PDA

View Full Version : Trabzonspor - Beşiktaş [12.Hafta]

Sheriff
06.Kasım.2009, 03:20
http://img26.imageshack.us/img26/6099/41826776.jpg (http://img26.imageshack.us/i/41826776.jpg/)

eXcitinG
06.Kasım.2009, 09:34
İnşaLLah Trabzonspor bizi şöyLe adam akıLLı patakLarda, Ne var, ne yok herkes bir an önce gider. Forza Trabzon.

KaPaLı
06.Kasım.2009, 09:43
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünmüyorum. Trabzon çok pozisyona giriyo ama atamıyo. Bu maçta böyle olacağını düşünmüyorum. Neticesinde büyük maç. Ne olursa olsun kazanmak için saldıracaktır Trabzon. Goller Colman'dan gelir.

exit61
06.Kasım.2009, 10:03
Trabzonsporluyum.Oynadığı oyundan hiç memnun değilim ligte bulunduğu yer önemli değil ama futbol namına hiç memnun değilim fakat içimde bu maçı kazanıcaz gibi garip bir his var.Diğer maçlarda daha cok tırsıyordum,ya içimdeki his doğru yada kötü sonuclara alıştığım için tırsmıyorum artık :)

Bordo61Mavi
06.Kasım.2009, 13:29
Selcuk Gokhan mac 2-0 bizim olcak

Alicanfmfan
06.Kasım.2009, 13:34
Bu macın favorisi bana göre Beşiktaş cok tepetaslak gitsede Avni Akerde Trabzon'u yenip Demirören günü kurtarabilir .

Trabzonspor
06.Kasım.2009, 13:37
Bu maçı almalıyız başka yolu yok.

tarikko
06.Kasım.2009, 17:37
Trabzon galibiyete yakın olan taraf bence..Ama tabii ne olacağı belli olmaz...

BlackEagle19o3
06.Kasım.2009, 18:03
1-0 kazanırız golü de Bobo atar.Paso Trabzon'a çalışıyor Bobo o yüzden :)

footballer33
06.Kasım.2009, 22:29
Hafta içinde, şampiyonlar liginde aldığımız yenilgiden sonra bu maç, Mustafa Denizli'nin son maçı da olabilir, yükseliş maçı da. Hiçbir yorum yapamıyorum netice olarak. 3 ihtimalli maçlardan biri. Ama bana göre beraberlik ağır basıyor.

LaigLeNoiR
07.Kasım.2009, 14:16
Bu maçı da kazanıp 3.lüğe oturalım. Ligde ki çıkış devam etsin.

koray_capello
07.Kasım.2009, 15:55
Toraman-Sivok-Ferrari-İsmail
----------Fink-Ernst--------

Bu 6lı bu şekilde oynasın da geriye kalanları kurayla çeksen de olur hepsi aynı işi yapıyor zaten. 1-0 yada 2-0 alırız gibi geliyor.

Trabzonspor
07.Kasım.2009, 16:03
Taraftar guruplaşmayı bırakıp tek olup takıma öyle destek verecekmiş bu maç inşallah takımda iyi oyunu sergiler ve maçı kazanırız.

Ahmet Göktaş
07.Kasım.2009, 16:06
Ruhsuz Beşiktaş , Taraftarının önünde istekli olacak bir trabzon.

Trabzon farklı kazanır.(ki inşallahta öyle olur)

Bordo61Mavi
07.Kasım.2009, 16:58
Fikrim degisti. macin 80-85 dk arasinda bi takim galibyet golunu atiyor. Ve mac ya 2-1 ya 3-2 bitcek.

Galibiyet golunu Trabzon icin Alanzinho/Umut

Bjk icinse Toraman/ Yusuf kaydetcek demedi demeyin :D

sebofanmemo
07.Kasım.2009, 17:05
Ya 1-1 biter yada Trabzon kazanır . Trabzon kazansında Beşiktaş G.Sarayın arkasından uzaklaşsın.

Bordo61Mavi
07.Kasım.2009, 17:13
Bide arkadaslar bi zahmet ben sabah isten gelene kadar konuyu kilitlemeyin. Hakem hatalari felan haksiz sonuclar olsada kalpleri kirmayin.

Diger arkadaslarin yorum hakkini ellerinden almayin ;)

el.nino
07.Kasım.2009, 17:40
kendi sahasında 15 bin kişiye karşı oynayan beşiktaş.deplasmanda çok rahat kazanacaktır.

brotha
07.Kasım.2009, 18:09
Artik takimda revizyon,teknik direktor degisikliginden biktim. Baskan degisikligi olsun , o kadar istiyorumki-butun taraftarlar gibi- Trabzonspora karsi Luffy gibi 4-5 tane yemeye raziyim. Bir yandanda icim el vermiyor,takim ligde iyi gidiyor bir galibiyet daha alsin diyorum.

Ne olurduda takim iyi gitsede baskan degisse gunu kurtarmasa.

Yeni gelecek Baskan demiroren gibi olmasin,yildiz oyuncular almasin(tabiki her taraftar ister ama),genclere sans versin,duzgun bir teknik direktor getirip 3-4 yil sabir gostersin,Tabata gibi bir oyuncuya 8 m euro verilecekse hic alinmasin yeter.Isterse 1-2 sene 3. 4. olalim isyan edersem namertim.

Bu takimda cok degismesi gereken seyler var.

