Log in

View Full Version : Steaua Bükreş - Fenerbahçe [ UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. Maçı ]

tarikko
20.Ekim.2009, 21:08
http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/50065.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2Ffoo tballeurope%2Fclub%3D50065%2Fcompetition%3D14%2Fin dex.html) http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/52692.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2Ffoo tballeurope%2Fclub%3D52692%2Fcompetition%3D14%2Fin dex.html)

Tarih: 22.10.2009
Stad: Ghencea Stadı
Saat: 20:00
Yayın: TNT

Homer J.S
20.Ekim.2009, 21:16
1-1 gibi bir skor bekliyorum. Fener takılacaktır diye düşünüyorum.

SAİT71
20.Ekim.2009, 21:17
Bence 2-0 alırız..

GodfatheR
20.Ekim.2009, 21:26
Beraberlik bekliyorum.

Fernando Gago
20.Ekim.2009, 21:59
Bu maçtan alınacak 1 puan bile iyidir . Morallar bozuk Sakatlıkar var ve hafta sonu Galatasaray maçı .. İyi performans beklemiyorum takımdan pek de umutlu değilim

Suicider
20.Ekim.2009, 22:51
Daum un aklında galatasaray maçı olduğu sürece fener in maç kazanması zor hafta sonu galatasaray maçı olmasa fener kazanır derdim ama şu şartlarda zor gözüküyor..

Universal
21.Ekim.2009, 02:01
Fenerbahçe istediği her maçı kazanacak güce sahip. Akılları Galatasaray derbisinde olacak, bu yüzden çok sıkıntılı bir maç ama; Fenerbahçe kadro olarak çok üstün bir kulüp. Bu yüzden eğer maçı ilk otuz dakikalık bölümde iki farklı öne çıkarlarsa maçı sonraki bölümlerde kontrol ederek kazanabilirler.

ForsakeN
21.Ekim.2009, 02:19
2-2. İlk golü Bükreş atar.Önümüzde GS derbisi varken ne takım ne de Daum motive olamazlar diye düşünüyorum.Maçın TNT'de olmasına aşırı sevindim :)

tarikko
21.Ekim.2009, 02:22
Ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Önemli eksiklerimiz var ama yine de kadro olarak onlardan üstünüz ve grupta liderlik için bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.Yalnız sakatlık sorunu olabilir Romanya'lılar sert oynamayı severler bunun için dikkatli olmamız lazım.Zaten sakatlıklarla uğraşıyoruz son günlerde bir de burada çıkmaz birşey umarım..

Oghuse
21.Ekim.2009, 02:29
Fenerbahçe ilk golü atan takım olursa büyük ihtimal kazanırız.. Ancak tersi durumda işler zora girebilir..

TR.CaPTaiN
21.Ekim.2009, 13:58
Takımdaki sakat futbolcular hakkında da bilgiler veren Daum; "Steaua Bükreş maçı için Lugano ve Bilica'nın durumları belli değil. Alex ve Deivid bu maçta kesinlikle oynayamayacak. Güiza da yok. Sağlık bölümü bu oyuncularımızın takıma tekrar katılabilmesi için yoğun bir tempoda çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haftasonu derbinin olması, sakatlıkların fazla olması nedeniyle bu maçta alınacak bir beraberlik kötü sonuç değildir. Hatta normal şartlarda da bu deplasmandan alınacak beraberlik kötü değildir. Ama tabi ki alacağımız bir galibiyetle gruptan çıkmayı nerdeyse garantileyebiliriz.

_______

Profesyonel Futbol Takımımız Steaua Bükreş takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşma için saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Romanya'ya gidecek.

Kafilemizde yer alan oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Bilica, Önder Turacı, Roberto Carlos, Gökçek Vederson ,Gökhan Gönül, Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Ali Bilgin, Andre Santos, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Semih Şentürk.

Fenerbahce.org

tarikko
22.Ekim.2009, 03:59
Semih antrenmanı yarıda bırakmış.Yarın oynayıp oynayamayacağı belli olacak ama oynaması zormuş.Forvette Kazım oynayacak Semih olmazsa.Mehmet sağa geçer ve Özer'de Alex'in yerinde oynar büyük ihtimalle.

--------------------Volkan------------------

Gökhan---------Lugano(Önder)-----Bilica--------Carlos

--------------Cristian-----Emre--------------

M.Topuz----------Özer------------A.Santos

---------------------Kazım(Semih)----------------

The.Crow
22.Ekim.2009, 04:03
Herkesin hemfikir olduğu gibi hafta sonu derbi olduğundan dolayı motive olmak bu maça zor. Tahminim maç Fenerbahçe açısından gayet sıkıcı geçer. Amaç gol yememek oyunu yavaşlatmak ve olursa duran toptan 1 gol falan olacaktır. Yani sıkıcı,beraberliğe razı , bir an önce bitmesi beklenen bir maç olacaktır. Şans kaza gol atarsak yeneriz.

