PDA

View Full Version : FM 2010 Lisans Paketi



Locked1
09.November.2009, 20:17
Açıklama :
Serinin bundan önceki sürümleri için çıkarılan Lisans Paketi yeniden düzenlenmiştir.
Ülke ve lig isimleri tamamen Türkçe olarak değiştirilmiştir.
Ek Olarak Fortis Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası Olarak Değiştirilmiştir.

Kurulum: Otomatik.

Ekran Görüntüleri:
http://img21.imageshack.us/img21/143/ss1tu.png
http://img21.imageshack.us/img21/635/ss2kn.png

Download:
http://www.turksportal.net/dosya/fm/29114/bilgi/

Sekopej
14.November.2009, 14:21
Gecikme için özür diler, paylaşım için teşekkür ederiz. Bu tür ayrıntılara dikkat edenler için hoş bir paylaşım.

nannar
14.November.2009, 14:25
teşekkürler...yalnız bu rapid iyice bıktırdı...bir de farklı bir siteden upload etsek şunları yaww :( speedyshare falan iyi...ben indiremedim...sürekli slotlar dolu geyiği yapıyorlar


You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/306855872/29114_FM_2010_Lisans_Yamasae_.exe | 121 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member (http://rapidshare.com/premium.html)
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

RAUL8788
14.November.2009, 18:07
teşekkürler...yalnız bu rapid iyice bıktırdı...bir de farklı bir siteden upload etsek şunları yaww :( speedyshare falan iyi...ben indiremedim...sürekli slotlar dolu geyiği yapıyorlar


You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/306855872/29114_FM_2010_Lisans_Yamasae_.exe | 121 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member (http://rapidshare.com/premium.html)
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.


aynısı banada çıktı :/

barpolla
14.November.2009, 18:30
UEFA Kupası UEFA Avrupa Ligi olarak düzeltildi mi?

Vieri
14.November.2009, 23:22
teşekkürler...yalnız bu rapid iyice bıktırdı...bir de farklı bir siteden upload etsek şunları yaww :( speedyshare falan iyi...ben indiremedim...sürekli slotlar dolu geyiği yapıyorlar


You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/306855872/29114_FM_2010_Lisans_Yamasae_.exe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Frapidshare.com%2Ff iles%2F306855872%2F29114_FM_2010_Lisans_Yamasae_.e xe) | 121 KB
This file can only be downloaded by becoming a Premium member (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Frapidshare.com%2Fp remium.html)
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

bir süre daha rapidshare de sürecek. Yeni sponsorluk anlaşması imzaladık ve tüm dosyaların düzenlenip buraya aktarılması biraz vakit alacak. Bu süre zarfında linklerin dağılmasını engellemek için sabır diyorum

GeorgeWeah
15.November.2009, 12:01
Paylasım için tesekkürler. Fakat bunu nereye yüklüyoruz. Otomatik yükledim oyunda gözükmedi. Yardım edebilir misin?

Locked1
15.November.2009, 13:10
UEFA Kupası UEFA Avrupa Ligi olarak düzeltildi mi?

Düzeltildi.

Sekopej
15.November.2009, 14:05
Paylasım için tesekkürler. Fakat bunu nereye yüklüyoruz. Otomatik yükledim oyunda gözükmedi. Yardım edebilir misin?

Arkadaş cevaplamamış ama ben cevaplayayım.:) Otomatik yüklemeyi, C/Program Files içerisinde yapıyor, eğer oyunu buraya kurmadıysanız olmayacaktır. C/Program Files kısmını, oyunun kurulu olduğu yer olarak ayarlarsanız, sonraki dizilimi değiştirmeden kurarak kullanabilirsiniz.

ugurbeckham
20.November.2009, 15:40
Elinize Saglık

di canio
20.November.2009, 16:22
Elinize sağlık.

Son ekran görüntüsünde yani Türkiye ligleri gözükende TFF 2. Lig Yükselme yazılmış ancak o ligin adı TFF 2. Lig sadece. Yükselme kısmı ligin içindeki bir aşama.

laziale
20.December.2009, 20:22
Selamlar..
Programı indirdim fakat malesef değişen birşey yok, her ihtimale karşı cache dosyasını da sildim ama isimler hala aynı gözüküyor. Ne yapmalıyım, ne eksik olabilir ki?

Ekleme: Söylemeyi unuttum, patchlerle birlikte oyunum su an 01.02 formatında acaba bundan olabilir mi?

Sekopej
20.December.2009, 23:05
Ben patchleri yüklemeden yüklemiştim bu paketi, sonradan değişim olmadı, sorunsuz çalışıyor, başka sorun olabilir.

laziale
21.December.2009, 00:05
Bunu çözmek istiyorum, çünkü bu detay benim için çok önemli..
Acaba yerleştirilen klasörleri sıra sıra yazabilirmisiniz, gerekli klasörleri yaratıp ben koyarım asıl datayı..

Sekopej
21.December.2009, 00:08
Muhtemelen program files içerisine kuruyordur, Sports Interactive'den öncesini silip oyunun kurulu olduğunu dizini seçersen yükleme sırasında olacaktır.

laziale
21.December.2009, 00:20
Muhtemelen program files içerisine kuruyordur, Sports Interactive'den öncesini silip oyunun kurulu olduğunu dizini seçersen yükleme sırasında olacaktır.

Yaptım her türlüsünü yaptım olmuyor offf :icon_frown:

Sekopej
21.December.2009, 00:23
Tam nedendir bilemiyorum sorunu, çözüm önerisi olan çıkar umarım.

Sekopej
21.December.2009, 00:28
Bu arada şimdi oyuna girdim 10.02'den sonra, oyun kurarkan eskiye döndüğünü gördüm. Yani sorun seninle alakalı değil.:)

Çözümü için de bir kaç deneme yapmam gerek ama şu anda deneme yapabilecek durumda değilim, yapar da bir çözüm bulursam yazarım.

ozzymanborn
21.December.2009, 01:46
Gerçi bende İngilice bir isim düzeltme yaması mevcut ama tüm bu tür yamaların özelliğidir. 10.2'nin lnc klasörüne yani fake ve nleague dosyalarının olduğu klasörüne kurulmalı.

laziale
02.January.2010, 20:49
Çok geç oldu bunu söylemek ama haber vereyim dedim, oyun orijinal dolayısıyla steam'de yüklendi. Dosyalar steam klasöründeymiş bulmam biraz zaman aldı, sonuç: halledildi:D

Yalnız bazı ülke isimleri yanlış olmuş, böyle bir emeği eleştirmek istemem ama "Birleşmiş Emirlikler" biraz komik olmuş:)

Grasshoppers
23.January.2010, 15:08
şu rapidden kurtulalım yeter :D 2 gündür slot dolu diyo

cruelboys
14.February.2010, 19:35
linke tıkladığımda rapidden indirin diyor ama link yok

Clayman
25.June.2010, 21:55
Arkadaşlar sanırım çözümü şu: bu dosyayı oyununuzun versiyonu 10.3 ise C:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2010/data/updates/update-1030/db/1030/lnc/all içine atın, eğer 10.2 ise aynı şeyleri onun için yapabilirsiniz, sorununuz hallolacaktır...

24kobebryant
11.August.2010, 04:11
eyvallah sayende oldu .)