Knightmare
07.Kasım.2009, 18:32
ağzınızdan bal damlıyor :D Trabzon bu halde yakalamışken rakibini bırakmaz alır maçı diyorum bende :)

Maksic
07.Kasım.2009, 19:27
İki kredisi azalan hoca baktığımız zaman ikiside garantili bir oyun oynayacaklar gibi golsüz beraberlik ağır basıyor..

garydelgadov
07.Kasım.2009, 20:33
Maç 3-2 biterde kim aLır biLemem.:D

Ahmet Göktaş
07.Kasım.2009, 21:37
Beşiktaş 8 defansif oyuncu ile oynuyor.(toraman-matteo-sivok-ekrem-ismail-fink-ernst-uğur)

İnşallah kazanır trabzon.Çünkü puan almayı haketmiyoruz !!!!! Rubin, Camp Nou da daha cesaretli bir dizilişle ve oyun ile oynadı.

PesimiSTyLa
07.Kasım.2009, 21:51
sadece 2 hücumcu; Tabata - Nobre. İlk yarıda sıfır pozisyon. Pozisyonu geçtim, pozisyona girişme bile yok Bjkde.
Ts ilk yarı Umutla pozisyonlar kaçırdı, iyi oynayan taraftı. 0-0 bitti ilk yarı.
Bjk 1 puana razı gibi.

TR.CaPTaiN
07.Kasım.2009, 21:54
İlk yari itibariyle Trabzonspor daha istekli görünüyor. Beşiktaş 1 puana razı bir görüntü çiziyor. Genel olarak kaliteli bir maç olduğu söylenemez. Taraflardan birinin atacağı gol maça heyecan getirebilir.

Ahmet Göktaş
07.Kasım.2009, 22:01
son 100 yılın en kötü Beşiktaşı heralde.

Yenilelim ama asi ruhu görelim.Beşiktaşın tarihine küfürdür8-9 defansif adamla oynamak.

GodfatheR
07.Kasım.2009, 22:08
Ernst şapkadan tavşan çıkardı... 0-1

Sheriff
07.Kasım.2009, 22:08
Ernst çok güzel bir gol attı..

GeNç KaRTaL
07.Kasım.2009, 22:12
Derbilerde değişik kadrolar çıkartacak kadar cesur olan sayın hocamızın amacı nedir anlayabilmiş değilim.Bir yandan şu maçıda kazanalım istiyorum,diğer yandan bu galibiyetin yanlışların hala var olmaya devam etmesinden korkuyorum..Allah sonumuzu hayır etsin..

garydelgadov
07.Kasım.2009, 22:17
Ernst atacak zamanmıydı be hacı?
SaLdır Trabzon kapattırma şu Demirörenin günahLarını...

ozaniel
07.Kasım.2009, 22:49
Demirören'in hiç gideceğine inanmadığım için bari kazanalım diyorum. Yine 1-0 oldu bizim oldu.

El Barto
07.Kasım.2009, 22:49
Hakan Arıkan hayatının maçını oynadı. :)

90+3'te Bobo 2-0 yaptı durumu ve maç bitti.

RoNNiE91
07.Kasım.2009, 22:55
Sonunda 2 farklı kazandık.Tebrikler Beşiktaş.

garydelgadov
07.Kasım.2009, 22:56
YıLdırım Demirören yeter!
TebrikLer KartaLıma...

fm_monster
07.Kasım.2009, 22:57
4 stoperle 45 dk oynadı besiktas bu kadar korkak oynaması gerekmezdi bence

PesimiSTyLa
07.Kasım.2009, 23:01
Yazık oldu trabzona. Anadolu takımından beter bir oyun Bjkden. "Besiktas strike lucky" :icon_smile:

ozaniel
07.Kasım.2009, 23:02
2 gol atmak bizim takım için başarıdır, tebrikler Beşiktaş.

TR.CaPTaiN
İlk yarının aksine daha tempolu, daha fazla pozisyonun olduğu ikinci yarı izledik. Colman'ın çıkarken kaptırdığı top Ernst'in mükemmel golü olarak geri döndü. Trabzonspor zaman zaman ciddi baskı kurdu, zaman zaman kuru gürültü ataklar yaptı ama eğer tribünlerin maç sonunda ıslıkları takıma ise; bence bugün Trabzonspor takımı ıslığı haketmedi. - Islıklar yönetim istifa diye bağıran kesime de olabilir. - Maçın adamı Beşiktaş'tan Hakan Arıkan'dı.

Tebrikler Beşiktaş.

garydelgadov
Yazık oldu trabzona. Anadolu takımından beter bir oyun Bjkden. "Besiktas strike lucky" :icon_smile:

Avni Akerde iLginç oynuyoruz biz,kötü oynar kazanırız,iyi oynar kaybederiz.TaraftarLarda bize aLıştı.Memphis 67ers depLasmanına gittiğinde Ivyye oLacak tepki gibi.:D

brotha
07.Kasım.2009, 23:03
Nobre,Ugur futbolcu degiller.

Ekrem kisitli yetenegin,kisitli vizyonun adami.Hangi akla hizmet hucumda oynatir Mustafa Denizli.Sabrinin biraz daha akilli ve birazcik daha teknik versiyonunu hucumda oynattiginizi dusunun.

I.Kas ancak boyle kapanacagin yerde yada sivok,ferrari,toramanin yedegi olarak stoper olur.

Fink gorevini yapiyor,cok gorunmuyor, cisseye gore defansta daha iyi hucumda yok gibi.

Yusuf anca son 15 dakika koy oynasin.

