Log in

View Full Version : Avatar Ekleyemiyorum

Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 15:33
Arkadşlar dün bende forum bi ara saçmaladı. Mesaj yazınca 30 saniye içinde 2. mesajı atamazsınız felan diyordu (hiç mesaj atmadıgım halde).

Sonra bugün girdim işte baktım avatarım kaybolmuş nedense ? . Tekrar profilime girip avatar koymaya çalıştığımda avatar koyma yeri kaybolmuş menülerde. :icon_eek:

Lütfen bir yardım edin.:s7::icon_eek:

Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 19:17
Yardım yokmu ?

SAİT71
27.Ekim.2009, 19:23
bende kontrol panelinde menü duruyor. :icon_eek:

Ahmet Göktaş
27.Ekim.2009, 19:28
Bendeki menüler şu şekilde.

İmza Düzenleme
(Reklam Yapmak ve
Resim Eklemek Yasaktır)
E Posta & Şifre Düzenle
Profil Ayarlarınız
Ayarlarınız
Özel Mesajlar
Posta Girişi
Yeni Mesaj gönder
Klasörleri düzenle
Abone Olduğunuz Konular
Aboneliklerimi Listele
Klasörleri düzenle
Diğerleri
Randevu Uyarıları
Ücretli Abonelikler
Grup Üyelikleri
Arkadaş & Yasaklı Listeniz
Eklentileriniz

Suicider
27.Ekim.2009, 19:38
alla alla ilginç bende de avatar bölümü duruyor :S

El Barto
27.Ekim.2009, 19:44
Adminlerin ya da üst yöneticilerin ilgilenmesi gereken bir durum zaman zaman bazı üyelerde oluyordu. Teknik destek bölümüne konu açarsan orada yöneticilerin yardımını daha çabuk alabilirsin.

Vieri
27.Ekim.2009, 20:20
e-mail onayı bekleniyor moduna düşmüşsün. düzeltildi

gerrrard
27.Ekim.2009, 23:49
Aynı sorun bendede var. Avatar bölümü yok.

meddah
28.Ekim.2009, 00:56
Aynı sorun bendede var. Avatar bölümü yok.

Düzeltildi..

gerrrard
28.Ekim.2009, 13:18
Teşekkürler. Tahminimce şifre değiştirince e-mail onayı bekleniyor moduna düşülüyor. En azından bende öyle oldu.

KanaKe
28.Ekim.2009, 19:05
ayni sorun bendede mevcut

meddah
28.Ekim.2009, 19:09
ayni sorun bendede mevcut

Artık değil.

Sysmix
12.Kasım.2009, 12:32
e aynı sorun bende de var :) uzun zamandır hemde şimdi konu açılmışken farkına vardım.

ayseeg
12.Kasım.2009, 13:08
aynı problem bende de mevcuttur. düzeltme işlemi için şimdiden teşekkürler

Sysmix
13.Kasım.2009, 12:36
"forum çok pasif abi kimse ilgilenmıyo, avatar için yazdık sosyal hayatlarını bırakıp bi bakamıyolar buraya " hazır bi üst konu kalabalıkken dedim aradan çıksın :)

DisCo
13.Kasım.2009, 12:37
Gerekli düzenleme yapılacaktır.

Vieri
13.Kasım.2009, 21:31
Problem email aktivasyonu yapmadığınızdan kaynaklanmaktadır.

Bu aktivasyon sadece siteye üye olurken değil, şifre değişikliği gibi sistemsel değişikliklerde de gerekmektedir.

Aktivasyon mailleri, bazı durumlarda kullanıcılara ulaşamamakta veya kullanıcıların önemsiz posta klasörüne düştüğü için gözden kaçmaktadır.

Problem yaşan üyelerimizin ayarları yapılmıştır, artık avatar ekleyebilirsiniz.

resssam14
14.Kasım.2009, 11:22
Aynısı bendede vardı Ahmet

KristaL
14.Kasım.2009, 11:47
avatar ekleyemiyorum bnde. bi yardımcı olursanız sevinirim.

Ahmet Göktaş
14.Kasım.2009, 13:31
İş açtım başınıza mustafa abi :D

meddah
14.Kasım.2009, 14:03
avatar ekleyemiyorum bnde. bi yardımcı olursanız sevinirim.

Halledildi..

KristaL
14.Kasım.2009, 14:07
teşekkürler..

Sysmix
18.Kasım.2009, 23:23
Unable to move/copy file diye bi uyarı çıkıyo avatar eklerken ne eklersem ekliyim, boyutları daha küçük bile olsa.