Neron_FB
22.Ekim.2009, 04:41
Ben bu sefer bükreş maçını alıp onun rehaveti ile GS maçında puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.. Bu maçın skoru 2-1 :)
Umarım Özer oynar artık ilk 11'de

nerazzuri
22.Ekim.2009, 13:48
Ali Bilgin oynar, Deniz,Selçuk oynar ama yine Özer oynamaz :)

Ben bu maçtan açıkcası pek umutlu değilim. Yeniliriz gibi geliyor bana.

SAİT71
22.Ekim.2009, 13:55

Gökhan------Önder----Bilica---Carlos

Kazım----------M.Topuz------A.Santos

--------------------Semih --------------

Daum ÖZer'i oynatmaz gibi geliyor. Yedekte başlatır. Onun yerine ise Ortada daha iyi oynadığını söyleyen M.Topuz'u koyar. Sağ tarafta Klasik Kazım seçimi olabilir. Semih oynamaz gibi geliyor ama yinede oynarsa o olur oynamazsa Kazım geçer, onun yerine Ali Bilgin i koyar Özer i koymaz yinede. Niyeyse ...

İlerleyen dakikalarda da, sağ bekte Cafu'ya benzetilen, yıllardır sağ bek oynayan ve bir o kadar tecrübe sahibi olan Bekir, Gökhan'ın yerine oyuna girer.

Böyle bir sağ bek neden yedek aklım almıyor ?Aslında;

---------------Carlos-----------Santos

---------------Bilica---------Özer(-->Emre)
Volkan---------------------------------***-Kazım
---------------Önder-----Baroni

---------------Bekir-----------Gökhan(-->Topuz)

Böyle çıkıp sonradan M.Topuz'u ve Emre yi alabilir. Nede olsa derbi var ve hiç şans bulmayanlara şans tanımalı. Onlarda böyle maçlarda kendini göstermeli. Çokta ciddi birmaç olmasada yedeklerimizin bile iyi bir beraberlik alabileceğini düşünüyorum ama ben 2-0 yeneceğiz dedim ilk tahminimde. Bu şekilde rotasyon yapmalı. Özer oynamalı.

nerazzuri
22.Ekim.2009, 14:03

Gökhan------Önder----Bilica---Carlos

Kazım----------M.Topuz------A.Santos

--------------------Semih --------------

Daum ÖZer'i oynatmaz gibi geliyor. Yedekte başlatır. Onun yerine ise Ortada daha iyi oynadığını söyleyen M.Topuz'u koyar. Sağ tarafta Klasik Kazım seçimi olabilir. Semih oynamaz gibi geliyor ama yinede oynarsa o olur oynamazsa Kazım geçer, onun yerine Ali Bilgin i koyar Özer i koymaz yinede. Niyeyse ...

İlerleyen dakikalarda da, sağ bekte Cafu'ya benzetilen, yıllardır sağ bek oynayan ve bir o kadar tecrübe sahibi olan Bekir, Gökhan'ın yerine oyuna girer.

Böyle bir sağ bek neden yedek aklım almıyor ?

yaman76hakanFB
22.Ekim.2009, 15:50
Daum beyanat veriyor: "Umarım derbi öncesi bir sakatlık yaşamayız"..

Bu diplomatik beyanatın açıklaması bana göre şu: "Çocuklar..Kendinize dikkat edin..Yıpranmayın..İkili mücadelelerden uzak durun..Bizim hedef maçımız hafta sonu.."

Ben oyuncu olsam böyle algılardım..Halbuki Avrupa'da yolumuza devam etmek için bu maç bence çok önemli..Eğer ilk iki maç 6 puan toplasaydık,burada bir kredimiz olabilirdi ama o şansa da sahip değiliz..

Artık Kazım'sız bir kadroyu deneme zamanı geldi ve geçiyor..Kazım takımda olduğu müddetçe taraftarın özlediği,ısıran,savaşan,rakip yarı sahada baskı kuran futbola ulaşmak mümkün değil..İşte Kazım'sız Gençlerbirliği maçı ve işte Kazım'lı Antep maçı.. Daum'un bu inadından vazgeçmesini sabırla bekliyorum..

Bu maç nedense bana hiç bir umut vermiyor..Dilerim yanılırım..

Varonil
22.Ekim.2009, 16:48
İlk golü biz bulursak maçı kazanırız.Ancak bu kadar çok sakat oyuncularımızın bulunduğu bir ortamda beraberlik iyi bir sonuç gibi gözüküyor.

Özer mecburen oynayacak diye düşünüyorum.Semih sakatlanmış ve idmanı yarıda bırakmış.Daum forvete Kazım'ı alıp,sağda M.Topuz'u ortada da Özer'i oynatabilir.

TR.CaPTaiN
22.Ekim.2009, 21:56
Türkiye'nin ilk dijital platformu Digiturk'un yayın ağına, TNT de katıldı !..

Futbolseverler Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını, bu akşam saat 20.00’dan itibaren DIGITURK 54. KANALDAN yayın yapan TNT'de ŞİFRESİZ izleyebilecekler !..

