Log in

View Full Version : Lugano'dan kara haber

Börk
19.Ekim.2009, 17:28
O kadar aradım göremedim.Açıldıysa af ola:D

Kaptan Alex, Güiza ve Deivid'i derbide kullanamayacak olan Fenerbahçe'de şimdi de, Lugano şoku yaşanıyor. Milli maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan Uruguaylı oyuncunun derbide oynayıp oynayamayacağı belirsiz.

Fenerbahçe, Gaziantep’e sıkıntılı gelmişti. Sakat olan Alex, Güiza ve Deivid’in yanı sıra milli takımdan yorgun dönen ve sakatlığı bulunan Lugano da İstanbul’da bırakılmıştı. Dos Santos ise yedek kulübesindeydi. Bu şartlar altında maça başlayan Kanarya, hem kazanmak hem de Galatasaray derbisi öncesi fire vermemek düşüncesindeydi. Fenerbahçe sonuç olarak istediğini alamasa da, sakatlar dışında başka fire vermedi.

Gaziantepspor maçına çıkarken sınırda olan ve kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek olan Gökhan ve Cristian Baroni 90 dakikayı dikkatli tamamladı. Bu iki futbolcu, önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray derbisinde sahadaki yerlerini alacak. Ancak sevinç kısa sürdü. Uruguay Milli Takımı’nın Arjantin ile yaptığı maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan ve tedbir olarak Antep’e götürülmeyen Lugano’nun durumunun ciddi olduğu anlaşıldı. Bugün kontrolden geçirilecek olan Uruguaylı oyuncunun, Steaua Bükreş ve Galatasaray maçlarında forma giyip giyemeyeceği belli olacak.

Kaynak:Fanatik

TuNdRaLoWeR
19.Ekim.2009, 19:53
Eğer doğru bir haberse yazık olacak bize.

Bilica-Bekir ya da Bilica-Önder yetersiz olacaktır diye düşünüyorum.Zaten Alex yok bir de Lugano olmayınca kadro tamam oldu..Umarım yerine oynayacak kişi Lugano'nun yokluğunu çok belli ettirmez.

tarikko
20.Ekim.2009, 00:42
Alex derbiye yetiştirilmeye çalışılıyormuş.Bir aksilik olmazsa yetişir bence.Lugano ile ilgili bir fikrim yok ama kesinlikle bu maçta oynaması gerekiyor.Durumu 1-2 gün içinde netleşir tahminimce..

KaF KeF
20.Ekim.2009, 00:45
Alex oynamazsa yerine kesinlikle Özer oynamalı..

tarikko
20.Ekim.2009, 00:48
Alex oynamazsa yerine kesinlikle Özer oynamalı..

Keşkee ama Daum varken bu biraz zor.. :) Yine sağda Kazım oynar,Alex'in yerinde de Mehmet oynar..

TR.CaPTaiN
20.Ekim.2009, 00:49
Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Lugano oynayacaktır. Ama Alex için ne zaman şüpheli denildiyse oynayamadı. Umarım bu sefer yetişir.

scar face
20.Ekim.2009, 01:06
Bu adam 4.sezonunu oynuyor bi kere sakatlık yüzünden maç kaçırdığı görmedim ya milli takım ya da kırmızı kart :D

GodfatheR
20.Ekim.2009, 01:11
Lugano oynar ama Alex'den şüpheliyim :S