Besiktasin genel goruntusu boyleydi,Trabzonspor cok daha baskin oynadi.Ama iste iki takim arasindaki farklari belirleyen bazi oyuncular vardi.

Hakan: Rustunun artik kaleyi devretmesi gerektigini gosterdi.

Toraman,Sivok,Ferrari Turkiye Liglerini cok fazla asan 3 defans.

Bobo,ne olursa olsun Besiktas'in en oynamasi gereken forveti. Mac boyu kalsin oyunda gorunmese bile 2 gol pozisyonundan 1 ini degerlendirir.

Ismail, bu adam defansif zaaflari olmasa bu yasinda Avrupada oynar.

Ama iste en buyuk alkislar Ernste gidiyor tabiki. Demiroreni kurtarmaya devam etti.Ama Ernst gibi bir oyuncuya sahip oldugumuz icin cok mutluyum, Besiktas'in tarihindeki en basarili bir kac oyuncusundan birisi.

RaSenGan
07.Kasım.2009, 23:08
Beşiktaş berbattı gerçekten yazık oldu Trabzonspor'a.Hakan Arıkan bu kadar iyi olmasa Beşiktaş 3-4 yerdi kesinlikle.Bundan sonra artık Hakan Arıkan oynar kalede.Tebrik ediyorum iki takımı da.Ama Beşiktaş böyle devam ederse işi çok zor.

Universal
07.Kasım.2009, 23:09
Beşiktaş'ta başkan olsam, İsmail, Uğur İnceman, Ersnt ve Ferrari'yi takımda tutar geri kalan herkesi yollar sıfırdan bir takım yaratırım. Buna ihtiyaç var Beşiktaş'ta.

garydelgadov
07.Kasım.2009, 23:12
Beşiktaş berbattı gerçekten yazık oldu Trabzonspor'a.Hakan Arıkan bu kadar iyi olmasa Beşiktaş 3-4 yerdi kesinlikle.Bundan sonra artık Hakan Arıkan oynar kalede.Tebrik ediyorum iki takımı da.Ama Beşiktaş böyle devam ederse işi çok zor.

Bundan sonra Rüştü oynar Aygün,Mustafa Hocanın iyi oynayana garezi var biLiyosun...

Sekopej
07.Kasım.2009, 23:13
Maça izlemeye başladığımda başlamıştı, kadroları görememiştim, maç oynandıkça oyunculara bakıyorum, inanamadım gerçekten. Düşünüyorum, son yıllarda büyük bir takımın bu kadar az savunmayı düşünecek şekilde oynadığını hatırlamıyorum.

Trabzonspor'da Umut pozisyonları değerlendiremedi ama kaçırdıkları, eski Umut'un kaçırdığı gibi değildi, gerçekten güzel hamleler yaptı ama Hakan çok başarılıydı. Trabzon bulmuşken ilk devre mutlaka golü atmalıydı, 2. devre aynı mantıkla sahaya çıktı Beşiktaş ama Trabzon nedense bocaladı ve golü yedi. Trabzon tek kale oynadı ama iyi oynamadı bana göre.

Beşiktaş önceki maçlarda olduğu gibi oynasayıd, 9 tane adamla savunma yapmasaydı bu kadar pozisyon vermezdi. Ama ne dersek diyelim kazandılar ve kazanan haklıdır.

Fenerbahçe karşısında böyle bir Beşiktaş'ı görmeyi çok isterim ama İnönü'de böyle kadroyu görse taraftar, daha maç başlamadan hem Mustafa Denizli'yi hem de Demirören'i gönderirler.:p

Beşiktaş kazanmaya devam ediyor, Galatasaray'ın 2 haftada olası puan kaybı ve Fenerbahçe maçını Beşiktaş'ın kazanması halinde zirveye yetişmiş olacak ve ligde yarış yeniden başlayacak.

Sekopej
07.Kasım.2009, 23:15
Fenerbahçe maçında sakatlığı geçerse bence de Rüştü oynar. Hakan bugün mükemmeldi ama yine de Rüştü'yü ilk tercih yapar Denizli.

tarikko
07.Kasım.2009, 23:15
Ernst maçı kopardı desek yalan olmaz heralde.Gerçekten orada o golü atarak maçın gidişatını değiştirdi.Çok önemli oyuncu Beşiktaş için Ernst...Ferrari'de aynı şekilde çok önemli Beşiktaş için.Çok önemli müdahaleler yaptı savunmada bu akşam.Hakanı'da tebrik etmek lazım maçı kurtaran adamdı :)

Trabzonspor bir an önce forvet hattına transfer yapmalı.Bu forvetlerle işleri çok zor...

El Barto
07.Kasım.2009, 23:21
Hakan şu maçta oynadığının yarısını malum L'pool maçında oynasaydın be olum ya. :D

anilton
Geçen sene şampiyon olurken önce rakibi durdurup sonra fizik kondisyon avantajımızıda kullanıp attığımız gollerle sonuca gittik...

Bu sene başında Mustafa Hoca geçen seneden daha farklı bir Beşiktaş izleyeceğiz,topu kullanacağız dedi...

Ligin başından itibaren öyle bir izlenim vardı.Topla çok oynuyorduk,poisyona giriyorduk ama finali yapamıyorduk,pozisyonları harcıyorduk.Hücum varyasyonu sıfırdı...

Mustafa Hoca bir noktadan sonra bu işin böyle gitmeyeceğini,geçen seneki sisteme;yani topun arkasına geçip(Avrupa'da yerler adamı),maçı gol yemeden götürüp oyunun son bölümlerinde atacağı gollerle sonuca gitme yoluna döndü ve tekrar başarılı oluyor....

