Log in

View Full Version : Sabri "ben görmedim abi"

fm_monster
26.Ekim.2009, 16:07
http://www.youtube.com/watch?v=Q8yC4Equ-K4

http://www.youtube.com/watch?v=Q8yC4Equ-K4

DisCo
26.Ekim.2009, 16:27
Bence bu tarz bir soruyu sormaması gerekiyor. Sen oyuncuyu orda neden kötü duruma düşürüyorsun. Olayın espiri kısmında her zaman varım. Bende Fenerbahçe'nin çok şeyiyle acayip dalga geçerim. Millette benle geçerde canlı yayında bunu yapmaması lazımdı. Çünkü ben eminim başka birisi olsaydı karşısında bunu soramazdı. Sabri tepki verse nede olsa sabıkalı...

Alicanfmfan
26.Ekim.2009, 16:45
Sabri'de acayip bir gelişme var artık sinirlerini aldırmıs gibi muhabir de kime ne sorulacagını biliyor.

EreN
26.Ekim.2009, 16:45
Sabri kafa atsa yeridir. Zaten yeni çıkmış maçtan garip bu muhabirler.

PesimiSTyLa
26.Ekim.2009, 17:06
Konuşmanın tamamı olsaydı keşke :) Sabri gerçekten değişmiş. Aklı selim bir röportaj verdi.

GodfatheR
26.Ekim.2009, 21:09
O soruya ne gerek vardı bende anlamadım.

SYLaR
26.Ekim.2009, 23:06
medyanın yönlülüğünü gösteren bir soru sormuş spiker

ne zaman bir türkiye kupası finalinden sonra bir spikerin gdip fenerli bir futbolcuya hiç kupa gördün mü tarzı soru sordu

MeMo
26.Ekim.2009, 23:08
medyanın yönlülüğünü gösteren bir soru sormuş spiker

ne zaman bir türkiye kupası finalinden sonra bir spikerin gdip fenerli bir futbolcuya hiç kupa gördün mü tarzı soru sordu

Muhabirin birinin sorduğu bir soruyla medya Fenerli olmaz.Onun dışında Lig TV'nin yanlı yayınlarını da biliyoruz.

Ama adamda kötü niye olduğuna katılıyorum...

tarikko
26.Ekim.2009, 23:32
Hiç gerek yoktu gerçekten böyle bir soruya..

Addolorato
28.Ekim.2009, 23:41
Yüz ifadesi süper Sabrinin ya :n:

E.Cartman
29.Ekim.2009, 00:05
Muhabirin yaptığı gerçekten ayıp sonra diyorlarki bu FB-GS maçları neden böyle stres altında ve agresif geçiyor hiç kendiLerine bakmıyorLar...

Sabri'de acayip bir gelişme var artık sinirlerini aldırmıs gibi muhabir de kime ne sorulacagını biliyor.

bence anLadı Sabri Rijkaard'ın hemen harcıyabileceğini ve akıllandı :zuhaha