PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Steaua Bükreş | Uefa Avrupa Ligi H Grubu 4.Maç

BeaT
02.Kasım.2009, 14:53
http://i36.tinypic.com/f2ihxv.png

Hakem : Thomas Einwaller (Avusturya)
Stad : Şükrü Saraçoğlu
Tv: D Smart Euro Futbol kanalı

Bekq
02.Kasım.2009, 15:10
Parçalarız. :)

murat taşlı
02.Kasım.2009, 16:16
Bu maçta bari Özer 11 de başlasın..

GodfatheR
02.Kasım.2009, 23:56
Bölük börcük yaparız :) Bu maçtan sonra önümüzde neredeyse 3 haftalık bir boşluk olucak bu yüzden oyuncuların bu maça iyi hazırlanıcaklarını tahmin ediyor ve 3-0 kazanırız diyorum.

Corpus
02.Kasım.2009, 23:59
Fener'in zorlanacağını düşünmüyorum fakat Türk takımlarında çokça görülen , hatalı bir gol yedikten sonra maçı kaybetme fobisi umarım gerçekleşmez . Fener gol yer ise onu rahat rahat çıkartabileceğini pek sanmıyorum. Fakat golü atarsa işler tıkır tıkır ilerler

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2009, 00:08
Deplasmandaki maçta Steaua'nun bize rakip olamayacağını gördük fakat futbolda ciddiyetsizliğe yer yoktur. Ciddi, dikkatli olmazsanız Twente, Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi öne geçtiğiniz maçları istemediğiniz sonuçlarla tamamlarsınız. Özellikle 1-0'ı bulduktan sonra takımın maçın bitmesini beklemeye başlaması ciddi bir sorun. Bu maçta 3 puanın yanında güzel futbol bekliyorum.

Suicider
03.Kasım.2009, 17:01
geçen maç gördüğümüz üzere steaua gerçekten iyi durumda değil fener de hafta sonu beraberliğini telafi edecektir bu maçta en az 2 farklı skor bekliyorum

Universal
03.Kasım.2009, 17:10
Fenerbahçe bu maç ile birlikte 20 gün gibi bir tatile girecek. Bu tatil öncesi moralleri girmek takımın motivasyonunu artırır.

S.Bükreş'i geçen maç gördük evinde çok etkisiz oynadılar. Deplasmanda süpriz yapabilecek bir yapıya sahip değiller. Fenerbahçe bu maçı 2-0 kazanır. İkinci tur vizesini kapar.

Redrum
03.Kasım.2009, 17:18
Parçalarız tarzı yorumlarda gördüğüm kadarıyla taraftar kendinden fazla emin, inşallah bu hava takımda da yoktur zira Steua hiçbir zaman küçümsenecek bir takım değil, çok zor değil Steua galibiyet bile alabilir, bir arkadaşın da söylediği gibi ciddiyetsizliğe yer yok futbolda.. Sonuçta bu oyunu oynayanlar insan, ve insanın psikolojisi her yaptığı işi etkiler..

SAİT71
03.Kasım.2009, 17:26
Bilmiyorum içime öyle doğuyor bizim takım çok sallamaz bu takımı berabere kalırız. Böylesine maçları kazanırsak olmaz zaten :D

tarikko
04.Kasım.2009, 00:44
Bende bu maçı çok zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.İlk maçta da gördük ciddi oynarsak rahat kazanırız.Umarım Daum maça forvette Guiza ile başlamaz.Ve Özeri'de artık oynatması gerekiyor ve umarım oynatır...

RasAnt
04.Kasım.2009, 13:47
guiza oynamasın bakın nasıl dağıtıyoruz :)

yaman76hakanFB
04.Kasım.2009, 17:10
17 günlük arayı ağız tadıyla geçirmek için bu maçı alıp,bir üst turu garantilemek lazım..Artık bu grup işini fazla uzatmadan kazanıp noktalamalı..

Uzun süre bu stad seyirciye hasret kalacak..Taraftar hava şartlarına rağmen takımı yalnız bırakmayacaktır..Daum bu maçta ağzımıza bir parmak bal çalmak için kadroda birkaç değişikliğe gitse de 17 gün sonra başta Guiza olmak üzere yine bildiğinde ısrar edecektir..Ama bugün birkaç ufak oynama yapacağını düşünüyorum..

scar face
04.Kasım.2009, 17:32
Kayseri macında kazansaydık zor bir maç olur derdim fakat bu maçı söke söke alacağız...

tarikko
04.Kasım.2009, 18:17
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Steaua Bükreş ile oynayacakları maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi ve soruları yanıtladı.

Sakat oyuncuların durumu hakkında bilgi veren Daum, Alex’in durumunun maç saatinde belli olacağını açıkladı.

Alman teknik adamın açıklaması şöyle:

“HİÇBİR TAKIMDAN HEDİYE ALMADIM!”

“Biz F.Bahçe olarak şunu biliyoruz ki bizi zor bir maç bekliyor. Zor bir gruptayız. Bizim amacımız kendi işimize konsantre olmak. Hem Steaua Bükreş için hem de Fenerbahçe için zor bir maç. İki kulüp de kendileri ve ülkelerine Avrupa’da puan kazandırmak için mücadele ediyor. Puan cetveline baktığımız zaman iki takım için de ne kadar önemli bir mücadele olduğunu görürsünüz. Hayatımda hiçbir takımdan hediye almadım! Bizim için zor bir maç olacak.”

“STEAUA İÇİN İSTANBUL’DA GALİBİYET BÜYÜK BAŞARI OLUR”

“Steaua Bükreş için İstanbul’da bir galibiyet çok büyük bir başarı. Bunu da bilmemiz gerekiyor. Buna herkesin hazır olması gerekiyor. Biz de tabi en iyi şekilde hazır olacağız bu maça.”

“STEAUA BÜKREŞ’İN HER FUTBOLCUSU SORUN YARATABİLİR”

“Steaua’nın her futbolcusu bize sorun yaratabilir. Kalecileri mükemmel kurtarışlar yaptı ilk maçta. Pozisyonlar buldular. Niculeta iyi bir oyuncu. Tek tek oyuncuları değerlendirmek doğru olmaz. İyi oyuncuların dışında değerli de bir hocaları var. Her puan kaybı F.Bahçe için durumu zorlaştırır ve Steaua Bükreş için durumu daha iyi yapar.”

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

“Alex dün sadece bireysel olarak çalıştı. Bugün de bakmamız gerekiyor. Kayseri’de olduğu gibi ancak maç günü belli olacak Alex’in durumu.

Bekir’in bademciklerinde iltihap var. Henüz belli değil durumu. Bugün bakacağız çıkar mı, çıkmaz mı maça.

Önder’in adalesinde bir sakatlık var. O da bugün belli olacak ama zor gibi gözüküyor Önder’in durumu.

Semih’in de bileğinde bir sakatlık var. Haftalardır tedavi oluyor zaten. Bu akşam da Semih’le görüştükten sonra daha net bir durum ortaya çıkar. Yarın olur mu, olmaz mı daha belli değil.

Bir çok futbolcumuz eksik olacak ama en azından umarım Alex yetişir. Bunu en geç yarın göreceğiz.”

ÖZER HURMACI: “OYNAMAK İÇİN HAZIRIM”

Teknik Direktör Daum’la birlikte basın toplantısına katılan Özer Hurmacı ise şunları söyledi:

“Bükreş’te önemli bir galibiyet aldık. İçeride de aynı futbolu sergileyip galip gelebiliriz. Bizim için önemli bir maç. İnşallah bu maçta da iyi bir futbol sergileyeceğiz. Steaua’yu yenen ilk Türk takımı biz olduk. Bunun da ayrı bir önemi var.

Psikolojik durumum gayet iyi. Uzun bir sakatlık dönemini arkada bıraktığım için mutluyum. F.Bahçe’ni başarısı için her zaman elimden geleni yapacağım. Hocam görev verdiği takdirde oynamak için hazır olduğumu düşünüyorum. F.Bahçe’nin başarısı için elbirliğiyle çalışacağız.

Steaua Bükreş iyi bir takım. Orada olduğu gibi buradaki maç da zor geçecek ama inşallah gülen taraf biz olacağız. Steaua Bükreş’e kalan maçlarında başarılar diliyorum. Kadıköy’e gelen her takım atmosferden etkileniyor. Taraftarımızın desteğiyle gücümüzün üstüne çıkıyoruz. Steaua Bükreş de bu atmosferden etkilenecektir.”

ForsakeN
04.Kasım.2009, 18:19
İnşallah Özer'i 11'de görürüz. Galibiyet bekliyorum.Steaua eski Steaua değil.

