Log in

View Full Version : Beşiktaş - Ankaragücü [11.Hafta]

The.Crow
29.Ekim.2009, 18:08
http://i33.tinypic.com/2poo39t.jpg

footballer33
29.Ekim.2009, 19:54
Kazanacağımız maç. A.Gücü bize İnönü'de rakip olamıyor yıllardır. Bu sene de öyle olacaktır. Başarılar KARTAL.

Ahmet Göktaş
29.Ekim.2009, 19:56
Çok rahat alıp , Wosvos'lar için moral depolarız.

garydelgadov
29.Ekim.2009, 20:45
Çok rahat kazanamayacağımız bir maç bence.Neden biLmiyorum ama içimde kötü bir his var...

bugra 1905
29.Ekim.2009, 21:50
Aklım BJK Kalbim Ankaragücü Diyor
Ankaragücü İyi Bir Takım Ve İnönüden Puanlar Çıkarabilir Ama BJK 1 Adım Önde Gibi
UmarıM Allahın İzniyle Ankaragücü Kazanır

RoNNiE91
29.Ekim.2009, 22:31
Ankaragücü'nden her bakımdan üstünüz.
Umarım Allah'ın izniyle Beşiktaş kazanır.

eXcitinG
30.Ekim.2009, 09:38
WoLfsburg maçı öncesi iyice moraL oLabiLecek bir maç. Tabi maçı Cumartesi oynayıp, SaLı ŞL maçı oynayacak oLmamız nedeni iLe yine farkLı bir kadro göreceğimiz kesin.

Favori Beşiktaş. Umarım iyi futboL iLe kazanan biz oLuruz.

GeNç KaRTaL
30.Ekim.2009, 10:48
Kendi evimizde favori biziz.Umarım bu maçı kazasız bir şekilde atlatıp hem serimize devam ederiz,hemde çok kritik Wolfsburg maçı öncesi moral depolarız.Çok rahat kazanacağımız fikri bendede hakim değil.Umarım yanılırım ve rahat bir şekilde kazanırız..

anilton
30.Ekim.2009, 11:47
Bu maçı Cuma günü oynamak için yaptığımız başvuruyu reddeden TFF'ye selamlar olsun öncelikle...

Toparlanma sürecine girdik diyebiliriz.Bu maçı alarak çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum...

Taraftar önünde güzel futbol ve net galibiyet Wolfsburg maçı için büyük moral olur...

BlackEagle19o3
30.Ekim.2009, 11:49
Artık farklı, rahat bir galibiyet istiyorum.

Saldır Beşiktaş!

KaPaLı
30.Ekim.2009, 12:04
Allah Allah Beşiktaş değilmi 3 haftadır ecel terleri dökerek kazanan. Herkes rahat galibiyet peşinde. Benmi yanlış maçları izledim yoksa.

Meye'nin gelmesi takıma pozitif etki yaptı. Hafta içinde 2 gol attı antrenmanlardada şov yaptığını söylüyo herkes. Vassell - Meye Beşiktaş defansını çok zorlayacaktır. Defansta saçma seçimler yapmadığı sürece bu maçı kazanırız (::)

BlackEagle19o3
30.Ekim.2009, 12:12
Tamam işte biz de ecel terleri dökmek istemiyoruz , rahat galibiyet istiyoruz demişiz.Farklı bişey söylememişiz ki :)

Çifte takım tutanların şurada Anadolu takımı fanatizmi yapmasına da bayılıyorum ayrıca.:icon_biggrin:Şimdi savunma da şu olur biri memleketimin takımı işte birini seviyorum hede höde vs.

Bir kalpte 2 aşk olmaz:icon_cool:

He unutmadan Vassell sakat diye biliyorum.Yanlış mı biliyiorum acaba?Meye falan da bizim defansı zorlamayaz sanırım.Ferrari-Sivok 2lisini zorlayabilecek çok az forvet var şu ligde.Forvetlerimiz gününde olurusa yıllardır içerde dışarda yendiğimiz Ankaragücü'nü rahat yeneriz.Gününde olmazlarsa,en kötü ihtimal 1-0 da olsa kazanırız diyorum.

KaPaLı
30.Ekim.2009, 12:14
Merak etme benim ne kadar Ankaragücü taraftarı olduğumu bilenler biliyo. Rahat ol (::)

anilton
30.Ekim.2009, 12:14
Allah Allah Beşiktaş değilmi 3 haftadır ecel terleri dökerek kazanan. Herkes rahat galibiyet peşinde. Benmi yanlış maçları izledim yoksa.