Bugün özellikle ilk yarıda tamamen bu anlayış hakimdi.İlk yarıyı gol yemeden bitirip ikinci yarıda ilerleyen dakikalarda bulunacak gollere odaklı bir sistem vardı sahada...

İkinci yarıya baskıyla ve Yusuf'un girmesiyle top tutmaya başladık.Tam bu dakikada "üstün Alman teknolojisi" muhteşem bir gol attı ve Mustafa Hoca'nın isteği gerçekleşmiş oldu.Bu dakikadan sonra fizik kondisyonu ve savunma anlayışının önplana çıkacağı kontra sisteminin uygulanması gerekiyordu ve buda başarı ile gerçekleştirildi...

Trabzon gol ve goller bulabilirdi.Bizde maçı daha erken koparabilirdik.Şans bizden yanaydı ve kazandık...

Hakan muhteşem oynadı.Ferrari-Sivok zaten süper.Ernst-Fink keza öyle.Defansif futbolda sorun yok...

İsmail'i en fazla 2 sene tutarız elimizde...

Galibiyet ve gol yememe serimiz devam ediyor...

Bursa'nın yenilmesiyle birlikte üçünlülüğe yerleştik...

Tebrikler Beşiktaşım...

PesimiSTyLa
Valla YD nin yaptığı 5yıldızlık nadir işlerden 2si; Ferrari ve Ernst gibi 2 taş gibi adamı bu takıma almasıdır herhalde :) Besiktas berbat oynadı falan ama Ernst'in goldeki o akıllı vuruşu müthişti. İlk gördüğümde birine carpıp girdiğini sanmıştım ama tekrarında topun süzüle süzüle gittiğini gördüm. 10 numara gol olmuş.

anilton
07.Kasım.2009, 23:23
Valla YD nin yaptığı 5yıldızlık nadir işlerden 2si; Ferrari ve Ernst gibi 2 taş gibi adamı bu takıma almasıdır herhalde :) Besiktas berbat oynadı falan ama Ernst'in goldeki o akıllı vuruşu müthişti. İlk gördüğümde birine carpıp girdiğini sanmıştım ama tekrarında topun süzüle süzüle gittiğini gördüm. 10 numara gol olmuş.

M.Topal'ın golüne benziyor...

RaSenGan
07.Kasım.2009, 23:27
M.Topal'ın golüne benziyor...

Benziyor derken vuruş stilleri mi ?

Alicanfmfan
07.Kasım.2009, 23:28
Valla Beşiktaş hak etmemiş olabilir ama herkes eleştirsede Denizli'yi kurt hoca yahu kurt işini biliyor Trabzon u yorup ikinci yarı 2 degisiklik yaptı bu adamda birşey var o zaman belki Ersnt'in golü olmayabilirdide ama muhakkak golü atardı Beşiktaş , Denizli bu işi biliyor.

Ayrıca ilk yarı 0 ikinci yarı 2 oynucaktım herkese öle dedim 5 küsur ganyan vardı oynamadım saglık olsun :D

nikootinn
07.Kasım.2009, 23:36
Fm diliyle;Poor finishing costs Trabzonspor 0-2 defeat :D

nekop
08.Kasım.2009, 00:10
Klasik Trabzonspor maçını izledik yine Umut Gökhan kaçırdı rakip bulduğunu attı.Yıllardır yeni maç yapmıyoruz sürekli eski maçların tekrarını izliyormuşum gibi hissediyorum artık..

ozaniel
08.Kasım.2009, 00:26
Fm diliyle;Poor finishing costs Karadeniz Firtinasi 0-2 defeat :D
düzelttim.:P

BlackEagle19o3
08.Kasım.2009, 00:52
Beşiktaş'ta başkan olsam, İsmail, Uğur İnceman, Ersnt ve Ferrari'yi takımda tutar geri kalan herkesi yollar sıfırdan bir takım yaratırım. Buna ihtiyaç var Beşiktaş'ta.

Uğur İnceman mı :icon_eek:

Bu takımdan ilk gidicek adam Uğur olmalı.

scar face
08.Kasım.2009, 00:56
Trabzon a yazık oldu gerçekten...
Beşiktaş ise gerçekten 3 kez kaleye gelip 2 kez attı ilginç bir maç olmuş...

Universal
08.Kasım.2009, 01:06
Uğur İnceman mı :icon_eek:

Bu takımdan ilk gidicek adam Uğur olmalı.

Bilmiyorumda, o oyuncuya karşı sempatim var. Ondan da yazmış olabilirim. :)

ozaniel
08.Kasım.2009, 02:35
Şimdi Ernst'in golünü izledim çok klas vurmuş. Ernst'ten herşey beklenir gerçi. :)

KaPaLı
08.Kasım.2009, 10:01
Yazık böyle oyun anlayışına. Anadolu takımları bile 2 hucumcu 1 atak ortasaha oynuyo. 5 savunma önlerinde ernst - fink onun önünde uğur en ileride nobre arkasında tabata.

Kadroyu gördüğümde şok geçirdim. Belliki Mustafa hoca beraberlik için gitmiş Trabzona. Şansa gol bulur geçerim dedi bu taktiğide tuttu. 5 haftadır 1-0 2-1 gidiyo takım. Bakalım nereye kadar gidecek..

