View Full Version : Tuncay interview in English
El Barto
08.Kasım.2009, 21:32
HjpzO_Zr3tE
http://www.youtube.com/watch?v=HjpzO_Zr3tE&feature=player_embedded
:n:
Homer J.S
08.Kasım.2009, 21:38
Ahaha bu ne ya akşam akşam gülme krizlerine girdim. :n:
ForsakeN
08.Kasım.2009, 22:05
Arkadaşlar bu kadar gülecek birşey yok.Siz Türkiye'ye gelen oyuncuların Türkçe konuşmalarını hiç dinlemediniz mi? Burda muhabirin suçu var.Tuncay'ın İngilizcesinin iyi olmadığını anlayınca konuşmayı kısa kesmesi gerekirdi.Çünkü aynı şeyleri tekrar etmeye başlamış. Bkz: C.Ronaldo http://www.youtube.com/watch?v=Q30eSTkhHxk&feature=related
Q30eSTkhHxk
El Barto
08.Kasım.2009, 22:14
Gülmeyi her zaman dalga geçmek olarak algılamamk gerekir...
ForsakeN
08.Kasım.2009, 22:17
Gülmeyi her zaman dalga geçmek olarak algılamamk gerekir...
Normal bir durum olduğunu anlatmak istedim.Gülme krizine girecek pek bir şey yok.
El Barto
08.Kasım.2009, 22:23
Senin için yoktur bir diğeri için vardır. Üstelik ben o koyduğun videoya da gülüyorum, Türkiye'ye gelmiş yabancının Türkçe konuşmasına da. Burada insanlar tamamen araç. Gülünen ya da krizlere girilen şey bilinmeyen bir dilin yarım yamalak konuşulmasından kaynaklanan hoşluk. Yoksa konuşanın kim olduğu en azından beni zerre ilgilendirmiyor.
ForsakeN
08.Kasım.2009, 22:26
Senin için yoktur bir diğeri için vardır. Üstelik ben o koyduğun videoya da gülüyorum, Türkiye'ye gelmiş yabancının Türkçe konuşmasına da. Burada insanlar tamamen araç. Gülünen ya da krizlere girilen şey bilinmeyen bir dilin yarım yamalak konuşulmasından kaynaklanan hoşluk. Yoksa konuşanın kim olduğu en azından beni zerre ilgilendirmiyor.
Size her yarım konuşulan dil komik geliyorsa diğer videoları da bekliyoruz o zaman.Onları da komik bulanlar çıkar madem :)
Edit:Beni de videodaki kişinin kim olduğu ilgilendirmiyor.
El Barto
08.Kasım.2009, 22:28
Mutlaka çıkacaktır. Forumda olacak birde Fatih Terim'in ingilizce konuşması ona da çok gülmüştüm. Sana da tavsiye ederim izle. :)
DenizlispoR
08.Kasım.2009, 22:33
Çok güldüm,ardından Fatih Terimiz izledim krize girdim :zuhaha.
ForsakeN
08.Kasım.2009, 22:34
Gerçekten orda Terim kendini gülünç duruma sokmuş.Rahatlıkla İngilizce tercüme yapacak birini bulacakken kendi konuşmaya çalışmış.
garydelgadov
08.Kasım.2009, 22:35
Tuncay Tuncay..:D
IcedEarth
09.Kasım.2009, 00:25
Ehehe hiçbişey anlamadım nece konuşuyo acaba :zuhaha
Universal
09.Kasım.2009, 00:32
Bundan bir yıl önce bende böyleydim... Allahdan advanced oldumda artık sorunum kalmadı. =)) Aslında ingilizceyi yeni öğrenen birisi için doğal bir süreç ama; bilen için komedi. :D Bilmiyorsan konuşmayacaksın. =)))
Addolorato
19.Kasım.2009, 19:37
This sezon , Last sezon :D Team win I happy :n: Fans happy Everybody happy :D
İyi güldüm ya :D