Meye'nin gelmesi takıma pozitif etki yaptı. Hafta içinde 2 gol attı antrenmanlardada şov yaptığını söylüyo herkes. Vassell - Meye Beşiktaş defansını çok zorlayacaktır. Defansta saçma seçimler yapmadığı sürece bu maçı kazanırız (::)

Ankaragücü değil mi geçen hafta Kayseri'ye 3-0 yenilerek rahat bir galibiyet aldıran...

Beşiktaş'ın ligde 5 sezon 10 maçtır yendiği,7 sezon 14 maçtır yenilmediği bir takımın İnönü'de Beşiktaş'ı yenme olasılığı Beşiktaş'ın bu maçtan rahat galibiyet alma olasılığından fazla olmasa gerek...;;)

KaPaLı
30.Ekim.2009, 12:23
Anıl bunları yazarken kafan yerindemiydi senin. Gaziantepspor'da Fenerbahçe'yi yendi ama önce Sivas'tan 3 sonrada Denizli 'den ( ligin dibinde ve en az gol atan takım ) 4 yedi. 1 maç kötü diye ondan sonraki maçta takımlar kötümü olacak ?

Galatasaray'da yıllardır Ankaragücü'nü yeniyo ama bak skora Ankaragücü 3 - 0 Galatasaray. Futbol bu. Her an herşey olabilir.

anilton
30.Ekim.2009, 12:27
Anıl bunları yazarken kafan yerindemiydi senin. Gaziantepspor'da Fenerbahçe'yi yendi ama önce Sivas'tan 3 sonrada Denizli 'den ( ligin dibinde ve en az gol atan takım ) 4 yedi. 1 maç kötü diye ondan sonraki maçta takımlar kötümü olacak ?

Galatasaray'da yıllardır Ankaragücü'nü yeniyo ama bak skora Ankaragücü 3 - 0 Galatasaray. Futbol bu. Her an herşey olabilir.

İşte bizde bu olabilecek herşeyden "rahat galibiyet" olanını temenni ediyoruz...

Futbolda herşeyin olabileceğine karşı çıkan sensin...:D

Crocodile1963
30.Ekim.2009, 12:29
Süper Lig'de bu sene kolay maç yok. Ankaragücü iki haftadır bu maç için hazırlanıyor. Puan almaları çok anormal bir durum olmaz. . .

KaPaLı
30.Ekim.2009, 12:35
Arasından 1 cümle alıp çekmek :) Neyse ondan öncekilere cevap veremiyosan son cümleyi al çek (:

Ahmet Göktaş
30.Ekim.2009, 12:36
Ayrıca Türkiyede bence Baroş - Güiza - Makukula dışında Ferrari-Sivok duvarını aşabilecek forvette yok...

anilton
30.Ekim.2009, 12:38
Arasından 1 cümle alıp çekmek :) Neyse ondan öncekilere cevap veremiyosan son cümleyi al çek (:

Sen yazdığın yorumun ana fikrini bilmiyorsan benim yapabileceğim birşey yok zaten...

Sen yazmak istediğini kırmızı ile belirttiğim ile yazmışsın zaten.Ondan öncekiler o tezi kanıtlamak için yaptığın örneklendirmeler.Ben o cümleyi alarak bütün mesaja cevap vermiş oluyorum...

Futbolda herşeyin olabileceğine karşı çıktığımız falan yok.Sen burada kimse rahat galibiyet alırız dememesine rağmen-temennide bulunulmuş sadece- Beşiktaş üç haftadır ecel terleri döküyor ne rahat galibiyeti bu maçı alırız diyorsun.Kendi tezini çürütmeye çalışan sen oluyorsun...:D

DeNiZ_1903
30.Ekim.2009, 12:48
Ankaragücü İnönü'de bize rakip olamıyor ne zamandır.Bu maçı da alırız gibime geliyor.Bu arada kart durumları nedir yani cezalar ?

Bordo61Mavi
30.Ekim.2009, 12:57
Ayrıca Türkiyede bence Baroş - Güiza - Makukula dışında Ferrari-Sivok duvarını aşabilecek forvette yok...

Guiza asiyorsa o duvari bizim forvetlerin asmasi garanti :D

Maci Bjk alir kolaylikla :D 2-3 farlkli bi galibiyet bekliom

KaPaLı
30.Ekim.2009, 17:34
Ceyhun yine konuşturmuş klasını. Zamanında Ortega'ya yaptığı şeyleri şimdide Vassell'e yapmaya çalışıyomuş. Böyle önemli maç öncesi bazı şeyler ortaya çıkması kötü oldu takım açısından. Taraftarlarda Vassell için moral yemeği düzenlemişler Vassell'le beraber.

eXcitinG
30.Ekim.2009, 18:19
Bu maçı Cuma günü oynamak için yaptığımız başvuruyu reddeden TFF'ye selamlar olsun öncelikle...

Toparlanma sürecine girdik diyebiliriz.Bu maçı alarak çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum...

Taraftar önünde güzel futbol ve net galibiyet Wolfsburg maçı için büyük moral olur...

Beşiktaş gerekirse 2 günde bir maç yapacak. BöyLe şeyLere ağLamak bana çok Lüzumsuz geLiyor. Sen koskoca Beşiktaş sın, böyLe şeyLere sığınmak bana çok mantıksız geLiyor. KaLdı ki Ankaragücü de hafta içinde başka bir maç oynadı, o zaman onLarada haksızLık yapıLmış oLacak. Hadi Ankaragücü nün hafta içi maçı oLmasa ve erteLeme taLebi redediLse yine bir ihtimaL ama böyLe birşey yok.

BöyLe şeyLere takıLmayaLım.

anil luque
30.Ekim.2009, 19:38
1 i hükmen olmak üzere ligde son 4 maçta 12 puan topladık ve Bursa'dan sonra bu konuda ikinciyiz zannedersem onlar son 5 maçlarını kazandılar .. Kazanamamak için herhangi bir sebep göremiyorum, takım yavaş yavaş kendine geliyor, taraftar eski havasına dönüyor, kara bulutlar dağılıyor e daha ne olsun .. 2 Nihat 1 Bobo atsın 3-0 bizim olsun =)

brotha
30.Ekim.2009, 21:26
Ben yine rahat bir galibiyet beklemeyin derim, ecel terleriyle 1-0 2-1 aliriz.

Rahat galibiyet almamiz sadece erken dakikalarda atacagimiz gole bagli. Ha tabi eger Bobo,Nihat,Nobre gol kacirma rekoru kirmazlar ise farkli galibiyet gelebilir.

Zaten en fazla 1 gol yeriz.

Cengo
31.Ekim.2009, 21:58
Digiturk şu an şifresiz yayın yapıyor, çok ilginç maçı şifresiz veriyorlar her iki uydudan da.

BaFraLı
31.Ekim.2009, 22:04
Evet bende şuan evimdeki uydudan lig tv seyrediyorum.Buda korsana girmiyor değil mi ? :).

İlk yarı bitmek üzereyken Nobre'ydi sanırım dokunsa durumu 2-0 yapabilirdi.

Ahmet Göktaş
31.Ekim.2009, 23:27
Harbi süper oldu korsan LİGTV :D Uydudan şifresiz izledik halada açık maraton var :D

Eray Dengiz
31.Ekim.2009, 23:33
digitürk'te sorun var. tüm kanallar hatta paketler şifresiz. 11'den sonra uyumayanlara süpriz varmış bazı kanallarda :D

bu arada tebrikler beşiktaş..

The.Crow
01.Kasım.2009, 00:15
Digitürk bugün bir sorunla karşılaştı. Kanallar geldikten sonra şifre henüz gelmedi.

LaigLeNoiR
01.Kasım.2009, 00:21
Digiturk'de büyük sorun vardı bugün.Adeta rezil oldular. Şifre falan da koyamamışlar zaten. Neyse ki maçı izleyebildik doğru düzgün.

Ankaragücü'nü de 1-0 yenip seriimize devam ettik. Kazanmaya alışıyoruz.

Crocodile1963
01.Kasım.2009, 00:32
İyi siz izleyebildiniz, bizim maçın son 25 dakiksınıı izleyemedik bugün. Golde Bursaspor seslerini duymak hoş oldu :)

anilton
01.Kasım.2009, 00:41
5'te 5 yaparak yolumuza devam ediyoruz.Kazanmayı öğrendik artık...

Maça çok iyi başladık.Önde basarak golü erken bulmayı istedik.Bunda da başarılı olduk.Golden sonra tempoyu düşürdük ve istediğimiz gibi bitirdik ilk yarıyı.İkinci yarıda aynı oyun devam etti.Maçın sonlarına doğru A.Gücü biraz hareketlensede savunmayı aşamadı.Biz farkıda artırabilecek bir çok pozisyon bulduk.Hem oyuncuların beceriksizlikleri hemde Serkan'ın başarılı oyunu sayesinde fark açılmadı...

Bugün Yusuf ve Tello yokları oynadılar.Adeta 9 kişiydik.Allah'tan İsmail ve Ernst iki kişilik oynadı da bir kaza ile karşılaşmadık.Fink Ceyhun'u müthiş kontrol etti.Aynı şekilde Ferrari'de Meye'yi.Savunma anlamında yine başarılıydık.Wolfsburg maçı dahil son 5 maçtır Kasımpaşa'nın penaltıdan attığı gol haricinde gol yemedik...

Tello son maçlarda çok düşük performans sergiliyor.Hücumda yapması gerekenleri yapamıyor.Fink oynadığı için Ernst öne çıkma fırsatı buldu ve bu yüzden sıkıntı yaşamadık.Wolfsburg maçında Tabata oynar büyük ihtimalle.Bugünde girdikten sonra takıma hareket getirdi.Golde atabilirdi ama biraz şansızdı...

Tartışmasız maçın yıldızı İsmail'di.Tello gibi Yusuf'ta sahada yoktu.Ama İsmail öyle bir futbol oynadı ki sol çizgide ikinci bir adama gerek kalmadı.İleri geri müthiş çalıştı.A.Gücü sağ tarafını çökertti.Hem savunmadaki başarılı mücadelesi,yerinde müdahaleleri hemde hücumda yaptığı müthiş işlerle ve attığı golle maçın adamı olmayı haketti...

Tebrikler Beşiktaşım...

brotha
01.Kasım.2009, 08:31
Ismail ve her zamanki gibi Sivok-Ferrari-Ernst e helal olsun, birde bunlarin yaninda Rustu de olunca yine kazandik.

Mactan once tahmin ettigim gibi 1 farkli bitti. A

Aslinda cok pozisyon bulduk ama yine forvet oyuncularimiz arti Tabata beceriksiz olunca gol atamadik.

Tabata girdikten sonra 2 net gol kacirsada iyi oynadi bence,Bobo da Nobreden kat kat iyi oyuncu oldugunu gosterdi cok kisa zamanda.

Tello ki takimda en cok seyler bekledigim adamlardan birisi bu sene cok kotu oynuyor umarim kisa surede toparlarnir.

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2009, 08:51
1-0 olsun bizim olsun.:) Galibiyet serisine devam etmemiz çok iyi oldu.Üstlerdeki yerimizi aldık,artık rakiplerin puan kayıplarıyla zirveye dahada yaklaşırız diye düşünüyor ve umuyorum..

Maçın özetini seyrettim.İsmail'in golü her ne kadar savunmaya çarpsada güzel gol sayılır.Seyrederken ilk başta fark edemedim savunmaya çarptığını.Maçın başlarında öne geçmemize rağmen yine farkı açamamışız.Pozisyonlar var ama bizim takımdada var bir şeyler..Sanırım bu durum bizim kaderimiz artık.:icon_smile: Neyse en azından golü erken buldukta stres biraz daha hafifledi..

Umarım Wolfsburg maçınıda kazanırız.İşte o zaman kazanırsak deymeyin keyfimize..

KaPaLı
01.Kasım.2009, 09:30
Yazık gerçekten yazık. Elindeki kadroyu gram kullanamadı hikmet hoca. Rezalet takım çıkardı. 4 tane defansif ortasaha takımda kim kanat bindirmesi yapacak kim araya kaçacak. Yok yok senle olmayacağı başından beri belliydi zaten. Aralıkta tazminat hakkında doluyo git artık biraz olsun şerefin varsa. Yeter yaa ömrümü yedin dün akşam.

Dün akşam en çok şaşırdığım oyuncu El Yasa'ydı. En istikrarlı oyuncu derken El Yasa Beşiktaş'ın Ankaragücü sağ kanadını koridor yapmasını sağladı. O çıktıktan sonra Koray geçti oraya o biraz durdurdu Beşiktaş sol kanat oyuncularını.

footballer33
01.Kasım.2009, 17:04
Mustafa Denizli maçın gününün veya saatinin değiştirilmemesi konusunda süper konuşmuş yerden göğe kadar katılıyorum kendisine. ;) Maça gelirsek; hücumdaki beceriksizlik ve üretkensizlik yüzünden bu sene hiçbir maçı rahat bitiremedik. Buna, bir çözüm şart. Golcülerin kendisini toparlaması lazım artık, böyle gitmez. :director: Yine de galibiyet güzel. En azından serimiz sürüyor ve üst taraflara daha çok yaklaştık bu galibiyetle. Tebrikler. :)

eXcitinG
01.Kasım.2009, 20:50
Ortamı germeyin. Beşiktaş, GaLatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor FanatikLeri yetmez gibi birde başımıza Bursaspor, Ankaragücü fanatikLiği de çıkarmayın. Adam gibi yorumunuzu yapın, çıkın. Bir daha uyarmayacağım, ne gerekiyorsa uyguLayacağım ona göre.

Maça geLirsek. Önce kazanmayı öğrendik, üzerimizde ki baskıdan kurtuLduk şimdi seriye bağLadık ve bunun yanında iyi oynamayada başLadık. Bir tek bu oyunu skora yansıtmak kaLdı. Ankaragücü ne fazLa pozisyon vermedik. Başından sonuna kadar üstün oynadık. Ernst, Ferrari ve İsmaiL müthiş oynadıLar. Tabata da girdikten sonra çok çaLıştı ama biraz şans yanında oLsaydı yıLdız oLacaktı.

Takımımı tebrik ederim.