Log in

View Full Version : Galatasaray -Trabzonspor [TSL 9.Hafta]

Trabzonspor
17.Ekim.2009, 18:26
http://www.paylaskiresim.com/8366/0s5zgelhlf.jpg

Homer J.S
17.Ekim.2009, 18:33
Bu konuları yöneticiler açıyor.. Ama geç kalınmış sanırım.

Bordo61Mavi
17.Ekim.2009, 19:40
Yoneticileri beklersek :D gecen sefer bizim maci hic acmiodular, gerci bu sefer Cimbom var macin icinde kesin acardilar.

Ne kadar Galatasarayi galibiyete yakin gorsemde mac konusuldugundan beri aklimdan hep beraberlik geciyor hatta

skor tahmini 2-2

Ahmet Göktaş
17.Ekim.2009, 19:46
1-2 Trabzon.

Homer J.S
17.Ekim.2009, 19:59
Galatasaray bu maçı kaybetmez diyorum çünkü Rijkaard'a güven sonsuz ve önemli maçları kötü oynasak bile kazanıyoruz.

SAİT71
17.Ekim.2009, 20:37
Galatasaray rahat alır bu maçı...

Alicanfmfan
18.Ekim.2009, 06:31
Takımıma her zaman güveniyorum ve galibiyet bekliyorum , İnşAllahta bu beklentilerim boşa cıkmayak.

Allah Yardımcımız Olsun.

KaPaLı
18.Ekim.2009, 13:52
Galatasaray'ın kanat sorunları çok fazlasıyla var. Defans kanatlarında çok eksiği var. Gabric - Alanzinho - Yattara - Engin gibi etkili kanat oyuncuları olduğunu varsayarsak Trabzon bir adım önde. Colman müthiş formda. Aynı şekilde Selçuk. Ama bunların yanında defans hattıda yol geçen hanı gibi.

Galatasaray'ın hucumcu oyuncuları formsuz. Nonda sonradan oyuna girip gollerine devam ederse iş yapar Galatasaray. Yoksa Baros'un gol atacağına inanmıyorum (:

tarikko
18.Ekim.2009, 14:28
Galatasaray kazanır ama rahat olmaz diye düşünüyorum..Ama beraberlik olursa da hiç şaşırmam..

Trabzonspor
18.Ekim.2009, 16:21
Konuların hepsini açacaktımda Tam açmaya başladığım sırada Arkadaşım geldi ve bıraktım sadece bu maçı açmış oldum.

Maça gelirsek banada GS alır gibi geliyor ama süperiz olur mu bilmiyorum.Yattara yine yok yine sakatlanmış oynamıcakmış sanırım.Alanzinho idmanda felan çok iyiymiş bakalım ne olacak.

ThersoN
18.Ekim.2009, 20:00
Üst olur....

I3esiktas
18.Ekim.2009, 21:30
Galatasaray'ın Defansının iyi olmayışı, Trabzon'un Son maçlarında gösterdigi iyi performans ve bol gol atması,Aynı şekilde Galatasaray'ın ofans hattının iyi olması Bize bol gollü bir maç izletecek görüşündeyim. Sürprizciler için iddaa'da +7 ısrarla tavsiye edilir :)

Fietra 10
18.Ekim.2009, 22:47
Ve Broos'lu Trabzonspor sahaya 1-0 maglup çıkıyor !

Tony

Tayfun
Giray
Egemen
Cale

Engin
Colman
Serkan
Ceyhun
Gabric

Umut

Addolorato
18.Ekim.2009, 22:58
Umut tek forvet serkan ve ceyhun'un ortasahada beraber olması kötü olmuş.

Memedov
18.Ekim.2009, 22:58
4-5-1 mi ? Trabzon bu maçıda kaybederse Broos bu takımda fazla tutunamaz gibi geliyor bana.

ColdPlay1985
18.Ekim.2009, 23:01
Galatasaray'lı birine Trabzon'un size karşı kadrosu yap deseler herhalde bundan iyisini yapamazdı.