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki kritik maçını, DIGITURK 54. kanalda, test yayınında olan TNT'den izleyebilirsiniz.

DIGITURK'ü EUTELSAT uydusundan izleyen üyelerimiz bu maçı şifresiz olarak izleyebileceklerdir.

DIGITURK'ünde 54. kanalda TNT'yi göremeyen üyelerimizin KOLAY KURULUM yapması gerekmektedir.

Digiturk Müşteri Hizmetleri: 0 212 473 73 73

Semih forma giyemeyecekmiş. Ntv

Gökhan---Bilica---Lugano---Carlos

Mehmet---Baroni---Emre--Santos

-----------------Özer

----------------Kazım

MeMo
22.Ekim.2009, 22:06

Böyle bir sağ bek neden yedek aklım almıyor ?

İşte yorum bu.Serkan ne gereği var şimdi bu yazdıklarının :D

KaF KeF
22.Ekim.2009, 22:36
sanki bekir sağbek..mesaj yazmak için mesaj yazmayın ya..:D

HooijDonk07
22.Ekim.2009, 22:41
Kesin Kadro ne bilen var mı acaba ?

TR.CaPTaiN
22.Ekim.2009, 22:42
Takımımız Steaua Bükreş karşısında, sahaya şu on birle çıkacaktır. Volkan Demirel, Lugano, Bilica, Gökhan, Roberto Carlos, Emre, Cristian, Andre Santos, Mehmet Topuz, Kazım ve Özer.

Fenerbahce.org

MeMo
22.Ekim.2009, 22:49
Kadro süper...

GodfatheR
22.Ekim.2009, 22:59
Özer ve Emre'ye çok güveniyorum.

scar face
22.Ekim.2009, 23:00
Lugano dısında herkes toğu iyi kullanan oyuncular galibiyet bekliyorum..

Özer neler yapacak acaba :)

Melekovic
22.Ekim.2009, 23:09
2 takımında Romen takımlarından alacağı 12 puan çok önemli. O yüzden umarım iki takımımızda takılmaz Romenlere.Puan farkını kapatmamız lazım aradaki,ileriki senelerde takımlarımızın fazla sayıda katılması açısından. Bugünkü iki karşılaşmanın önemli noktalarından biri de bu.

scar face
22.Ekim.2009, 23:09
kaptan bu kolay kurulum nasıl oluyor ?

BaFraLı
22.Ekim.2009, 23:10
Fenerbahçe'ye başarılar.Birde bu maçı şimdi ben mesela normal TV'deki TNT kanalından şifresiz izleyebilecekmiyim :)

GodfatheR
22.Ekim.2009, 23:17
Uydudan kapatıcaklar galiba :mad:

SAİT71
22.Ekim.2009, 23:23
evet ama uydudan şife koyacaklarmış. Umarım fikir değiştirirlerde koymazlar..

TNT yayınını

http://www.euroturk.tk/

izleyebilirsiniz..

TR.CaPTaiN
22.Ekim.2009, 23:27
kaptan bu kolay kurulum nasıl oluyor ?

Ben de bilmiyorum Burak. Müşteri hizmetleri bi arayıp sor istersen. Bende her ihtimale karşı karasal anten takılı emektar tv var. Digitürk'te sorun olursa ondan izlemeyi düşünüyorum. :D

SAİT71
22.Ekim.2009, 23:30
Maç başlıyor

Fenerbahçe'nin 11'i
Volkan Demirel, Lugano, Bilica, Gökhan, Roberto Carlos, Emre, Cristian, Andre Santos, Mehmet Topuz, Kazım ve Özer.

Steaua Bükreş'in 11'i
Robinson Zapata, Paweł Golański, Ionuţ Rada, János Székely, Pantelis Kapetanos, Romeo Surdu, Juan Toja, Bănel Nicoliţă, Eugen Baciu, Sorin Ghionea, Eric Bicfalvi.

Homer J.S
22.Ekim.2009, 23:42
Uydudan kapatılmamış, ben yavaştan salona kaçayım o zaman. :D

SAİT71
22.Ekim.2009, 23:44
kapalıydı uyduda nasıl kapalı olmaz bende 22. saniyede kapandı

BuRiBuRi
22.Ekim.2009, 23:48
Uydu kapandı ama internetten seyretmek mümkün:D

Uchiha Itachi
22.Ekim.2009, 23:51
Antenin gözünü seviyim.Zamanında o paslı telleriyle Lig Tv yi izletmişti bana:icon_cool:

Ahmet Göktaş
22.Ekim.2009, 23:52
Kafes antenden nasıl ligtv izleyebilirsin ki yaa :D

KaF KeF
23.Ekim.2009, 00:06
aman aman..kaçan gole bak..

RaSenGan
Santos zoru başardı gerçekten o golü kaçırarak.

TR.CaPTaiN
Andre Santos %100'lük kaçırdı.