BLaCKSMoKE
05.Kasım.2009, 22:11
UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda bugün saat 22.05'te başlayacak mücadelede Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır:
Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Kazım, Alex, Cristian Baroni, Andre Santos, Bilica, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül.

MeMo
05.Kasım.2009, 22:34
11 güzel.İnşallah galibiyetle döneriz.

Neron_FB
05.Kasım.2009, 22:57
guiza yok..Kazımı beğeniyorum forvette.. Umarım bu ilk 11le yeneriz steau'yu

Universal
05.Kasım.2009, 23:01
guiza yok..Kazımı beğeniyorum forvette.. Umarım bu ilk 11le yeneriz steau'yu

Kazım'ı bende beğeniyorum ama; tek eksiği maç içinde çok fazla koşuyor ve buda onu yoruyor. Yorunca çok kolay golleri kaçırıyor.

KaF KeF
05.Kasım.2009, 23:11
Şerefsiz star şifre koydu galiba..

nerazzuri
05.Kasım.2009, 23:12
ne kadar şerefsiz bu adamlar yahu. o kadar reklam yap sonra şifre koy. kendi adını karalamaktan başka birşey değil. zevk mi alıyorlar nedir?

TR.CaPTaiN
05.Kasım.2009, 23:18
Santos'tan güzel bir gol.

Rsa
05.Kasım.2009, 23:42
Yedik golü, 1-1.

Sheriff
05.Kasım.2009, 23:53
Santos'un gol çok süperdi, güzelde oynuyorduk aslında ama şanssız bi gol yedik, neyse bakalım inşallah ikinci yarı düzeltiriz..

Neron_FB
05.Kasım.2009, 23:53
Kazım'ı bende beğeniyorum ama; tek eksiği maç içinde çok fazla koşuyor ve buda onu yoruyor. Yorunca çok kolay golleri kaçırıyor.

Sanırım o sırada da guiza devreye girecek :) Onun adı da nöbetçiye çıkacak bu gidişle :p

İlk yarım saat çok iyi oynadık ancak sonraki 15 dk resmen başka maç oynadık. Umarım ikinci yarıda en az 1 gol daha bulur, skorun üstüne yatmadan kazanırız.

Universal
05.Kasım.2009, 23:54
Santos nasıl gol attı öyle, Messi gibi bir bilek var. Umarım o bileğini bize daha fazla gösterir. Artık bu maçı onun kişisel becerisi ile kazanacaz. Şuan umarım Daum oyuncularımızı fırçalıyordur. Yoksa kazanmamız zor.

KaF KeF
06.Kasım.2009, 00:12
Alex orta Bilica Kafa ve GoL..

Neron_FB
06.Kasım.2009, 00:12
bilica süper kafa vurdu.. alexin ortası kdr güzeldi.. 2-1 :)

Neron_FB
06.Kasım.2009, 00:27
maçtaki 2. messi golü :D alex 3-1

KaF KeF
06.Kasım.2009, 00:27
Alex Alex Alex...

Neron_FB
06.Kasım.2009, 00:29
yeter kazım yeter ya.. kaç defa itirazla hakem kararı değişti büyü azıcık ya..

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2009, 00:30
Süpersin Alex. Kazım ve Emre çıktı Güiza, Özer girdi.

Alicanfmfan
06.Kasım.2009, 00:31
Alex'e yakısmayan bir vurus oldu...

Universal
06.Kasım.2009, 00:56
Güzel bir oyun ve güzel gollerle kazandık. Gün geçtikçe daha iyi oluyor, tek sorun rakibi ciddiye almamız gerek. Almadığımız taktirde başaramıyoruz. Alex de Souza o müthiş istatistiğine bu gün 1 gol ve 1 asist ekledi.

Neron_FB
06.Kasım.2009, 00:57
maçtaki 3 gruptaki 9 puanımız hayırlı olsun :) Kalan maçları da kazanıp uefa takım puanımızı yükseltelim iyice..