Redrum
18.Ekim.2009, 23:26
Bu maç konusunda %100 eminim GS puan kaybedecek. %100 ama. Nedenini sorarsanız, Fenerbahçe yenildi, ve eğer GS yenerse puan farkı 2 olacak, ve derbiyi de GS kazanırsa lider olabilecek.. Ha diyeceksiniz ki daha ne işte, motivasyon olur??
Galatasaray'da böyle bişey yok. Ben şahit olmadım yıllardır. Bir bizim 20:45 olayı vardı. Onun dışında bu tip kritik durumlarda takımım yüzümü güldürmedi malesef.

nekop
18.Ekim.2009, 23:29
Ve Broos'lu Trabzonspor sahaya 1-0 maglup çıkıyor !

Tony

Tayfun
Giray
Egemen
Cale

Engin
Colman
Serkan
Ceyhun
Gabric

Umut

Açıkcası çok kötü bulmadım kadroyu..Tamamen rakibi durdurup kontra ataklarla gol arayacağımız bir taktik olmuş.Galatasaray karşısındada yapmamız gereken bu bence..

DgkN
18.Ekim.2009, 23:39
mac istanbulda ve trabzonun cok ofansif cıkması sacma olurdu daha cok kontralarla gol bulmaya calıscaktır gibi geliyor bana

Trabzonspor
18.Ekim.2009, 23:43
Haydi hayırlı inşallah fazla fark yemeyiz bana öyle geliyoki GS kesin alır.

IcedEarth
18.Ekim.2009, 23:48
Gökhan Zan'ın kafa vuruşu direkten dönmüş galiba...

LifeYourself
18.Ekim.2009, 23:53
Sarı-kırmızılı takım sağ kanattan kazandığı korneri paslaşarak kullandı. Keita'nın ceza sahasına yaptığı ortaya Gökhan Zan kafayı vurdu, top üst direğe çarparak auta çıktı.
Trabzonspor çok hızlı geldi. Engin'in nefis pasıyla Umut ceza sahası içinde topla buluştu, kale içine yerden çevirdiği top kaleye parelel geçti ve savunma son anda uzaklaştırdı.

Memedov
19.Ekim.2009, 00:04
Kewell Attı Galatasaray 1-0 yaptı.

Trabzonspor
19.Ekim.2009, 00:06
GOOOLLLL...Harry Kewell'ın vuruşunda top ağlara gitti ve Galatasaray 1-0 öne geçti. Çok sert vurdu Avustralyalı oyuncu çaprazdan ve takımını öne geçirdi.

Aydin
19.Ekim.2009, 00:07
Sabri'nin ortasından gol geldi. 1 yaşıma daha girdim.

ColdPlay1985
19.Ekim.2009, 00:21
Güle güle Hugo Broos.

ThersoN
19.Ekim.2009, 00:22
2 oldu.. servet

GodfatheR
19.Ekim.2009, 00:24
3-0 demiştim ama eksik söyledim galiba :)

ColdPlay1985
19.Ekim.2009, 00:25
Tayfun attı 2-1.

Memedov
19.Ekim.2009, 00:26
Tayfun attı 2-1. Maçı Trabzon çevirebilir.

LifeYourself
19.Ekim.2009, 00:27
Sabri'nin sağ kanattan yaptığı ortayı Kewell ceza sahası içinde kontrol etti. Sol ayağıyla yerden çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.
Arda'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Trabzonspor savunması topu kafa ile uzaklaştırdı. Keita ceza sahası dışından yerden sert bir şut attı, penaltı noktası üzerinde topa ayak koyan Servet'in şutu kaleci Sylva'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.
Ceyhun'un kullandığı frikikte savunmaya çarpan top bir anda ceza sahasındaki Tayfun'un önünde kaldı. Tayfun önünde bulduğu topu düzgün bir vurşula ağlara gönderdi.

DenizlispoR
19.Ekim.2009, 00:31
Sabri'nin ortasından gol gelmiş diye bi efsane var doğru mu bu arkadaşlar :zuhaha.Trabzonspor'un forveti Umut oldukça tek şansları duran toplardır.

