritik bölümlerde Emir Preldziç'i sahaya power-forvet olarak sürüyor..Yani dört kısalı bir sisteme dönüp Efes'i rahatlatıyor..Bununla yetinmeyip,yine uzatma anlarında Emir'i birden 4 numaradan 1 numaraya çekip,point-gard olarak kullanmaya kalkması zaten affedilir bir hata değil..Neticesi iki top kaybı oldu ve hızlı hücumlarla Efes cezayı kesti..
Ben ısrarla Efes'ten daha iyi bir kadromuz olduğuna inanıyorum.Tanjeviç faktörüne rağmen maçı uzatmada kaybettiysek bu kalitemizdendir.Ama bir kere daha yüreğim acıyarak yazmak zorundayım:Bu koç bu takımın başında olduğu müddetçe kimse başarı ve şampiyonluk hayal etmesin..
Hani kimi sinemalarda değişik icatlar peşinde koşan çılgın profösörler vardır ya..Sık sık laboratuvarı havaya uçurur..Tanjeviç bu takımı , istediği deneyi yapabileceği şahsi laboratuvarı zannediyor..