Log in

View Full Version : Trabzonspor - Kayserispor [10.Hafta]

Sekopej
22.Ekim.2009, 03:59
http://img218.imageshack.us/img218/32/72824126.png

Bordo61Mavi
22.Ekim.2009, 05:00
Kayserispordan cok cekiniyorum ama artik Broos kurtulus planinin son hamlelerini oynuyor. Hata yapma sansi yok :) Medya tahtan indirdi indirecek Broosu.

Homer J.S
22.Ekim.2009, 12:26
Makukula atar, Kayseri kazanır gibime geliyor. Ancak ne olacağı belli olmaz.

Trabzonspor
22.Ekim.2009, 16:11
Kayseriye karşı bayağı üstünüz toplam maçlar da ama belli olmaz adamalr oynuyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ekim.2009, 17:08
Maçın berabere ya da Kayserispor'un 1-0 kazanacağı düşüncesindeyim...

deniz.91
22.Ekim.2009, 21:22
Bu hafta bizim zirveye yaklaşmamız adına çok kritik bir hafta olacak.Takımda herşey yolunda gidiyor.Ligde şu ana kadar 5 gol yedik ve bunların 4ü gs maçından maçta ilk golü bulabilirsek kazanacağımızı düşünüyorum.

bursa_mc
23.Ekim.2009, 02:10
Trabzonspor artık maç almak isteyecek ama rakıp formda Kayserispor.Berabere bitebilir.

ozaniel
23.Ekim.2009, 23:49
Beraberlik iki takımın durumları düşünüldüğünde kulağa en uygunu gibi geliyor. Ama Trabzon'un kazanması da şaşırtıcı olmaz.

Crocodile1963
24.Ekim.2009, 00:14
Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor

Dakika 19 gol Ariza Makukula

Trabzonspor 25. dakikada 2 oyuncu değişikliği birden yaptı...

Alicanfmfan
24.Ekim.2009, 00:17
Makukula basit bir gol attı belki ama gerçekten adam kaliteli oldugunu belli ediyor.

Dedigim anda Gökhan Ünal attı 1-1 oldu.

perpetua
24.Ekim.2009, 01:38
Yattara efsanesinin sonu olur umarim bu mac Trabzon'da.

Helal olsun Broos'a. Yurek ister Yattara'yi, Engin'i oyle erken cikartmaya. Meger ak sacli Belcikali'ninki mangal gibiymis.

Ama sanirim uzun kalamayacak. Oyunculardan soyunma odasina gireken Broos ile goz temasi yapan bir oyuncu bile goremedim.

nerazzuri
24.Ekim.2009, 01:39
Ceyhun ilk yarının son dakikalarında attı sanırım 2-1 sona erdi maç.

Bordo61Mavi
24.Ekim.2009, 08:03
Yattara artik isimize yaramicak bi futbolcu, bunu herkes anlamasi gerekiyor. 61 numarasiz oynuyoruz bu sezon, bence sehir icin buyuk kayip.

Bross'a cok uzuluyorumki bu yonetim altinda gorev yapiyor. Veya istedigi transferleri bu yonetime bildiriyor.

Bugun Bross icin ayri bi zafer daha vardi. Cok zamandir atmak istedigi golu atti :) kimemi ?

-Trabzonun bela yerel medyasi ( LIDERleri SERDAR BALI)
- Ulusal medya
- Ve yonetim spor, hafta boyu Senol Gunesten tut Hagi sine kadar haberler cikti dogru durust bi aciklama yapmadilar.

Bu sartlar altinda calisan Bross a HELAL OLSUN

Sekopej
24.Ekim.2009, 16:03
Gerçekten Bross'a helal olsun, giden maçı döndürdü, o değişiklikler olmasa ve fark açılsa ki farkı açma fırsatlarını da yakaladı Kayseri ama değerlendiremedi, bugün Trabzon'un yeni hocası kim olsun diye konuşuyor olurduk. Maç sonu açıklamaları da çok hoşuma gitti, sadece 2 oyuncu değişikliği yapmadık, takımın genel havasını da değiştirip onların daha etkili oynamasını sağladık dedi.

Yattara'yı neden oynatmıyor diyenlere de maçtan sonra cevabını verdi. Ben çok beğeniyorum kendisini, elindeki kadro kalitesi çok iyi olmamasına rağmen birşeyler yapmak için çabalıyor, sezon başından beri çok şeyler denedi, en doğrusunu mutlaka bulacaktır. Tabi yönetimin de arkasında olup istediği transferleri yapması gerek.

deniz.91
24.Ekim.2009, 19:02
İlk yarının son dakikasındaki gol bizi bitiren goldü genç bir ekip olduğumuzdan geriye düştüğümüz maçlarda tekrar kolay dönemiyoruz ama takımdan memnunun ilk yarıdaki oyun güzeldi yediğimiz ikinci gole kadar

Fietra 10
25.Ekim.2009, 16:49
Broos değil Metin Diyadin okudu maçı..oyuncu değişikliklerini o gördü yaptırdı hocaya..şu kadroyu gördüm geçmiş olsun dedim..eger sen ligin 10.haftasında şu takımı çıkarıyosan gerçekten takımı pek iyi tanıdıgın söylenemez..Yattara hakkındaki söylediklerine ise katılıyorum..artık bazı kişilerin taraftardan ve yönetimden bazı gerçekleri görmesi lazım..Broos eleştirilir eleştirilmelidirde ama herkes şunu kabullenmeli cesur hoca vesselam..her ne kadar şu aşamada çok iyi hoca diyemesemde kalmalı kesinlikle kalmalı..ama biraz daha mantıklı davranmalı Selçuk'un bu takımda kesilmeyeceğini anlamalı..

Trabzonspor
25.Ekim.2009, 19:22
Yahu zaten bir kere Yattarayı o maçta ilk 11 koymak hata.

Bordo61Mavi
26.Ekim.2009, 06:42
Yattara'nin ne kadar iyi bir yetenek oldugunu dusunsemde :) Artik degisim gerekli. Yol verilmeli.

Mactan sonra Gokhanla Umutu tribune cagiran taraftar grubunada cok tessekur ediyorum

bursa_mc
26.Ekim.2009, 15:45
Trabzonlu arkadaşlardan ricam bilgilendirsinler;
Trabzonspor evinde oynadığı maçların çoğunda geriye düşüyor,konsantre sorunu mudur acaba,başka nedenler olabilir mı yada şansızlık mı?.
Golü kalesinde gördükleri zaman birden takım olduklarını anlıyorlar sanki.

Bordo61Mavi
26.Ekim.2009, 21:07
Trabzonun bi yerel medyasi varki kimsede konsantrasyon birakmadi. Heleki sezona kotu basladiktan sonra. Daha 2 ci haftada teknik direktor yazmaya basladilar.

Hugo Broos yavas yavas herseyin nasil isledigini ogreniyor, mesela bu hafta roportajin son kisiminda dedigi laf gitti yerini buldu. Bi kac yerel gazeteye baktim bu hafta pek bi suskunlar :)