Fietra 10
19.Ekim.2009, 00:34
Tayfun da hakemi oksasaydi sariyi görmezdi.

tarikko
19.Ekim.2009, 00:39
Arda'nın pozisyonu ile Tayfun'un pozisyonları aynı neredeyse ama Tayfun sarı kart gördü Arda görmedi..Hakem çok kötü şu ana kadar..

DgkN
19.Ekim.2009, 00:45
sabri kendini astı heralde ilk defa onun yaptıgı orta gol oluyor:)

Corpus
19.Ekim.2009, 00:49
sabri kendini astı heralde ilk defa onun yaptıgı orta gol oluyor:)

Sabri HER ZAMAN öyledir :zuhaha

IcedEarth
19.Ekim.2009, 00:55
Dönmez dediğim maç döndü valla. 2-2 oldu :(

KaF KeF
19.Ekim.2009, 00:55
Colman..Nefis vurdu..

nerazzuri
19.Ekim.2009, 00:56
Gustavo Colman 2-2 oldu.

Memedov
19.Ekim.2009, 00:56
Colman attı 2-2 oldu.

tarikko
19.Ekim.2009, 00:57
Colman 2-2...Valla çok şaşırdım maçın dönmesine..Bakalım neler olacak..

ForCimbom
19.Ekim.2009, 00:58
bu maç 4-2 bizim...

Ahmet Göktaş
19.Ekim.2009, 00:58
Trabzon etkili.

tarikko
19.Ekim.2009, 01:00
Vay be Serkan nasıl kaçırdı onu yahu.. :)

ColdPlay1985
19.Ekim.2009, 01:00
Trabzon 2.yarı çok iyi oynyuor her an 3 ü atabilirler.

LifeYourself
19.Ekim.2009, 01:01
Galatasaray savunması bir türlü topu uzaklaştıramadı. Colman kaptığı topla hemen kaleyi düşündü. Ceza yayına yaklaşır yaklaşmaz çok sert ve düzgün vurdu, topu ağlara gönderdi.
Mustafa Sarp'ın hatalı geri pasında Serkan topu kaptı. Serkan, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vurşula topu ağlara göndermek istedi. Top direğin dibinden auta çıktı.
böyle hatalar yaparsak yapcak bişi yok:(

Ahmet Göktaş
19.Ekim.2009, 01:01
Serkan kaçırdı.

LifeYourself
19.Ekim.2009, 01:04
Galatasaray ilk yarıdaki iyi futbolundan çok uzak bir görüntü sergiliyor.
Galatasaray savunması çok basit hatalar yapıyor.
Sarı-kırmızılılarda Barış Özbek oyuna girmek için hazırlanıyor

TuNdRaLoWeR
19.Ekim.2009, 01:04
2-1 olduktan sonra TS'nin 3-2 alacağı geçti içimden ama zor Galatasaray ya atar ya böyle biter.

IcedEarth
19.Ekim.2009, 01:09
3-2 öne geçtik Arda ile...

LadroN
19.Ekim.2009, 01:09
Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LadroN
19.Ekim.2009, 01:11
barossssssssssssssssssssssssssss

Ahmet Göktaş
19.Ekim.2009, 01:11
bu maç 4-2 bizim...

Bu işte bi iş var :D :P

LifeYourself
19.Ekim.2009, 01:13
Galatasaray gol girişimlerini arttırdığı dakikalarda golü buldu. Keita'nın sağ kanattan yaptığı ortayı Baros kafa ile indirdi, Arda yakın mesafeden topu ağlara gönderdi.
Barış'ın sağ kanattan yerden sert yaptığı ortaya Baros ceza sahası içinde çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.
Galatasaray gollerden sonra çok rahatladı. Beşinci gol için sarı-kırmızılılar yükleniyor.