3 DC - DR - DL - 2 DMC - 1 MC - 1 AMC - ST. Fenerbahçe karşısına umarım böyle çıkar. Ekmeğimize yağ sürer : )

SAİT71
08.Kasım.2009, 10:39
Beşiktaş gerçekten Hakan arıkan ile 3 puanı koparttı. SAvunma yaparak maç kazandı. Sonuçta 3 puan aldı. Bu plan sadece günü kurtarır. Böyle sistemle ne Avrupada nede ligde başarı sağlanır. Hatırlıyorumda Şampiyon olduktan sonra Avrupa için iddialı sözler söylenmişti şimdi hepsi tek tek yutuldu.. Neyse ligdede göreceğiz.

Yalnız Ferrari nin yaptığı o hareket kesin penaltıdır. Öyle top saklama, perdeleme olamaz. Rakibin bileğine basıyor.

GeNç KaRTaL
08.Kasım.2009, 10:40
Geçen sezon Avni Aker'deki maçta Trabzonspor'a karşı kaleyi bulan şutumuz yoktu.Bu sene bir tane kaleyi bulan şutumuz oldu,o da gol oldu.(kaleyi bulan ilk şut) Maçın kaderini değiştirdi.Ernst sağolsun..:) (çok güzel bir goldü gerçekten) Mustafa hoca elindeki oyuncularla ancak böyle bir kadro çıkarabileceğini söyledi maçtan sonra.Sanki hücum bölgesindeki tüm oyuncularımız sakat..Evet kazanıyoruz ama oynanan oyun çok umut vermiyor ilerisi için.Mesela bu 6 maçlık galibiyet serisi önümüzdeki Fenerbahçe maçı için umutlanmama sebep olamıyor.Bu maç öncesindede hiç umudum yoktu.Ya berabere ya da kaybederiz diye düşünüyordum.Neyse hiç olmazsa kazanıyoruz..Bu galibiyetler birilerinin aklanmasına sebep olmasa bari.Artık herkes neyin ne olduğunun farkında olmalı.Geçen seneki şampiyonluk bir çok kişi gibi benide bu yönetime karşı olumlu düşüncelere sevk etmişti ama neyin ne olduğunu çok geç olmadan tekrar hatırladık..Ocak'taki kongrede umarım bir şeyler değişir..

3 DC - DR - DL - 2 DMC - 1 MC - 1 AMC - ST. Fenerbahçe karşısına umarım böyle çıkar. Ekmeğimize yağ sürer : )

Tanıdığımız Mustafa hoca size karşıda agudik gubidik bir diziliş sürer sahaya merak etme İsmail abi..:icon_smile:

el.nino
08.Kasım.2009, 11:23
dediğim oldu beşiktaş güzel galibiyet aldı.tebrikler. haftayada feneri yenerler bizde galip gelirsek lider olurz inşallah.

eXcitinG
08.Kasım.2009, 12:42
NTV de ki spor programında geçen hafta Ersin Düzen yanında ki konuğuna ''Şu Ferrari yi, Manchester Utd. da oynatırmısınız?'' diye sorar, Konuk biraz düşünürken Ersin Düzen araya girer ve düşünecek birşey yok, Banko oynar, Vidic, Wes Brown gibi isimLeri hayLi hayLi keser'' der.

Kötü futboL, 3 puan. Keşke yeniLseydik ama bizim kaderimiz bu. YeniLeLim dediğimiz, kötü oynadığımız maçLarı kazanıyoruz. Ama inşaLLah yeneriz dediğimiz ve iyi oynadığımız macLarı kazanamıyoruz. İşte Beşiktaş bu.

anil luque
08.Kasım.2009, 12:56
Maç için söylenecek fazla birşey yok oynayan Trabzon kazanan biz.. Ama oyuncu bazında söylenecek çok şey var ki bunların başında Ferrari geliyor. Bana kalırsa (takımımın oyuncusu olmasını falan geçtim tamamen objektif yaklaşıyorum) Türkiye'nin en iyi defansı kendisi ve Sivokla birlikte en sağlam ikiliyi oluşturuyorlar ..
Takıma gelecek olursak, hücum hattının sezon başından beri uyudugunu varsayarsak 12 maçta 24 puan hiç de fena değil.. GS maçını çıkarınca 11 maçta sadece 3 gol yemiş bir takım ve ilerleyen zamanlarda forvet hattımızın düzelmesiyle yine şampiyonluga kanat çırparız...

Tebrikler BEŞİKTAŞIM..

indie
08.Kasım.2009, 13:04
M. Denizliyi geldiğinde de istememiştim, uzun zamandır da gönderilmesi taraftarıyım. Bu sene de kendisiyle işimiz çok zor. Buraya kadar tamam.

Ama bu "anadolu takımı", 10 kişi kapanma olayının üzerinde fazla durmaya gerek yok.

Beşiktaşta,

*Tello yok: ofansif ortasaha, şili milli takımı, geçen sene 8 gol 19 asist
*Holosko yok: forvet, slovak milli takımı, geçen sene 15 gol 9 asist
*Nihat yok: türk milli takımı as forveti
*Serdar özkan yok, ki takımdaki tek hücumcu kanat oyuncusu, 8 gol 5 asist
*Delgado zaten hiç yok, 8 gol 6 asist
*Batuhan hala toparlanamadı, 10 gol 3 asist (eskişehir performansı ağırlıklı)...