BuRiBuRi
23.Ekim.2009, 00:09
Adam sol ayak ve top yüksekten geldi:)

*Sağ ayağı ile vurdu.

RaSenGan
23.Ekim.2009, 00:13
Şimdi de nerdeyse boş bi kaleye sol ayağıyla çok kötü vurdu.

KaF KeF
23.Ekim.2009, 00:13
yine santos yine boş kale..

Uchiha Itachi
23.Ekim.2009, 00:17
Kafes antenden nasıl ligtv izleyebilirsin ki yaa :D

Çok ilginç gibi gelsede yarı karıncalı bir şekilde izledim 1 ay kadar.Gittik anteni değiştirdik daha iyi göstersin diye bi daha çıkmadı lig tv.Daha sonra eski anteni bağladım yine çıkmadı :n:

RaSenGan
23.Ekim.2009, 00:29
Spikerin söz ettiği kanal İTV mi ?

Universal
23.Ekim.2009, 00:30

Digitürk...

tarikko
23.Ekim.2009, 00:31

Digitürk :)

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2009, 00:34
Maçtan önce 1 puan iyidir diyordum ama sahadaki futbolu görünce 1 puan alırsak yazık olur. 3 puan almalıyız.

Börk
23.Ekim.2009, 00:35
Fenerbahçe maça daha etkili başladı...Santos'la bulduğu pozisyonları değerlendirse soyunma odasına galip bir şekilde gidebilirdi.Fenerbahçe'nin ilerde kaybettiği toplarda Bükreş kontraya çıkıyor.Basit toplar kaybediyor bazen fenerbahçe...Bir şey daha diyeceğim geride paslaşmalarda genelde lugano uzun top atıyor ileriye çoğu zaman bulmuyor yerini attığı toplar...Bence Fenerbahçe yerden ve paslaşarak çıkmalı...2.yarı daha iyi bir fenerbahçe görürürüz umarım...

PesimiSTyLa
23.Ekim.2009, 00:35
DT'ye helal olsun :D

tarikko
23.Ekim.2009, 00:38
İlk yarıda tempo ve oyun olarak Steaua'dan üstündük.Santos'un 2 boş pozisyonu,Özer'in şutu ve Mehmet'in şutu önemli pozisyonlarımızdı.

Umarım 2. yarı biraz daha ilerde etkili olup golü buluruz ve 3 puanla döneriz Bükreş'ten...

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2009, 00:43
Emre Tilev nasıl da çırpınıyor yayın hakları bizim diye.:n:

Bu arada Sherrif Twente karşısında 1-0 önde.

Memedov
23.Ekim.2009, 00:51
yayına bak komedi ya, helal olsun digiye.

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2009, 00:58
UEFA Avrupa Ligi'nde faule en çok maruz kalan oyuncu Emre'ymiş. Emre Tilev'in yayın hakları bizim sözlerinden farklı bir bilgisiydi.

Müthiş paslaşmalar sonucu gol geldi. Kazım 1-0

Ahmet Göktaş
23.Ekim.2009, 00:59
Konu nedir izleyemiyoruz da :D

Memedov
23.Ekim.2009, 00:59
Kazım attı 0-1.

KaF KeF
23.Ekim.2009, 01:00
Kazım Kazım..1-0

Maksic
23.Ekim.2009, 01:05
Maçı bıraktım şu an Digiturk D-Smart çekişmesini izliyorum olmaz böyle birşey yahu ekrana koskocaman bir D-Smart logosu alt yazıda Digiturk'ün yasalara uygun olduğu açıklaması entresan yahu entresan..

Neron_FB
23.Ekim.2009, 01:12
özerin bi problemi yoksa eğer daum ne amaçla çıkardı onu anlamış değilim.. antep maçına donmez ınsallah

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2009, 01:24
Hem alt yazı hem üst yazıya da ilk defa rastlıyorum. Rezillik. Allah korusun bu Dsmart TSL yayın haklarını alırsa yandık.

Maksic
23.Ekim.2009, 01:25
Az önce yazıyı Digiturk kapadı ama şimdi en üste yazılar geçmeye başladı D-Smart Digiturk ısrarla savunuyor Emre Tilev'li D-Smart ise sürekli bu işin yasal olmadığını söylüyor ayrıca Digiturk'te 2 dakikada bir yayın donuyor bakalım neler olucak.

Memedov
23.Ekim.2009, 01:26
Kazım çıktı Selçuk girdi. Daumun taktik bilgisine hayranım. 4-6-0 taktiği ile oynuyoruz.