LifeYourself
19.Ekim.2009, 01:14
89 ve 90+2 de gol yemezsek 3 puan bizim :D

LadroN
19.Ekim.2009, 01:27
hehe maça bak be müthiş ama abartmaya gerek yok bole bitsin:D

LifeYourself
19.Ekim.2009, 01:29
Gökhan Ünal sağ kanattan ceza sahasına girdi, yerden Colman'a al da at dercesine bir pas attı. Colman'ın ayağından seken top kafasına çarparak ağlara gitti.
Bu golle maçın son dakikaları daha büyük bir heyecana sahne olacak.
90+2 de gol yemeyiz umarım :D
Colman'ın kullandığı kornerde Leo Franco topu yumruklarıyla uzaklaştırdı, ceza sahası dışına açılan topa Barış çok sert vurdu, Gökhan Zan topun önüne atlayarak önemli bir pozisyonu engelledi.
gol gelicek gibi:zuhaha

DenizlispoR
19.Ekim.2009, 01:49
Maçtan hiç cevap yazmamışım ben yeni farkettim.Süpriz iddaa'mın tuttuğunu öğrendim ne yazık ki :zuhaha.

Addolorato
19.Ekim.2009, 01:50
Trabzon karşısında yine süzgeç misali bir defans vardı neyseki yine hücumda iyiydik ve kazandık. Açıkcası bu defansla Fenerbahçe karşısında zorlanırız fakat zor anlarda yaşatırız tabiki hücumcularımızla. Onun için ne Galatasaray'lı arkadaşlar bekleyin geliyoruz demeli nede Fenerbahçe'li arkadaşlar 10 yıldır aynı ilacı içiyoruz demeli.

PesimiSTyLa
19.Ekim.2009, 01:56
Tarafsız biri maçtan müthiş zevk almıştır ama Galatasaray taraftarı olarak ben öldüm öldüm dirildim.
İlk yarı tamamen oyunun hakimi olan Galatasaray. 2 gol haricinde Kewell ile 2, Gökhan Zan'ın çataldan dönen topu ile birlikte 3 net pozisyonumuz daha vardı. İlk yarıdan 3-4 farkı yakalayabilir, maçı bitirebilirdik. 44. dakikada şanssız bir gol ile rakibin 2. yarıya umutlu başlaması sağlandı. İlk yarıda rakibe 1 pozisyon bile vermeden gol yemiş olduk böylelikle.

2. yarıda beklenildiği gibi Trabzon baskısıyla başladı. Defansta Ayhan'dı sanırım 2 saat topla oynadı, sonucunda kaptırdı ve Colman eşitliği sağladı. Bu golden sonra Serkan'ın kaçırdığı bir gol var ki kırılma anı oldu şüphesiz.

Daha sonra Barış'ın oyuna girmesi ortasahaya bir dinamizm getirdi. Yüklenmeye başladık ve yinee sağ taraftan gelişen atakla Baros'un indirdiği topa Arda dokundu öne gectik. Yine tam ne oldu derken Sagdan gelişen atakta Barış iyi yere kesti Barosa dokunmak kaldı 4-2 oldu. Yine artık tam rahatladık, ohh derken. Solda Hakanın bomboş bıraktığı alana atılan uzun top golü yememizi sağladı. Uzatmalarla birlikte adrenalini yüksek 9 dakika izledik. O dakikada kornerde Tayfunun öndirekte kaçırdığı golde gidiyordum :) Önemli bir 3 puandı, oyuncuların üzerinde stres, baskı olduğu apaçıktı; bu galibiyet o stresi üzerlerinden atmasını sağlayacaktır.

Bugün yine berbat 3 gol yedik. ilk gol hadi neyse, savunma hatası olarak adledilemez, şanssızlıktı; fakat 2. ve 3. gol tam bir faciaydı. 2. golde Ayhan topla o kadar oynadı ki, kaptıracağı belliydi. Özellikle 2-0 dan sonra bu şekilde gereksiz çok top tuttu ayagında Ayhan. Takımın kötülerindendi kesinlikle. 3. golde Hakan kanatını bomboş bıraktı. Hani maç berabere olsa gol aramak için ilerdesin falan, boşluk olmasını anlarım da 2 farkla öndesin, o boşluğun amacı ne orada. Hakan da bugün savunmada tek kelimeyle berbattı. Ayhan ile Hakan gollere sebebiyet veren oyunculardı.

Kewell'ın golü muhteşemdi gerçekten. Topu kontrolünde, vuruşunda klasını gösterdi birkez daha. Arda yine Trabzonu boş geçmedi. Baros bu maçta da gol attı Trabzona; aynı şekilde rakipte de Colman yine bizi boş geçmedi.

Keita sağda harikaydı. 4 golde oradan geldi. 3. golde Barosa topu kesen Keita, 2. golde şut-orta karışımı içeri topu yollayan keita. Bunların dışında Direkten dönen topta Zan'a ortayı yapan, maçın daha 1. dakikasında Kewell'a adrese teslim orta yapıp %100 pozisyona sokan Keita. Kesinlikle maçın adamıydı.

Bunun dışında Sabri iyiydi. Arda bu maçta daha iyiydi. Baros ilk yarıda hiç sahada yokken 2. yarı iyi bir oyun sergiledi. Barışta formayı özledigini, oyuna girdiğinde maçın kaderini değiştirerek gösterdi. Rijkaard'ın O'nu hatırlaması iyi oldu. Yenilen 3golde de Servet-Zan ikilisinin bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Hakan ve Ayhan'ın hataları vardı. Özellikle Hakan beni çok şaşırttı. Maç boyunca çok kötüydü.

Herneyse, uzuuun bir yazı oldu. Önemli, kritik bir 3puan aldık. Tebrikler Galatasaray'ım.

Eray Dengiz
19.Ekim.2009, 02:02
@PesimiSTyLa

Ayhan orta sahayı uzun zaman sonra iyi toparladı fakat dediğin gibi orda çok topu tuttu hemen ayağından çıkarsa golü yemezdik. özellikle dikkat ettim bugün çok çalıma gitti, çok top tuttu ayağında be abi..haftaya umarım böyle yapmaz sonuçta Ayhan gerçekten çok iyi toparlıyor orta sahayı. M.Sarp yerine Linderoth yerleştirebilirsek aslında defasınımız bu kadar açık vermez.

Ayrıca Hakan Balta için katılmamak elde değil. Bugün kötüydü maalesef ama oraya Caner'i koyarsak o da Hakan'dan iyi olamaz sonuçta yapacak bir şey yok. H.Balta, Arda gibi oyuncularımızı FB maçından sonra dinlendirmemiz gerekiyor.

Barış'ın bugün oyuna girmesine çok sevindim. Aslında haftaya şöyle bir şey düşünebilir Rijkaard,

M.Sarp --- Ayhan
------Barış-------
Keita --------Arda

böylece Kewell ikinci yarı girer, ayrıca 3 tane orta sahayla oynarız. çünkü Arda ortaya geldiği anda oynayamıyor.

scar face
19.Ekim.2009, 02:03
Bugün bana uyarı veren sayın adminimiz su fanatiklere ne cevap verecek acaba...

Vieri
19.Ekim.2009, 02:05
Bugün bana uyarı veren sayın adminimiz su fanatiklere ne cevap verecek acaba...

birazdan geliyorum, birbirine saygısı olmayan kişilerin burada yazmasınında bir anlamı yok. Geldiğimde gerekeni yaparız

PesimiSTyLa
19.Ekim.2009, 02:12
@PesimiSTyLa

Ayhan orta sahayı uzun zaman sonra iyi toparladı fakat dediğin gibi orda çok topu tuttu hemen ayağından çıkarsa golü yemezdik. özellikle dikkat ettim bugün çok çalıma gitti, çok top tuttu ayağında be abi..haftaya umarım böyle yapmaz sonuçta Ayhan gerçekten çok iyi toparlıyor orta sahayı. M.Sarp yerine Linderoth yerleştirebilirsek aslında defasınımız bu kadar açık vermez.

