Log in

View Full Version : Ramos, CSKA'dan Da Kovuldu

Fernando Gago
26.Ekim.2009, 16:01
İspanyol teknik adamın, Tottenham'dan kovulduğu tarihin yıl dönümünde CSKA'dan da gönderilmesi ilginç bir rastlantı oldu.

Geçtiğimiz sene Tottenham ile bir başlangıç yapamayarak 12 maçta 7 mağlubiyet alan Juande Ramos, 25 Kasım'da görevinden alınmıştı.

The Daily Mail gazetesinin haberine göre; İspanyol teknik adam bu tarihin yıldönümünde, bu sefer de CSKA Moskova'daki görevinden kovuldu.
Dün kendi sahasında oynadığı FK Moskova maçında sahadan 3-1 mağlup ayrılan CSKA, ligin bitime dört hafta kala beşinciliğe geriledi.

İlk üç takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitme hakkı kazandığı Rusya'da, Ramos'un öğrencilerinin şansı iyice azalmıştı.

Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta mücadele eden CSKA, oynadığı üç maçta üç puan toplayarak gelecek için ümit vermemişti.

Bu başarısız sonuçların ardından görevinden alınan 55 yaşındaki teknik adam, Arthur Zico'nun yerine CSKA'nın başına getirilmişti.

Ramos'un yerine, bu ay başında Krylia Sovetov'dan istifa eden Leonid Slutsky'nin getirilmesi bekleniyor.

Ahmet Göktaş
26.Ekim.2009, 17:53
Süper oldu bu. Bu kadar kısa sürede ki değişiklikler ekmeğimize yağ sürüyor. ARtık isterse Scolari , Mourinho gelsin CSKA'ya içerde eze eze yeneriz demektir.

garydelgadov
26.Ekim.2009, 20:32
Tek sorunun TD oLduğunu düşünen bu anLayış futboLdan soğutuyor insanı yahu...

NirvanaFX
26.Ekim.2009, 20:56
Oyuncular mücadele etmedikten sonra Ramos'un ne suçu olabilir anlamıyorum.Aynı olay Mustafa Denizli'ninde başına geliyor,dandik kadro kurdular ve hedefleri şampiyonluk.Güldürmeyin beni ya :D

BaFraLı
26.Ekim.2009, 21:03
Bencede Ramos geleli zaten çok olmadı CSKA'ya belki yeterli zaman tanınsa daha iyi olabilirdi.Çok çabuk kovulması iyi olmamış.

footballer33
27.Ekim.2009, 10:37
J.Ramos, CSKA'ya zaten eylül sonu ya da ekim başı gibi geldi, tam hatırlayamıyorum. Elindeki kadro da fena değil, neden bu kadar sabırsız davranıp yolladılar anlamadım. Ama bu bizim işimize gelecektir bence.

nerazzuri
27.Ekim.2009, 11:01
Ramos'un tek iş yapacağı takım Sevilla :)

gerrrard
27.Ekim.2009, 12:17
Ramos'un tek iş yapacağı takım Sevilla :)

R.Madrid'de döktürmesini de unutmamak lazım.

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2009, 13:32
Ramos İspanya dışında takım yönetmesin desek daha yerinde olur bence.

ForsakeN
27.Ekim.2009, 14:46
Bence başlık için "CSKA,Ramos'u da kovdu " daha uygun. CSKA'ya adam dayanmıyor.

ozaniel
27.Ekim.2009, 19:35
Denizlispor gibiler.