View Full Version : Derbi Karşılaşmaları
Homer J.S
19.Ekim.2009, 22:20
Benim Turksportal yetkililerine bir önerim olacaktı. Tam da derbi haftasına girmişken yapıyorum ki bu öneriyi hemen dikkate alınabilsin.
Bence derbi maçlarının konusu daha önceden açılırsa daha iyi olur. Çünkü taraflar böylece daha uzun süre bilgi alışverişi yapabilir, güncel bilgileri rahatlıkla paylaşabilir çünkü medya böyle maçların havasına erken giriyor ve haberleri sıralıyor.
Sanırım bu önerimde bir çok üye bana destek olacaktır, dikkate alınırsa sevinirim. Mesela Fenerbahçe-Galatasaray maçının konusu bugünden açılırsa daha uzun süre tartışılır.
Knightmare
19.Ekim.2009, 22:26
:)taraftarlar daha uzun süre tartışabilr, daha uzun süre kavgalar edebilir, daha çok kişi banlanabilir, siteden uzaklaştırılabilir :D
Homer J.S
19.Ekim.2009, 22:27
:)taraftarlar daha uzun süre tartışabilr, daha uzun süre kavgalar edebilir, daha çok kişi banlanabilir, siteden uzaklaştırılabilir :D
O seviyeyi ayarlayamayacak insan burada bulunmasın zaten dimi Serkan abi? :D Serkan Abii :D
Addolorato
19.Ekim.2009, 23:09
Aynen bunu yazmaya gelmiştim.
SAİT71
19.Ekim.2009, 23:11
Ama Fbliler Gslileri döver :D
tabiki şaka yapıyorum. Bencede zaten forumumuzda seviyeli kişiler olduktan sonra isterse 1 ay önce açılsın sorun olmamalı. Bencede derbiyi yaşamak adına, önceden açılmalı diyorum..
Sheriff
20.Ekim.2009, 05:57
Bu iyi bir fikir değil. Bence maç başlamadan 5 dakika önce açalım maç bitmeden 5 dk önce kapatalım :n:
BuRiBuRi
20.Ekim.2009, 06:19
Gereksiz ve kötü bir fikir:)
BeeTLeJuiCe
20.Ekim.2009, 14:13
Bu iyi bir fikir değil. Bence maç başlamadan 5 dakika önce açalım maç bitmeden 5 dk önce kapatalım :n:
Çok iyi fikir bence.
Konunun maç sonunda kapalı kalıp ertesi gün açılması lazım aslında. Yoksa bilmem kaçıncı TSI Harbi çıkacak gene :D
Oghuse
20.Ekim.2009, 15:12
Bence maç konusu açılmasın, insanlar atılmasın.. :D
Nedvedmania
20.Ekim.2009, 17:23
Bence Maç günü açılsın maç günü kapatılsın. Böylece uzun tartışmalar olmaz :D
Sekopej
20.Ekim.2009, 18:25
Daha derbiden 1 hafta önce oynanmış lig maçlarında rakiplerin nasıl mesajlar attığını gördük. Zaten medyanın işi bu haftayı değerlendirmek ve bunu yaparken de, daha çok okunma peşinde olduklarından yeteri kadar ortamı geriyorlar. Şimdiden konuyu açıp, her habere, her medyada çıkan yoruma yorum getirerek gerilmeye gerek yok.
2 kulübün avrupa kupası maçları var, tamamlandığında açılır konusu da.:)
DenizlispoR
20.Ekim.2009, 19:59
Bence maç konusu açılmasın, insanlar atılmasın.. :D
Bencede derbi maçı konusu açılmasın :D.
LifeYourself
20.Ekim.2009, 20:11
5 dakika önce açalım maç bitmeden 5 dk önce kapatalım :n:en iyi fikir bu bence :zuhaha
ThersoN
21.Ekim.2009, 00:07
Gerilimi tırmandırmaya gerek yok
tarikko
21.Ekim.2009, 02:27
Süper fikir :n: