Log in

View Full Version : Mehmet Yıldız'ın futbolu hayatı bitebilir

KaF KeF
30.Ekim.2009, 19:32
"Mehmet Yıldız'ın futbolu hayatı bitebilir"

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız'ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız’ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.

Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan Fikret Ünsal, “Maalesef Mehmet’in durumu kritik. Kendisini Almanya’ya gönderdik. Son umuduz bu. Dileriz futbolcumuz yeşil sahalara döner” dedi.
DOKTORLARIMIZ BAŞARISIZ
Ünsal, doktorların başarısız olduğunu vurgulayarak; “Maalesef bizim Türk doktorları fazla başarılı olmadığı için Mehmet Yıldız’ın sakatlık süresi uzadı. Doktorlarımız iyiler fakat hastalarını çok iyi takip etmiyorlar. Bence bundan dolayı oldu. Sakatlık dizinde çok tehlikeli bir yerde. Allah göstermesin Mehmet Yıldız’ın futbol hayatı bitebilirde. Şimdi işinde çok iyi olan bir doktor bulduk. Avrupa’da çok önemli takımların doktorluğunu yapmış bir doktor. Son umuduz o. İnşallah iyi olur. Mehmet Yıldız içinde çok üzücü bir olay. İnşallah en kısa zamanda bunu telafi ederiz” dedi.
LİGTV

bugra 1905
30.Ekim.2009, 21:03
Umarım En kısa zamanda sahalara döner.

I3esiktas
30.Ekim.2009, 21:10
Boş laflar söylüyosun bugra, Cok kolay sanıyosun herşeyi ama işte degil. Okusaydında sen ileştirseydin mehmet yıldızını

Ahmet Göktaş
30.Ekim.2009, 21:13
Sivas'a antrenör olur en kötü.

brotha
30.Ekim.2009, 21:19
cok sevdigim bir futbolcu degil ama insan uzuluyor yazik parasini kazandigi meslegi sonucta.

Bordo61Mavi
31.Ekim.2009, 05:25
Egerki gercekten o doktorlarin hatasi var ise once o doktora sonrada o doktora teslim eden yonetime yaziklar olsun.

Ne kadar bende begenmesen, Mehmetinde kendine gore hayaleri vardir bunlarin bi yanlis tarafindan goturulmesi hic guzel bisey degil. Yesil sahalarda insallah en yakin zamanda izleriz

GeNç KaRTaL
31.Ekim.2009, 07:06
Allah en yakın zamanda şifa nasip eylesin..

bugra 1905
31.Ekim.2009, 11:04
Hay Allahım Yazdığım Editleniyor,Ataya Saygmımız Büyük Benim Kızdığım İşini Yapmayan Doktora Adamı Sahada Yıkamadılar Masada Yıktılar
İnşAllah Bayern Münich Kulüb Doktoru İyileştirir Mehmeti
Ayrıca Osman O Doktorun Görevi Değilmi İyileştirmek Ben İyileştirecekmişim Kafam Bassa Zaten Sayısalcı Olup Doktorluk İsterdim Hay Allahım Ya

eXcitinG
31.Ekim.2009, 11:09
Buğra tepkiLerinde biraz daha dikkatLi oLmaLısın. İsyan vari gördüm seni çok. Bu oLayLArdan bizimde başımız ağırıdı. İLhan Mansız yanLış teşhisLer ve tedavi sonrası FutboLu bırakmak zorunda kaLdı vs.

Burası bir forum ve yapacağımız eLeştirLerin dozunu iyi ayarLamak zorundayız.

bugra 1905
31.Ekim.2009, 11:18
Buğra tepkiLerinde biraz daha dikkatLi oLmaLısın. İsyan vari gördüm seni çok. Bu oLayLArdan bizimde başımız ağırıdı. İLhan Mansız yanLış teşhisLer ve tedavi sonrası FutboLu bırakmak zorunda kaLdı vs.

Burası bir forum ve yapacağımız eLeştirLerin dozunu iyi ayarLamak zorundayız.
Evet Abi Sen Dedin İlhan Mansızın Hayatıda Bitti Belki Çok Başarılı Olacaktı
Aynı Şekilde Mehmet Yıldızda Çok Başarılı Olacaktı Yazış Şeklim Yanlış Olabilir Ama Dediğimin Doğru Olduğunu Düşünüyorum Çünkü Sivasspor Mehmet Yıldız Kalitesinde Bir Oyuncuyu Daha Alt Yapısından Kolay Kolay Çıkaramaz
İşini Yapan Hekimlere Saygılıyım Ama Adamı Yanlış Ameliyat Eden Hekimede Sinirlenmemin Doğru Olduğunu Düşünüyorum:)
Her Neyse Umarım Alman Doktor İyi Eder Mehmetimizi:uzgun:
Tüm Sivaslıların Duası Mehmetle,Geri Dön Büyük Kaptan

BaFraLı
31.Ekim.2009, 11:24
Buğra'yada katılmamak elde değil.Sen profesyonel bir kulüpsün.Böyle hatalar yapılırmı ?.O Doktorunda kulübünde çok büyük hatası var.

bugra 1905
31.Ekim.2009, 11:27
Kulübümüzünde Suçu Büyük Sen En Önemli Oyuncunu Gönder Alman Doktora FB,BJK,GS Hep Oraya Gönderiyor Oyuncularını
İş İşteN Geçti Umarım Sonu Hayırlı Olur