View Full Version : Kayserispor - Ankaragücü [TSL 9. Hafta]
Tolunay Kafkas yönetimindeki Kayserispor, Kadi Has Stadyumunda Saat 15:00 da Hikmet Karaman yönetimindeki Ankaragücü'nü ağırlıyor.
Maçın hakemi Fırat Aydunus, yardımcılığını ise Bülent Gökçü ve Tarık Ongun yapacak.
İddaa Kodu: 356
Ev sahibi ekip 1,85 oran ile
Beraberlik 3,00
Deplasman takımı: 3,10
GodfatheR
18.Ekim.2009, 02:15
Kayseri evinde çok sıkıcı bir takım :) Beraberlik diyorum ya 0-0 ya 1-1 :)
Corpus
18.Ekim.2009, 02:16
Makukula atacaktır kayseri kazanacaktır...
KaPaLı
18.Ekim.2009, 14:02
Bu maçı ne olursa olsun kazanıcaz başka yolu yok. Hafta içi Telekomla yapılan maçı 4 gol atarak kazanmıştık o maçta as oyuncuları dinlendirdi. Gelen oyuncularla beraber çok geniş hucum hattımız var. Kazanıp 3 puanımızı alırız.
deniz.91
18.Ekim.2009, 18:24
Bu sene evimizde çok iyi değiliz buda zeminin kötülüğündendi heralde ama bu maçla birlikte yeni zeminde oynamaya başlıyoruz galibiyet alır üst sıralardaki takibimizi sürdürürüz
SAİT71
18.Ekim.2009, 18:28
A.gücü kazanabilir bu maçı. Çok organize gördüm takımı..
KaPaLı
18.Ekim.2009, 21:38
Hikmet hocanın sayesinde 3-0 kaybetttik maçı. Müthiş formu olan Emre Aygün, Süperyıldız Vassell, takımı ileri çıkaran Mehmet Çakır yedekler arasında başladı maça.
Semavi'den kurtulduk derken ısrar etmesini anlamıyorum. Çok durmazsın sen başta hoca. Kuyunu kazıyosun.
deniz.91
18.Ekim.2009, 21:55
Galatasaray maçından beri hiç gol yemeden geliyoruz bu başarımız geçen senede vardı ama golcü sıkıntısı nedeniyle bir türlü istenilen sonuçlar gelmiyodu bu senede makukulayla o sorunu çözdük.Önümüz açık görünüyor bu sene takımdan umutluyum
Oghuse
19.Ekim.2009, 00:14
Kayserispor çok rahat aldı Emre Aygün ve Vassell oyuna girmeden 2. golün gelmesi Ankaragücü için işleri zora soktu, buna rağmen atak yapmakta ısrarcı olmayınca yenilgiyi kabullenmek zorunda kaldı Ankaragücü..
Cangele'nin golünde Serkanın yapabileceği hiç birşey yoktu hatta ilk yarı benzer bir pozisyonu dışarı çevirmişti.. Ancak 2. gol tamamıyla Serkan'ın 3.gol ise Serkan ve Defansların hatasından geldi..
Sonuç olarak takım seçiminden ötürü Ankaragücü Kayserispor'a 3 puanı armağan etti..
tarikko
19.Ekim.2009, 00:40
Böyle bir skor beklemiyordum gerçekten..
Alicanfmfan
19.Ekim.2009, 02:22
Valla Kayserispor Makukula geldikten sonra costu bu macıda hak ederek aldılar tebrikler,
KaPaLı
19.Ekim.2009, 15:10
Bu maçta Makukula'nın yaptığı harekete kırmızıyı çıkaramayan hakeme yazıklar olsun. Koray'a gelse o tekme kafatasını bile çatlatabilirdi. Yürekli (?) hakem çıkar( a ) madı kırmızıyı.
Serkan'da milli takıma seçiliyo yediği goller saçmalık. Devre arası Senecky veya başka bir kaleci alınabilir. iglesias - Henrique - Henderson - Padilha gönderilecek takımdan büyük ihtimalle. Gelecek oyuncularla 2. yarı fırtına gibi eseriz.