Neron_FB
23.Ekim.2009, 01:27
Kazım çıktı Selçuk girdi. Daumun taktik bilgisine hayranım. 4-6-0 taktiği ile oynuyoruz.

süper taktik harbi :D

Universal
23.Ekim.2009, 01:41
Bu sezon ilk kez evimde Televizyon maçında maç izleyeceğim için, arkadaşımdan gelen barda maç izleme ve o güzelim sohbet ortamını red ettim. Sıcacık koltuğuma oturdum. Rahat rahat maç izleyeceğim hayali ile maçın başlamasını bekledim. Maç başlarken görüntüde yaşanan yayın aksaklıkları ile durmadan yayın kesiliyordu bunun yanı sıra şifreleme yüzünden bir kaç dakikada onun için bekledikten sonra, beşinci dakikada maçı izleme fırsatı buldum. Bunun üstüne spikerin durmadan diğer digital platform dediği ve biz Türk toplumunun bildiği gibi o platformun Digütürk olduğunu bilerek bu söylentiler içinde maçın ilk yarısını bitirdik. İkinci yarıda D-Smart'ın yayının üstüne koyduğu logo ve durmadan alt-üst yazılar geçirmesi ve görüntün tekrar yayına bağlı olarak kesilmesi ve ekranın karamasını izledik. Zaten son beş dakika boyunca D-Smart logosunun her türlü çizgi karakterinide ezberlemiş olduk. Bu arada maçı sorarsanız şans eseri gördüğüm Kazım'ın golü(o sırada gene ekranda D-Smart logosu) ve bir kaç Santos şutu vardı.

fm_monster
23.Ekim.2009, 01:44
d-smart macı tam anlamıyla katletti hele bi ara alttan ustten yazı geciodu tam komedi

tarikko
23.Ekim.2009, 01:49
Yok böyle birşey ya yok böyle bir yayıncılık !! Ekran donuyor,logo çıkıyor ekranda ve gol pozisyonlarında oluyor bunlar.Allah hepinizi bildiği gibi yapsın..

Maça gelince ilk yarı koparabilirdik ama 2. yarı golü bulduk.Çok güzel bir atak oldu Emre-Özer-Carlos ve sonunda Kazım golü attı..Özer de çok iyiydi bugün.İyi paslar yaptı temposu çok iyiydi.Ama maçın yıldızı bana göre EMRE'ydi..Helal olsun diyorum Emre'ye..Başka söze gerek yok ;;)

Börk
23.Ekim.2009, 01:49
Maçın içine etti yine D-Smart...Ekranda arkaplan olarak D-Smart logosu göstermeler,Emre Tilev'in sürekli aynı şeyi tekrarlaması,Durmadan geçen altyazılar...Maça Dönelim...Fenerbahçe çok kolay kazanmadı...Zorlandı kabul edelim bunu...Kazım'ın golünden sonra biraz geriye çekildi Fenerbahçe ama bu sefer etkili gelmeye başladı Steua Bükreş...Ne kadar gelsede bir türlü etkili olamadı.Tebrikler Fenerbahçe...

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2009, 01:56
Maç başlar başlamaz top kontrolünü elimize aldık ve iyi paslarla rakip kaleye gitmeye başladık. Steau Bükreş zaten oynadığı ilk 2 maçta gol atamamış. Bize karşı da kontralarla etkili olmaya çalıştılar ve birkaç pozisyon dışında etkili oldukları söylenemez. Andre Santos'un kaçırdığı 2 tane çok net pozisyon maçın erken kopmasını engelledi. O gollerden herhangi birisini atsa maç erkenden bitecekti. Diğer oyuncularımızla da girdiğimiz önemli pozisyonlar oldu ama değerlendiremedik. İleri hattaki mükemmel paslaşmalara Santos el freni oldu. Özer, Mehmet, Emre, Kazım zaman zaman Carlos ve Baroni'nin desteğiyle ilerde Steau defansının başını döndürdü.

Maçın yıldızı geçen sezon 2. devreden itibaren mükemmel oynayan Emre'ydi. Çok iyi paslar atıyor, hücumda etkili, top çalıyor, çalım atıyor, arkadaşlarına liderlik yapıyor, sahada basmadık yer bırakmıyor. Bugün de herşeyi yaptı.

Özer ilk defa ilk 11'de başlamasına rağmen beğendim. Sahanın heryerine hakim, bileklerine zaten hakim ve tek pası mükemmel yapıyor. Golde Carlos'un önüne bıraktığı top çok güzeldi. Zamanla daha da iyi olacaktır.

Kazım forvetsiz kalmamızdan dolayı forvet olarak oynadı. Kanatlara çok fazla kaçsa da gerek fiziğiyle gerekse tekniğiyle ileride iş yaptı.

Sahanın en kötüsü Santos ardından Daum'du. Santos dökülürken Daum, Özer'i çıkardı. Farzedelim ki Özer 90 dakikayı kaldıracak fiziki güçte değil. Özer çıkacaksa bile yerine Selçuk girebilirdi. Aynı anda Santos yerine de Vederson girebilirdi. Daum Özer'i çıkararak Özer'in yerine yani forvet arkasına Santos'u, sol kanada ise Vederson'u koydu. Ardından ayağımızda top tutmamız gerekiyor, son dakikalara doğru gidiyoruz ilerde ayağında top tutabilecek Kazım'ı çıkardı ve yerine giren isim Selçuk. Mehmet'in dediği gibi resmen 4-6-0'a geçtik. Maç boyunca sürünen Santos maçın son dakikasında oyundan çıktı. Bugün muhtemel bir puan kaybının en büyük sorumlusu yine Daum olacaktı.