Ayrıca Hakan Balta için katılmamak elde değil. Bugün kötüydü maalesef ama oraya Caner'i koyarsak o da Hakan'dan iyi olamaz sonuçta yapacak bir şey yok. H.Balta, Arda gibi oyuncularımızı FB maçından sonra dinlendirmemiz gerekiyor.

Barış'ın bugün oyuna girmesine çok sevindim. Aslında haftaya şöyle bir şey düşünebilir Rijkaard,

M.Sarp --- Ayhan
------Barış-------
Keita --------Arda

böylece Kewell ikinci yarı girer, ayrıca 3 tane orta sahayla oynarız. çünkü Arda ortaya geldiği anda oynayamıyor.

Ayhan 2-0a kadar dediğin gibi gayet iyi oynuyordu. Fakat ne olduysa hadi 2-0 oldu rahatladık der gibi işi olmayan şeyler yapmaya çalışmasıyla oldu. Ortasahada çok top kaybetmeye başladı ve 2. golü yememize sebebiyet verdi. Biraz daha basit oynasa, işini yapsaydı daha iyi olurdu.

Takım olarak ilk yarıda müthiştik, rakibe 1 tane pozisyon bile vermeden gol harici 3-4 net pozisyon kaçırdık; ilk yarı sonlarında golü yiyince tedirginlik oldu rakipte umutlandı, Gereksiz işler de yaparak maçı zora soktuk yine de kazanmak önemliydi.

TR.CaPTaiN
19.Ekim.2009, 02:13
Genel olarak oyunun hakimi Galatasaray olmasına rağmen Trabzonspor gerek Serkan'ın pozisyonuyla gerekse son dakikadaki pozisyonla İstanbul'dan puanla ayrılabilirdi. Galatasaray'da Keita, Trabzonspor'da ise Tayfun ve Colman iyidi diyebiliriz. Kenarda Gökhan varken Umut'a 80 dakika sabretmesi, Gabric'in maçı boyu doğru düzgün olumlu hareketi yokken 90 dakika sahada kalması Hugo Broos'un bana göre hatalarıydı. Trabzonspor'u Samiyen'de 3 gol atmasına rağmen beğenmedim. Hatta son dakikadaki pozisyon gol olsa yine beğenmeyecektim. Galatasaray karşısında yenilse dahi daha cesur futbol oynayan bir Trabzonspor bekliyordum. Oysa ki Trabzonspor bugün resmen diğer Anadolu takımlarının İstanbul'da benimsedikleri futbol anlayışını sergiledi. Galatasaray bu maçı hücum gücüyle aldı diyebiliriz. Geride yapılan hataları hücum elemanları attıkları gollerle telafi ettiler. Tebrikler Gs.

Eray Dengiz
19.Ekim.2009, 02:15
Ayhan 2-0a kadar dediğin gibi gayet iyi oynuyordu. Fakat ne olduysa hadi 2-0 oldu rahatladık der gibi işi olmayan şeyler yapmaya çalışmasıyla oldu. Ortasahada çok top kaybetmeye başladı ve 2. golü yememize sebebiyet verdi. Biraz daha basit oynasa, işini yapsaydı daha iyi olurdu.

Takım olarak ilk yarıda müthiştik, rakibe 1 tane pozisyon bile vermeden gol harici 3-4 net pozisyon kaçırdık; ilk yarı sonlarında golü yiyince tedirginlik oldu rakipte umutlandı, Gereksiz işler de yaparak maçı zora soktuk yine de kazanmak önemliydi.

aslında takım olarak çok iyiyiz fakat konsantrasyon eksikliğimiz çok fazla. golleri attıktan sonra takım olarak kopuyoruz sonra ne oluyorsa birden bire kendimize gelip golleri sıralıyoruz. sanki düğmemiz varmış gibi saha kenarından biri bi açıyor golleri atıyoruz bi kapıyor golleri yiyoruz. defans çok hantal eyvallah, orta sahada çok top kaptırıyoruz kabuldür fakat bunların başını oyundan kopmamız çekiyor. bunu halledersek zaten bu kadar gol yemeyip rahat rahat gol atarız.

perpetua
19.Ekim.2009, 02:51
scar face: Eminim ki bu bolumde yazanlar benim burasi ile daha fazla ilgilenmemi istemez. Arastirma bolumu yeterince zaman aliyor zaten. Ama ayni zamanda eminim ki bu bolum ile ilgilenen yoneticiler gerekli islemleri yapacaktir.

