PDA

View Full Version : Milli Takim Sorunu



amorti
04.November.2009, 00:25
Selamlar;

Oyunda halihazirda bir takimi yonetirken Guney Afrika'nin teknik direktor aradigiyla ilgili bir haber gordum, hemen basvuru yaptim.. Takip eden gunlerden birinde 27 Haziran'da bana teklif getirdiler ve kabul ettim.

http://i35.tinypic.com/1e2tzm.jpg

Ancak ilerleyen gunlerde ne Guney Afrika detaylarinda ne de benim bilgilerimde G.Afrika teknik direktoru olduguma dair bir yazi cikmadi. Dunya Kupasi devam ediyor diye mi oldu dedim, bekledim..:icon_confused:

Bu sefer 4 Temmuz'da yeniden teklif getirdiler bana..

http://i37.tinypic.com/316td1u.jpg

Yine bir kac gun gecti, hala milli takimin basina gecemedim. :confused:

Bu bir bug midir? Boyle isleyen bir durum var mi yoksa oyunda bir sacmalik mi gerceklesti? "Teknik" bir sorun olmadigi icin buraya sormayi uygun gordum.

Yorumlarinizi bekliyorum.:icon_cool:

Universal
04.November.2009, 00:42
Güney Afrika takımımın kadrosunda ki oyuncu sayısı nasıl? Eğer çok fazla regen mevcut ise zaten bu milli takımı yönetemessin. Büyük ihtimalle böyle bir hata olmuş olabilir. Veya oyunda çıkan bir bug...

amorti
04.November.2009, 00:48
Güney Afrika takımımın kadrosunda ki oyuncu sayısı nasıl? Eğer çok fazla regen mevcut ise zaten bu milli takımı yönetemessin. Büyük ihtimalle böyle bir hata olmuş olabilir. Veya oyunda çıkan bir bug...

Valla daha yeni Dunya Kupasi'ndan ciktilar, ev sahibiydiler zaten, sanmam kontrol edilemez olsun..

Kadro da gayet normal oyunculardan olusmus;
http://i33.tinypic.com/302p3qa.jpg

Bug herhalde..

Universal
04.November.2009, 01:03
Eğer İngilizceniz mevcut ise SI Forumlarına yazın, yetkililerden en doğru yanıtı alabilrisiniz. Bir sonraki yamada düzeltebilirler.

amorti
04.November.2009, 01:41
Eğer İngilizceniz mevcut ise SI Forumlarına yazın, yetkililerden en doğru yanıtı alabilrisiniz. Bir sonraki yamada düzeltebilirler.

Inceledigim kadariyla baskalarinin da basina gelmis, durumumu ilettim.

Tesekkur ederim ilginize..

EDIT: Oyunum patchsiz idi; megersem patch detaylarinda en tepede duzeltilmis noktalardan biri olarak yerini almis bu durum, patch yuklemek cozum olacak sanirim, bu sorunubaska yasayan varsa bilsin diye yazayim dedim :)