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2009, 01:05
Durumu 1-0'a getirdikten sonra maçı bitti havasına getirsek de Steaua'nun golüyle tekrar uyandık. İkinci yarıda golleri bulduktan sonra pas yaparak zamanı erittik. Andre Santos'un uzun bir aradan sonra kendine gelmesi güzeldi. Sadece gol için demiyorum, golü haricinde pres yaptı, ikili mücadelelerden kaçmadı ve çok da güzel bir gol attı. Alex yine bildiğimiz gibi 3 golün ikisinde etkisi var. Lugano hatasızdı. Bilica da yenilen goldeki ufak dalgınlığı dışında iyi oynadı, attığı golle de yenilen golü telafi etmiş oldu. Gruptan çıkmayı garantiledik diyebiliriz ama yine de geriye kalan 2 maçımızı da alıp lider olarak çıkmalıyız.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

tarikko
06.Kasım.2009, 01:23
İyi mücadele ettik ve maçi çok zorlanmadan kazanmasını bildik.Santos'un golü mühişti.Alex'in golüne zaten birşey diyemiyorum Alex farkı ;;)

Bugün Alex,Lugano ve Carlos iyilerdi..Santos da biraz iyi gibi göründü.Son olarak Teşekkürler Büyük Kaptan bu resitalin için ;;)

SAİT71
06.Kasım.2009, 01:55
Bence biraz zorlandık. Alex kilidi açamasa belki 3-1 alamazdık. Ciddi atakları vardı Steau nun. Ama o Alex bir asist bir gol yaptı maçı aldı. Ne diyelim ki Avrupa da iş yapmıyor bu adam heralde :D Maçın analizine girmeyeceğim.

Ama şunu belirteyim ki, Star TV'yi kınıyorum. Harbi kınıyorum. Kilitlediği için değil. Benim gibi belkide milyonlarca uydudan izleyenleri umutlandırıp maçı 5. dakikada kilitlediği için. Madem kilitleyeceksin başlama vuruşuyla birlikte kilitle. Bu adama daha çok koyuyor. Çok sinirlendim bu duruma ve uydudan ITV kanalının BISS şifresini girdim ve kilidi kırarak ITV den izledim. Yoksa hiç yapmayacaktım normal kilitleseydi. Böylesi insana daha acı veriyor onlarda biliyorlar ve D-Smart almaya zorluyorlar. Bundan sonra Biss şifresiyle Gs ninde Fb ninde avrupa maçlarını rahatlıkla izlerim ama inadına D-Smart Almam. Aldıramazsınız..

Neyse Gs ve Fb Hollanda ve Portekiz takımlarının kazanmasıyla birlikte bizim ülke puanına kazanarak katkı yaptılar.

Bu hafta bizim yukarıdaki rakiplerimiz ve ülkemizin uefa katsayısında kazandıkları puanlar..

9.[2 Ş.L.+4 A.L.] (HOLLANDA)

Arsenal FC 4-1 AZ Alkmaar : 0 puan
Dinamo Zagreb 0-2 AFC Ajax :333 puan
Heerenveen 2-3 Hertha BSC Berlin :0 puan
Twente 2-1 FC Sheriff : 333 puan
Kobenhavn 1-1 PSV Eindhoven : 166 puan
------------------------------------------------ 833 Toplam 33.713
10.[2 Ş.L.+3 A.L.] (PORTEKİZ)

APOEL FC 0-1 FC Porto : 333 puan
Sporting Clube de Portugal 1-1 FK Ventspils :166 puan
Everton 0-2 SL Benfica :333 puan
Nacional 1-1 Athletic Club :166 puan
------------------------------------------------ 999 Toplam 33.462
11.[2 Ş.L.+3 A.L.](TÜRKİYE)

Beşiktaş JK 0-3 VfL Wolfsburg : 0 puan
Dinamo 1948 Bucuresti 0-3 Galatasaray : 400 puan
Fenerbahce SK 3-1 FC Steaua Bucuresti : 400 puan
----------------------------------------------- 800 Toplam 32.450

NOT :2010/2011 Sezonu sonunda süper ligden avrupa kupalarına gidecek takım sayısını belirleyen sıralama

ÖNEMLİ BİLGİ : Ligler başlarken çekilen kura çekimleri öncesi seri başı olanları belirleyen tabloda Fenerbahçe 34.sırada kalırken Galatasaray 2 basamak daha atlayıp 42. sıraya yükseldi 1.Barcelona klüplerimiz galibiyet primi olarak 140.000 Euroyuda kasalarına aktarmış oldular

Sheriff
06.Kasım.2009, 02:02
Alex diyerek başlamak istiyorum Alex gerçekten mükemmel oynadı bugün. Maçın adamı kesinlikle Alex. Gol, asist, şık çalımlar, bir 10 numaradan daha ne bekleyebilirizki. Bir kez daha iyiki varsın Alex diyoruz : ) Maçın genelinde iyi oynadık zaman zaman kontralar yedik. Gökhan Gönül arkasını çok boş bıraktı. Gelen hücum oyuncularına pres yapmak isterken, hücuma destek vermek isterken vs. ama yinede kötü değildi. Özer sonradan girdi yine ben yetenekliyim dedi. İlerisi için iyi bir yatırım oldu Özer. Orta sahadaki oyuncuların birinin sakatlanması durumunda rahatlıkla yerlerine oynayabilecek yeteneğe sahip. Kadro umut vaadediyor gerçektende, böyle devam eder umarım.. Galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum, güzel ve zevkli bir maç izledim..