Lucas Neill
19.Ekim.2009, 16:39
Ankaraspor'un kalecisini niye almadılar ki baya iyiydi o kaleci hem maddi açıdan da iyi olur transfer.Makukula baya iyi golcü Kayseri'ye bu sezon baya katkı yapacağa benziyor.
deniz.91
19.Ekim.2009, 16:49
Makukulanın sarı kartı doğru karardı çünkü makukula orda hırsından dolayı yaptığı hareketti oyuncuya yönelik yapılmış bir hareket değil zaten oyuncuya hiçbir şekilde temas etmedi tekmesi o kadar amatör bir oyuncu değil o tekmeyi oyuncuya sallayacak kadar
KaPaLı
19.Ekim.2009, 18:25
Deniz yapma Allah aşkına biraz mantıklı düşün ne hırsı. Koray 1 metre öne düşse kafatasını kırabilirdi.
Amatör oyuncu demedim zaten. Ama ne olursa olsun öyle hareket yapıyosa oyuncu cezası kırmızı karttır.
Video bulursam eklicem burayada.
deniz.91
20.Ekim.2009, 00:25
Abi erman hocayı falanda dinledim akşam sırf o poziyona ne diyecek diye oda benim düşündüklerimi söyledi
Addolorato
20.Ekim.2009, 00:37
Bu maçta Makukula'nın yaptığı harekete kırmızıyı çıkaramayan hakeme yazıklar olsun. Koray'a gelse o tekme kafatasını bile çatlatabilirdi. Yürekli (?) hakem çıkar( a ) madı kırmızıyı.
Serkan'da milli takıma seçiliyo yediği goller saçmalık. Devre arası Senecky veya başka bir kaleci alınabilir. iglesias - Henrique - Henderson - Padilha gönderilecek takımdan büyük ihtimalle. Gelecek oyuncularla 2. yarı fırtına gibi eseriz.
Alın Senecky'i nasılsa beleeş :schaf:
GodfatheR
20.Ekim.2009, 01:24
Makukula'nın yaptığına kırmızı verilmiyorsa ben o adamın hakemliğinden şüphe ederim. Bu hareketin aynısını yapan Pepe'ye katil dememişmiydik Makukula'nın yaptığına ne demeli o zaman bi anlık hırs mı? SAÇMALIK! O görüntülere bakarak Makukula'ya en az 5 maç ceza verilmeli o pozisyonda Koray'ın canına kast etmiş Makukula.
KaPaLı
20.Ekim.2009, 02:23
Alın Senecky'i nasılsa beleeş :schaf:,
Rahatsızmı etti ? Alcaz zaten Senecky'i.
-------
Yaa hırs dediğin mademki öyle yaptı topa vurursun kendini yersin bişey yaparsın. Rakibinin kafasına gelecek şekilde sallamazsın tekmeyi. Osman çok güzel söylemiş Pepe katilse Makukula ne oluyo. Sütten çıkmış ak kaşıkmı.
Bordo61Mavi
20.Ekim.2009, 04:14
Demeki bi kac transfer daha lazim Ankaragucune, sadece futbolcuda degil bence teknik adamida alsinlar
Lucas Neill
20.Ekim.2009, 04:47
Ankaraspor'da iyi bi kaç oyuncu daha kaldıysa kaçırmasın alsınlar:)
Maksic
20.Ekim.2009, 05:21
Şu Röber'i bir Türk takımı alsın yahu bence ligin en iyi hocalarından biri..
SAİT71
20.Ekim.2009, 06:07
Şu Röber'i bir Türk takımı alsın yahu bence ligin en iyi hocalarından biri..