Madem buradayim bir kac satir mac ile ilgili yazayim.

1. Takimin fizigi hala yeterli degil. Arda, macin 80. dakikasina yakin bir zamanda oyundan ciktiginda yaklasik 7km kostugu yaziyordu. Savunmada mucadele etmemesine eyvallah ama hucumda kendini gostermemesi gercekten Galatasaray'in cok zorlanmasina neden oluyor. Umarim toparlanir.

2. Panik panik panik. Ilk golu yedikten sonra Galatasaray gereginden biraz fazla panikledi. Devre arasinda Rijkaard toparlar futbolculari diye dusundum ama bu da gerceklesmedi. Ikinci golu yedikten sonra daha da panikledi oyuncular. Esasinda bence panikleyenler sadece savunma oyunculari. Panikliyorlar cunku ozellikle Ayhan ve Arda zaman zaman defanstan top alma gorevlerini ihmal ediyorlar. Buyuk ihtimalle fizikleri yetmedigi icin bence.

3. Mac 3-4 bitse de izledigim mactan zevk almis olarak yorum yapiyor olurdum. Gerci boyle de bitebilirdi pekala. Serkan'a yapilan hareketi penalti olarak degerlendirse hakem, hic kimsenin giki cikamazdi. Ilk yarida Ceyhun'un bir haftada iki defa kirmizi kart gormus oyuncu unvanini almasi da bence gayet mumkundu. Bu olsa zaten spor bilgi yarismalarinda uzmanlik sorusunun cevabi olacak hareketi ile Ceyhun tarihe gecerdi.

4. Keita.. izlemek icin stada gidilecek adam. Dusunun 7-8 tane Keita'nin ayni anda oynadigi bir Fransa ligini veya Ingiliz ligini. Sonra karar verelim bizim ligimiz dunyada kacinci sirada.

5. Colman'in uzaktan vuruslarina hastayim. Hangi mac izlesem ya atiyor, ya kaleciye mucizevi kurtaris yaptiriyor. Ikinci golunu galiba top butun vucudunu siyirdiktan sonra burunu ile atti. Oyle olmadiysa da o sekilde aklimda kalacak. Dogru zamanda, dogru yerde. Hakan Balta'yi hala ariyor gozlerim. Yoksa Euro 2008 sonrasi hemen hemen her milli oyuncunun yasadigi fiziksel cokuntuyu 1 yil gecikme ile mi yasiyor? Bu haliyle bile alteratifi yok maalesef.

6. Sabri orta yapamazmis.. peh.. :) Sabri'yi mac oncesinde isinirken izlemis herkez orta yapabildigini gormustur. Ama bence bu cocugun dizleri titriyor. Ozellikle skor Galatasaray'in aleyhinde ise. Macin son anlari. Aydin'in bolgesine top aciliyor. Aydin uykuda. Sabi takmis 6. vitese korner direginin orada rakibine basiyor. Ah bir de o topu kazandiktan sonra dogru kullansa.

7. Baros sinsi bir tilki gibi. Orada sizdigini iki stoper de fark edemedi. Bence Song orada uyumazdi.

8. Mac icinde en cok Sylva'ya uzuldum. 4 gol yemesine yedi. Ama bence hatali oldugu bir tanesi bile degildi.

9. Selcuk'un oynamamasina sasirdim. Cale tercihi cok yerinde idi. Gabric cok teknik ama neticelendirme konusunda zorlanan bir oyuncu. Gencligine mi vermek lazim, beceriksizligine mi kestirmek zor. Tek forvet Umut < Tek forvet Gokhan Unal. Hele Colman arkasinda oynuyorsa. Tabii bence.