TraKya
06.Kasım.2009, 10:35
ya bu Alex nasıl bişey ya :0:
adamı izlerken gol olacağını anlıyorsun.
top daha ona gelirken nereye atacağını düşünüyor.
nasıl bir zeka, nasıl bir teknik Allahım :icon_cool:

KaPaLı
06.Kasım.2009, 10:41
Beklediğim skor oldu maçta. Santos ve Alex'in golleri çok güzeldi. Alex nasıl bir yaratıktır öyle. Adamın 1.60 boyu var ama durdurmak imkansız. kendini markaja alan adamı bütün maç gezdirdi maçın sonlarında uyuttu golunu attı. Nasıl birşeysin sen.

4 maç 9 puan yaptık artık iş bitti sayılır.

scar face
06.Kasım.2009, 13:04
Alex,Alex,Alex diyorum başka da bi sey demiyorum!

MeMo
06.Kasım.2009, 13:53
Ama şunu belirteyim ki, Star TV'yi kınıyorum. Harbi kınıyorum. Kilitlediği için değil. Benim gibi belkide milyonlarca uydudan izleyenleri umutlandırıp maçı 5. dakikada kilitlediği için. Madem kilitleyeceksin başlama vuruşuyla birlikte kilitle. Bu adama daha çok koyuyor. Çok sinirlendim bu duruma ve uydudan ITV kanalının BISS şifresini girdim ve kilidi kırarak ITV den izledim. Yoksa hiç yapmayacaktım normal kilitleseydi. Böylesi insana daha acı veriyor onlarda biliyorlar ve D-Smart almaya zorluyorlar. Bundan sonra Biss şifresiyle Gs ninde Fb ninde avrupa maçlarını rahatlıkla izlerim ama inadına D-Smart Almam. Aldıramazsınız..

Medyadan bildiğimiz hareketler.Bir hafta sonu arıza nedeniyle Lig TV şifresiz oluyor GS ve BJK'nin maçları izleniyor.Bizim maça gelince hemen hallediyorlar.Sorun halledilmiyor ama bizim maç izlenmesin diye...

Aynı şekilde Star TV ; salı günü herkes BJK'nin maçını izledi.Ama bizim maçta akıllarına gelmiş bölgesel yayın kuralları heralde :)

Sekopej
06.Kasım.2009, 21:06
KralALEX, başka söze gerek yok. biraz bencil oynasın artık Alex, aşırtma vuruş yaptığında Güiza müsait pozisyondaydı, golü kaçırır diye ona vermeyip kendi denedi. Attığı gol de çok güzeldi, bu tür hareketleri daha sık yapmasını bekliyoruz.:D

Fenerbahçe'nin avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncusuydu, şimdi en çok forma giyen oyuncusu da oldu.

Daum'un Emre'yi çıkarırken Selçuk'u sokması beklenilen durumken, o Emre yerine Özer'i aldı. Attı, yattı mantığından takım kurtulsun diye sanırım böyle yaptı.:p Özer'i de yavaş yavaş takıma ısındırması ve daha sık kullanması sevindirici.

Yine öne geçtikten sonra bocaladık, hatta gol geliyorum dedi Steau adına ve geldi de. Defansın daha konsantre olması lazım, bu tür pozisyonları vermememiz gerekiyor.

sananes
07.Kasım.2009, 01:21
maçı tribünde seyrettim maç özellikle berabere giderken savunmayı önde kurduk tempoyu yine cok yükseltemedik belki ama cidden çok rahattı takım maç boyunca emre ve baroni normalden daha kötü oynamalarına ragmen bu kadar rahat kazanmamız sevindirici guizanın ofsayt diye kalkan bayragı kalkmasa belki gol atardı sonunda:) mehmet topuz hücum yaparken biraz sıkıntılı geldi bana sadece 1 kez orta yaptı.takıma cok dinamizm katıyo ama kanat oyuncusu gibi değil sanki..