Digitürk'ü Dsmart'a taktığı kapaktan dolayı, Fenerbahçe'mizi de oynadığı iyi futbol ve galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Sheriff'in Twente'yi 2-0'la geçmesinin ardından liderliğe yükselmiş olduk.

MeMo
23.Ekim.2009, 02:02
Sonuç çok güzeldi.Maçı Azerbeycan kanalından seyrettim.

D-Smart'ın yaptıklarına denecek bir şey yok kepazelik bile az kalır.

scar face
23.Ekim.2009, 02:08
Eskiden başka seylere küfrederdim kaybedince simdi kazandık ama D Smarta küfrettim lanet olsun sizin yayıncılığınıza...

İyi oynadık kazandık golü tekrar izledim gerçekten iyi paslasmısız...

Lideriz bu arada :D

xxvolkan09xx
23.Ekim.2009, 02:21
iyi oynadik eksiklerimize ragmen, volkani tebrik etmek gerekir bir futbolcu 1-2 sezonda bukadarmi gelistirir kendisini. helal olsun! darisi özerin basina :)

Universal
23.Ekim.2009, 02:47
Eskiden başka seylere küfrederdim kaybedince simdi kazandık ama D Smarta küfrettim lanet olsun sizin yayıncılığınıza...

İyi oynadık kazandık golü tekrar izledim gerçekten iyi paslasmısız...

Lideriz bu arada :D

Biz Fenerliler bu yüzden şansızız, sonuç ne olursa olsun küfür ediyoruz. Biz çözemedik gitti. :D

NirvanaFX
23.Ekim.2009, 02:49
Emre Tilev maçta Digitürk'e iyi saydırdı ama :D

ForsakeN
23.Ekim.2009, 02:49
D-Smart'ın bu yaptıklarından sonra,inadına almayacağım D-Smart.İsterlerse ligi de alsınlar.

Suicider
23.Ekim.2009, 03:00
D-smart ın yaptıklarına diyecek bişi yok..gs li olarak fenerbahçemizi kutluyorum maç fenerin hakkıydı tebrikler.

scar face
23.Ekim.2009, 03:32
Biz Fenerliler bu yüzden şansızız, sonuç ne olursa olsun küfür ediyoruz. Biz çözemedik gitti. :D
Bi memnuniyetsizlik oluyor bizde hep :p

Digitürk e selam olsun :yildiz:

SAİT71
23.Ekim.2009, 05:36
İşte beklediğim takım buydu. Tamam hedefin lig ama bu maçları böyle alacaksın. Rotasyon yapacaksın. Aslan Özer aylar sonra ilk onbirde çıktı iyi bir görüntüdeydi. çok güzel pas yaptık. Emre döktürdü yine. Hiç ti ye almadığımız grupta liderliğe çıktık. Tekrar etmekte fayda vardır heralde;

2010 yılında Avrupa katsayılarından puanlar silinecek ülkelerin 10. sıradayız ve yukarıda sırası ile 9. Portekiz ve 8. Hollanda ile çekişiyoruz. Onları geçip 8. olacağız. o nedenle bu maçları almak çok önemli. Yarın Cl torbalarındada avantajımız olacaktır bu puanlar sayesinde..

Hayırlı olsun galibiyetimiz.

Bordo61Mavi
23.Ekim.2009, 08:00

Manchester bi cok macta bu taktikle oynuyor :)

Fenerbahceyi tebrik ederim. Iki ekibimizde galibiyet aldi simdi derbiye konsantre olalim :)

KaPaLı
23.Ekim.2009, 12:39
Her maç ayrı enstantane bizi buluyo. Almışım elime nevaleyi oturmuşum maç izlemeye oyuncuların isimlerini söyleyemeyen bir spiker. Sürekli donan bir yayın. Eşşşşek kadar D-Smart logosu alttan üstten yazılar. Sürekli olarak maçı anlatmayı kesip rüyalar diyarı dsmarta gelin diyen spiker bozuntusu. Yahu adam seni oraya maç anlatsın diye koydular. Ne diye saçma saçma şeyler söyleyip insanı çileden çıkarıyosun. Başlarım yayın hakkına. Madem böyle birşey var git başvur şikayet et izleyicileri ne diye sıkıyosun.

Maçta aklımda kalan tek şey Santos'un kaçırdıkları ve bizim forvetsiz oynamamız. Santos sol bek diye geldi dün akşam forvette oynadı Kazım çıktıktan sonra (:

Özer attığı pasla Alex'in yerini dolduracağını gösterdi. Göremeyenler varsa helal olsun.

Sheriff'te Twente'yi yenmiş 6 puanla lideriz. Twente maçında saçma hatalar yapmasak şimdi 9 puan olacaktık ve bitirecektik grubu.