Bir takımda zaten kaç hücum oyuncusu olur ki? Elde kalanlar Tabata, Nobre, Bobo ile 20 dakikalık oyuncu Yusuf ve hiç oynamamış Erkan zengin. Denizli bunların 4ünü de kullandı maçta. Yaptığı en büyük hata Nobre yerine Boboyla başlamamasıydı. Bir diğer sitem de Uğur inceman yerine Boboyla başlayıp çift forvet oynatmamasıydı ki Ernstin hücum oyuncusu gibi oynaması ile durum bir nebze dengelendi.

Hayır Fenerbahçenin Alexsiz performansını bilmesek, daha geçen hafta Volkan sayesinde farktan kurtulmamış olsalar dokundurmalara eyvallah deyip geçeceğiz. Sakatsız, herkes formdayken Galatasaray karşısına kendi evinde forvetsiz (hücum oyuncusu olarak sadece kazım ve alex ile) çıkan Daumdan kağıt üzerinde çok daha defansif bir dizilişle çıkmadı Denizli. Ancak Uğur inceman, Ekrem, Fink gibi isimlerin teknik açıdan yetersiz ve formsuz oluşları sayesinde ortasaha üstünlüğü rakibe verildi. Gerisi malum. Aynı trabzon samiyende de galatasarayın üzerine oyunu yıkabilmişti. gene forvet ve kalecileri yüzünden yenilmişlerdi. ortasahada çift yönlü oyunculara sahip oldukları için böyle bir potansiyelleri her zaman var.
Neyse, yetenekli ayaklardan 4-5 tanesinin sakat, kalanların formsuz olduğu bir takımın çıkarabildiği diziliş buysa çok da eleştirmemek gerekir. Trabzon deplasmanına şu şartlarda sırf defansif kadro çıkarmayacağım diye Neciple Onurla, Erkanla çıkacak bir babayiğit sanmam ki var olsun.

Beşiktaş anadolu takımı gibi oynamış. Doğrudur. Ancak anadolu takımı böyle kapanırsa o maçta en az 3 tane yer. Çünkü anadolu takımının defansında Ferrari gibi adamlar olmaz. Zaten anadolu takımları ernst, sivok, ferrari, bobo gibi yabancılar alabildiklerinde ortaya Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ayarı takımlar çıkar.

Sekopej
08.Kasım.2009, 14:26
Dün Beşiktaş'ın 3 yememesinin sebebi ne Ferrai ne de Sivok ya da Ernst bence. Daum forvetsiz çıktı diyorsun ama Galatasaray'a en net tek gol pozisyonunu 90. dakikada verdi.

Beşiktaş dün böyle oynamasına rağmen, eski maçlara göre çok daha fazla pozisyon verdi, Hakan gününde olmasa, Trabzon daha yaratıcı isimlere sahip olsa maç daha farklı sonuçlanırdı. Bir de sakatsız herkes formdayken Galatasaray karşısına forvetsiz demişsin ama Güiza mı sakat değildi ve formdaydı yoksa Semih mi o maçta? İkisi de sakatlıktan yeni çıkıyorlardı, form durumlarını bahsetmeye gerek yok.:p Şimdi senin Necip, Onur örneğin gibi Furkan'la mı çıksaydı maça Daum, forvetsiz çıktı demesinler diye? Santos zaten formsuz bu nedenle sol tarafta daha defansif özelliği olan Vederson oynadı. Diğerleri zaten oynayan isimler.

Yani Beşiktaş'ta oynamayınca formsuz ve sakat olduklarından ama Fenerbahçe rakipten korktuğu için oynatmıyor yorumunu yapmışsın katılmıyorum. 2. yarının 10 dakikalık kısmı hariç ne oynadı Beşiktaş? Yine savunmaya önem verip hızlı hücumlarla gol arayabilirsin, bu da bir taktiktir ve uygulanır da. Ama savunmaya önem verip sayısız pozisyon veriyorsan, 60 dakikada kaleyi bulan tek şutun varsa, bu oyun anlayışı kabul edilemez, istersen 10 tane forvetle oyna.

Bu nedenle tek dileğimin İnönü'de Fenerbahçe'ye karşı da böyle oynaması Beşiktaş'ın. Yani her hoca elindeki formda oyunculardan bir kadro çıkarır, ona göre taktik oluşturur. Daum bunu yaptı, başarılı oldu, Denizli bunu yaptı, kazandı ve kazanan daima haklıdır bana göre. Bu kazanmaya yanılıp, bu takım kazandı diyerek aynı şekilde oynaması beni çok mutlu eder, acaba Beşiktaş taraftarını da mutlu eder mi bu stratejiyle oynaması Beşiktaş'ın.

scar face
08.Kasım.2009, 14:55
Fenerbahçe de Emre,Mehmet gibi isimler oyunu iki yönlü oynuyor.Vederson un ilk goldeki asistine dikkat edelim,Mehmet in Servet i ne kadar zorladığını görmüştük....Gerçekten dünkü BJKle FB-GS maçını kıyaslamanız şaşırttı beni...:)

Bir de anlayış farkılılığı var Fenerbahçe o maçta rakibine presle bunaltıp,pozisyonlar bulmustu BJK ise katı savunma dediğimiz stille maça başladı.Gerçekten bu yorumdan sonra futbolu bildiğinizi düşünüyorsanız size cevabım olmayacaktır.

BLaCKSMoKE
08.Kasım.2009, 15:15
Trabzon'un şut istatistiğiyle Beşiktaşınkini karşılaştırırsak Trabzonun şut çekmede arayı baya açmış ama Beşiktaş az gol pozisyonlarını iyi değerlendirip sonuca ulaşmış.Tebrikler.