MyLifer
19.Kasım.2009, 00:01
Avatar eklediğimde bende çıkan hataysa şu "Upload failed due to failure writing temporary file."

tombul taho
19.Kasım.2009, 13:33
Unable to move/copy file diye bi uyarı çıkıyo avatar eklerken ne eklersem ekliyim, boyutları daha küçük bile olsa.

Avatar eklediğimde bende çıkan hataysa şu "Upload failed due to failure writing temporary file."

Evet ben de böyle hatalarla karşılaşmaya başladım.

El Barto
19.Kasım.2009, 14:39
Yukarıdaki 3 mesajdaki hata ile değil ama avatar ekleyemeyen arkadaşlar için bir tavsiye aktivasyon maili isteyip halledebilirler. Belki çözüm olabilir.

http://forum.turksportal.net/vb/register.php?do=requestemail

Sysmix
20.Kasım.2009, 14:38
mail gelmiyor aktivasyon için. neyse artık olmuyorsa zorlamayalım. crash dumps gibi oldu buda sorun çeşitli çözüm yok.

Sekopej
21.Kasım.2009, 15:10
mail gelmiyor aktivasyon için. neyse artık olmuyorsa zorlamayalım. crash dumps gibi oldu buda sorun çeşitli çözüm yok.

Siteye vermiş olduğun mail adresini kullanıyor musun hala? Bir de önemsiz postaya bakmanı öneririm ama senin aktivasyon bekleyen üyeler arasında olmadığını gördüm. Sorun bu nedenle kaynaklanmıyor.

tombul taho
21.Kasım.2009, 15:13
Siteye vermiş olduğun mail adresini kullanıyor musun hala? Bir de önemsiz postaya bakmanı öneririm ama senin aktivasyon bekleyen üyeler arasında olmadığını gördüm. Sorun bu nedenle kaynaklanmıyor.

Serkan bizim avatar sorununa ne diyorsun peki? :(

TuNdRaLoWeR
21.Kasım.2009, 15:22
Aynı hata bende de var ve bahsettiğiniz onaylama şeysini de yapmama rağmen mail gelmedi didik didik aradım yani mailleri spamına kadar baktım ama yok maalesef : )

Sekopej
21.Kasım.2009, 15:25
Bu konuda teknik bilgim sınırlı, bir ara siteye erişimde sorun vardı sanırım. O dönemde bir hata oluşmuş olabilir, en iyi cevabı Mustafa abi verir, konuyu gördüğünde.

tombul taho
21.Kasım.2009, 16:55
sanirsam avatarlarin upload edildigi klasorun yazma izni yok. bu yuzden bu hatayla kar$ila$iyoruz. neyse Mustafa gelince bi haber ederiz.

Vieri
21.Kasım.2009, 16:57
Henüz neden kaynaklandığını net olarak çözemediğim bazı üyelerin, aktif üyelikten e-posta aktivasyonu bekleyen üye grubuna geçmesi nedeniyle, bu grubun avatar ekleme yetkileri olmamasından kaynaklanan bir durum. Bu durum yeni sisteme aktarım yaparken oluşmuşta olabilir ama net bir cevap veremiyorum.

Şu anda email yükü nedeniyle forum sunucusu çok yüklenmekte olduğu için bazı üyelerimizin hesaplarını aktif yapmaları mümkün değildi. Şu anda bu sistem aktif olarak tekrar devreye alındı.
Bu arada vbulletin ile artık yola devam etmeme kararı aldık :)

Sysmix
21.Kasım.2009, 16:58
maili kullanıyorum hala ama aktivasyon şeysi gelmedi. çıkan hata şu ; Unable to move/copy file. şimdide yaptım olmadı.

Vieri
21.Kasım.2009, 17:06
maili kullanıyorum hala ama aktivasyon şeysi gelmedi. çıkan hata şu ; Unable to move/copy file. şimdide yaptım olmadı.

o problemi düzelttim

Homer J.S
21.Kasım.2009, 17:08
Henüz neden kaynaklandığını net olarak çözemediğim bazı üyelerin, aktif üyelikten e-posta aktivasyonu bekleyen üye grubuna geçmesi nedeniyle, bu grubun avatar ekleme yetkileri olmamasından kaynaklanan bir durum. Bu durum yeni sisteme aktarım yaparken oluşmuşta olabilir ama net bir cevap veremiyorum.

Şu anda email yükü nedeniyle forum sunucusu çok yüklenmekte olduğu için bazı üyelerimizin hesaplarını aktif yapmaları mümkün değildi. Şu anda bu sistem aktif olarak tekrar devreye alındı.
Bu arada vbulletin ile artık yola devam etmeme kararı aldık :)

Çok isabetli bir karar olmuş. (:

Sysmix
21.Kasım.2009, 17:31
o problemi düzelttim

sonunda hocam tamamdır . rep, alkış, emeğe saygı :d ellerine sağlık