View Full Version : Arjantin'de Dev Maç Olaylı Bitti: 1-1
Fernando Gago
26.Ekim.2009, 02:48
İki takımın da 10 kişi kaldığı maçta, River Plate, Boca Juniors ile 1-1 berabere kaldı.
River Plate 1-1 Boca Juniors
Goller: Gallardo (29')(River), Palermo (65')(Boca)
Kırmızı kart: Villagra (49')(River), Caceres (53')(Boca)
Arjantin Apertura Ligi'nde 6 puanla 17. sırada bulunan River Plate, 14 puanla lider olan ezeli rakibi Boca Juniors'u ağırladı.
Maça ev sahibi River Plate hızlı başlarken, 6'da Domingo, 8'de Abelairas'ın vurduğu şutlar kaleyi bulmadı. Üst üste gelen River Plate, aradığı golü 29. dakikada Marcelo Gallardo ile buldu. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile bitti.
Kartlar havada uçuştu
İkinci yarı gergin başladı. 49. dakikada River Plateli Cristian Villagra, Gaitan'a yaptığı faulden sonra kırmızı kart gördü. 53'te ise Boca Juniorslı Julio Caceres kırmızı kart gördü. 65. dakikada, Boca'nın yıldızı Martin Palermo, beraberlik golünü kaydederek maçın skorunu belirledi: 1-1.
Bu maçın ardından 7 puana ulaşan River Plate 16. sıraya çıkarken, Boca Juniors'ın sıralamadaki yeri değişmedi.
goal.com
footballer33
26.Ekim.2009, 13:31
Bir şey dikkatimi çekiyor da, ne zaman Türkiye'de bir derbi olsa Arjantin'de ya da İngiltere'de de büyük bir maç oluyor. Bana ilginç geldi bu. Dün de, bu maç ve Liverpool-Man.United maçı vardı. :)
TuNdRaLoWeR
26.Ekim.2009, 14:29
"Bu maçın ardından 7 puana ulaşan River Plate 16. sıraya çıkarken.."
Harbiden büyük derbi.Bir yerde okumuştum River maç veriyor Boca'ya, maç 3-0 bitiyor ve büyük bir hezimet oluşuyor.Riverlı taraftarlar 3 Bocalının kellesini kesip "Alın size 3-3" diyor..Tabii bu bir rivayet..
2 kırmızı gene azmış, takım başı 2 bekliyordum ben:)
Alicanfmfan
26.Ekim.2009, 16:22
Galiba o olayı Boca'lı taraftarlar yapıyor çünkü Boca'lı taraftarlar daha tabir-i caizse pislik :)
KaF KeF
26.Ekim.2009, 18:44
doğru renkleri sarı-lacivert..
King_91
26.Ekim.2009, 19:15
hayatımda bir çok saçmasapan yorum gördüm ama bu kadarına hiç rastlamamıştım . Tebrik ediyorum seni .
Habere gelirsek . Büyük ihtimalle boca sarı-lacivert olduğundan dolayı river plate'e sempatim var . hangisi daha piskopat bilmiyorum ama gs-fb ikilisinden pek farklı değiller gibi .
GodfatheR
26.Ekim.2009, 20:49
Galiba o olayı Boca'lı taraftarlar yapıyor çünkü Boca'lı taraftarlar daha tabir-i caizse pislik :)
River büyük başların takımıdır. Boca ise İşçi sınıfının takımıdır. Taraftarları alt tabakadan oluşuyor diye "PİSLİK" diyorsan onu bilemem.
KaF KeF
26.Ekim.2009, 21:03
hayatımda bir çok saçmasapan yorum gördüm ama bu kadarına hiç rastlamamıştım . Tebrik ediyorum seni .
Habere gelirsek . Büyük ihtimalle boca sarı-lacivert olduğundan dolayı river plate'e sempatim var . hangisi daha piskopat bilmiyorum ama gs-fb ikilisinden pek farklı değiller gibi .
yahu orda Aliye takılıyorum,sakin..
SAİT71
26.Ekim.2009, 21:29
Galiba River taraftarını hiç izlemeden boca taraftarına desteksiz sallıyorsunuz :D
titates1
26.Ekim.2009, 21:41
"Bu maçın ardından 7 puana ulaşan River Plate 16. sıraya çıkarken.."
Harbiden büyük derbi.Bir yerde okumuştum River maç veriyor Boca'ya, maç 3-0 bitiyor ve büyük bir hezimet oluşuyor.Riverlı taraftarlar 3 Bocalının kellesini kesip "Alın size 3-3" diyor..Tabii bu bir rivayet..
2 kırmızı gene azmış, takım başı 2 bekliyordum ben:)
Boca'lılar yapıyor 2-0 biten maçın ardından 2 Riverlıyı öldürüp şimdi durum 2-2 diyorlar ...
NisRoc
26.Ekim.2009, 22:11
Boca'lılar yapıyor 2-0 biten maçın ardından 2 Riverlıyı öldürüp şimdi durum 2-2 diyorlar ...
River'lılar yapıyor :)
TuNdRaLoWeR
26.Ekim.2009, 22:16
Ve bir dipnot, maçtan önce Riverlı futbolculara ölüm tehditleri yağmış maçı kazanmaları yönünde.Maç berabere bitti, kötü şeyler ola-bilir-.River-Boca derbisi çok farklıdır.
titates1
26.Ekim.2009, 22:24
River'lılar yapıyor :)
hayır bocalılar =)
Revolution
26.Ekim.2009, 23:08
Tamam ikisi de yapmış farzedin herkes mutlu olsun :D
@Osman_873 : hiç kimse orada River'lı taraftarlar zengin hiç çirkeflik yapmıyor dememiş. Kimse de Boca taraftarları fakir pislikler fln da dememiş. Her lafı tersinizden anlamayın boşuna birbirinizi kızdırıp üzmenize gerek yok.
titates1
27.Ekim.2009, 18:36
Bir de Tevez'in uzatmalarda maçı çevirdikten sonra River taraftarlarının bulunduğu kısma gidip elini beline koyup tavuk taklidi yapmasından sonra çıkan büyük olaylar vardı =)