A.gücüne gelsin işte :D Almanya ya gitmemeli bence iyi bir hoca A.Gücüne gitmeli..
deniz.91
20.Ekim.2009, 20:53
Makukula'nın yaptığına kırmızı verilmiyorsa ben o adamın hakemliğinden şüphe ederim. Bu hareketin aynısını yapan Pepe'ye katil dememişmiydik Makukula'nın yaptığına ne demeli o zaman bi anlık hırs mı? SAÇMALIK! O görüntülere bakarak Makukula'ya en az 5 maç ceza verilmeli o pozisyonda Koray'ın canına kast etmiş Makukula.
Pepeyle arasında çok fark var bi kere pepe iki kez tekme salladı adama ikisde isabet etti üstelik ama makukulanınkinden hiçbir temas yok neye göre 5 maç ceza verecek anlamadım
GodfatheR
20.Ekim.2009, 21:25
Pepeyle arasında çok fark var bi kere pepe iki kez tekme salladı adama ikisde isabet etti üstelik ama makukulanınkinden hiçbir temas yok neye göre 5 maç ceza verecek anlamadım
Ceza alması için Kafasını bedeninden ayırması lazım diyorsun yani Deniz?
bursa_mc
20.Ekim.2009, 21:31
Özetlerden izlediğim kadarıyla hakem maça etki etmiş.O siyahi topçu ne güzel saldırıyor öyle ve sarı kart ilginç... :D
deniz.91
21.Ekim.2009, 01:02
Tamam hadi ben yanlış düşünüyorum diyelim ama hiçbir yazardan bu konuda tepki duymadım ben tsl maç özetlerini yorumlarken tekme oyuncuya değmedikçe bir sorun olmazki hadi kanıtlanamaz birşey o tekmeyi oyuncuya kasten salladığı hem öyle yapmak istemiş olsa makukula birdaha sallardı tekmeyi
Oghuse
21.Ekim.2009, 01:11
Boşa salladı Makukula tekmeyi 10 metre ötemde gördüm sonra ki itiş kakışa sarı kartı yedi ancak Koray'ın sarı kart yemesi saçma olan kısımdı..
deniz.91
21.Ekim.2009, 01:13
Abi korayın sarı kart yeme sebebide hakemi aldatmaya çalışması makukulanın ayğı değmemesine rağmen yere yatıp kafasını tutarak kıvranması ki bence doğru karar oda çünkü makukula ilk tekmeyi salladığında koray önce hakemi bi kesiyo tam hekem yanlarına gelirken yere atıyo kendisini
Oghuse
21.Ekim.2009, 01:16
Ona yine de kart verme hakkı yok hakemin belki ilk müdahele de gerçekten sakatlandı Koray yani sarı kart yememesi için illa ki sedye ile mi çıkması gerekiyor..
Bu arada Koray'da ciddi bir ağırlaşma vardı baya da kilo almış gibi ancak Makukula'yı iyi müdaafa etti..
deniz.91
21.Ekim.2009, 01:17
Önce gözüyle kesmese yandan yandan bişe demeyecemde gözüyle kesiyo hakemi geliyomu diye öyle yapan bir adamın birşeyi yoktur sanırım
KaPaLı
21.Ekim.2009, 14:53
Abi korayın sarı kart yeme sebebide hakemi aldatmaya çalışması makukulanın ayğı değmemesine rağmen yere yatıp kafasını tutarak kıvranması ki bence doğru karar oda çünkü makukula ilk tekmeyi salladığında koray önce hakemi bi kesiyo tam hekem yanlarına gelirken yere atıyo kendisini
Deniz ilk başta makukula güreşiyo Koray'la onu yere çarpıyo sonrada tekme sallıyo. Eğer izleyebileceğin yer varsa izle ve gör.
Oğuz Koray uzun süredir oynamadı zaten sende biliyosun. Sezon başı çok iyi çalışamadı bir süre daha sakatlandı. Ama dediğin gibi Makukulayı iyi savundu. Ama Koray stoperde çok başarılı değil onun asıl mevkisi sağ bek. Ordada El Yasa gibi istikrar abidesi oyuncu olunca Koray'ı stoper kullanıyo hikmet hoca.