Log in

View Full Version : Ahmed Hassan Anderlecht'te

Berkaiser
18.Nisan.2006, 22:50
Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan,Belçika kulübü Anderlecht ile anlaşmaya vardı.Mısır'da yurt dışında oynayan Mısırlı futbolcularla ilgili haberlerin yer aldığı "egyptianplayers" isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmed Hassan,Anderlecht ile anlaştığını ve resmi sözleşmeyi 2 hafta içerisinde imzalayacağını söyledi.

Burak Duran
18.Nisan.2006, 22:51
hayırlı olsun

hezzo
18.Nisan.2006, 23:34
abi şimdi orda gidicek avrupayı sarsıcak adam buraya yazıyorum...

nart_susruko
18.Nisan.2006, 23:36
abi şimdi orda gidicek avrupayı sarsıcak adam buraya yazıyorum...
evet olmayacak birşey değil...hayırlı olsun...

meddah
19.Nisan.2006, 00:39
Jupiler Lig de bizden daha Avrupa sayılmaz hani..

FeYYaz1989
19.Nisan.2006, 00:40
Çağdaş ve Tümer'den sonra Ahmed Hassan'da gitti(Eğer Tümer ve A.Hassan haberleri doğruysa...).Yeni bir oluşum içine giriyoruz inşallah başarılı oluruz.

10_Osmanozc
19.Nisan.2006, 01:17
Hayırlı olsun BJK yavaş yavaş temizleniyor.

paco
19.Nisan.2006, 01:45
umarım ibrahim akında gider de onu galatasaray alır ...

koray_capello
19.Nisan.2006, 01:50
aman abi yeterki bizden gitsinde istersen seneye avrupa da yılın futbolcusu seçilsin.adam oynamak istemiyor bunu hala anlayamıyormusunuz oynadığı zamanlarda da adım kadar eminim ya onu izleyen birkaç menejer vardır veyahut oynayıp güzel hareketlerden kendine bir kaset yapıp takımlara gönderecektir.yani adam beşiktaş için oynamıyor kendi için oynuyor.bize öyle adam lazım değil.

bide türkiye den kaçan niye hemen anderlecht e gidiyor onu da hala anlayabilmiş değilim.:D

Laz_Asker_61
19.Nisan.2006, 12:21
takım gençleşiyor artık 30 un üstünde olan a. hassan da gitti

francesco10
19.Nisan.2006, 17:03
aman abi yeterki bizden gitsinde istersen seneye avrupa da yılın futbolcusu seçilsin.adam oynamak istemiyor bunu hala anlayamıyormusunuz oynadığı zamanlarda da adım kadar eminim ya onu izleyen birkaç menejer vardır veyahut oynayıp güzel hareketlerden kendine bir kaset yapıp takımlara gönderecektir.yani adam beşiktaş için oynamıyor kendi için oynuyor.bize öyle adam lazım değil.

bide türkiye den kaçan niye hemen anderlecht e gidiyor onu da hala anlayabilmiş değilim.:D

aynen katlıorm, yeter artk bize uzak olsn isterse şamp ligin en iisi seçilsn seneye, ama devre arasında gönderilseydi ozman para kazanbırdı klüp :D

nic-39
19.Nisan.2006, 22:20
kleberson ve cordoba harıc tum yabancılar gıtmelı bence bjk de..a.hassan iyi bır oyuncu ama bır turlu ıstenılen topu oynamadı bjk de..

Nedvedmania
19.Nisan.2006, 22:22
bence gitmmemeliydi

Frank_Castle
20.Nisan.2006, 00:58
el freni gibi oyuncuydu, gitmesi hayırlı olur...

SeZeRinHo
20.Nisan.2006, 20:04
TR den çekin ellerinizi belçika zaten benim turbom Serhat Akınımı aldınız yeterrrr bi başka lig fatihini vermeyelim ;)

bursa_mc
20.Nisan.2006, 20:34
beyler bu bir soylentımı yoksa harbi bıtmiş bi iş mi

TüMeR_yAğıZ
20.Nisan.2006, 20:39
Bence Beşiktaş için kötü oldu.çünkü canı isteyince çok iyi oynayan bir oyuncu ve Tigana varken iyi oynuyordu.ama bunun sebebi kontratının dolmasıda olabilir onun için tam bilemeyeceğim herkese hayırlı olsun.Anderlecht sığınmacı gibi oldu türkiye'den giden kaçan soluğu orada alıyor hakikaten :D

BaTuHN
20.Nisan.2006, 22:13
bence iyi oldu kadronun temizlenmesi lazım ahmed hassan gerçekten çok iyi futbolcu ama Beşiktaş ta kendini gösteremedi ama bence Anderlecht te çok iyi oynıycak

ibo
20.Nisan.2006, 22:16
hayırlısı olsun. Bence gitmesi BJK adına iyi olmuş...

Laz_Asker_61
21.Nisan.2006, 12:17
Bence Beşiktaş için kötü oldu.çünkü canı isteyince çok iyi oynayan bir oyuncu
ama tümer bize sadece canı istediği zaman oynayacak oyuncu lazım değil sürekliliği olan topcular lazım

saka_onur
21.Nisan.2006, 16:38
ardakaşlar balon haber bu... ahmed hassan hiçbir açıklama yapmadı sezon sonu bakacağım diyor... yani 2hafta sonra sözleşme falan filan balonun göstergesi :)

RoCCo_42
21.Nisan.2006, 21:17
bence besiktas'dan gidicekse eger besiktas'dan daha büyük bir takıma gitmesi lazımdı anderlecht bence hatalı bir tercih olmus cagdas'ın anderlecht'le anlasmasını anlıyorum cünkü bence cagdas futbolcu degil arnavutluk liginde bile oynayamaz.