Sekopej
23.Ekim.2009, 14:22
Rezalet bir yayın anlayışı, panikleyen D-Smart'ın gülünç çırpınışları. TNT eğer Digitürk ile anlaştıysa ki ortada bir anlaşma olmadan Digitürk TNT kanalını ekleyemez, maçı da açık şekilde verir. Çünkü her ne kadar D-Smart engellemeye çalışsa da TNT ulusal kanal. Digitürk'ü engellemeye çalışıyorlar, o zaman Star'ın verdiği Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş maçlarına da şifre koydurtmaya, engellemeye çalışsın D-Smart. Çünkü aynı şey. Digitürk umarım yasal yollara başvurur, çünkü maçın büyük bölümünde ortada başka platformun reklamı yer aldı. Sonra da durmam UEFA'ya şikayet ederim D-Smart'ı. Maç boyunca sürekli saldırdılar çünkü Digitürk'e.

Bir de dün gazetelerde D-Smart'ın verdiği reklamlar var, kendileri para verip yayınlattıkları reklamlarda maç keyfi Digitürk 54. kanalda diye yazmışlar. Hem para ver reklam yayınla, Digitürk ile anlaş, sonra da çamur at. O kadar sinir bozucuydu ki maç, doğru düzgün izleyemedim bile.

Eksik kadro olmasına rağmen istediğim bir kadro sahadaydı. Bize forvet lazım demiştik sezon başında. Topu alacak, ayağında tutabilecek ve gerektiğinde rakibini geçip şut atacak hızlı bir forvete ihtiyacımız var. Ne Semih ne de Güiza bu sisteme tam oturmuyor, bakalım devre arası böyle bir forvet gelir umarım.

Daum derbide Özer'i düşünmüyor bence. Alex'in oynayamama durumuna karşı Santos'u oraya koyacak muhtemelen ve dün onu denedi. Hem mücadele eden hem de pas yapmayı bilen oyuncular olduğunda, hem rakibi oynatmıyorsunuz hem de yorulmuyorsunuz. Dün hele ki gol geldikten sonra derbi nedeniyle iyice kontrollü oyuna geçtik ve sürekli topu çevirmeye başladık. Emre bu takımın yavaş yavaş komutanı olma yolunda ilerliyor. Alex daha önde olduğundan, skora direk etki ettiğinden çoğu maçın yıldızı oluyor ama Emre'nin takıma kattıkları çok daha fazla bence. Dün yine sahanın en iyisiydi. Oyunu tek yönlü oynamıyor hem savunmada hemde hücumda var. Baroni'nin savunma tarafına ağırlık vermesiyle Emre gücünü daha ekonomik kullanıp hücuma daha sık çıkabiliyor.

1 puan alınmasının bile takımı üzmeyeceği bir ortamda 3 puanı alıp, lider olarak döndük. Sakatlıklar nedeniyle gerçekleşmiş bu revizyonları, kadro tamken de yapmalı Daum. Alex bile alternatifsiz olmadığını bilmeli. Ama şu aşamada Özer'in Alex'i zorlayabilmesi çok zor, buna Daum izin vermez muhtemelen, umarım günü kurtarmak için kullanmadığı Özer'i tamamen küstürmez ve Alex sonrası dönem için hazırlar.

Neron_FB
23.Ekim.2009, 15:38
Benim anlayamadığım D-Smart maçların yayın hakkını aldı mı almadı mı ? Aldıysa niye herkes D smatr'a sövüyor izleyemediği için.. Çok pahalı bişi değil digitürk yerine D smart kullanın o zaman bence siz de ben çok rahat izledim maçı.. Lig TV kartını da soktun mu sokete hem avrupa hem lig maçları sorunsuz izleniyor haberiniz olsun :)

Sekopej
23.Ekim.2009, 16:01
İleride paralı yayın yapmayacağız diyerek 100 liralık cihazları 400 liraya sattıkları için, halkı kandırıp doğru anlaşılır bilgilendirme yapmadıkları için, ayrıca 3 tane maça 200 lira peşin istedikleri için. Telefonda defalarca grup maçlarından sonra yayın hakkının Show TV'de olduğuna dair bilgiler var, bu durum nedir dememe rağmen net yanıt alamadığımdan, yine bu TNT gündemde değilken UEFA'nın kurallarını az çok bildiğim için aynı gün 1 maçı açık kanaldan verecek misiniz Star TV'de olduğu gibi sormama ve bana hayır grup maçları Eurofutbol kanalında diye papağan gibi aynı şeyleri tekrarladıklarından ben kızıyorum.