10. Hagi. Ali Sami Yen'e tekrar gelmisti.

11. Gokhan Zan'in yerden uzun paslarini ozlemis gozler. Ama kisa pas ile iki adam tarafindan marke edilen Ayhan'a pas vermesini ozlememis. Bazen de vurup uzaga yollamak gerekli Gokhan. Bu konuda dogru karari verebilenler iyi liglerde oynuyor. Avrupa'da kupalar kaldiriyor.

Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 05:12
Birde Gökhan Zan macın adamıydı bence cok yerinde müdaheleler yaptı , hemen hemen bütün kafa toplarında rakibine hep üstlünlük sagladı , attıgı bir iki pas dısında cogu pasları olumluydu ben cok begendim ''CAN'dan adamı :)

Bordo61Mavi
19.Ekim.2009, 07:00
Derbiye yakisir bi mucadele oldu. Ne kadar kaybeden tarafta olsamda bu futbol ligimizin kalitesini gosterir bana gore. Tempo 90 dakika surdu.

Sadece biraz daha dikkatli yonetim olsa maclarda cok daha iyi olcak.

King_91
19.Ekim.2009, 16:30
ya o kadar panikliyoruz ki bir gol yiyince 5-0 olsa 5-5 olur o derece . bir takım bir golle bu kadar mı düşer oyundan . Bizim sınıf takımı bu kadar düşmüyor oyundan gol yediğinde . E atmada da bir sorunumuz yok maşallah . o zaman bu panik niye ? kazasız belasız atlattık 3 puanı aldık . tebrikler Aslanlar .

Trabzonspor
19.Ekim.2009, 16:47
Maçın kaybedilme sebei Brostur.Çok korkak bir kadro çıkardı sahaya yetmezmiş gibi ikinci yarıya geride girdik hiçbir hamle yapmadı.İlk golde Tayfunun hatası Sonra kalecinin hatası bu takımda bireysel hatalar çok.

Bordo61Mavi
19.Ekim.2009, 20:09
Broos'ta hatami ? 2-2 yi yakaladik ve ondan sonra macin kirilma noktalari oldu

Serkanin kacirdigi pozisyon
Serkana yapilan penalti
Ardaya gosterilmeyen kartlar

Bunlarin hepsinin sebebi Broosmu sence ? Bazilarimiz diyor Gokhani niye oynatmadi, Gokhan bi onceki hafta toplam kac pozisyon harcadi. Hangi forvetimiz oynarsa oynasin sacimizi basimizi yine yoluyoruz.

EreN
19.Ekim.2009, 20:10
Maçı bir Fenerbahçeli olarak büyük zevkle izledim. Hakem berbattı her zamanki gibi. Sabrinin sarı kartı, ardanın muhtemel kırmızısı, ceyhuna verilebilecek kartlar varken hakem iyice ipin ucunu kaçırdı bana göre. Serkanın pozisyonunu ise penaltı olarak değerlendirmesi gerekirdi. Zaten bu herşeyie değiştirecekti. Ama olmadı. Tebrik etmek lazım galip ekibi.

PesimiSTyLa
19.Ekim.2009, 21:34
Penaltı pozisyonuna katılmıyorum.
Ardaya ilk yarıdaki hareketinden sarı kart verilmeliydi, evet. Yalnız orada kartı görseydi de 2. yarı gereksiz yere topu vurup 2. kartı görmezdi. Yani kırmızılık bir durum oluşmazdı.
Ceyhuna verilmeyen karta da katılıyorum. Sabri için hangi pozisyondan bahsedildiğini hatırlamadım. Kırmızılık bir pozisyon olsaydı kesin hatırlardım, sarılıktı demek ki.

SAİT71
19.Ekim.2009, 22:37
Bende sadece penaltı pozisyonunda hakemi eleştirebilirim. Çok sert bir şekilde rakibin önüne geçiyor. her ne kadar fizik avantajı olsada penaltı verilebilecek pozisyon. %70 penaltıysa %30 devamdır...