Alicanfmfan
08.Kasım.2009, 17:03
Beşiktaş gerçekten Hakan arıkan ile 3 puanı koparttı. SAvunma yaparak maç kazandı. Sonuçta 3 puan aldı. Bu plan sadece günü kurtarır. Böyle sistemle ne Avrupada nede ligde başarı sağlanır. Hatırlıyorumda Şampiyon olduktan sonra Avrupa için iddialı sözler söylenmişti şimdi hepsi tek tek yutuldu.. Neyse ligdede göreceğiz.

Yalnız Ferrari nin yaptığı o hareket kesin penaltıdır. Öyle top saklama, perdeleme olamaz. Rakibin bileğine basıyor.

Penaltı ile uzaktan yakındna alakası yok dedigim pozisyon ise eger .

Bordo61Mavi
08.Kasım.2009, 17:08
Hugo Broos bu macta en az hatali olan kisidir hatta sezon basindan beri en az hata yapan kisidir.

34 mac lik bi seruven icin 2 forveti yeterli goren Yonetim
Yanlis transfer yapan Yonetim
Teknik direktorle ters aciklamalar yonetim
Dun gece gidip Hugo yu gondersekmi toplantisi yapan Yonetim
Yattara icin istedimi oynuyor istemedimi oynamiyor diyen Yonetim

dahada bi ton sey var

34 macin neyine 2 forvet yetecekmis. Diyarbakirin bile 3-4 tane varken koskoca Trabzonsporun sampionluga oynicak Trabzonsporun 2 forveti ne is gorecek. Forvetleri yuhluyoruzda bana gore onlari bize laik goren yonetimi her mac yuhlamak gerek. Sadri baskan cok iyi bi insan olabilir cokta iyi Trabzonsporlu olabilir ama bu bi gerceki bu takimi yonetmesini bilmiolar.

Transferle guclendik dediler hani nerde, sisirme oldu eksik bolgelere adam alinmadi. Bu takimin forvet ihtiyaci vardi sag bek ihtiyaci vardi. Sag bek geldi ama devre arasina kadar zaten hazir olmaz takima giremez.

Dun gece saat 2 ye kadar toplanti yapmislar, ben dun gece saat 3 e kadar calistim geldim sabah 5 e kadarda maca baktim. Saat 6 ya kadarda uyiyamadim. Her sene guzel gunler gorecez diye umitleniyoruz ama isin gercegini hic gormek istemiyoruz. Bize bi Haldun bide Aziz lazim.

Yonetim goreve geldiginden beri talihsiz acikmalar yapti.

"Gokdeniz yildiz degil Yattara yildiz" Gokdenizi bizim ne kadar sevdigimizi bilmesi lazimdi baskanin, Gokdeniz ceza yedi ilk geri geldigi macta eskisi gibi tekrar onu sevdik oda buna karsilik verdi. Hazir olmadigi bi Galatasaray macinda takimizin golunu atmisti.

" onu hocaya sorun " hocaya neyi sorcaz Sadri baskan elimizdeki malzeme ile bukadar oluyor deseler kelle gidiyor.

Ne Hugo sorumlu nede gecen sene icin Ersun sorumlu. Bu iki teknik adamda Fatihi cok istedi. Hugo 451 i oynatmak icin istedi Fatihi Ersun zaten milli takimda banko ismiydi Fatih. Ucuz alabilcemiz donemde alinmadi Fatih huzuru bozarmis diye, Sadri baskan bizim huzurumuz kacti dahami iyi oldu.

Tjikuzu,Yattara, Gokhan, Cale, Sylva ve Song. Gitmeleri gerekiyor. Hepsinin sebepleri isimlerinin ustunde yaziyor.

Ha Hugo hocada cok yiprandi, gonderirler onuda Sadri baskan. Senol hoca gelsin , gerci onuda iyi yipratti bazi kesimler ama olsun.

footballer33
08.Kasım.2009, 19:22
Ölüp ölüp dirildim yaa. Böyle bir galibiyeti Antalya'yı, İnönü'de 1-0 yenerken almıştık en son yanlış hatırlamıyorsam. O maçta da, kalede Murat Şahin vardı ve tek ayakla çıkarmadığı top kalmamıştı. Dün de Hakan, tek ayakla değil, ama çıkarmadığı top kalmadı ve bizi kurtardı diyebilirim. Tek kelimeyle maçın adamıydı. Bu da olmaz artık cinsinden toplar bile çıkardı adam ya. :) Ayrıca Hakanın böyle bir maça da ihtiyacı vardı, o açıdan sevindim Hakan adına. :) Tebrikler Beşiktaş'ım, bu kadar pozisyona rağmen gol yemeden galip geldiğimiz için.

KaPaLı
09.Kasım.2009, 09:33
Beşiktaşta,
*Tello yok: ofansif ortasaha, şili milli takımı, geçen sene 8 gol 19 asist
*Holosko yok: forvet, slovak milli takımı, geçen sene 15 gol 9 asist
*Nihat yok: türk milli takımı as forveti
*Serdar özkan yok, ki takımdaki tek hücumcu kanat oyuncusu, 8 gol 5 asist
*Delgado zaten hiç yok, 8 gol 6 asist
*Batuhan hala toparlanamadı, 10 gol 3 asist (eskişehir performansı ağırlıklı)..

Bunları mental ve fiziksel olarak hazırlamak hocanın işi. Geçen sene ve ondan önceki sene Kazım berbat oynarken bu sene Daum'un gelmesiyle performansını görüyoruz. Nasıl savaşıyo.

