Log in

View Full Version : Bursaspor - Gençlerbirliği [12.Hafta]

Sheriff
06.Kasım.2009, 03:09
http://img258.imageshack.us/img258/2341/93889931.jpg (http://img258.imageshack.us/i/93889931.jpg/)

KaPaLı
06.Kasım.2009, 09:40
Bursa 2 farklı kazanır. Kahe'nin Ömer - Zapo duvarını aşacağını düşünmüyorum : )

Crocodile1963
06.Kasım.2009, 20:45
Zorlu bir maç olacaktır. İç sahada az gol yiyoruz. 3G'den alacağımız puanlar ligdeki konumumuzu belirleyecektir. Turgay - Volkan - Batalla gibi forvet oyuncularımız Sercan'ı aratmıyorlar.

Bursasporun ilk 11'i : Ivankov - Ali Tandoğan - Ömer Erdoğan - Zapo - Mustafa Keçeli - Hüseyin - Ergiç - Ozan - Volkan - Batalla - Turgay

KaF KeF
06.Kasım.2009, 22:52
Bursaspor:1 Gençlerbirliği:2

Sekopej
06.Kasım.2009, 22:54
Bursa'nın artık bir yerde takılacağını düşünüyordum. Doll ile Gençlerbirliği uzun süre çalışmalı, beğeniyorum ben.

Crocodile1963
06.Kasım.2009, 23:20
Bursaspor 1 - 2 Hakem

Hakem bugün öyle rezil kararlar verdi ki inanın nasıl oldu anlamadım. Batalla'ya faul yapılıyor adam takla atıyor faul yok(ki bu sırada G.birliği oyuncuları faul bekleyerek topa basmıyorlar) ardından ikili mücadele de karşı tarafa serbest vuruş veriliyor.

Bu mazeretlere sığınarak maç kaybedildi diyemeyiz ancak yedek kulübesinde oyunu değiştirecek bir ismimiz malesef yok. Devre arası bir kanat bir de forvet oyuncu almamız gerekecek.

İlk yarıda Turgay altı pastan boş kaleye atabilse maç zaten kopacaktı o dakikada. Ardından bir kontra golü. İkinci yarı tek kale geçen bir maç ancak duran toptan bu sefer golü ağlarımızda gördük.

Oyuncularımızın ayaklarının yere sağlam basması için bu mağlubiyet belki de hayırlı olacaktır. Son olarak da Gençlerbirliğini tebrik etmek gerekir çok iyi top oynuyorlar boş alan bırakmayıp zor top kaybediyorlar. Tebrikler Gençlerbirliği. . .

Alicanfmfan
06.Kasım.2009, 23:23
Gençlerbirligini tebrik etmek gerekir , Tebrikler...

nouma16
06.Kasım.2009, 23:37
Ertuğrul Hoca, Salı günü okulumuza gelmişti. Kendisine çok güzel bir karşılama töreni yapmıştık. Daha sonra ise konferans salonunda kendisiyle söyleşi düzenlemiştik okul olarak. Kendisine soru soracaktım ama kısmet değilmiş süre yetmedi. Bende tam çıkarken gittim ve Ertuğrul Hoca'yla tokalaştım. İşin özü Bursaspor'u günahım kadar sevmem ancak Ertuğrul Hoca'm burada olduğu için başarılı olmasını isterim. Bu yüzden bu sonuça Ertuğrul Hocam için üzüldüm.

Alicanfmfan
07.Kasım.2009, 00:57
Bir faul ü vermedi diye böyle yorumlar yapmak son derece yanlıs.

Bordo61Mavi
07.Kasım.2009, 05:24
Helal olsun Genclere bi donus yapmalari lazimdi Bursa gibi guclu bi rakibe karsi yapmalari hakketen buyuk is

KaPaLı
07.Kasım.2009, 11:36
Hakem falan demişsinizde Bursa'lı arkadaşlar İvankov olmasa 5 olurdu maç diyo. Shin olsaydı dün akşam farklı olurdu. Tadeu dökülmüş resmen sahada. Tjikuzu isimleri vardı basında umarım doğrudur. Hüseyin kanser etmeye başlamış Bursa'lıları : )

bursa_mc
07.Kasım.2009, 13:27
Hakemle falan alakası yok,ikinci yarı takım durdu sanki.Yalnız Serdar Kulbilge Bursaspor'a oynadığı için hırs mı yaptı nedir çok iki kurtarışlar yaptı..Ofans bölgesi biraz aksıyor.Sonradan oyuna giren Tadeu ise zaten bitik.Kötü bir kaza demek lazım.Bursaspor son iki haftayı telafi edecektir.