Kızmak için başka sebeplerim de var, sitelerinde duyurdukları kampanya için aradığımda ben öyle bir şey yapamam diyerek yardımcı olmadıkları için, hatta öyle kampanya yok bile dedi başta ama internet önümde açık kampanyayı okuduğumda kadın da şaşırdı. Bu kampanya için sizi arayacaklar dedi, 3 ay oldu hala arayacaklar.:D

Yayın hakkını almasına kimse kızmıyor, müşteriyi yolunacak kaz gibi gördüklerine kızıyorlar. Ben 30 liraya Lig TV izlerken neden sadece 3 maç için ayda 20 lira vereyim ki? Ayda 3 maç değil ha, belki de 1 senede 3 maç.:)

Melekovic
23.Ekim.2009, 16:19
Benim anlamadığım bir durum var daha iyi bilen var mı acaba konuyu? Benim bildiğim TNT serbest pazarlamaya geçti,Doğan grubu bünyesinden ayrıldı.O yüzden kendi isteğiyle yayınını yayabilmek için Digitürk platformu ile de anlaştı. Benim anlamadığım nokta şu. Madem durum bu niye o zaman o kadar laf edeceklerine maçları kendi yayın kuruluşları olan müzik kanallarından birinde ya da CNN Türk'de vermiyorlar da bünyesinden ayrılan bir kuruluşta veriyolar sonrada maç şöyleymiş de bizimmiş de falan da filan da binbir türlü tantana yapıyorlar anlamadım doğrusu.

Mantıklı olarak düşüncem bu kanal ile şifresiz maçlar hakkında anlaştılar ama Digitürk platformuna da geçeceklerini tahmin etmiyolardı.Zaten orda verse ne olacak öbür yerde verseler ne olacak.Neticede kablolu uydu vs vs sen 12 maçın 6 sını şifresiz yayınlamak zorundasın ama hepsini ben yayınlayacağım diye etrafı kandırıp paraları cebe attın. Serkan kardeşimin dediği gibi grup maçları sonrasıda ayrı bir muamma. Böyle kandırarak iş yapılır mı sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.

Zaten kapalı bir şekilde konuya gireceğim ama bir yayın kuruluşunda da bir duruş olur yahu. Tam diyorsun ilginç sonunda doğru düzgün şeyler yapmaya başladılar diye, paçayı kaptırınca yok vergi yüzünden yok başka bir sebeple,bir el etek öpmedikleri kalıyor. Benim zavallı medyam.Zaten yakında medya diye bir şey kalmayacak. Tek ses dinleyeceğiz her yerden.

KaPaLı
23.Ekim.2009, 16:33
cNsHSxgLO_s

http://www.youtube.com/watch?v=cNsHSxgLO_s (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DcNsHSxgLO_s)

Ne diyo burda Şahan ?

Şimdi ne yapıyosun Aydın Doğan.

Ne oldu Dansöz oldun şimdi.

Nedvedmania
23.Ekim.2009, 18:15
En güzeli anten ya :D Taktım anteni karıncasız bir şekilde izledim maçı :)

Universal
23.Ekim.2009, 18:57
Ama haklı...

Bu kanallar sonradan paralı olacak mı?

Aldığın zaman koşullar ne ise o uygulanacak.

Ben 2007'de aldığım zamanki kanallar hala şifresiz, rahatça izliyorum. Ama sonradan açtıkları kanallar ücretli oldu. Kısaca tamamen yasallar. :)

TR.CaPTaiN
23.Ekim.2009, 19:00
Steaua Bükreşli oyuncular çift sıra olarak oyuncularımızı alkışlamış.

Sekopej
23.Ekim.2009, 22:30
Ama haklı...

Bu kanallar sonradan paralı olacak mı?

Aldığın zaman koşullar ne ise o uygulanacak.

Ben 2007'de aldığım zamanki kanallar hala şifresiz, rahatça izliyorum. Ama sonradan açtıkları kanallar ücretli oldu. Kısaca tamamen yasallar. :)

Yasallık konusunda zaten sağlama almışlar işi yoksa şimdiye kadar kandırıldığını belirten çok sayıda kişi dava açardı. Bende ilk çıktığı dönemde almıştım, imzaladığım sözleşmeyi buldum, orada yazan D-Smart izlediğiniz şey hakkında sonradan para talep etmez yazıyor, parasını ödeyip izleme yapılabilir yani.:) Olay yasallık değil, halkı kandırmak bir nevi.

Steaua Bükreşli oyuncular çift sıra olarak oyuncularımızı alkışlamış.

Şimdi basın başladı Fenerbahçe kaybederse Galatasaray'ı alkışlayacak mı diye, bunu dinleriz derbiye kadar, derbi sonrası artık.:)

Universal
24.Ekim.2009, 00:58
Yasallık konusunda zaten sağlama almışlar işi yoksa şimdiye kadar kandırıldığını belirten çok sayıda kişi dava açardı. Bende ilk çıktığı dönemde almıştım, imzaladığım sözleşmeyi buldum, orada yazan D-Smart izlediğiniz şey hakkında sonradan para talep etmez yazıyor, parasını ödeyip izleme yapılabilir yani.:) Olay yasallık değil, halkı kandırmak bir nevi.

Bir nevi nitelikli dolandırıcılık, aslında çok iyi avukatlar tutup, uğraşılacak bir durum ama; bu mahkeme anca on yılda biter. Bide yaptığın mahkeme masrafı, aradan geçen o kadar yıl. Uğraşmaya değmez.