Veya Deivid. İlk sene alışamadı ama 2. sene Zico onu kafa olarak hazırladı sezona bizi o sene Şampiyonlar liginde çeyrek finale götürdü attığı goller. Hoca bunları yapamıyosa orda durmasına gerek yok zaten.

Bir takımda zaten kaç hücum oyuncusu olur ki? Elde kalanlar Tabata, Nobre, Bobo ile 20 dakikalık oyuncu Yusuf ve hiç oynamamış Erkan zengin. Denizli bunların 4ünü de kullandı maçta. Yaptığı en büyük hata Nobre yerine Boboyla başlamamasıydı. Bir diğer sitem de Uğur inceman yerine Boboyla başlayıp çift forvet oynatmamasıydı ki Ernstin hücum oyuncusu gibi oynaması ile durum bir nebze dengelendi.

Forvet yok denilen Fenerbahçe'de Gûiza - Kazım - Semih - Furkan gibi 4 oyuncu var. Alex - Özer veya diğerlerini saymıyorum. Erkan Zengin geçen sene apar topar getirildi İsveç'ten. Madem bu kadar çok istiyodu niye oynatmadı diye sorarlar adama. Serdar Özkan'dan dahamı kötü oynayacak Erkan ? Veya sadece hırsı olduğu için birşeyler yapmaya çalışan Ekrem'den. Üstte yazmıştım tekrar edeyim. Oyuncunun kafa olarak oyunda kalması hocanın işi. Koch gibi bir adam lazım Beşiktaş'a herşeyden önce.

Hayır Fenerbahçenin Alexsiz performansını bilmesek, daha geçen hafta Volkan sayesinde farktan kurtulmamış olsalar dokundurmalara eyvallah deyip geçeceğiz. Sakatsız, herkes formdayken Galatasaray karşısına kendi evinde forvetsiz (hücum oyuncusu olarak sadece kazım ve alex ile) çıkan Daumdan kağıt üzerinde çok daha defansif bir dizilişle çıkmadı Denizli. Ancak Uğur inceman, Ekrem, Fink gibi isimlerin teknik açıdan yetersiz ve formsuz oluşları sayesinde ortasaha üstünlüğü rakibe verildi

Cristian - Emre - Mehmet Topuz - Vederson o maçta 11 çıkan oyuncular. Beşiktaş'ın çıktığı adamların ERNST haricinde hangisi bu adamların ayarında ? Veya Nobre - Kazım aynı özelliktemi ? Tabata Alex ? Zaten Tabata ve Alex'i karşılaştırıyosan seninle futbol konuşmaya gerek yok.

Beşiktaş anadolu takımı gibi oynamış. Doğrudur. Ancak anadolu takımı böyle kapanırsa o maçta en az 3 tane yer. Çünkü anadolu takımının defansında Ferrari gibi adamlar olmaz. Zaten anadolu takımları ernst, sivok, ferrari, bobo gibi yabancılar alabildiklerinde ortaya Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ayarı takımlar çıkar.

Anadolu takımı gibi oynamak ve Anadolu takımı olmak arasında fark vardır. Sanırım sen o farkı anlamadın demek istediklerimizde. Anadolu takımlarında bunlar olur demiyo zaten kimse. Onlar bile 10 kişi kapanıp rakip beklemiyolar diyo. Bir daha oku istersen.

------------------

Hayrettin abi geçenlerde biri yazmıştı Ferrari, Lugano veya Servetle oynasa avrupa ligini alır takımlar kesin diye. Gerçekten müthiş oyuncu. Mücadelesi - hırsı İtalyan defanslarda olması gerekenden daha fazla.

4 milyon € gibi bir rakama almıştı sanırım Beşiktaş onu. Yıldırım Demirören'in yaptığı en akıllıca transfer. Ernst falan geçtim artık.

scar face
09.Kasım.2009, 21:28
Ferrari ye bende hayranım gerçekten harika bir defans...

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2009, 21:32
Ferrari ve Ernst kalitesinde 2 orta sahaya birde forvete adam alabilseydi yönetimimiz şu an çok çok farklı bir konumda olurduk bence.

Knightmare
10.Kasım.2009, 03:46
bunu bulmuşuz şükret Şemsi :D yaptılar bir hata aldılar 2 süper oyuncu :D

Trabzonspor
10.Kasım.2009, 11:21
Hakem sağolsun 3 pozısyonda BJK çalştı.Umut sağolsun çok süper oynadı onun yerinde ben olsam 5 olurdu ya.Ayrıca hakanı tebrik ederim çok güzel oynadı.Sylva neden hep oynuo onuda anlamadım adam ekstra bıse yapmıyor onun yaptını Onur da yapar hemde ilerisi için bir umut olur.

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2009, 19:54
bunu bulmuşuz şükret Şemsi :D yaptılar bir hata aldılar 2 süper oyuncu :D

O da doğru..:icon_biggrin:

brotha
10.Kasım.2009, 21:12
Hakem sağolsun 3 pozısyonda BJK çalştı.Umut sağolsun çok süper oynadı onun yerinde ben olsam 5 olurdu ya.Ayrıca hakanı tebrik ederim çok güzel oynadı.Sylva neden hep oynuo onuda anlamadım adam ekstra bıse yapmıyor onun yaptını Onur da yapar hemde ilerisi için bir umut olur.

iyi oynadiniz,90 dakika trabzonspor hakimiyetindeydi mac evet ama hakemmi? Lutfen biraz hakemi konusmayalim.