View Full Version : Turksportal Gitar Sayfası
Homer J.S
23.Ekim.2009, 18:39
http://tassanatevi.com/wp-content/uploads/2009/05/klasik_gitar_resimleri-1.jpg
Arkadaşlar Turksportal'da müzikle ilgilenenlerin, gitar çalanların bölümünü açmak istedim. Sanırım daha öncede bir konu vardı, aradım ama bulamadım.
Burada beğendiğiniz parçaların tablarını,akorlarını,notalarını paylaşırsak hepimiz faydalanırız ve güzel olur. Bu bölümü oldukça güncel tutmaya çalışacağım.
Ben de yeni başladım gitara güzel olmuş açılması.
Homer J.S
23.Ekim.2009, 21:30
Ben de yeni başladım gitara güzel olmuş açılması.
Buradan sana yardımcı olurum ileriki günlerde, dilersen.
RaSenGan
23.Ekim.2009, 21:40
Merağım var aslında gitara çalmayı istiyorum da öğrenim süreci soğutur beni (:
Homer J.S
23.Ekim.2009, 23:54
Merağım var aslında gitara çalmayı istiyorum da öğrenim süreci soğutur beni (:
Aygün çok eğlenceli gitar öğrenmek bak bence denemelisin. :n: Eline de yakışır, yenge hanımıda mest edersin.
El Barto
23.Ekim.2009, 23:56
bizim Mirza'da tıngırdatıyordu sanırım. O çalıyorsa ben zaten çalmam.
Homer J.S
23.Ekim.2009, 23:57
bizim Mirza'da tıngırdatıyordu sanırım. O çalıyorsa ben zaten çalmam.
Şimdi çokta tın demek isterdim ama büyüksün ya şey edemiyorum. :D
HooijDonk07
24.Ekim.2009, 00:31
3-4 sene önce heveslenmişdim Oks girdi araya tekrar baslamaya düşünüyorum
Homer J.S
24.Ekim.2009, 00:39
İLk parçayı paylaşıyorum. OLdukça hoşuma giden bir parça.
http://img30.imageshack.us/img30/530/malaguena.jpg
RaSenGan
24.Ekim.2009, 04:15
Aygün çok eğlenceli gitar öğrenmek bak bence denemelisin. :n: Eline de yakışır, yenge hanımıda mest edersin.
:D Bilmiyorum bakıcaz artık (:
nerazzuri
24.Ekim.2009, 16:18
yaklaşık 1.5 senedir çalıyorum bende, güzel olmuş böyle bir sayfa.
Redrum
24.Ekim.2009, 19:37
1 aydır kendi imkanlarımla çalmaya çalışmaktayım ben de :) Biraz kendimi geliştirecek yöntemler arıyorum açıkçası. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)
Tek yaptığım şey internetten şarkılara bakıp, çalmak/çalmaya çalışmak. Sadece akor. Kursa gitmiyorum, ÖSS sürecindeyim de :)
RaSenGan
24.Ekim.2009, 21:01
Eğer alırsam gitarı kursa falan gitmem.İnternetten iyi bir şekilde öğrenilebilir mi ?
nerazzuri
24.Ekim.2009, 21:07
Eğer alırsam gitarı kursa falan gitmem.İnternetten iyi bir şekilde öğrenilebilir mi ?
Eğer ciddi düşünmüyorsan, internet ortamı güzel bir yöntem. İnternetten yarım yamalak bir şekilde öğrenirsin, çalarsın ama bir çok şeyden eksik kalarak.
Fakat gitarist olacağım diyorsan, önerebileceğim yerler,hocalar var.
Şöyle birşey de var tabi, gitar çalan kimse nota okumak zorunda, ilk başlarda zorunda olmadığınızı düşünsenizde ileride nota okuyamadığınız zaman çok esksiğiniz ortaya çıkıyor, ki nota okumak internetten öğrenilecek kadar kolay birşey değil mutlaka ders almanız gerekiyor.
İşi toparlıyayım yoksa yazacağımda yazacağım =)
Kendime yeteyim demek istiyorsan bile, ders alman gerekiyor.
RaSenGan
24.Ekim.2009, 21:16
Eğer ciddi düşünmüyorsan, internet ortamı güzel bir yöntem. İnternetten yarım yamalak bir şekilde öğrenirsin, çalarsın ama bir çok şeyden eksik kalarak.
Fakat gitarist olacağım diyorsan, önerebileceğim yerler,hocalar var.
Şöyle birşey de var tabi, gitar çalan kimse nota okumak zorunda, ilk başlarda zorunda olmadığınızı düşünsenizde ileride nota okuyamadığınız zaman çok esksiğiniz ortaya çıkıyor, ki nota okumak internetten öğrenilecek kadar kolay birşey değil mutlaka ders almanız gerekiyor.
İşi toparlıyayım yoksa yazacağımda yazacağım =)
Kendime yeteyim demek istiyorsan bile, ders alman gerekiyor.
Gitarist olma gibi bir düşüncem yok Sekocanım.Canım istediğinde çalmak,beğendiğim şarkıları çalabilmek istiyorum sadece.Gitarı alırsam bu sene netten öğrenmeye çalışırım.Baktım hoşuma gidiyo daha da iyisini yapmak istiyorum o zaman kursa giderim.Notayı da okuruz ya sorun değil :D Sağol Sekocan.